Gość: ktosik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 19:46 czego nie zrobili inni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hahaha Re: Co takiego złego zrobił Jarosław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 19:58 dobre pytanie,będą szukać w archiwach i znajdą tylko niefortunne wypowiedzi jarka uznają to za ciężkie przewinienie kaczora i dalej snuć teorie jak to osłabiło polskę politykę socjalną i gospodarczą kraju hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Co takiego złego zrobił Jarosław 26.05.10, 00:32 Powiedział,że nie będzie premierem jak brat zostanie prezydentem,został i nie dotrzymał słowa.Kłamczuch jest kłamczuchem,więc mu nie wierzę.Wplątał się w durne koalicje,a jak mu nie wyszło,to próbował przez afery zniszczyć koalicjantów.Jest niewiarygodny.I zamiast stworzyć rząd mniejszościowy,z poparciem prezydenta wybrał rozwiązanie sejmu.Jego rząd pracował głównie w TV.Nie potrafi dogadać się z nikim ajedno co mu wychodzi to przeogromna niemnawiśc do tych ,na których plecach doszedł do własnej partii.Dalej nie chce mi się wyliczać. Odpowiedz Link Zgłoś
ale-o-co-kaman Re: Co takiego złego zrobił Jarosław 27.05.10, 18:32 klara551 napisała: > Powiedział,że nie będzie premierem jak brat zostanie > prezydentem,został i nie dotrzymał słowa.Kłamczuch jest > kłamczuchem,więc mu nie wierzę.Wplątał się w durne koalicje,a jak mu > nie wyszło,to próbował przez afery zniszczyć koalicjantów.Jest > niewiarygodny.I zamiast stworzyć rząd mniejszościowy,z poparciem > prezydenta wybrał rozwiązanie sejmu.Jego rząd pracował głównie w > TV.Nie potrafi dogadać się z nikim ajedno co mu wychodzi to > przeogromna niemnawiśc do tych ,na których plecach doszedł do > własnej partii.Dalej nie chce mi się wyliczać. A na cuda Tuska się doczekałaś, czy nadal masz jeszcze nadzieję? Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Co takiego złego zrobił Jarosław 27.05.10, 23:34 Cudów nie oczekiwałam,więc nie mam pretensji.Cuda obiecywała wcześniejsza ekipa i przy pierwszej okazji zrezygnowała z rządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ale-o-co-kaman Re: Co takiego złego zrobił Jarosław 28.05.10, 09:19 klara551 napisała: > Cudów nie oczekiwałam,więc nie mam pretensji.Cuda obiecywała > wcześniejsza ekipa i przy pierwszej okazji zrezygnowała z rządzenia. Rezestań :) A Irlandia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach ta Klara Re: Co takiego złego zrobił Jarosław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 19:24 Z tego co napisałaś,to tylko pośmiać się można.Rząd pracował w tv...cha cha cha mniejszościowy rząd dobre.Napisz jeszcze na czyich plecach doszedł bo jestem ciekaw.A-jeszcze te afery cha cha cha. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Co takiego złego zrobił Jarosław 27.05.10, 23:37 A dlaczego nie odniesiesz się do początku postu?Niewygodny,prawda? Pośmiej się z koalicji z LP.Samoobroną,prób przekupienia Begerowej,afery,gruntowej,rozłożenia transplantologii.Te tematy to nie jest powód do chichotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Co takiego złego zrobił Jarosław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 20:54 .Dlaczego doszło do tej koalicji wiesz?Begerowa daj spokój.Transplantację rozłożył ,jeżeli rozłożył człowiek,który nie powinien być lekarzem.Żona tego lekarza do dzisiaj ma uraz psychiczny związany z przeżyciami jakie jej zafundował mąż.Ziobro ujawnił prawdę,i poniósł konsekwencje(niesłusznie). Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Co takiego złego zrobił Jarosław 28.05.10, 22:18 Może nie zrobił wiele złego. Ale nie stać go cokolwiek dobrego dla ogółu Polaków. Co najwyżej może nadal pogłębiać podział na Polaków, dobrych i złych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Co takiego złego zrobił Jarosław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 09:37 To samo można powiedzieć,o innych.Dzielą Polaków na wykształconych i motłoch na lepszych i gorszych.Szufladkują społeczeństwo, jak głosujesz na PiS to jesteś moher.Nie mam nic wspólnego z Rydzykiem ani tzw moherami.Zagłosuję na JK świadomie-liczę że wygra.Jak wygra BK nie będę zachwycona,ale uszanuje wybór większości Polaków.Będę szanowała jeśli nie BK- człowieka ,to BK Prezydenta.Jestem przecież Polką i ten człowiek będzie reprezentował mój kraj.Nie chciałabym , żeby był tak traktowany jak LK i jego rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Co takiego złego zrobił Jarosław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 22:15 Długo szukają...cicho wszędzie, głucho wszędzie -co to będzie,co to będzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Co takiego złego zrobił Jarosław 25.05.10, 11:12 A może inaczej postawić pytanie? Czego nie zrobił? Dlaczego nie zasługuje na to, aby zostać prezydentem tego kraju? Dlaczego osoba, jego pokroju nie powinna reprezentować miliony Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Co takiego złego zrobił Jarosław IP: *.centertel.pl 25.05.10, 11:02 Zalał nas żółcią.Chce zostać prezydentem by pomścić śmierć brata.Na kim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulek Re: Co takiego złego zrobił Jarosław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 19:30 Aleś TY mondro.Powidz na kim. Odpowiedz Link Zgłoś
marynica Re: Co takiego złego zrobił Jarosław 25.05.10, 13:08 Podzielił naród na zwykłych i "prawdziwych" polaków, przy czym ci prawdziwi to tacy, którzy wychowali się na żoliborskim (czyli porządnym)podwórku, ich rodzice i dziadkowie walczyli w powstaniu warszawskim i byli w AK i przede wszystkim popierają PiS! Zwykła liberalna i lewicowa reszta to swołocz, która stoi tam gdzie stało ZOMO. To zrobił Jarosław. Odpowiedz Link Zgłoś
drakon66 Re: Co takiego złego zrobił Jarosław 25.05.10, 13:58 marynica napisała: > Podzielił naród na zwykłych i "prawdziwych" polaków, przy czym ci > prawdziwi to tacy, którzy wychowali się na żoliborskim (czyli > porządnym)podwórku, ich rodzice i dziadkowie walczyli w powstaniu > warszawskim i byli w AK i przede wszystkim popierają PiS! Zwykła > liberalna i lewicowa reszta to swołocz, która stoi tam gdzie stało > ZOMO. To zrobił Jarosław. ... bzdury wypisujesz, wszyscy jesteśmy Polakami, ale niestety w okresie PRL-u niektórzy świadomie lub nieświadomie ( większość świadomie ) stracili orientację, co to znaczy być Polakiem i patriotą, w tej kwestii potrzebna jest niestety wymiana pokoleniowa. O tych pseudo Polakach, którzy katowali/nękali/prześldowali/etc. Polaków w okresie PRL-u nie można zapomnieć, a tym samym przejść do tego, jakby nic się nie stało. Takie osoby powinny ponieść za swoje postępowanie konsekwencję, oczywiście indywidualnie za swoje czyny. Nie ma w żadnym kraju cywilizowanym czegoś takiego, jak odpowiedzialność zbiorowa, wynkająca tylko z tego stanu rzeczy, że ktoś przynależał do jakiejś grupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co takiego złego zrobił Jarosław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 15:35 Dokładnie winni powinni ponieść karę.Wielu ludziom z tzw elit na tym nie zależy z bliżej nieznanych mi powodów.To oni już dawno podzielili Polskę a nie Kaczyńscy.Jarosław o nich powiedział,że stoją tam gdzie dawniej stało ZOMO.Dobrze że są tacy ludzie,którzy narażając się potrafią powiedzieć NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lasso Re: Co takiego złego zrobił Jarosław IP: 188.33.7.* 27.05.10, 10:57 Co zrobił: jątrzył, skłócał, wszędzie szukał wroga i układu. Poza tym robi niewiele. Rzygać mi się chce jak sobie pomyślę, że znowu miałbym oglądać co drugi dzień w tv konferencje prasowe Ziobry z porażającymi faktami, które po czasie okazywały się zwykłymi pomówieniami. Tę nagonkę na wydumany układ. To ciągłe szukanie żyda, komucha i ch.. wie czego jeszcze. To ciągłe napędzanie jednych przeciw drugim (czego efekt widać m. in. na tym forum). Tę potrzebę posiadania wroga wewnątrz i na zewnątrz. Jak nie Rusek to Niemiec, jak nie komuch to żyd, nawet Dornowi się dostało. Te pretensje o wszystko do wszystkich. Ta zwykła ludzka złośliwość obecna w niemal każdej wypowiedzi JK i jego przybocznych. Sorry stary, ale za tym właśnie zupełnie nie tęsknie. Jedyny plus rządów PiSu to to, że nie zepsuli gospodarki, ale to chyba tylko przez przypadek, bo za bardzo byli pochłonięci szukaniem układu, którego zresztą jakoś przez 2 lata nie znaleźli. Chyba że liczyć ich własny z Lepper i Giertychem do spółki, który co trzeba im oddać skutecznie rozpieprzyli. I tak naprawdę w tym tylko PiS jest dobry - w rozpieprzaniu. Idealna partia na rewolucję. Zbudować z nimi jednak nic się nie da. Szkoda że marnują swoją energię na bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajmaja Re: Co takiego złego zrobił Jarosław 27.05.10, 18:26 nie intresuje mnie co było 50 lat temu!!!!ja zyje teraz chce teraz zyc w normalnym karju w którym politycy zajmuja sie gospodarka i problemami zwiazanym z gospodarka...chce zeby moje dzieci żyły w normalnym karju nie przeszkadza mi ze ktos jest super patryjota ale niech sobie załozy jakies kółko i tam działa partie sa od programów i ich realizacji nie moze byc tak ze trzon programu to rozliczanie preszlosci i zakładanie muzeów nowych to potrzebne i owszem ale nie najwazniejsze...taki mam zarzut do braci kaczyńskich życie toczy sie dalej swiat sie rozwija a my patryjoci kłócimy sie o przeszłosc co mnie to do cholery obchodzi z całym szacunkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Co takiego złego zrobił Jarosław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 19:11 Szkoda że nie interesujesz się historią.Są ludzie którzy oddali życie żebyś mogła żyć tu i teraz.Są też tacy dzięki którym możesz pisać te głupoty bez żadnych konsekwencji ze strony władz.Inni walczyli o to czego ty nie szanujesz,ty tylko żądasz i jeszcze się oburzasz na tych którzy czcząc ich pamięć dziękują za to że mogą żyć tu i teraz.Ty nie chcesz żyć w normalnym kraju,bo w normalnym kraju przestępcy są odsuwani od władzy,ponoszą odpowiedzialność karną itd.W Polsce nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lasso Re: Co takiego złego zrobił Jarosław IP: 94.254.188.* 28.05.10, 07:30 Anko patrzenie w przyszłość a nie w przeszłość jest charakterystyczne dla krajów nowoczesnych. Oczywiście nie należy zapominać o przeszłości i kultywować pamięć o przodkach, ale ciągłe życie przeszłością jest bez sensu. PiS ma jakąś schizę na tym tle. Ja rozumie, że należy rozliczyć tych którzy katowali opozycjonistów, ale od tego są sądy. Poza tym kwestia esbeków nie jet najważniejszą kwestią dla tego kraju, a tak niemal była przedstawiana, jakby nic innego się nie liczyło. Nie wiem czy tego nie zauważyłaś, ale tak naprawdę JK wcale nie chodzi o rozliczenie z przeszłością. On musi mieć wroga, bo wtedy łatwiej uzasadnić zamordyzm w swojej partii i zmobilizować swój elektorat. Posłuchaj wypowiedzi PiSu ile w nim jadu i zawziętości. To efekt polityki histo(e)rycznej JK - niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Co takiego złego zrobił Jarosław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 12:23 Kwestia SB nie jest najważniejszą może kwestią, ale ważną.Dwa lata temu osobiście się przekonałam jakimi wpływami jeszcze się cieszą.Wcześniej myślałam inaczej,przeżyłam szok.Byłam szykanowana i zastraszana.To się działo naprawdę.Słucham wypowiedzi różnych polityków ,analizuje je, wyciągam wnioski.Język dyskusji nie odpowiada mi,to często różnego rodzaju prowokacje,insynuacje itd.Wiadomości czerpie z niezależnych i obiektywnych żródeł na ich podstawie staram się wyrobić własne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajmaja Re: Co takiego złego zrobił Jarosław 28.05.10, 13:29 Gość portalu: anka napisał(a): > Szkoda że nie interesujesz się historią.Są ludzie którzy oddali życie żebyś > mogła żyć tu i teraz. ........halo kto Ci powiedział ze sie nie interesuje historia?????// mam kochan 3 fakultety bo sie bardzo interesuje) Są też tacy dzięki którym możesz pisać te głupoty bez > żadnych konsekwencji ze strony władz" jakie głupty? jako jedna z nielicznych nkogo niegdy nie obrażam bez wzgledu na to jakie ma poglady .Inni walczyli o to czego ty nie > szanujesz,ty tylko żądasz i jeszcze się oburzasz na tych którzy czcząc ich > pamięć dziękują za to że mogą żyć tu i teraz.Ty nie chcesz żyć w normalnym > kraju,bo w normalnym kraju przestępcy są odsuwani od władzy,ponoszą > odpowiedzialność karną itd.W Polsce nie. halo...nie napisłam nic z czego wynika ze czegos albo kogos nie szanuje:) napisałam ze nie interesuja mnie spory na ten temat dyskusje i walka jesli to ma być główny temat naszej sceny politycznej bo mnie intersuje z czego bede zyła i z czego nakarmie moje dzieci i z tego punktu widzenia interesuja mnie bardziej problemy gospodarcze naszego kraju podatki szkoły słuzba zdrowia:) takie dcięzkie do zrozumienia mam szacunek dla histoiri opowiadam o niej trójce moich dzieci , ale historia ich nie nakarmie mamy kryzys ja nie mam z czego spłacac kredytu bo w firmie płace takie podatki ze mi nic na życie nie zostaje....i TO MNIE INTERESUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Co takiego złego zrobił Jarosław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 15:47 Gość portalu: Lasso napisał(a): > Co zrobił: jątrzył, skłócał, wszędzie szukał wroga i układu. Poza tym robi niewiele. Rzygać mi się chce jak sobie pomyślę, że znowu miałbym oglądać co drugi dzień w tv konferencje prasowe Ziobry z porażającymi faktami, które po czasie okazywały się zwykłymi pomówieniami. Tę nagonkę na wydumany układ. > To ciągłe szukanie żyda, komucha i ch.. wie czego jeszcze. To ciągłe napędzanie jednych przeciw drugim (czego efekt widać m. in. na tym forum). Tę potrzebę posiadania wroga wewnątrz i na zewnątrz. Jak nie Rusek to Niemiec, jak nie komuch to żyd, nawet Dornowi się dostało. /.../ > byli pochłonięci szukaniem układu, którego zresztą jakoś przez 2 lata nie znaleźli /.../ > I tak naprawdę w tym tylko PiS jest dobry - w rozpieprzaniu. Idealna partia na rewolucję. Przekonałeś mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Re: Co takiego dobrego zrobił Jarosław ? IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 19:15 Nie ożenił się i nie wygra wyborów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Co takiego dobrego zrobił Jarosław ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 19:27 To że jest kawalerem niema znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maracana2014 Re: nie ma pisze się osobno, fanko Jarka ... IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.10, 20:26 Dlaczego większość elektoratu J.K. to analfabeci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do maracana2014 Re: nie ma pisze się osobno, fanko Jarka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 11:51 Dlaczego większość elektoratu PO to chamy, można by zapytać.W wypowiedziach należy dopatrywać się treści,polemizować,zgadzać się lub nie.Ty doszukujesz się błędów ort.Analfabetyzm intelektualny,nie pozwala Ci sięgnąć głębiej.Nie jesteśmy doskonali,ale powinniśmy być bardziej wyrozumiali i taktowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lasso Re: nie ma pisze się osobno, fanko Jarka ... IP: 109.243.47.* 29.05.10, 12:12 i vice versa Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: Co takiego złego zrobił Jarosław 27.05.10, 19:22 Mogę powtórzyć za lewakami: --"Stworzył państwo wyznaniowe w którym jak w średniowieczu rządzi kler" --"Zmusza nas ,żebyśmy ..." (qrde nie wiem do czego ale do czegoś ich musi zmuszać) --"Przeszkadza Polsce w przyłączeniu się do Europy" --"Jest bezobjawowym Rusofobem" --"Jest bezobjawowym Germanofobem" --"Jest nietolerancyjny" --"Ma niski wzrost" --"Jest brzydki" Uprzedzam ,że najgłupsze zarzuty usunąłem a zostawiłem tylko te najmniej obelrzywe i najbardziej merytoryczne :). Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
1men propaganda III RZESZY POspolitej 27.05.10, 20:02 poloczki- ulegli wobec zalewajacym nas syfem medialnym ,wszystko co wiecie o JK to to co uslyszycie w tvn i jak papugi powtarzacie klamstwa, ostre wypowiedzi ma kazdy wyrazisty polityk na caalym swiecie tak jest , tylko ze wy jedziecie na plecach pisu od kilku lat zarzucajac im to co sami robicie nie jest to honorowe ,ponoc jestescie tacy prawi jestescie zalosni typowe poloczki ...... Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: propaganda III RZESZY POspolitej 27.05.10, 23:42 Jedyny menie o mentalności blondynki,ostatnio wszystkie wieści o p. Kaczynskim pochodzą nie z TVN,ale z Faktu,Superekspresu, czyli tabloidów.To w nich są zdjęcia z obiadków,spacerów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
1men Re: propaganda III RZESZY POspolitej 28.05.10, 00:34 mam cie - czy te gazetki sa opiniotworcze? jezeli wydajesz na nie pieniadze to zeby poglebic swoj intelekt ? czy najzwyklej jak stara dewotka szukasz tam sensacji,hm ty zyjesz tym co napisza o JK jestes z pisu? Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: propaganda III RZESZY POspolitej 28.05.10, 00:44 Wcale mnie nie złapałeś.Cytat,to nie dowód!A właśnie czytam Jenny Wutrz i Kroniki Polskie.Zdrowasiek nie klepię,bo jestem agnostykiem.Za cienki jesteś,żeby mnie dogonić,robaczku.A o wieku kobiet nie mówi sie publicznie,no chyba,że się jest trepem. Odpowiedz Link Zgłoś
1men Re: propaganda III RZESZY POspolitej 28.05.10, 02:31 gonic? a po co ? jednak zlapana tlumaczysz co czytasz i ze jestes agnostykiem mialem nadzieje na odpis bedzie z watkiem do dyskusji o wyborach -teraz wiem dlaczego poruszylas temat blondynek ,ty nie startujesz wiec zakoncze promocje blondwlosych agnostyczek (czytajacych) Odpowiedz Link Zgłoś
gucio60 Re: Co takiego złego zrobił Jarosław 28.05.10, 09:59 - ma tendencje narodowo-socjalistyczne i już tylko to całkowicie go dyskwalifikuje, porównajcie jego wypowiedzi, jego program ? jego postępowanie z 2 lat panowania a jako żywo przypomina poczynania NSDAP z lat 30 ubiegłego wieku Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajmaja DO LASSO 28.05.10, 13:33 Szkoda że nie interesujesz się historią.Są ludzie którzy oddali życie żebyś > mogła żyć tu i teraz. ........halo kto Ci powiedział ze sie nie interesuje historia?????// mam kochan 3 fakultety bo sie bardzo interesuje) Są też tacy dzięki którym możesz pisać te głupoty bez > żadnych konsekwencji ze strony władz" jakie głupty? jako jedna z nielicznych nkogo niegdy nie obrażam bez wzgledu na to jakie ma poglady .Inni walczyli o to czego ty nie > szanujesz,ty tylko żądasz i jeszcze się oburzasz na tych którzy czcząc ich > pamięć dziękują za to że mogą żyć tu i teraz.Ty nie chcesz żyć w normalnym > kraju,bo w normalnym kraju przestępcy są odsuwani od władzy,ponoszą > odpowiedzialność karną itd.W Polsce nie. halo...nie napisłam nic z czego wynika ze czegos albo kogos nie szanuje:) napisałam ze nie interesuja mnie spory na ten temat dyskusje i walka jesli to ma być główny temat naszej sceny politycznej bo mnie intersuje z czego bede zyła i z czego nakarmie moje dzieci i z tego punktu widzenia interesuja mnie bardziej problemy gospodarcze naszego kraju podatki szkoły słuzba zdrowia:) takie dcięzkie do zrozumienia mam szacunek dla histoiri opowiadam o niej trójce moich dzieci , ale historia ich nie nakarmie mamy kryzys ja nie mam z czego spłacac kredytu bo w firmie płace takie podatki ze mi nic na życie nie zostaje....i TO MNIE INTERESUJE Z CAŁYM SZACUNKIEM DO WSZYSTKICH I DO CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: DO LASSO 28.05.10, 14:43 Masz rację ,a mylenie zainteresownia przeszłością z obsesją na jej punkcie,to dwie zupełnie różne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ono2008 Re: DO LASSO 29.05.10, 10:00 Historia pozwala oceniać czas i minionych ludzi. Kaczyński to tez kawałek historii. Jak on sam siebie ocenia, to o tym świadczy nagła zmiana wizerunku. Z punktu widzenia historii, po cóż by była taka zmiana, gdyby nie popełnił istotnych i wszystkim znanych błędów i zaniechań. Tylko w tak złej sytuacji potrzebna jest nagła zmiana wizerunku. Wcześniej to robili artyści. I z efektami bywało rożnie. Historyku może podejmij się dodatkowo nauczyć tegoż patriotę HISTORII i pieśni patriotycznych. Bo bez tego ani rusz. Sprawdź czy nie ma skłonności tego co rozwiązał węzeł gordyjski, i ucz, ucz , o ile nie jest zbyt późno. A jak masz również trochę więcej wiedzy wszak trzy fakultety to nie byle co, to może wtłocz mu troszku wiedzy o skutkach socjalizmu w wydaniu kapitalistycznym, poczuwszy od Platona, przez amerykańskie próby tworzenia na początku XIX w wiosek socjalistycznych, itd. Może uda Ci się wyjaśnić, ze na socjal stać jedynie najbogatsze państwa i zazwyczaj odbywa się to jednak w długofalowym planie że koszty tego obciążą nadmiernie całą społeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Nie uwierzę w niczyją zmianę w czasie wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 15:40 Zmiana? Tylko na czas wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Co takiego złego zrobił Jarosław 29.05.10, 14:13 Gość portalu: ktosik napisał(a): > czego nie zrobili inni? Znam parę osób, które złych rzeczy zrobiły jeszcze mniej. Jednak dla mnie nie jest to wystarczający powód by popierać ich kandydatutę na prezydenta. A litość, bo JK stracił brata, to jednak chyba nie jest argument. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Co takiego złego zrobił Jarosław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 22:23 Jakoś nie mogę doszukać się niczego dobrego w tym co on dotąd zrobił i nie myślcie, że jestem z wrogiego obozu i dlatego nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś