Dodaj do ulubionych

Nazwa Gorgoroth

IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 23:56
Dlaczego w tym tekście jest 'Lord of the Rings', a nie polski tytuł ?
Czyzby dlatego, ze 'Włądca Pierścieni' = bo to o ten tytuł chodzi
- ma w tym momencie zbyt duży potencjał marketingowy ?
Nie ma to jak przyrządzanie informacji w miarę potrzeb i reklamodawców...
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: Nazwa Gorgoroth IP: 65.118.195.* 03.02.04, 22:43
      Nie, mysle po prostu, ze autor(ka) tej wiadomosci wyszukal(a) owe slowo w
      google, a o "Wladcy Pierscieni" nie slyszal(a) jeszcze, niestety.
      • Gość: puba RÓŻDZKA H. POTTERA, hahaha! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 06.02.04, 17:37
        czyli równie dobrze ten zespół satanistyczny mógłby sie nazywac "rożdzka
        Pottera"... sorry! ale jacy z nich satani jesli na nazwe biorą miejsce fikcyjne
        z (chocby i dobrej) ksiazki SC-F. ... i toto ma mnie przestraszyc lub obrazic
        moje uczucia religijne????
        jakby sie AveSatan666 nazywało tobym sie zastanowił, hihi......
        ale z ta nazwa to poł norwegii sie z nich smieje:D i ja też.
        satany... pożal sie Boże (lub wręcz odwrotnie:P)
        łoaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) tylko na ziewanie zbiera po tym "skandalu".
    • Gość: Xionc Re: Nazwa Gorgoroth IP: *.robbo.pl 03.02.04, 23:05
      To jest pewnie ulubiona kapela tego Krzysia z X Departamentu SB, który co
      miesiąc chce zdejmowac krzyże ze ściany...
    • Gość: Samoth Re: Nazwa Gorgoroth IP: *.man.rsk.pl 05.02.04, 17:22
      jaka znowu legenda ??? ludzie, zastanówcie sie co piszecie....legenda black-u
      mozna nazwać Venom,Bathory,Dark Throne, mayhem..burzum..havohej....ale nie
      gorgoroth...ehhhhh....
    • Gość: Voodoo†666† Gorgoroth IP: *.net 05.02.04, 21:05
      Jak komuś to się nie podoba to niech nie słucha!!! I po co robć z tego taką
      afere?
    • Gość: varg Re: Nazwa Gorgoroth IP: *.olimp.ceti.pl 06.02.04, 10:38
      "W pierwszym składzie znaleźli się : Infernusa (gitara), Hat'a (wokal) i Goat'a (perkusja)." a w mianowniku nie łaska pisać? Trzeba czasem przeczytać to, co się skopiuje z jakiejś strony www...

"oznacza ciemny, zamarły teren, gdzie rośnie zło." a czy zło wymaga jakiejś specjalnej uprawy? czy też może rośnie sobie samo z siebie?

"W tekstach Gorgorotha można znaleźć czystą nienawiść do chrześcijaństwa i wszystko, co jest z tym związane..." czy ktoś ten tekst pisał na bani, czy jak? Co zdanie to błąd... Ja rozumiem, że polska język trudna język, ale dziennikarz powinien sobie z nim radzić.

I jeszcze o tych legendach... Panie Redaktorze (albo Pani Redaktor)!!! Legendami black metalu są takie kapele jak Mayhem (też grał kiedyś w Krakowie, czemu nie wybuchła afera???), Emperor (jak wyżej) albo Venom (i te, które wymienił Samoth w swoim poście). A Gorgoroth chyba nigdy nie osiągnie tego statusu...

pozdrawiam wszystkich miłośników chaosu w imię sił ciemności!!! (o matko, a to kto wymyślił?)
      • cza_ha Re: Nazwa Gorgoroth 06.02.04, 20:43

Pytanie do autorytetów - Czy Krzyż to nie jest aby symbolem śmierci ? zdaje się
        że wyłącznie. Więc w czym mamy problem? Na koncercie pokazano to czym jesteśmy
        otoczeni na codzień i nic więcej. Krzyżami:w szkole urzędzie pracy sejmie itd.
        A że laski gołe były, to też chyba jasne, bo to nie kościół, a sala i koncert
        muzyczny.
        Poza typową hipokryzją religijną Nic tu nie widzę
    • Gość: marduk Re: Nazwa Gorgoroth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 20:25
      autor (ka)tej wiadomosci chyba nie cytala nawet tego bo ja tak i nic tam o
      gorgorocie nie byl mowione
    • Gość: Sathyr Re: Nazwa Gorgoroth IP: *.lab248.ists.pwr.wroc.pl 11.02.04, 12:04
      Czysta jest ta nienawisc huehue...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka