kurier-kurier
25.03.18, 18:34
Pasja - online (cały film) Lektor PL - HD - wideo w cda.pl
Obejrzyj i zadaj sobie pytanie KIM JA TAK NAPRAWDĘ JESTEM DLA JEZUSA?
W MYŚLACH -SŁOWACH -CZYNACH
czy na filmie myślami zdradzałem Jezusa jak Judasz (myślał o sobie i diabeł obiecał jemu cały świat w zamian za zdradliwe myśli o Jezusie)
czy na filmie słowami zdradzałem Jezusa jak Judasz ( słowami nawiązał relacje ze zdrajcami i łotrami Jezusa z powodu zazdrości że pojawił sie Syn Boży uknuli przeciwko niemu spisek aby ukarać Jezusa za prawdę którą głosił )
czy na filmie czynami zdradzałem Jezusa jak Judasz ( sprzedał rękami i ustami Jezusa przyjmując pieniadze za wydanie niewinnego na śmierć i mękę ,całując w policzek brudnymi ustami wydał Syna Człowieczego na ukrzyżowanie )
czy żyłem w Jezusie ,z Jezusem i przy Jezusie?
Film Pasja pokazuję to do czego Zdrajcy sa zdolni dla chęci zysku i sztucznej władzy lub chwały pośród Hołoty żyjącej w ciężkim grzechu
Jezus powiedział jeżeli ktoś ciebie nienawidzi to się nie martw bo mnie nienawidzili jako pierwszego
Jezus powiedział jeżeli ktos ciebie prześladuję też się nie martw bo mnie pierwszego prześladowali i módl sie za swoich prześladowców.
Z serca Jezusa płynie krew i woda
krew oznacza cierpienie i męki przelane za grzeszników ale i piekło w którym każdy się znajdzie
woda oznacza życie oraz niebo w którym się znajdą godni Jezusa żyjący w Jezusie z Jezusem i przy Jezusie.
czy żyjesz z Jezusem ,w Jezusie i przy Jezusie wie tylko Bóg i nikt inny.
Słowa człowieka są prawdą lub kłamstwem
Czyny człowieka są dobre lub złe
Myśli człowieka są czyste i brudne
a więc tylko Bóg zna nas doskonale nasze słowa czyny i myśli i będziemy osądzeni zgodnie z tym co czyniliśmy na ziemi.
Rodzimy się na ziemi po to aby wybrać sobie drogę i mamy tylko dwa kierunki
pierwszy woda życie i niebo
drugi krew męki i piekło.
niektórzy mówią że nie ma życia po śmierci .
a to akurat jest tłumaczenie tych którzy na ziemi słowami bronią się przed sądem ostatecznym
są ci którzy wiedzą że śmierć to tylko opuszczenie ciała ale dusza żyję dalej ,i to jak żyje uzależnione będzie od nas i naszego życia na ziemi .
Bóg powiedział za dobre wynagradzam a za złe karzę .
teraz nasuwa się zapytanie ile jest w tobie dobra a ile zła ? odpowiedż znasz ty i Bóg i nikt inny.
Błędne jest mówienie w swoim gronie że jestem dobrym powinny spotykać mnie same zaszczyty i wszyscy powinni mnie wysławiać , podczas kiedy ręce uczyniły tyle zła a myśli jeszcze więcej .
Jezus nie szukał chwały zaszczytów ,żył tak jak jemu Bóg przykazał, poznawał najciemniejsze strony życia pomimo mocy jaka posiadał , nie kłamał i nie rozprawiał dla pozyskania zaszczytów ,nie wchodził w środowiska zacne ale jadł i rozmawiał z tymi którzy żyli w ciemności swojego życia pomimo że i do nich należał tak piękny i jasny świat ,mówił dobrą i co dla niektórych straszna prawdę ( mam na myśli zburzenie świątyni )
To wszystko nie podobało się tym którzy posiadali sztuczną władzę opartą na zbiorowisku hołoty haotycznej i zrujnowanej życiem, duchem i sumieniem.
NIEWIEDZA -ZAZDROŚĆ-I CHĘĆ POSIADANIA WŁADZY przyczyniła się że Jezusa skazano na Ukrzyżowanie i męki którą chełpiła sie HOŁOTA .każdy cios był okrzykiem radości wokół zebranej hołoty zdrajców ,radością męki i bólu Jezusa byli też inni doświadczając cudów pozamykali usta aby ich nie spotkała choćby jedna rana na ich ciel zadana Jezusowi.
Każdy oglądając ten film napewno będzie odczuwał strach lub obojetność .
Strach oznacza że zdaję sobie sprawę że to będzie każdy doświadczał w piekle czyniąc zło na ziemi .ten co nie będzie odczuwał niczego i tak jest już skazany jeżeli czyni zło na ziemi .
Ten film to oznaka wizji jakiegoś człowieka który postanowił to przekazać światu .
wizja jest prawdziwa i potwierdzona przez inne zjawiska.
mamy świat ,niebo albo piekło
niebo jeżeli na ziemi czynisz dobro i żyjesz zgodnie z przykazaniami
piekło jakie doświadczył Jezus na ziemi spotka każdego po smierci czyniacego złoi żyjacego w ciężkim grzechu .
Pamietajmy że Jezus został skazany przez Hołotę i grzeszników i Bóg tak osądzi każdego grzesznika i będzie tak samo cierpiał po śmierci jak Jezus na ziemi .
Film jest tylko przekazem ,łotry skazali niewinnego popełniłi grzech a więc Bóg ich skarze na piekło po śmierci za grzechy przeciwko Jezusowi .