zapijaczony_ryj Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 12:32 elena4.2 napisała: > z Placwormy ps.Mogała byś pisać po polsku, a nie po wolsku? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 12:34 Eee. To nie marzenie tylko jakoś tak widzę koniec!! Widze bliski koniec Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To posłuchaj zeznań Netzla, a zobaczysz koniec Pas 23.07.10, 12:54 elena4.2 napisała: > Eee. To nie marzenie tylko jakoś tak widzę koniec!! > Widze bliski koniec Palikota. Paskud i jego przydupasa Zera Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: To posłuchaj zeznań Netzla, a zobaczysz konie 23.07.10, 12:57 A co mi jakis netzel czy inny pretzel obchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtzaysss Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:28 elena4.2 napisała: > Eee. To nie marzenie tylko jakoś tak widzę koniec!! > Widze bliski koniec Palikota. no to łap go i ssij, drugi raz taka okazja może sie nie powtórzyć. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:33 hehehe. Pisząc to miałam przeczucie, ze zaraz zjawi sie jakaś szmata i poleci tekstem po tej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtzaysss Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:46 elena4.2 napisała: > ze zaraz zjawi sie jakaś szmata nie przyrównuj wszystkich do siebie, pisuardesso. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:47 ja cie do mojego mopa przyrównuję. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtzaysss Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:51 elena4.2 napisała: > ja cie do mojego mopa przyrównuję. ty i twój mop to to samo - poziom umysłowy identyczny Odpowiedz Link Zgłoś
polityczny_pisuar Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:58 roomtzaysss napisał: > elena4.2 napisała: > > > ja cie do mojego mopa przyrównuję. > No widzisz, jak rozmawiasz ze sprzątaczką eleną4.2, co to ma nawet swojego mopa to i argumenty i poziom dyskusji z jej strony jakis taki mopowaty. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 14:25 polityczny_pisuar napisał: > No widzisz, jak rozmawiasz .. www.youtube.com/watch?v=_GZB_nP4uWE Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:13 Hm, chcą go zdegradować. Wszystkie portale internetowe powtarzają od wczoraj zapowiedź Tomasza Tomczykiewicza, nowego szefa frakcji parlamentarnej PO, że nie zaproponuje kandydatury Palikota na wiceszefa klubu PO. blog.rp.pl/blog/2010/07/23/marek-domagalski-palikot-jedzie-na-wakacje/ Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:23 elena4.2 napisała: > Nie wyrzucą bo sie go boją. ----------------------------------------- To jest taki Urban tego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:36 No, Urban sie zuzył ale nie miał alternatywy. A tu jest zagrożenie tym, że Palikot faktycznie moze odebrac trochę motłochowatego elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:25 wojciech.2345 napisał: > Hm, chcą go zdegradować. > > > Wszystkie portale internetowe powtarzają od wczoraj zapowiedź Tomasza Tomczykie > wicza, nowego szefa frakcji parlamentarnej PO, że nie zaproponuje kandydatury Palikota na wiceszefa klubu PO. No to co ? Palikot znany jest w zupelnie innej roli a tej mu grac nikt nie zabroni Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:29 Pamiętasz jak publika siedziała kiedyś przed ekranami tv gdy występował Kaszpirowski? To jest podobne zjawisko. Być może za kilka lat małolaty nie będą kojarzyły kto taki ten błazen. Jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:37 wojciech.2345 napisał: > Pamiętasz jak publika siedziała kiedyś przed ekranami tv > gdy występował Kaszpirowski? To jest podobne zjawisko. > > Być może za kilka lat małolaty nie będą kojarzyły kto > taki ten błazen. > > Jak myślisz? Moze ale dzisiaj jest sola w oku PISu Jak Ty myslisz ? Dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:42 pis_da_deby napisał: > Moze ale dzisiaj jest sola w oku PISu > Jak Ty myslisz ? > Dlaczego ? -------------------------------------- Myślę, że to jest końcówka zabawy tego błazna. Chyba już nie warto o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:44 wojciech.2345 napisał: > Myślę, że to jest końcówka zabawy tego błazna. > Chyba już nie warto o tym myśleć. Zobaczymy ale nie sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:47 pis_da_deby napisał: > Zobaczymy ale nie sadze. ------------------------------------ To jest tak jak z piosenkarzami. Następny sezon to często mizeria. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Pomarzyć mozecie! 23.07.10, 13:51 wojciech.2345 napisał: > To jest tak jak z piosenkarzami. > Następny sezon to często mizeria. Sa jednak i tacy, ktorzy popularnoscia ciesza sie przez dziesieciolecia. Odpowiedz Link Zgłoś
orle.szpony Najlepiej aby cioł Palikot zrobił wypad do Tworek 23.07.10, 14:19 Najlepiej aby cioł Palikot zrobił wypad do Tworek i tam POzostał na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 12:34 No i WC w Hiszpanii to raj na ziemi? Szoruj,zarabiaj,wysylaj przekazy do Rydzyka i glosuj na partie starego kawalera.Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 12:37 Ale w Hiszpanii WC to jest WC i niczego nie udaje. A w Polsce WC udaje polityka. Sama chetnie to polskie wc bym posprzątała. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 12:59 lumpior napisał: > No i WC w Hiszpanii to raj na ziemi? Szoruj,zarabiaj,wysylaj > przekazy do Rydzyka ... Ej! Slabo znasz Elene :-)) Ja mimo roznic w naszych pogladach politycznych jestem jej fanem. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 13:12 Uważasz, ze ty mnie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 13:13 coś w tym jest. ja też lubię elenę. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 13:17 kicior99 napisał: > coś w tym jest. ja też lubię elenę. Mozna ja lubic. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 13:16 elena4.2 napisała: > Uważasz, ze ty mnie znasz? Troche tak Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 13:17 Hmm. Łudź się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 13:22 elena4.2 napisała: > Hmm. Łudź się dalej. Mysle, ze znam Twoja zupelnie inna strone ale faktycznie powiedziec, ze zna sie kobiete to.. Bede sie ludzil dalej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 13:24 Albo inną gębę znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 13:26 elena4.2 napisała: > Albo inną gębę znasz. Raczej twarz ale i kawalek duszy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 13:27 Sorry, ja jestem bezduszna. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 13:30 elena4.2 napisała: > Sorry, ja jestem bezduszna. Jezeli tak to od bardzo niedawna :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 13:38 eeee. jak będziesz tak dalej to naprawdę uwierzę w swój talent pisarski. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 13:41 elena4.2 napisała: > eeee. jak będziesz tak dalej to naprawdę uwierzę w swój talent pisarski. On jest niezaprzeczalny i wiemy o tym oboje. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 13:55 Czy juz mam paśc na kolana? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 13:58 elena4.2 napisała: > Czy juz mam paśc na kolana? Niby dlaczego ? Wystarczy, ze mnie na nie rzucilas. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 14:16 Ba, ma sie ten talent. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Jakiej marki masz mopa i sciery? 23.07.10, 14:19 elena4.2 napisała: > Ba, ma sie ten talent. To fakt. Tylko pozazdroscic :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 12:44 elena4.2 napisała: > z Placwormy? Troche mnie to dziwi bo skoro posel Palikot wzbudza takie emocje u przeciwnikow politycznych to znaczy, ze jest w tym co robi skuteczny. W przeciwnym razie nikt by sie nim nie zajmowal. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 12:49 Już sama zaczynam się wkurzac z tymi emocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 12:55 elena4.2 napisała: > Już sama zaczynam się wkurzac z tymi emocjami. Faktycznie, ze podchodzisz do tego bardzo emocjonalnie a za oknem lato i slonce. Trzeba sie nim cieszyc :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 12:58 Moi? Pytam sie kiedy go wreszcie wywala i czy sie odważą. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:01 elena4.2 napisała: > Moi? > Pytam sie kiedy go wreszcie wywala i czy sie odważą. Nie wiem ale mysle, ze nie. Ja bym go nie wyrzucal. Moze jest kontrowersyjny ale to co mowi ma zwykle rece i nogi i nie uzywa jezyka gorszego niz jego przeciwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:08 Nie wiem o co w tej przewalance chodzi, chyba PISowi odpowiada rola męczennika, jeśli okazje do spacyfikowania tego biedaka przepuszcza. Ale Palikot nie zostanie wywalony z placwormy nie dlatego, ze jest uzyteczny, tylko dlatego, ze rozwalilby placwormę. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:20 elena4.2 napisała: > Nie wiem o co w tej przewalance chodzi, chyba PISowi odpowiada rola męczennika, jeśli okazje do spacyfikowania tego biedaka przepuszcza. Ma swoich przciwnikow i w PO. Zobaczymy ale uwazam, ze gdyby zniknal ze sceny politycznej czegos by na niej brakowalo. > > Ale Palikot nie zostanie wywalony z placwormy nie dlatego, ze jest uzyteczny, tylko dlatego, ze rozwalilby placwormę. No az taki mocny chyba nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:23 To zalezy kto za nim stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:28 elena4.2 napisała: > To zalezy kto za nim stoi. A kto za nim stoi ? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:32 No właśnie nie wiem. Palikot w tej chwili jest w mediach. Jesli stoją za nim ci co trzęsą mediami, Palikot może narozrabiac. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:39 elena4.2 napisała: > No właśnie nie wiem. > Palikot w tej chwili jest w mediach. Jesli stoją za nim ci co trzęsą mediami, > Palikot może narozrabiac. E tam! Jest w mediach bo to prawdziwy showman a show sie w mediach dobrze sprzedaje tym bardziej, ze ten showman potrafi celnie trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:44 Jego zachowanie wychodzi poza ramy cynicznej gry. To jest kwestia osobowości. No i ja rozumiem, że ten sposób bycia i dzialania zyskuje u prostaków poklask. Jedyne czego nie rozumiem, to dlaczego trafia? Jaki PIS ma w tym interes zeby pokazywac ze trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:49 elena4.2 napisała: > Jego zachowanie wychodzi poza ramy cynicznej gry. To jest kwestia osobowości. > > No i ja rozumiem, że ten sposób bycia i dzialania zyskuje u prostaków poklask. > Jedyne czego nie rozumiem, to dlaczego trafia? > Jaki PIS ma w tym interes zeby pokazywac ze trafia. Nie ma w tym interesu ale w PISie bardziej niz gdzie indziej goruja emocje. Nie potrafia Palikota po prostu ignorowac. Zrobili z niego swojego wroga nr1 i w ten sposob umacniaja jego pozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:55 elena4.2 napisała: > Jego zachowanie wychodzi poza ramy cynicznej gry. To jest kwestia osobowości. > > No i ja rozumiem, że ten sposób bycia i dzialania zyskuje u prostaków poklask. > Jedyne czego nie rozumiem, to dlaczego trafia? > Jaki PIS ma w tym interes zeby pokazywac ze trafia. Nie ma zadnego interesu ale nie potrafia go po prostu ignorowac a robiac z niego swojego wroga nr1 tylko wzmacniaja jego pozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 14:07 To jest dla mnie nielogiczne. Tak jak z tym zespolem Macierewicza. Zgłosil się? Trzeba było nie protestowac tylko sie cynicznie zgodzic. Po tym albo on sam by się wycofał chyłkiem z tym nieforemnym nosem spuszczonym na kwintę, bo jemu zalezy tylko na mieszaniu i szydzeniu, albo przewodniczący komisji miałby nad nim całkowitą kontrolę i tamten musiałby sie podporzadkowac, bo inaczej z hukiem by wylecial za niesubordynację. Przy dobrej organizacji mozna byłoby z Palikota wiatrak zrobic i tak mu zycie umilic otoczonemu przez PISowców, że hej. Ja sie zaczynam zastanawiac czy PIS to dobry wybor, bo oglądac cyrk w którym cały czas ten sam blazen jest bity zaczyna mi sie nudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 14:17 elena4.2 napisała: > Ja sie zaczynam zastanawiac czy PIS to dobry wybor, Nad tym z pewnoscia warto jest sie zastanowic. Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:26 PO (mam nadzieję) nie jest tak głupia, aby się Palikota pozbywać. Przecież to jest dla nich wielki skarb. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:30 No tak. Na nim skupia sie cała uwaga i to on robi za chłopca do bicia podczas kiedy placworma ma wolne ręce do spiskowania przeciwko Polsce i Polakom. Jak to mówia Hiszpanie Palikot tuvo que ser. To musiał byc Palikot. Nikt inny z tak upokarzającerj roli nie byłby kontent ani by się jej nie podjął. Odpowiedz Link Zgłoś
capferret Dokladnie wtedy kiedy ciebie maz arab wyrzuci 23.07.10, 13:39 z domu i wezmie sobie mladsza i ladniejsza, taka np muche Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Dokladnie wtedy kiedy ciebie maz arab wyrzuci 23.07.10, 13:47 Albo kiedy twoja przestanie ci rogi przyprawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Dokladnie wtedy kiedy ciebie maz arab wyrzuci 23.07.10, 13:48 Żebyś zrozumiał, ze nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
capferret Re: Dokladnie wtedy kiedy ciebie maz arab wyrzuci 23.07.10, 13:59 miec partnera araba to dla ciebie rownie nobilitujace jak popierac starego pedrylaka jareczka. A burke tez nosisz czy tylko na czador ci pozwala? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Dokladnie wtedy kiedy ciebie maz arab wyrzuci 23.07.10, 14:10 Burki to ja muszę znosic. Odpowiedz Link Zgłoś
capferret Re: Dokladnie wtedy kiedy ciebie maz arab wyrzuci 23.07.10, 14:24 Gratuluje wyboru! Bo gdybys wybrala rasowe ogary to tych burkow nie musialabys znosic i ich karmic swoja jedynie sluszna miloscia do... tu juz pomne do kogo, moze dzieci czytaja Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Dokladnie wtedy kiedy ciebie maz arab wyrzuci 23.07.10, 14:40 Gratuluje wyboru! > Bo gdybys wybrala rasowe ogary to tych burkow nie musialabys znosic No tak, ale strasznie si,e wciągnelam w pisanie na tym forum i teraz nie ma sposobu bym je opuściła. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:48 Wtedy, kiedy Kurski wyleci z PiS za aferę bilbordową. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:53 elena4.2 napisała: > z Placwormy? Nawet na to nie licz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 13:56 No nie liczę. |Tylko przewrotnie pytam, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslusznie.zabanowany.kon Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 14:11 jasne, nie będa pisiory ustawiały składu PO. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 14:12 Nie przewrotnie tylko raczej głupio. PO nie ma w tym interesu aby Palikota wyrzucac . To interes PISSU ,a trudno aby dla PO ten wniosek mial znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Znów wypisujesz głupoty :-) 23.07.10, 14:19 www.tvn24.pl/-1,1660011,0,1,sondaz-palikot-szkodzi-swojemu,wiadomosc.html www.fakt.pl/Palikot-wzbudza-najmniejsze-zaufanie,artykuly,77934,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: To kiedy Palikot robi wypad 23.07.10, 14:24 Rzecz w tym, ze PO Palikota nie może wyrzucic bo sie Palikot zemści. A PIS Palikota powinien zacząc olewac, a nie wnioskowac jego wyrzucenie. Parę razy by z niego wariata zrobili i skończyłby się szum medialny na poziomie podbilgorajskiego zbornika z gnojówka. Odpowiedz Link Zgłoś