chybagupi Re: Forum tu było... 27.09.26, 14:01 eurytka napisała: > ...ale się zmyło. Nie zmyło się, bo przecież jest. Zmyły się tylko wpisy. Odpowiedz Link
eurytka Re: Forum tu było... 28.09.26, 10:18 Muszę odpocząć. Nie mam sił ani motywacji, by pisać, się upubliczniać, wścibskim ciekawość zaspokajać. Zaraz to wykorzystają przeciw mnie. Na cenzurowanym jestem i nie wiadomo kiedy i za co, bana mi wlepią. Zatem wolę milczeć. Nie zależy mi na "popularności" i statystykach. Odpowiedz Link
chybagupi Re: Forum tu było... 28.09.26, 14:39 eurytka napisała: > Muszę odpocząć. > Nie mam sił ani motywacji, by pisać, > się upubliczniać, wścibskim ciekawość zaspokajać. > Zaraz to wykorzystają przeciw mnie. > Na cenzurowanym jestem i nie wiadomo kiedy i za co, > bana mi wlepią. > Zatem wolę milczeć. > Nie zależy mi na "popularności" i statystykach. Ja chyba trzy razy zamykałem swoje forum ale na wniosek oburzonej tym forumowiczki przywracałem. Teraz też bym je chętnie zamknął ale obiecałem tej pani, że już tego nie zrobię. Niech sobie wisi to moje forum do usłanej śmierci. Trzymaj się, będzie dobrze. Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Forum tu było... 28.09.26, 19:06 Wyobraźcie sobie, jak ciężko będzie przyszłym pokoleniom! Zechcesz się gdziekolwiek zarejestrować, a tu wszystkie loginy zajęte. Odpowiedz Link
chybagupi Re: Forum tu było... 29.09.26, 09:46 boggi_dan napisał: > Wyobraźcie sobie, jak ciężko będzie przyszłym pokoleniom! Zechcesz się gdziekol > wiek zarejestrować, a tu wszystkie loginy zajęte. Przyszłe pokolenia będą się łączyć z internetem za pomocą wszczepionych czipów w mózgu. Odpowiedz Link
irsila Re: Forum tu było... 29.09.26, 10:11 boggi_dan napisał: > Wyobraźcie sobie, jak ciężko będzie przyszłym pokoleniom! Zechcesz się gdziekol > wiek zarejestrować, a tu wszystkie loginy zajęte. W twoim przypadku, może tak, ponad 100 ich miałeś Forum gazety już nie będzie, nie martw sie o przyszłe pokolenia, my będziemy w innej przestrzeni. Odpowiedz Link
irsila Re: Forum tu było... 29.09.26, 12:40 A ja, huśtawkę nastrojów mam, tak mnie życie przeorywa Raz góra, raz dół, ale zazwyczaj, jestem szczęśliwa. Odpowiedz Link
irsila Re: Forum tu było... 29.09.26, 14:19 I niech będzie! Nazwa forum trochę przeraża, ale w końcu, wiekszośc z nas, juz na schyłu zycia jest, tego ziemskiego i należy sie jagoś do śmierci, przygotować. Walizki spakować itd itpi tak dalej.. Odpowiedz Link
eurytka Re: Forum tu było... 29.09.26, 14:25 Jako założycielka tego forum, wszelkie wpisy tu dziś, przywróciłam. Odpowiedz Link