Dodaj do ulubionych

Częstochowski finał WOŚP

IP: *.com.pl 12.01.04, 07:28
Uważam,ze organizacja WOSP w Częstochowie stała "pod psem"!Dlaczego nie
wystepują wczasie takiej imprezy zespoły rodzime: Formacja..., M. Staszczyk?
Dlaczego nie ma więcej atrakcji, w poprzednim roku było znacznie lepiej!
Organizatorzy się nie postarali, nawet sami prowdzący nie spisali się
odpowiednio! Fe! Ale w sumie najważniejsze aby zebrać dużo kasy!! Myślę,że w
przyszłym roku będzie lepiej, mimo że "Częstochówka" ubożeje!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc bylo ok IP: 195.117.123.* 12.01.04, 13:38
      final byl w miare choc ile mielismy swiatelek???
      • Gość: szwed Re: bylo ok IP: 195.117.123.* 12.01.04, 13:40
        ona byla super - natalka...
    • Gość: słoń Re: Częstochowski finał WOŚP IP: 217.97.140.* 12.01.04, 17:48
      Panie "sawa" chyba nie był Pan na imprezie. Kto był i się bardzo dobrze bawił
      nie byłby w stanie pisać takich głupot o 7:28 dnia następnego. Z Twojego listu
      paruje zajadłością i nienawiścią do ludzi. Podejrzewam, że jesteś z grona
      ludzi Krzysztofa K. (koordynatora poprzedniego roku i niezłego kombinatora). A
      może to Ty osobiście ?
      • Gość: xx Re: Częstochowski finał WOŚP IP: *.icis.pcz.pl 12.01.04, 18:16
        Porownuje poprzedni final i aktualny.

W tym roku bylo zdecydowanie lepiej. Najbardziej rzucalo sie w oczy ze bylo
        wiecej ludzi.

Podobali mi sie prowadzacy - byli tacy naturalni.
        • Gość: baartec Re: Częstochowski finał WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 21:39
          Wszystko pieknie, ale jezeli chodzi o organizacje samego światełka(porownujac z
          innymi miastami) to byla wielka kompromitacja, kto byl ten widzial (a wlasciwie
          nie widzial)
      • Gość: zomek Re: Częstochowski finał WOŚP IP: *.metrocafe.pl 13.01.04, 14:36
        Panie ŚŁoŃ po pierwsze ja jestem jednym z organizatorów poprzednich finałów - i
        tak pierwsze sprostowanie -
        Finały WOŚP nie są organizowane przez EKIPIY tylko przez ludzi dla których ta
        impreza cos znaczy ! - moze świadczyć o tym fakt, ze w tegorocznym sztabie było
        co najmniej kilkanaście osob związanych z poprzednimi finałami.
        Po drugie jako osoba która nie brała udziału w organizacji tego finału moge
        powiedzieć kilka rzeczy myśle ze obiektywnie
        1. Gratuluje znalezienia głownego sponsora i nazwiska jakim Była niewątpliwie
        KUKULSKA na koncert (osoby organizujaca beda wiedziec o co chodzi)
        2. Szkoda ze nie zostały pociągnięte zostały imprezy z zeszłego roku oczywiście
        niektóre - gratki za rajd mam nadzieje ze rozliczył sie lepiej niz rok temu
        3. Rusztowania które były moge tak śmiało powiedziec moim pomysłem były zbyt
        niskie reklamy z dolnej polki niestety zginely
        3. Totalna klapa jak dlamnie było ŚWIATEŁKO - i tu jest kilka powodów - zepsułą
        je Natalka wyskakując za 10 20 z piosenką światło - było zastraszająco mało
        zimnych ogni - brak jakiegokolwiek pokazu (można to było zrobić za marne
        pieniądze) - i na koniec Pan dyrektor muzeum nie powiniem w takiej chwili miec
        mikrofonu popsuł najpiekniejszy moment imprezy jakims wjazdem z Rajdu Dakar -
        porażka !!!
        3kolejną porażką jak dlamnie było planowanie czasu wolnego podczas koncertu-
        szkoda ze nie wykorzystaliście doświadczenia kilkiu poprzednich lat (to mysle
        ze w szczególności do Kuby K)
        To chyba tyle mam nadzieje ze nikt nie posądzi mnie za zajadłośc i nienawisc
        do ludzi, tak jak podczas koncertu o robienie niewygodnych jak sie poźniej
        dowiedzialem zdjęć.
        A żeby wszyscy wiedzieli kim jestem nie bede zasłaniał sie jkims przezwiskiem
        Jaestem osobom powszechnie znaną w tym środowisku - przepraszam za błędy ale
        emocje bioa tutaj góre.
        Pozdrawiam wszystkich (prawie) organizatorów
        Biegajżacy za ludzmi którzy mają akurat pieniądze i nie biorący udziału w
        finale pewnie z wiadomych względów
        Marcin Zomerfeld (ZOMEK)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka