upior_w_moherze 17.07.10, 16:56 ktos cos slyszal, czy znowu pisiory majacza ??? "Wybuchła histeria, bo J. Kaczyński powiedział prawdę o Smoleńsku" wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8148275,Kaminski__Jaroslaw_Kaczynski_nikogo_nie_oszukal.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heofon Re: podobno jakies wybuchy byly 17.07.10, 17:09 Słyszałam wybuchy na konferencji Prezia, ale może to tylko echa były... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: podobno jakies wybuchy byly 17.07.10, 17:14 heofon napisała: > Słyszałam wybuchy na konferencji Prezia, ale może to tylko echa były... echa bobu. Odpowiedz Link Zgłoś
upior_w_moherze Re: podobno jakies wybuchy byly 17.07.10, 18:44 m.c.hrabia napisał: > heofon napisała: > > > Słyszałam wybuchy na konferencji Prezia, ale może to tylko echa były... > > echa bobu. nie rob smrodu Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: podobno jakies wybuchy byly 17.07.10, 17:13 Niiiii....w Gdańsku żadnych wybuchów nie było, nawet burzy nie było (a przydałaby się+trochę deszczyku). Bredziński jak zwykle - BREDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44a Re: podobno jakies wybuchy byly 17.07.10, 17:19 Nie mów hop. Chmurzy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: podobno jakies wybuchy byly 17.07.10, 17:26 O o o, obyś miał rację. Własnie zagrzmiało gdzieś w oddali. Nie będę musiała podlewać ogródka? Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Re: podobno jakies wybuchy byly 17.07.10, 18:52 etta2 napisała: O o o, obyś miał rację. Własnie zagrzmiało gdzieś w oddali. Nie będę musiała podlewać ogródka? Lepiej bierz konewkę i do roboty (ratuj rzodkiewkę i cebulę) bo niejaki Tusk przynosi Polsce takiego pecha, że teraz idzie susza stulecia. Odpowiedz Link Zgłoś
capferret Byly, byly 17.07.10, 17:23 wszyscy slyszelismy i nawet zloty deszcz spadl, a to tylko dyspepsja jra byla, czym sie natychmiast podniecil jojo z pociagow Odpowiedz Link Zgłoś