okiko 24.04.10, 12:26 Czy biedna Ziejka to przeżyje??? Moze kiedyś UJ bedzie jego imienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek.filemon Re: IPN im. prof. Janusza Kurtyki 24.04.10, 13:17 Od kiedy to instytucje państwowe są czyjegoś imienia? Może od razu "stanowisko Prezydenta RP im. Lecha Kaczyńskiego"? Odpowiedz Link Zgłoś
zupelnie_nowy_nick TW Maleszka im. prof. Janusza Kurtyki 24.04.10, 13:25 kotek.filemon napisał: > Od kiedy to instytucje państwowe są czyjegoś imienia? Może od razu "stanowisko > Prezydenta RP im. Lecha Kaczyńskiego"? > Odpowiedz Link Zgłoś
okiko Re: IPN im. prof. Janusza Kurtyki 24.04.10, 16:17 kotuś, coś ty??? A szkoły na przykład? Z tej nienawiści i strachu ci się biedaku PO-kręciło : (( Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: IPN im. prof. Janusza Kurtyki 24.04.10, 14:22 Kurtykę oceni historia,podobnie jak innych,ale jak uczy historia,prawi są doceniani,a zdrajcy słusznie pogardzani Odpowiedz Link Zgłoś
szmul.bender Re: IPN im. prof. Janusza Kurtyki 24.04.10, 16:10 Jesli IPN ma pozostac takie jak bylo to najlepszym patronem bedzie Wyszynski. Andriej - oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Instytut Polskiej Nienawsci im. J. Kurtyki? 24.04.10, 16:22 ostatni.z.blizniakow napisał: > a co na to powie twoj proboszcz kikuta i na to, ze twoj kurtyka po katolicku > innemu odbil zone? czy jestes juz po tylu piwskach pitych przez rure, ze nie > odpowiesz na moje pytania? i co na to proboszcz ,że zakapował swego konkurenta,z resztą niesłusznie Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Podły człowiek, który stracił nogę 24.04.10, 16:33 ... będzie dalej podłym człowiekiem, ale bez nogi. Tak samo z Kurtyką. Tragiczna śmierć nie sprawia, żebym teraz myślała inaczej o Kurtyce i o tym, co robił. Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_kapelusznik A za co? 24.04.10, 16:59 Casanova z IPN! Za to? Zabiegi Kurtyki o uwiedzenie mojej żony trwały kilka miesięcy, o czym w początkowej fazie jego zabiegów żona mnie informowała. Jego starania zakończyły się sukcesem. Ma pan na to jakieś dowody. Mówi się o mailach, jakie Kurtyka i pańska żona wymieniali między sobą. Nie tylko. Mam też rachunki za hotele, dokumenty IPN, które moja żona wynosiła z Instytutu, billingi jak i treści rozmów telefonicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
mi.ka.n Re: To nie wystarczy... 24.04.10, 17:15 Sclawusie juz Ci raz pisałam .Zlikwiduj te sprofanowana sygnaturkę bo Wieszcz sie w grobie przewraca.Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś