jola.iza1 09.02.11, 21:13 my mówimy Rzym". To se mówta,jakoś beze mnie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 21:30 ale o co chodzi? Na co mówią "Rzym"? Na karczmę? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 21:34 ave.duce napisała: > ale o co chodzi? Na co mówią "Rzym"? Widocznie mówią "Roma". Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 21:36 Ale ONI właśnie mówią "Rzym" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 21:43 Cóś pan marszałek /W/ zapytany o adopcję dzieci przez pary kochające ,ale wbrew:( Tak rzekł. To jest za, czy przeciw? A może jest żądny władzy? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 21:54 Ale co z tym "Rzymem"? Po kolei poproszę, jak dla kaczystki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek A, co w SLD mówita? 09.02.11, 21:39 Tusk jest gUpi? Jedz jabłka? Co tam sobie szepczecie? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A, co w SLD mówita? 09.02.11, 21:43 dupetek napisał: > Tusk jest gUpi? Jedz jabłka? Co tam sobie szepczecie? Jedz poczujesz się lepiej dupetku. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: A, co w SLD mówita? 09.02.11, 21:46 Jem i czuję się dobrze! Ale tych szeptów i świrów nie chwytam:( Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A, co w SLD mówita? 09.02.11, 21:59 dupetek napisał: > Jem i czuję się dobrze! Ale tych szeptów i świrów nie chwytam:( Nie chwytasz boś nielot.:D Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A, co w SLD mówita? 09.02.11, 22:00 veglie napisał: > dupetek napisał: > > > Jem i czuję się dobrze! Ale tych szeptów i świrów nie chwytam:( > > Nie chwytasz boś nielot.:D Chcesz być potem, lataj (nie)lotem. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 21:42 jola.iza1 napisała: > my mówimy Rzym". To se mówta,jakoś beze mnie . To powiedział o SLD jakiś geniusz z PO?Np. poseł Węglarczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 21:48 veglie napisał: > jola.iza1 napisała: > > > my mówimy Rzym". To se mówta,jakoś beze mnie . > > To powiedział o SLD jakiś geniusz z PO?Np. poseł Węglarczyk? Nie, to powiedział mój marszałek Wenderlich:( > ?? www.poomoc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 21:52 jola.iza1 napisała: > veglie napisał: > > > jola.iza1 napisała: > > > > > my mówimy Rzym". To se mówta,jakoś beze mnie . > > > > To powiedział o SLD jakiś geniusz z PO?Np. poseł Węglarczyk? > Nie, to powiedział mój marszałek Wenderlich:( Nie lubię buraka! Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 21:54 A bardzo by Ci przeszkadzało napisać, co on powiedział, albo podać link ? Ja też kilka razy w życiu powiedziałam "Rzym" i nie wiem, czy powinnam się wstydzić. Bradzo lubię to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 21:57 gat45 napisała: > A bardzo by Ci przeszkadzało napisać, co on powiedział, albo podać link ? Ja te > ż kilka razy w życiu powiedziałam "Rzym" i nie wiem, czy powinnam się wstydzić. > Bradzo lubię to miasto. Serial też mi się podobał.Część pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 21:58 gat45 napisała: > A bardzo by Ci przeszkadzało napisać, co on powiedział, albo podać link ? Ja te > ż kilka razy w życiu powiedziałam "Rzym" i nie wiem, czy powinnam się wstydzić. > Bradzo lubię to miasto. Zwłaszcza, że jest ... otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 21:44 Który Rzym ? One jakoś tak do trzech są ponumerowane, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 22:01 gat45 napisała: > Który Rzym ? One jakoś tak do trzech są ponumerowane, nie ? Mnie to rybka, ten Rzym pierwszy, drugi, czEci, nawet Krym. Czy Pani widzisz miganie się? Czy ja muszę dostać/ w ramach NFZ/ migotania/przedsionków, pięknie brzmi/, coby dobrze było?? ?? www.poomoc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 21:54 Bardzo przepraszam ale co w końcu powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 21:59 Pierwsza! forum.gazeta.pl/forum/w,28,121981101,121983248,Re_My_w_SLD_nie_mowimy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 22:06 remez2 napisał: > Bardzo przepraszam ale co w końcu powiedział? Eetam, wymigał się:) Tylko czemu rzymem/krymem??:) A ja głosowania w sprawie "wyklętych" nie zapomnę:) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 22:09 jola.iza1 napisała: > remez2 napisał: > > > Bardzo przepraszam ale co w końcu powiedział? > Eetam, wymigał się:) Tylko czemu rzymem/krymem??:) > A ja głosowania w sprawie "wyklętych" nie zapomnę:) J.Wenderlich głosował za tą ustawą? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 22:56 Wymigał się:( Nikt nie był przeciw. orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/InfoForPPID?OpenAgent&35540&SLD Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 23:02 jola.iza1 napisała: > > Wymigał się:( > Nikt nie był przeciw. Czy to nie pomyłka? 31 posłów SLD głosowało za tą ustawą? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 23:08 orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/InfoForPPIDec?OpenAgent&35540&PO&Przeciw orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/InfoForPPIDec?OpenAgent&35540&SLD&Przeciw orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/InfoForPPIDec?OpenAgent&35540&niez.&Przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 23:11 remez2 napisał: > Czy to nie pomyłka? 31 posłów SLD głosowało za tą ustawą? Nie, to nie jest pomyłka, dziwisz mi się, nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 23:15 jola.iza1 napisała: > remez2 napisał: > > > Czy to nie pomyłka? 31 posłów SLD głosowało za tą ustawą? > > Nie, to nie jest pomyłka, dziwisz mi się, nadal? Nie. :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 22:10 jola.iza1 napisała: > remez2 napisał: > > > Bardzo przepraszam ale co w końcu powiedział? > Eetam, wymigał się:) Tylko czemu rzymem/krymem??:) > A ja głosowania w sprawie "wyklętych" nie zapomnę:) Ciągle nie chwytam, o czym piszesz. :( Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 22:15 taziuta napisał: > jola.iza1 napisała: > > > remez2 napisał: > > > > > Bardzo przepraszam ale co w końcu powiedział? > > Eetam, wymigał się:) Tylko czemu rzymem/krymem??:) > > A ja głosowania w sprawie "wyklętych" nie zapomnę:) > > Ciągle nie chwytam, o czym piszesz. :( Chyba o słowotoku Wenderlicha.Uważam go za SLD obciach.Wkurza mnie pacan...... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 22:17 veglie napisał: > Chyba o słowotoku Wenderlicha.Uważam go za SLD obciach.Wkurza mnie pacan > ...... To typowe dla bylych ministrantow. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: "My w SLD nie mówimy.. 09.02.11, 22:21 mr.sajgon napisał: > veglie napisał: > > > > Chyba o słowotoku Wenderlicha.Uważam go za SLD obciach.Wkurza mnie > pacan > > ...... > To typowe dla bylych ministrantow. Walnąłeś jak rzeźnik świńską tuszą(inne słowo miało by) o stół.Nie mieliśmy okazji się poznać.....ale nie żałuję! > Odpowiedz Link Zgłoś