haen1950 01.11.09, 22:20 w nocy ze Szczecina do Warszawy i co stacja benzynowa to stoją jednoręczni bandyci. Niebywale się to rozpleniło. Niech mu ktoś powie, do czego służą dystrybutory paliwa. Obciach okropny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin [...] 01.11.09, 22:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Kaczor - Jechałem wczoraj ... 01.11.09, 23:04 haen1950 napisał: > w nocy ze Szczecina do Warszawy i co stacja benzynowa to stoją > jednoręczni bandyci. Niebywale się to rozpleniło. nie dość, że jednoręczni, to jacy niewychowani. Trzymają palec w uchu. > > Niech mu ktoś powie, do czego służą dystrybutory paliwa. Obciach > okropny. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Czy to nie Ty pisałeś tu dziś... 01.11.09, 23:16 ... o ruchu obrony bandziorów hazardu? Czytałem, że obroty tej działalności sięgają blisko 10 mld zł rocznie, automatów jest kilkadziesiąt tysięcy i dynamicznie przybywa. Kaczor ma rację: to się bardzo rozpleniło. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Czy to nie Ty pisałeś tu dziś... 01.11.09, 23:25 vargtimmen napisał: Kaczor ma rację: to się> bardzo rozpleniło. Masz rację - wczoraj tankowaliśmy z takiego jednorękiego bandyty. Po zakończeniu tankowania wsadziliśmy mu tę rękę w lewe ucho. Doradźcie mu, żeby w końcu zrobił to prawko. Nie będzie mylił pompy benzynowej z automatem do sprzedaży Coca Coli lub maszynki do robienia pieniedzy. Teeee- Kaczyńskli! Te do tankowania te automaty jednoręczne mają po prawej taki elastyczny wąż! Ty o tym nie wiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Czy to nie Ty pisałeś tu dziś... 01.11.09, 23:35 porannakawa20 napisała: > vargtimmen napisał: > Kaczor ma rację: to się> bardzo rozpleniło. > > Masz rację - wczoraj tankowaliśmy z takiego jednorękiego bandyty. > Aż strach pomyśleć, co i z którego miejsca tankowałeś. > > Po zakończeniu tankowania wsadziliśmy mu tę rękę w lewe ucho. > Prawdziwy pieszczoszek z Ciebie. :) > Doradźcie mu, żeby w końcu zrobił to prawko. Nie będzie mylił pompy > benzynowej z automatem do sprzedaży Coca Coli lub maszynki do robienia > pieniedzy. > Mnie dziwi co innego: strategia trasy. Na ile tankowań oni jechali? > > Teeee- Kaczyńskli! Te do tankowania te automaty jednoręczne mają po prawej > taki elastyczny wąż! > Ty o tym nie wiedział? Nie, do tej pory myślałem, że te z wężem, to takie bankomaty z wężem w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Trana Szczecin Warszawa i ilość tankowań. 02.11.09, 17:06 vargtimmen napisał: > > Mnie dziwi co innego: strategia trasy. Na ile tankowań oni jechali? Trasę Wrocław-Budapeszt-Wrocław obracam na baku (może to przez to, że tankuję na Łukoilu). Też mnie ciekawi ile tankowań mieli na drodze Szczecin-Warszawa. A może się zatrzymywali na siusiu? Ewentualnie może to wina samochodu? Pancerna limuzyna trochę pali:) By być szczerym, na wrocławskim Łukoilu są trzy automaty. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 [...] 01.11.09, 23:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 [...] 01.11.09, 23:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki automatów jest kilkadziesiąt tysięcy 01.11.09, 23:42 Praktycznie trudno dziś o stację benzynową, na której by ich nie było: www.paliwor.pl/dq-e/previewimagewindow/454/500?url=/produkt/files/EnVBAMT%2C%2C00xEITsn8I%2CGjdN482VYk%2Cq/large1.jpg&margin=40 www.paliwor.pl/dq-e/previewimagewindow/450/600?url=/produkt/files/EnVBAMUk%2C04xEITsn8I%2CGjdN482VYk%2Cq/large2.jpg&margin=40 mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/12774834.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: automatów jest kilkadziesiąt tysięcy 01.11.09, 23:57 Te ostatnie są szczególnie groźne - wyglądają na bezrękich bandytów mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/12774834.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: automatów jest kilkadziesiąt tysięcy 02.11.09, 01:11 wariant_b napisał: > Te ostatnie są szczególnie groźne - wyglądają na bezrękich bandytów > mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/12774834.jpg Do tego nikt jeszcze na nich nie wygrał. To jest po prostu skandal. S. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: automatów jest kilkadziesiąt tysięcy 02.11.09, 12:03 kum.z.antalowki napisał: > Praktycznie trudno dziś o stację benzynową, na której by ich nie było: > Chłopie, przecież to są dystrybutory. Jak mi jeszcze powiesz, że z tego tankowałeś ogrodikuchnia.info/shop/images/produkty/0509021%20mini%20slot.jpg to zapytam ile tego było ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Serio? 02.11.09, 12:12 > Chłopie, przecież to są dystrybutory. No patrz pan, kto by to pomyślał... Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Serio? 02.11.09, 12:17 woda_woda napisała: > > Chłopie, przecież to są dystrybutory. > > No patrz pan, kto by to pomyślał... > No widzisz, warto czytać FK, zawsze się można czegoś dowiedzieć. Nie dziękuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 To nie on 02.11.09, 01:09 tylko Gosiewski. I nie pisał, tylko mówił. No i nie tu, tylko w Sejmie. reszta się zgadza. S. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: To nie on 02.11.09, 12:09 snajper55 napisał: > tylko Gosiewski. I nie pisał, tylko mówił. No i nie tu, tylko w Sejmie. reszta > się zgadza. > > S. Cóż, byłoby błyskotliwie, ale tak się złożyło, że: on, pisał, tu. Gosiewski Gosiewskim, ale to Zbyszek się tłumaczył Ryśkowi, temu od Grześka. Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: To nie on 02.11.09, 12:34 vargtimmen napisał: > > Gosiewski Gosiewskim, ale to Zbyszek się tłumaczył Ryśkowi, temu od Grześka. NIezupełnie, tylko Zbyszka nagrali Nie ma nagrania, nie ma przestępstwa? Przecież u was brak dowodów ozn., ze zniszono... Skutek jest, czyli brak MILIRDA Gilowskiej za kczystowskiego rządu JarKacza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Czy to nie Ty pisałeś tu dziś... 02.11.09, 11:47 A dlaczego jak kaczki miały władzę ,to nie zlikwidowały tego procederu?To przecież już było za ich rządów,to nie spadło z nieba teraz kiedy są w opozycji.Jest tylko jedna odpowiedź,jak rządzili,to tylko kierowca płacił za paliwo,a panowie nie zaglądali co się dzieje na stacji benzynowej,bo siedzieli w rządowych limuzynach. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Kaczor - Jechałem wczoraj ... 01.11.09, 23:35 Nie wiem jak Was, ale mnie to "jechałem wczoraj" strasznie ubawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kaczor - Jechałem wczoraj ... 02.11.09, 01:10 wariant_b napisał: > Nie wiem jak Was, ale mnie to "jechałem wczoraj" strasznie ubawiło. A co miał powiedzieć ? Wieźli mnie wczoraj ? ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Kaczor - Jechałem wczoraj ... 02.11.09, 01:56 snajper55 napisał: > A co miał powiedzieć ? ... A musiał? Na sam widok mikrofonu ma taki odruch warunkowy? Przecież, jeśli mu akurat nic sensownego nie przyszło do głowy, to mógł... eeech, szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Jechałem , hehehehehhehehe ;-) 02.11.09, 07:52 Ale dlaczego podstępny kierowca skręcał na każdą stację? Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Jechałem , hehehehehhehehe ;-) 02.11.09, 08:05 Zapewne haeracze się zbierało na POtrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Kaczor??? 02.11.09, 13:17 mak67 napisał: > Zapewne haeracze się zbierało na POtrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Jechałem , hehehehehhehehe ;-) 02.11.09, 08:38 Jak to po co ? Po fakturę za paliwo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jechałem , hehehehehhehehe ;-) 02.11.09, 08:45 c7.wrzuta.pl/wm15303/6cb14e4a001ba0f6453b8818/ma%C5%82pki Nie pomieściły się wszystkie, zbierał po drodze. :p Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: Jechałem , hehehehehhehehe ;-) 02.11.09, 12:09 w kaczym państwie pospieszne expresy mają stawac na kazdej stacji to tym bardziej osobowe samochody Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Jechałem :))) 02.11.09, 08:43 Jaki dzielny i samodzielny! Butki już sam zawiązuje? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Podstawowe pytanie!! 02.11.09, 12:24 Czy ten cudak wie co to jest stacja benzynowa?? Jak wyglądają dystrybutory paliwa? Następne, - czy on wie jak wygląda salon gier i automaty do gry?? Ten pacjent kontakt z rzeczywistością stracił już dawno! Teraz siedzi we własnym światku przypisując przedmiotom i ludziom różne funkcje i znaczenia:( haen1950 napisał: > w nocy ze Szczecina do Warszawy i co stacja benzynowa to stoją jednoręczni bandyci. Niebywale się to rozpleniło. Niech mu ktoś powie, do czego służą dystrybutory paliwa. Obciach okropny.< Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial jednoręczni? 02.11.09, 13:07 a prezes to z bliźniąt jednojajecznych pewnie? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Czy on tak jechał.... 02.11.09, 13:43 jak w reklamówce, po Nowym Świecie? I zza szyb ogladał świat? No, to rózne rzeczy mógł zobaczyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czy on tak jechał.... 02.11.09, 17:21 ... nawet tirówka mogła mu się trafić na jedno mgnienie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 W Krakowie 02.11.09, 13:45 na każdej ulicy tych bandytów nastawiali. Niektóre już nawet nie udają, że cokolwiek można wygrać i są bezrękie. A ludzie wrzucają i wrzucają. Ratunku, Panie Prezesie !!! www.mmkrakow.pl/rep/newsph/5698/28602.3.jpg S. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: W Krakowie 02.11.09, 13:48 O kurcze. U nas we Warszawie też. Przed pałacem prezydenckim tez się jakis znajdzie. I na Żoliborzu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rydzyk Re: Kaczor - Jechałem wczoraj ... 02.11.09, 14:38 haen1950 napisał: > Niech mu ktoś powie, do czego służą dystrybutory paliwa. Obciach > okropny. hue! hue! Odpowiedz Link Zgłoś