l.george.l 10.05.10, 09:22 Chyba czytelnikom "Gazety" należy się jakieś wyjaśnienie wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Michnik-poparl-kandydature-Kaczynskiego,wid,12248485,wiadomosc_prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda_woda A czemuz to? 10.05.10, 09:26 Ja też prezesowi podpisałam, niech ma :) Ale obrazka nie wzięłam, jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
pokemon4 to na Czerskiej zarządzenie wydano.... hehhehhehe 10.05.10, 12:25 Dobre. I to jest cały cały Kazio, całe kuglarstwo michnikowe. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 09:27 Michnik gra w swoja grę. ale raczej procesu juz nie zatrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 10:04 elena4.2 napisała: > Michnik gra w swoja grę. > ale raczej procesu juz nie zatrzyma. Jakiego procesu elenko? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 10:06 Kompleksowych procesów wypierania z mentalnosci ludzkiej IIIRP na rzecz IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 10:10 elena4.2 napisała: > Kompleksowych procesów wypierania z mentalnosci ludzkiej IIIRP na rzecz IV RP. Wybij sobie z głowy IV RP. Nawet gdyby twój Jaruś wygrał wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 10:37 Jarus to dopiero pół sprawy. Resztę dopełni PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 10:46 O! To wyjasniaja mi sie dziwne tytuly w gazecie ktore gdyby tylko je czytac wskazuja na popieranie JK. Myslalam, ze to niedopilnowanie np stazystow.. Pora umierac. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 14:14 szkoda że szkolenie samodzielnego myślenia i logiki nie prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia.anna.majewska Po bani u Urbana był tak pijany, 10.05.10, 09:27 że myślał że podpisuje Kalininowi. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Po bani u Urbana był tak pijany, 10.05.10, 10:08 oliwia.anna.majewska napisała: > że myślał że podpisuje Kalininowi. Przecież to oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon A ja sie dziwie tobie 10.05.10, 09:33 l.george.l napisał: > Chyba czytelnikom "Gazety" należy się jakieś wyjaśnienie > wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Michnik-poparl-kandydature-Kaczynskiego,wid,12248485,wiadomosc_prasa.html Ta decyzja daje bowiem Adamowi Michnikowi furtke do podlaczenia sie do nowego ruchu 10 kwietnia. Michnik od zawsze jest tam gdzie sie cos dzieje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szesnasty_sympatyk_po [...] 10.05.10, 09:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Michnik przejrzał na oczy i boi sie 10.05.10, 09:47 Ty chyba Michnika nie doceniasz. On juz pewnie ma jakąs strategie, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Michnik przejrzał na oczy i boi sie 10.05.10, 10:12 elena4.2 napisała: > Ty chyba Michnika nie doceniasz. On juz pewnie ma jakąs strategie, hehehe. Być może ma, ale ty na pewno nie wiesz jaką. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Michnik przejrzał na oczy i boi sie 10.05.10, 10:28 Najwazniejsze, że wiem, ze na bank cos majstruje. A wiedziec nie mogę, bo on jest trzy razy inteligentniejszy ode mnie. Ale będę obserwowac, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Michnik przejrzał na oczy i boi sie 10.05.10, 10:30 Tylko trzy razy, nie narażaj się Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Michnik przejrzał na oczy i boi sie 10.05.10, 10:34 Na co? Uważasz, ze trzy razy to mało? 300%? No kurczę, ja mu komplement walnęłam a ty z wątpami do mnie? Ale i tak gdzies karty odkryje, bo z dużą inteligencją w parze idzie duża pewnośc siebie, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: A ja sie dziwie tobie 10.05.10, 14:49 Adaś rozszyfrował,kto jest prawdziwym zagrożeniem,kiedyś przejechał się na SLD i nie chce POwtórki z rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 09:42 Podpisac nie jest jednoznaczne z poparciem. Ja Jarkowi podpisalem bo chcialem, aby bral udzial w wyborach. Bede mogl sie napawac jego przegrana. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 09:59 Powinno się podpisywać jedynie tym kandydatom, których się popiera, stąd podpisy Michnika i Olechowskiego są dla mnie niezrozumiałe. Gdyby ludzie nie rozdawali podpisów na lewo i prawo liczba kandydatow na prezydenta byłaby krótsza. A tak mamy znowu kilku kanapowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 10:03 ajr-on napisał: > Powinno się podpisywać jedynie tym kandydatom Podpis nic nie kosztuje, a im wiecej kandydatow tym lepsza ocena. W drugiej turze mozesz lepiej widziec ilu wyborcow glosuje na mniejsze zlo. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 10:06 > Powinno się podpisywać jedynie tym kandydatom, których się popiera To twoje zdanie, a nie prawda objawiona. Podpisałabym się pod listą każdego kandydata "serio". Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 10:05 zbiorowe szaleństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 10:06 Wyjaśnienie dla czytelników jest takie: wspieramy demokrację i wielość kandydatów. Ale pewnie jest drugie dno. Obstawiam obawę przed jednowładzą PO. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 10:24 To bardzo dobra wiadomość! Jeśli podpisał Michnik, i jak wyczytałam Woda.woda - to znaczy, że podpisywali ludzie, kórzy w imię demokracji chcieli dać szansę kandydowania wielu kandydatom, ale w wyborach na Kaczkę nie zagłosują!Mam nadzieję, że takich podpisów wśród tych miliona pięćset sto dziewięćset jest dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 10:28 damakier1 napisała: Podpisałam też Napieralskiemu :) Nie podpisałabym temu antysemicie, jaki startował ani Lepperowi. Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Cały Michnik... 10.05.10, 11:11 Uwielbiam go, przyznaje, ale pięknoduch z niego nieuleczalny.... Już kaczyści wykorzystują i ogłaszają, że poparł Jaroslawa. Ile głosów niezdecydowanych przysporzy kaczystom? A jeżeli to bedzie tym przysłowiowym języczkiem uwagi, to co? Nadal bedzie dumny ze swojego pięknego gestu? Już raz pomógł Kaczyńskim, gdy ich bronił na lamach Gazety za tzw. inwigilację tzw. prawicy... Potem inny pieknoduch wydobył ich z niebytu i zaproponował Lecha na ministra sprwawiedliwości. Kaczyści mogą liczyć na pięknoduchów w nie mniejszym stopniu niz na swój ciemny lud Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Sam złożyłem podpisy na trzech listach różnych 10.05.10, 11:12 kandydatów. Im więcej kandydatów tym lepiej dla demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Kiedy pisalem od tygodni, ze od czasu... 10.05.10, 11:25 ..katastrofy GW jest w stanie permanentnego ocipienia, zakiwana w swoich "inicjatywach" socjotechnicznych, postulatywna i lekowa wobec rzeczywistosci jak zakompleksiona panienka, to sie ignorowalo moj jak zwykle niezwykle bardzo przenikliwy glos:) Pisalem tez, ze w sytuacji wyboru prezydenta po tragicznej smierci poprzednika w trakcie pelnienia przez niego urzedu, nie wystawia sie na pierwsza linie trupkojadow, poszczekiwaczy i oferm, a tak dzieje sie przeciez w przypadku PO. Skutki jak widac imponujace, totalne odwrocenie trendu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Kiedy pisalem od tygodni, ze od czasu... 10.05.10, 12:29 No sumaszedszyj ten Adas, choc popisanie listy to jeszcze nie glosowanie na kandydata. Ale i tak - odlot, jesli to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
bezpocztyonline Przecież "Gazeta" apelowała 10.05.10, 11:35 l.george.l napisał: > Chyba czytelnikom "Gazety" należy się jakieś wyjaśnienie Chyba nie czytujesz "Gazety". To przecież "Wyborcza" apelowała, by podpisywać się wszystkim kandydatom "jak leci", by dać im szansę. Chcesz, by naczelny "Wyborczej" postępował wbrew apelowi własnej "Gazety"? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Juz dawno 10.05.10, 11:41 napierw napisał łzawą laudację na cześć Lecha Kaczyńskiego. Potem złozył podpis pod kandydaturą Jarosława Kaczynskiego. Zobaczysz, jeszcze michnik bedzie wielce zdziwiony gdy Jaroslaw wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu [...] 10.05.10, 12:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Juz dawno 10.05.10, 12:22 Ja myślę, że Michnik rozważa wstąpienie do PIS-u. Co Ty o tym myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu [...] 10.05.10, 12:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 posłuchaj Wkkr 10.05.10, 12:59 Media wykreowały sztuczny obraz rzeczywistości. Zaczęły nie informować, ale budować oceny. Ludzie stracili możliwość dotarcia do prawdy. Przypomina to PRL. W efekcie nastąpiła reakcja i ucieczka w symbole. To jest groźne. Nie mam do Ciebie pretensji, że wierzysz w PO. Ale miarka się przebrała. Na Twoim miejscu dla przyzwoitości milczałbym. Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Ja też upadłem na głowę 10.05.10, 12:25 Z tego 1,7 melona głosów poparcia to 1,5 melona było zwolenników PO, a głosowali dla zmyłki Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 12:29 Raczej usiadł na DOOPIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski2 Czy Michnik nareszcie zmadrzal?? 10.05.10, 12:52 l.george.l napisał: > Chyba czytelnikom "Gazety" należy się jakieś wyjaśnienie > wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Michnik-poparl-kandydature-Kaczynskiego,wid,12248485,wiadomosc_prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
tornson A widzieliście ten paszkwil?? 10.05.10, 13:31 forum.gazeta.pl/forum/w,904,111203252,111203252,Niewolnicy_PRL.html Nie radzę nawet czytać tego steku bzdur, wystarczy zobaczyć jak forumowicze zjechali ten śmieciowy artykuł, tak jednoznacznie negatywnej reakcji na TFUrczość GW jeszcze nie widziałem. Michnik wyraźnie zmienia front i przechodzi na stronę kato-faszystów, ta sama retoryka totalnego zakłamania i zwierzęcej nienawiści do PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 nic nie upadł 10.05.10, 14:07 stado wykształciuchów jest skołowane,ale uważajcie,bo rękę która was karmi się nie gryzie,a prywatnie to gardzę wami dziady bez honoru,że tak szybko swego idola opluwacie,cholerne kurki na wietrze,temu nadstawiają kto lepiej POpycha,bezhołowie i bezmózgowie Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Michnik nigdy nie był moim idolem, NIGDY 10.05.10, 14:16 a PO to dla mnie takie samo gówno jak PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Michnik nigdy nie był moim idolem, NIGDY 10.05.10, 14:24 ale widzi dalej niż wy,albo podpisał dla wizerunku nadszarpniętego bojkotami,spadkiem,coraz większą wrogością narodu wobec fałszowania prawdy,albo zauważył większe zagrożenie w PO niż w PIS-e,albo ludzie honoru wolą Napieralskiego,Jaruzelski dał sygnał,sami łamcie głowy bo i inna jest możliwość,ale nie godzi się być żmiją i gryźć pierś karmiącą i chroniącą,mali niewolnicy bez jaj i honoru Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 14:58 To on ma glowe???? Pierwszy raz slysze Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 14:59 silesius.monachijski6 napisała: > Pierwszy raz slysze. I nic dziwnego,bo twoja glowa na spacerku juz od dluzszego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly322 Re: Czy Michnik upadł na głowę? 10.05.10, 15:20 Sądzę, że dał tylko do zrozumienia swoim wielbicielom iż Komorowski nie nadaje się na Prezydenta. Co wcale nie znaczy że będzie głosował na Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś