Dodaj do ulubionych

Watek zamachu na Tupolewa - cala prawda

16.01.11, 09:48
Czy ktos pamieta gdzie powstal ??? czyzby nie w rydzykowej szczekaczce ??? a czemu , a temu ze napedza sluchalnosc i sprzedaz szmatlawca . Beda tak drazyc ten temat az zostana osmieszeni i przejda do niebytu medialnego . Podatne na takie manipulacje mohery zyc wiecznie nie beda
Obserwuj wątek
    • mr.sajgon Glupota objawiona 16.01.11, 09:52
      blumm napisał:

> Czy ktos pamieta gdzie powstal ??? czyzby nie w rydzykowej szczekaczce ??? a cz
      > emu , a temu ze napedza sluchalnosc i sprzedaz szmatlawca . Beda tak drazyc ten
      > temat az zostana osmieszeni i przejda do niebytu medialnego . Podatne na takie
      > manipulacje mohery zyc wiecznie nie beda

napisz cos jeszcze "miszczu" intelektu ;-))))
      • blumm Glupota objawiona przez rydzyka 16.01.11, 09:54
        mr.sajgon myslicielu - posluchaj i poczytaj swojego jasnie objawionego guru i daj na tace . o tej porze jeszce w domu a nie na kleczkach ?????
        • mr.sajgon Re: Glupota objawiona przez rydzyka 16.01.11, 10:17
          blumm napisał:

> mr.sajgon myslicielu - posluchaj i poczytaj swojego jasnie objawionego guru i d
          > aj na tace . o tej porze jeszce w domu a nie na kleczkach ?????

Ja ci tego rydzyka to w dupe wepchne tak ze ci gardlem c wyjdzie a z kleczek do konca swoich dni nie wstaniesz frajerze.
      • cillian1 Re: Glupota objawiona 16.01.11, 09:55
        Rydzyk wynajął Tu-154 i sprzedaje loty do Rzymu 1,05,2011. Łapiesz się?
        • mr.sajgon Re: Glupota objawiona 16.01.11, 10:15
          cillian1 napisał:

> Rydzyk wynajął Tu-154 i sprzedaje loty do Rzymu 1,05,2011. Łapiesz się?
          Tak, ja na skroty lece do piekla a ty ? Mam nadzieje ze nie wymiekniesz i polecisz ze mna na szczecie i wielkosc Lucyfera.
          Niech diabel bedzie z toba i cala twoja rodzina zawsze i wszedzie.
          • blumm mr.sajgon 16.01.11, 10:17
            jezeli jestes katolikiem to gratuluje milosci do blizniego obludniku . i niech rydzyk bedzie z toba - do samego konca
            • mr.sajgon Re: mr.sajgon 16.01.11, 10:25
              blumm napisał:

> jezeli jestes katolikiem to gratuluje milosci do blizniego obludniku . i niech
              > rydzyk bedzie z toba - do samego konca

Jesli ja jestem katolikiem to ty pomiotem Belzebuba.
          • cillian1 Re: Glupota objawiona 16.01.11, 10:22
            Diabła szukaj w Watykanie, on tam ma się dobrze. Teraz przybędzie wam jeden cudaczny - to od jednego cudu. Nie sądzisz że mało jak na świętego watykańskiego?
            • mr.sajgon Re: Glupota objawiona 16.01.11, 10:27
              cillian1 napisał:

> Diabła szukaj w Watykanie, on tam ma się dobrze. Teraz przybędzie wam jeden cud
              > aczny - to od jednego cudu. Nie sądzisz że mało jak na świętego watykańskiego?

Po co mam go szukac, to ja nim jestem. Wlasnie wchodze w twoj mozg i bede staral sie cie sciagnac w otchlan piekielna abym mogl sie tam toba zabawiac z pozostala czeredka diabelkow.
              Niech Lucyfer zawsze bedzie z toba zly czlowieku.
              • cillian1 Re: Glupota objawiona 16.01.11, 10:37
                > Po co mam go szukac, to ja nim jestem. Wlasnie wchodze w twoj mozg
                uff, to dobrze żeś szatan a nie ksiądz, oni to mózg, kieszeń i dooopy plądrują!
        • polazrski Re: Glupota objawiona 16.01.11, 10:19
          cillian1 napisał:

> Rydzyk wynajął Tu-154 i sprzedaje loty do Rzymu 1,05,2011. Łapiesz się?

Zrobi manewr odchodzenia?;)
          • xulu Re: Glupota objawiona 16.01.11, 10:28
            blumm jesteś wielkim mistrzem tego forum składam ci pokłon, masz racje, wy wielcy kibice jednej partii zawsze macie racje .
          • mr.sajgon Re: Glupota objawiona 16.01.11, 10:29
            polazrski napisał:

> cillian1 napisał:
            >
            > > Rydzyk wynajął Tu-154 i sprzedaje loty do Rzymu 1,05,2011. Łapiesz się?
            >
            > Zrobi manewr odchodzenia?;)

No tak, watek o kosciele bez pozarskiego to jak barszcz bez grzybka.
          • cillian1 Re: Glupota objawiona 16.01.11, 11:12
            On zrobi inny manewr - zbierze kasę, a lotu nie będzie :)))))) Taki spryt rydzyka-smrodzika!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka