zapijaczony_ryj_banowany24razy 13.08.10, 17:49 I bardzo dobrze -tak trzymać! www.tvn24.pl/-1,1669131,0,1,premier-i-ministrowie-do-macierewicza-nie-przyjda,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsgettingcolder Re: Olali Zespół Downa! 13.08.10, 17:51 Brawo, punktować pisuar :) Jeszcze tylko tych wariatów spod krzyża pogonić stanowczo i zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Olali Zespół Downa! 13.08.10, 20:53 itsgettingcolder napisał: > Brawo, punktować pisuar :) > Jeszcze tylko tych wariatów spod krzyża pogonić stanowczo i zdecydowanie. TEż tak uważam! Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Ja bym jednak docenił powściągliwość Antka 13.08.10, 18:07 Putina, Miedwiediewa i Obamy na razie jeszcze nie zawezwał przed swe oblicze. A przecież mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy_syndyk_iv_rp Re: Ja bym jednak docenił powściągliwość Antka 13.08.10, 18:17 iq-ok napisał: > Putina, Miedwiediewa i Obamy na razie jeszcze nie zawezwał przed swe > oblicze. Sytuacja jest rozwojowa i wszystko jest możliwe, jeśli tylko Antkowi szajba wystarczająco mocno odbije. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Ja bym jednak docenił powściągliwość Antka 13.08.10, 18:33 Jeden z najsilniejszych samolotów świata utracił skrzydło po uderzeniu w 40-centymetrowej grubości brzozę - zaznaczył szef zespołu Antoni Macierewicz. Podkreślił, że parlamentarzyści będą starali się tę tezę zweryfikować. Najprostszym sposobem bedzie zakup przez Macierewicza innego egzemplarza identycznego typu "tutki" i popilotowanie jej w kierunku jakiejs samotnej 40 cm brzozy. Po fakcie bedzie mogl triumfalnie oglosic konkluzje. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Ja bym jednak docenił powściągliwość Antka 13.08.10, 18:35 W tym stwierdzeniu jasna staje się hipoteza, że Rosjanie z wrodzoną sobie zaradnością zasadzili pod Siewiernym brzozy zbrojone stalą klasy ST5. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Ja bym jednak docenił powściągliwość Antka 13.08.10, 21:02 :))))))))), DOBREEEE! Odpowiedz Link Zgłoś
bercik38 Re: Ja bym jednak docenił powściągliwość Antka 13.08.10, 21:06 trzecikot napisał: > W tym stwierdzeniu jasna staje się hipoteza, że Rosjanie z wrodzoną sobie > zaradnością zasadzili pod Siewiernym brzozy zbrojone stalą klasy ST5. A dlaczego nie NC10 albo SW18? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ja bym jednak docenił powściągliwość Antka 13.08.10, 21:04 iq-ok napisał: > Putina, Miedwiediewa i Obamy na razie jeszcze nie zawezwał przed swe > oblicze. A przecież mógł. > Na razie ma tylko instrukcje obsługi TU 154M jak zdobędzie instrukcję obsługi Herkulesa w locie to Obama ma przes_ra\ne Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy_syndyk_iv_rp Re: Ja bym jednak docenił powściągliwość Antka 13.08.10, 21:08 zapijaczony_ryj napisał: > Na razie ma tylko instrukcje obsługi TU 154M Może pilotem zostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy_syndyk_iv_rp Totalna olewka 13.08.10, 18:12 Zespół specjalnej troski pod wezwaniem Antka Szajbusa otrzymał wyraźny sygnał jakie jest jego znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Totalna olewka 13.08.10, 18:26 To już wiem co szalony Antonio będzie bredził. Że mają krew na rękach i takie pierdy. Boże zbaw nas od wszelkich zbawicieli-). Odpowiedz Link Zgłoś
jedynaladyhawke Re: Totalna olewka 13.08.10, 21:00 tuż po wojnie II światowej w Londynie przebywał tzw rząd Polski na emigracji . Ot kilku panów raz na jakiś czas się zbierało i udawało ,że coś znaczą . Nikt ich nie uznawał ,nikt się z nimi nie liczył . Ot takie porównanie Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Totalna olewka 13.08.10, 21:07 Porównanie typowe dla postkomucha, bo PRL był niego krajem marzeń, choć inni czuli się jak pod sowiecka okupacją. Więc postkomuch olewał rząd na uchodźstwie, może słusznie...a może to tylko kwestia patriotyzmu??? Odpowiedz Link Zgłoś
lepszejutro Re: Totalna olewka 14.08.10, 05:24 Czy ktokolwiek na swiecie uznawał ten "rząd"? czy tak patriotyczny polski kościółek katolicki uznawał tych samozwańców? Więc o jakim patriotyźmie piszesz zakłamany pisdzielcze? Zapewne o takim, który wysłał na bezsensowną śmierć 200 000 warszawiaków, a sam palił w tym czasie cygara w Londynie. Albo spie...ł przez Zaleszczyki, zostawiając ludzi Niemcom. Idź durniu do macierewicza, może cię wyleczy. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Olali Zespół Downa! 13.08.10, 18:31 Nie obrażaj tzw. downów - znam jednego - jeździ codziennie autobusem, namawia pasażerów do kasowania biletów, obłapia zupełnie nielubieżnie gdańszczan płci obojga i podżera kanapki kierowcy za jego zgodą. Dusza chłopak. Gdybyśmy wszyscy byli "downami", świat byłby lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynaladyhawke Re: Olali Zespół Downa! 13.08.10, 20:56 jak to jest ,że toleruje się działania tego tworu? Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Olali Zespół Downa! 13.08.10, 20:59 A Antek serio myslał,że przyjdą?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jedynaladyhawke Re: Olali Zespół Downa! 13.08.10, 21:02 oni myślą ,że coś mogą .. jaja Odpowiedz Link Zgłoś
that_monkey_in_red Re: Olali Zespół Downa! 13.08.10, 21:09 ciekawe jakie beda pisowskie komentarze na temat niesubordynacji rzadu... Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Jakie to proste :)))) 14.08.10, 07:25 na niezależnej wykopałem ciekawy post, który powinien bardzo pomóc panu Antoniemu w wyjaśnieniu oszustwa ze skrzydłem :D "jeśli Tu-154 skrzydłem zahaczył o brzozę, to chyba tylko w obszarze jej wierzchołka (przecież nie u dołu). A na wierzchołku każde drzewo nie ma grubego pnia tylko cienkie gałązki i liście. Komisja powinna wziąć to pod uwagę. (...)"jak jeden z najsilniejszych samolotów świata utracił skrzydło po uderzeniu(...)" w delikatny WIERZCHOŁEK brzozy? Drogi Panie Maciarewicz i szanowna Komisjo; życzymy dużo siły i determinacji w dochodzeniu do prawdy. Jesteśmy z Wami" :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś