Dodaj do ulubionych

Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach?

14.02.11, 17:39
Jak wygląda polityka zagraniczna prowadzona na kolanach?
A tak: republika.pl/blog_ou_143693/948210/tr/e5ad315ed563bcca43e42061175269b3_21_1.jpg
Obserwuj wątek
    • remez2 Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 17:41
      tw_wielgus napisał:

> Jak wygląda polityka zagraniczna prowadzona na kolanach?
      > A tak: republika.pl/blog_ou_143693/948210/tr/e5ad315ed563bcca43e42061175269b3_21_1.jpg
      Przecież on stoi.
      • tw_wielgus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 17:43
        Jak stoi?
        Przecież na zdjęciu B-16 siedzi.
        • marta.von.z.palacu Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 17:46
          tw_wielgus napisał:

> Jak stoi?
          > Przecież na zdjęciu B-16 siedzi.

a on siedzi na kolanach i lize mu lape fuj :((
          • tw_wielgus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 17:53
            Nie liże, a z bliska przygląda się pierścieniowi, którym to na tę okazję B-16 przyozdobił dłoń swoją.
            Przeca widzisz, że prezes bez okularów!
            • ave.duce Kolekcjoner? 14.02.11, 18:10
              Myślisz, że ściągnie? Niedawno zginął pierścień kardynała Wyszyńskiego...
              • tw_wielgus Re: Kolekcjoner? 14.02.11, 18:14
                Pewnie kamień się stara wyssać. Takie podejrzenie podjąłem obserwując na zdjęciu wciągniete policzki prezesa.
                • ave.duce Re: Kolekcjoner? 14.02.11, 18:21
                  Chorera. Wawel stoi na...
                  • tw_wielgus Re: Kolekcjoner? 14.02.11, 18:38
                    Wawel jest STOSUNKOWO bezpieczny.
                    Gdyby było inaczej człowiek tak podejrzliwy jak Szanowny Pan Prezes nie zostawiłby tam brata.
                    • ave.duce Re: Kolekcjoner? 14.02.11, 18:43
                      Żartujesz! Tak to się zaczęło, potem wciągnie rodzinnie i tyle będziemy Wawel widzieli.
                      • tw_wielgus Re: Kolekcjoner? 14.02.11, 18:55
                        Muzeum rodu Kaczyńskich, sądzę że również będzie otwarte dla zwiedzających.
                        Może nie będzie tanio, ale pamiętajmy, że kultura zawsze była zjawiskiem elitarnym.
                        • ave.duce Re: Kolekcjoner? 14.02.11, 19:06
                          Zwłaszcza sztuka sakralna.
                          • tw_wielgus Re: Kolekcjoner? 14.02.11, 19:12
                            Masz na myśli tą aresztowaną przez biskupa w Katedrze?
                            • ave.duce Re: Kolekcjoner? 14.02.11, 19:13
                              Tak, tę, co w stajni stoi.
                            • sclavus Re: Kolekcjoner? 15.02.11, 13:10
                              W katedrze się nie aresztuje!!
                              Z katedry, jak ze stajni, się nie wyprowadza!!!
                              Ani kunia, ani żadnej rzeczy, która jego jest...
                              • ave.duce Re: Kolekcjoner? 15.02.11, 13:22
                                KK miał się dobrze od "zawsze". Aleksander II, car, nieco ich przetrzepał po Powstaniu Styczniowym. Domagali się od III RP zwrotu majątków z tamtych czasów, serio ;)
                                Potem PRL > ale w końcu i w PRL happy end. Teraz > na razie żyć, nie umierać ;)
                                • sclavus Re: Kolekcjoner? 15.02.11, 13:24
                                  Myślisz, że już tego kiedyś nie pisałem???
                                  Pisałem!!!
                                  (tego kunia, to tylko za przykład dałem bo osiodłany przez samego Flaszkę głódzia!!!)
                                  • ave.duce Re: Kolekcjoner? 15.02.11, 13:26
                                    Wiem, Sclavusie, ale "powtórka z rozrywki" nigdy nie zaszkodzi niedoukom i wykształCIOŁKOM.
                              • scoutek Re: Kolekcjoner? 15.02.11, 13:27
                                sclavus napisał:

> W katedrze się nie aresztuje!!
                                > Z katedry, jak ze stajni, się nie wyprowadza!!!
                                > Ani kunia, ani żadnej rzeczy, która jego jest...

:)))))))))))))))))))))))))))))
                                • sclavus Re: Kolekcjoner? 15.02.11, 13:28
                                  To miłe scoutku :)
                                  • scoutek Re: Kolekcjoner? 15.02.11, 13:38
                                    sclavus napisał:

> To miłe scoutku :)

Ty wiesz co.....
                                    ;))
                                    • sclavus Re: Kolekcjoner? 15.02.11, 13:40
                                      No, wiem!... ;)
            • olga_w_ogrodzie Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:19
              ale to nie jest prezes pan.
              to Ś.P. Brat panaprezesowy.
              • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:32
                Najwyraźniej nie znasz koncepcji Yomy i Gat, że Pan Prezes to nie Pan Prezes.
                • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:35
                  Tu lepiej wygląda Pan Prezes na kolanach?

i.wp.pl/a/f/jpeg/10742/06a12057.jpeg
                  • olga_w_ogrodzie Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:40
                    koncepcji nie znam faktycznie.
                    w takim razie tu już jest pan prezes w nieco innej odsłonie.
                    • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:44
                      Bo to jest Pan Prezes, który jest Panem Prezesem. Bulgotek.
                    • gat45 Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 19:00
                      To nie żadna koncepcja, tylko stwierdzony fakt. Wynik akcji o kryptonimie "Ania czy Mania". Mamy na to całą kupę dowodów, ale jakoś mi się zapomniały. Zawołam Yomę, może ona pamięta.
                      • yoma Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 20:47
                        Dużo tego. Wszystkie mam wrzucać? :)
                        • gat45 Po trochu lepiej 14.02.11, 20:49
                          na przynętę
                          • yoma Re: Po trochu lepiej 14.02.11, 20:51
                            OK, pierwszy z brzegu, a ty cykaj resztą wedle uznania, jest tam gdzie wiesz.

Teza: Bo się zamienili i Jarek poleciał, a Lech został.

1. Dziwny telefon do śpiącego brata, że może dalej spać. Bo to dzwonił Jarek, żeby powiedzieć Lechowi, że może dalej spać, bo się nie wydało - szybko lądujemy,odwalamy imprezę i wracam...
                          • off_nick To jest chore 14.02.11, 21:08
                            Czytam Państwa posty i dochodzę do konkluzji, że musicie przeogromnie kochać PiS... Tak wiele uwagi im poświęcacie.
                            Cóż byście zrobili biedactwa jakby PiS nie było...
                            O czym byście pisali.

• hummer Coś tym jest 15.02.11, 07:17
                              off_nick napisała:

> Czytam Państwa posty i dochodzę do konkluzji, że musicie przeogromnie kochać P
                              > iS... Tak wiele uwagi im poświęcacie.
                              > Cóż byście zrobili biedactwa jakby PiS nie było...
                              > O czym byście pisali.

Trzeba znaleźć "Jarosława", a potem można boki z niego zrywać na salonach. Nic się nie zmieniło od wieków w tym względzie. A jeszcze w salonowym gronie, można uchodzić za osobę o światowych horyzontach, elokwentną. Takiego polskiego da Vinci.

Jakby nie było pana Jarosława, to zawsze znajdzie się ktoś inny.
                              • tw_wielgus Re: Coś tym jest 15.02.11, 12:02
                                Wzruszyłem się do łez czytając Twój post. Poczułem się winny, miałem szczerą chęć poprawy i odpokutowania za grzechy ....
                                Ale wszedłem sobie na stronę www.pinezki.eu i już mi przeszło.
                                • indeed4 Re: Coś tym jest 15.02.11, 12:11
                                  Wielgus, ja już się przyzwyczaiłem do twojej antykaczystowskiej obsesji, ale nie rozumiem dlaczego przy tej okazji reklamujesz strony środowisk związanych z Rydzykiem, Macierewiczem i innych speców od zamachu - jaki to ma sens?
                                  • tw_wielgus Re: Coś tym jest 15.02.11, 12:27
                                    To nie była kryptoreklama, a już na pewno nie przy okazji.
                                    Mój post zawiera gromki ton oskarżycielski pod adresem rzekomych partiotów, którzy ku uciesze moskali dezawuują demokratycznie wybrane władze państwa polskiego
                                    • indeed4 Re: Coś tym jest 15.02.11, 12:46
                                      Ale przecież Halicki ( chyba to był on ) się tym podniecał w mediach jakieś miesiąc temu - jeszcze ci nie przeszło ? :-) Kaczor ma swoje za uszami, ale tak naprawdę to nie on zawalił stosunki polsko rosyjskie - tylko Tusk, który pomimo braku zgody MAK najpierw opublikował stenogram, a potem zaczął ich otwarcie robić w trąbę w kwestiach energetycznych. Mówił o tym Gowin - chciałem ci zapodać link do tej wypowiedzi, ale nie mogę wyszperać, wkleję jak znajdę.
                                      • tw_wielgus Re: Coś tym jest 15.02.11, 13:35
                                        Kaczyński nie zawalił stosunków polsko-rosyjskich i dowodem na to ma być wypowiedź Gowina..?!
                                        Zaraz czy nie umknęły Ci już z pamięci wypowiedzi Kaczyńskiego a propos polityki wschodniej.
                                        Zresztą co tam słowa, czyny! Czyli na ten przykład popieranie nieodpowiedniej z punktu widzenia Rosji koalicji na Ukrainie, czy też mieszanie się w wewnętrzne sprawy Związku Radzieckiego w Gruzji?
                                        • indeed4 Re: Coś tym jest 15.02.11, 14:12
                                          tw_wielgus napisał:

> Kaczyński nie zawalił stosunków polsko-rosyjskich i dowodem na to ma być wypowi
                                          > edź Gowina..?!

Wielgus, nie to napisałem w poście wyżej :-)
                                          • tw_wielgus Re: Coś tym jest 15.02.11, 14:43
                                            Napisałeś:
                                            tak naprawdę to nie on (Kaczor) zawalił stosunki polsko rosyjskie - tylko Tusk, który pomimo braku zgody MAK najpierw opublikował stenogram, a potem zaczął ich otwarcie robić w trąbę w kwestiach energetycznych. Mówił o tym Gowin - chciałem ci zapodać link do tej wypowiedzi, ale nie mogę wyszperać, wkleję jak znajdę.

Generalnie to Moskwa ma gdzieś, czy Tusk czy ktoś inny opublikował bez zgody organu prowadzącego dochodzenie stenogramy. To nie jest żadne spięcie na poziomie wzajemnych stosunków, nie ta liga.
                                            Kwestie energetyczne były uprzednio podniesione do górnego C przez poprzedni zarząd. Kaczyński naciskał wszakże na wspólną politykę energetyczną UE ( i słusznie), co mocno jest Rosjanom nie w smak. Rząd Tuska mocno zaniedbał ten kierunek nakreślony przez zarząd PiS.
                                            Do tej tezy płynącej z Twojej wypowiedzi się odniosłem. A uzupełniając Twoją niewiedzę – mnie generalnie podniecają inne rzeczy, polityka powoduje zwycięstwo prawa grawitacji, u mnie przynajmniej, Ty możesz mieć odwrotnie.
                                            • indeed4 Re: Coś tym jest 15.02.11, 14:51
                                              Wielgus - wybacz, ale opinia Gowina jest dla mnie bardziej istotna niż twoja :-)

pl.wikipedia.org/wiki/Jarosław_Gowin

Miłego popłudnia.
                                              • tw_wielgus Re: Coś tym jest 15.02.11, 16:00
                                                Wybaczam, jeżeli sobie życzysz to nawet rozgrzeszyć mogę.
                                                • indeed4 Re: Coś tym jest 15.02.11, 16:29
                                                  Nie przeginaj ;-)
                              • sclavus Re: Coś tym jest 15.02.11, 13:26
                                Aś się wygłupił!!
                                • tw_wielgus Re: Coś tym jest 15.02.11, 13:43
                                  Czy to do mnie czy do tego hummerite co się kładzie na rdzę?
                                  Mam lekkiego zeza rozbieżnego, stąd wynika problem ze sledzeniem drzewka wątku.
                                  • sclavus Re: Coś tym jest 15.02.11, 13:48
                                    Daleko pojechało to drzewko, to i odbiór zniekształcony nieco ;)
                                    Przyłóż kartkie do ekrana, to zobaczysz - podpowiem jednak bom nie z tych...: do hummercia, to było i jest ciągle!!
                                    • tw_wielgus Re: Coś tym jest 15.02.11, 14:44
                                      Nawet prostej ekierki nie mam pod ręką, ale zaufam Twojej głębokiej prawdzie płynącej z Twojej wypowiedzi...
                            • sclavus Re: To jest chore 15.02.11, 13:22
                              Wiesz co jest chore?
                              Chore, jest robienie cyrku z obchodami... miesięcznice, kwartalnice semestrnice, rocznice, krzyże, znicze, marsze i przemarsze, pochodnie, przechodnie, transparenty z treściami, zamachy, wymachy, krew na rękach, autopsje... Paranoja i Schizofrenia - to jest chore!!!
                              A może tylko cyrk!!!!
                              ... i szalona woltyżerka!!!!
                              • hummer Re: To jest chore 15.02.11, 13:47
                                Robi cyrk bo się o tym mówi. Mówi się bo to Jarosław. Zajmowałem się tym co robi pan Jarosław, do czasu, jak zagrażał ludziom. Zgromadzenia, miesięcznice itd. nie są nielegalne. Niech sobie je organizuje. Nie widzę tylko sensu by o tym cały czas gadać. To wszystko. Facet lubi być ekscentrycznym, ale trzeba mieć coś nie tak z klepkami, by cały czas o tym mówić.

Dla mnie Kaczyński jest zjawiskiem i tyle. Ale by tym żyć?
                                Większy problem dla Polski to służalcza postawa wobec KrK. I tu cisza.
                                • sclavus Re: To jest chore 15.02.11, 13:52
                                  A dla mnie, Kaczyński nie jest żadnym zjawiskiem.... zwykła Paranoja i Schizofrenia...
                                  Zjawiskiem jest to, że wewogóle może istnieć... na scenie polskiej ;) - zajmując miejsce przy rampie samej...
                                  • hummer Jeszcze większą paranoją jest żyć Kaczyńskim 15.02.11, 15:32
                                    sclavus napisał:

> A dla mnie, Kaczyński nie jest żadnym zjawiskiem.... zwykła Paranoja i Schizofr
                                    > enia...
                                    > Zjawiskiem jest to, że wewogóle może istnieć... na scenie polskiej ;) - zajmują
                                    > c miejsce przy rampie samej...

Czy zrobił kupę, do kogo się uśmiechnął, kogo zrugał, kogo pocałował i w co :)

To dopiero paranoja.
                        • taziuta Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 20:51
                          yoma napisała:

> Dużo tego. Wszystkie mam wrzucać? :)

Błądzicie, lepiej nie wrzucaj nic. :>
                          • gat45 Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 20:53
                            Nie błądzimy, tylko jesteśmy oryginalne.

I zauważ, że do tej teorii doszłyśmy równolegle, a nie wspólnie !
                            • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 21:51
                              Czyli pokryło się.
                              • taziuta Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 22:11
                                ave.duce napisała:

> Czyli pokryło się.

To niczego nie dowodzi. Ludzie mogą też błądzić równolegle. ;)
                                • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 15.02.11, 13:01
                                  Twierdzisz, że takie dwie tęgie głowy błądzą?
                  • tw_wielgus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:40
                    Wcale się nie dziwię, że się pomyliłem, Skoro po śmierci brata Jarek przed matką grał podwójną rolę.
                    • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:44
                      Napisałabym coś, ale się ocenzuruję sama.
                      • tw_wielgus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:52
                        A co takiego nabroiłaś, że decydujesz się na tak daleko idące umartwienie?
                        • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 19:07
                          Moja osoba? Nic. Przecież mnie troszkę znasz... Grrrrrrrrrrrr ;)
                    • sclavus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 15.02.11, 13:30
                      Byłże byś mu wierzył, kiedy on te opowieści snuł???
                      :D
                  • dupetek Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:40
                    Ale tu B16 lepiej się asekuruje drugą ręką i kciuk podstawił zamiast pierścień:) Bystry jest Papcio:)
                    • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:46
                      No ba! W końcu i Watykan ma swoje antosiowe służby.
                      • dupetek Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:49
                        Chyba lepiej poznał się na prezesie niż inni:)
                        • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 19:08
                          Szybki jest?
                          • dupetek Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 19:24
                            Chyba tak, sądząc po ograniczonym zaufaniu dla prezia:) No i kapnął się pierwszy, że pedofile rozpanoszyły się w przeczystej instytucji, bo nawet nasz JP2 tego nie zauważył:(
                            • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 19:28
                              Podobno listy do JP2 nie dochodziły ;)
                              • dupetek Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 20:53
                                Potęga kapci jest straszliwa:)
                                • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 21:53
                                  Słyszałeś o nowej spuściźnie 500 stron! kapciowego Urbańskiego o Leszku? Dama doniosła.
                                  • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 21:58
                                    Sorki, 800!
                                    • dupetek Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 22:13
                                      Dziwisz mi się lepiej w kapciu mieści:)
                                      • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 15.02.11, 12:44
                                        Masz mały rozmiar stopy...
                                    • sclavus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 15.02.11, 13:34
                                      ... a na tych stronach... przekonywujące dowody, że to Leszek dominował Jarka - takie cóś mi w ucho wpadło, kiedy Urbański przekonywał o tym Monisię... i to nie dalej, jak wczoraj ;)
                  • off_nick Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:45
                    ave.duce napisała:

> Tu lepiej wygląda Pan Prezes na kolanach?

i.wp.pl/a/f/jpeg/10742/06a12057.jpeg

Bardzo lepiej wygląda :)
                    Ave_Ryju, podziwiam Ciebie, że masz takie poczucie humoru, jesteś po prostu super:)
                    Gdzie tam Hemarowi do Ciebie :)
                    • dupetek Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:53
                      Mnie się również cOff_nickło po tym foto:( Ale zawsze po prezesie mi się cAfa:)
                    • tw_wielgus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:53
                      Masz na myśli Hemera czy Homera?
                      • dupetek Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 19:02
                        Pewnie forumowego jajcarza Hummera:)
                    • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 19:09
                      Pani Off_Nickt znowu na błędnym tr00pie.
                • sclavus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 15.02.11, 13:13
                  Byłoż by to zrobione aż tak doskonale????
                  Bo niepanprezes, zachowuje się jednakowóż, jako panprezes właśnie...
                  Ki diabeł?
              • sclavus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 15.02.11, 13:16
                Olgo! Się zapytam za przyzwoleniem...Byłbyż on ci aż tak świętej pamięci, że az Świętej Pamięci???
                Byłbyż on ci wogóle ... świętej pamięci???
        • remez2 Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 17:49
          tw_wielgus napisał:

> Jak stoi?
          > Przecież na zdjęciu B-16 siedzi.
          Cała trójka stoi.

---------------
          W życiu zawsze trzeba mieć jakiś cel - powiedział snajper do syna.
          • tw_wielgus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 17:54
            Z mojej perspektywy - jedynie ten trzeci.
            • remez2 Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 17:58
              tw_wielgus napisał:

> Z mojej perspektywy - jedynie ten trzeci.
              Czyli różne są perspektywy, m.in. perspektywa intencjonalna.
              • tw_wielgus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:00
                Intencje z tego foto nie trudno odczytać.
                • marta.von.z.palacu Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:27
                  tw_wielgus napisał:

> Intencje z tego foto nie trudno odczytać.

Czy tak wyglada kondominium?
                  • sclavus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 15.02.11, 13:42
                    Lennizm! - nie mylić z leninizmem, tylko)
            • sclavus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 15.02.11, 13:39
              Nie przeceniasz ty aby go???
              (się mi przy okazji przypomniało: odprowadził młodzieniec panienkę do domu... przed rozejściem się, gorące całowanie im się przydarzyło (na do widzenia!) i panienka nagle mówi: no to chodź na górę - nie będziemy tak we trójkę stali)
      • sclavus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 15.02.11, 13:07
        Niesłusznie zauważyłeś!!
        On sobie stoi a jego polityka zagraniczna klęczy... a b16 sobie siedzi... :D
        (spróbowałem sobie wyobrazić wizytę Lechkacza, za czasów panowania jp2 - byłaby to chybaż polityka krzyżem leżąca...)
    • rzewuski1 Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 18:52
      żeby całować faceta po rekach
      to trzeba naprawdę być chorym
      • sclavus Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 15.02.11, 13:44
        Tym niemniej, przy daleko posuniętym równouprawnieniu ;), kobietom się to zdarza....
    • purchawkapuknieta Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 19:13
      straszn- fakt. teraz dopiero polityka zagraniczna prowadzona jest tak jak nalezy. odzyskalismy godność

www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-650/-550/faktonline/634327507073984322.jpg
      static3.wpolityce.pl/site_media/pictures/2011/02/07/aywsurpo.jpg
      • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 19:18
        Co do 1. > Sarkozy sobie nie życzył parapli.
        Co do 2. > zachował się Prezydent Komorowski jak jego poprzednik :( Wstyd.
        • purchawkapuknieta Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 19:25
          > Co do 1. > Sarkozy sobie nie życzył parapli.
          a przynajmniej tak twierdzi prawdomówny Sławek. A jego słowo, wiadomo, droższe od złota

> Co do 2. > zachował się Prezydent Komorowski jak jego poprzednik :( Wstyd.
          Ale szlachcicowi jednak wyżej stawia sie poprzeczke niż synkowi kolaboranta, nie?
          • ave.duce Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 19:30
            1. nie od Sławka to wiem, Sławek dla mnie to zi0br0.
            2. a to dlaczego?
    • purchawkapuknieta Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 19:19
      static.polskieradio.pl/files/11c49baa-1212-45b0-aff3-9361a59c1131.file
    • koniepobetonie Za Lecha Kaczyńskiego była ... 14.02.11, 19:25
      Pamiętam jak pojechał do Stanów, mało ręki nie całował prezydenta i cały czas miał przyklejony głupawy uśmieszek. To było, można powiedzieć - na kolanach.
    • honeyr Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 14.02.11, 22:26
      Paskudnie, i tutaj również:
      www.dziennik.com/w_files/Image/Swiat/2010_10/Komorowski%20epa02395192.jpg
    • mr.sajgon "Apelujemy o rozdział Kościoła od premiera" 14.02.11, 22:35
      Papież umarł Tusk odżył
      • x2468 Re: "Apelujemy o rozdział Kościoła od premiera" 14.02.11, 22:49
        Musial na kolanach.Przeciez Polska to niemieckie kondomunium,Kaczynski byl generalgubernatorem a BXVI Niemcem.Wiec musial przynajmniej raz do roku skladac hold przedstawicielowi panujacego narodu.
    • indeed4 Mniej więcej tak : 15.02.11, 01:10
      www.fakt.pl/Tak-caluja-politycy-ZOBACZ,galeria-artykulu,57862,5.html

www.komunizm.eu/Towarzysze/Gierek_Brezniew.jpg

Nic nie przebije drżącego z pożądania Leonida, ksywa "Moscow Drag Queen" :-D

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2618527,2,1,Ns.html

• zoil44elwer Re: Mniej więcej tak : 15.02.11, 02:21
        Polscy komuniści całowali komunistów z Kremla ale nigdy nie całowali ich po rączkach.W dodatku klęcząc,jak politycy prawicy papieży.
        • indeed4 Re: Mniej więcej tak : 15.02.11, 02:30
          A po co po rączkach, jeśli można bardziej namiętnie ?! Idźcie towarzyszu i dajcie gorącego całusa swojemu idolowi, tak jak wam to zademonstrowała przewodnia siła narodu, Honecker i Gierek :-D
          • zoil44elwer Re: Mniej więcej tak : 15.02.11, 04:05
            Całuję tylko płcie odmienne.Mogą być z prawicy,a nawet z PO.
            • indeed4 Re: Mniej więcej tak : 15.02.11, 04:18
              Przewodnia siła narodu pokazała kogo i jak macie całować i nie rezonować mi tutaj, towarzyszu!
              • zoil44elwer Re: Mniej więcej tak : 15.02.11, 05:33
                Nie lubiłem Gomułki,nie pomagałem Gierkowi,nie wałęsałem się z Bolkiem,Jaruzela olewałem,na Kwacha czkałem,Kaczora krytykowałem a na widok Donka i Bronka mam refluksowe odruchy.Moja wiara to AK 47 i Che Guevara.
                • indeed4 Re: Mniej więcej tak : 15.02.11, 11:22
                  No i pięknie, to z czym jeszcze macie towarzyszu problem - pomódlcie się do św. Ernesta i dajcie mu gorącego całusa :-)

" Do wsi zjeżdżają nie tylko ludzie szukający dreszczyku emocji. Wielu modli się o wstawiennictwo świętego Ernesta. Jeszcze w 1967 roku, po śmierci Guevary, wieśniacy wywiesili jego zdjęcie, a z czasem zaczęli odprawiać przed nim nabożeństwa. O szerzącym się kulcie "świętego Ernesto z La Higuera" pisze Pacho O'Donell w najnowszej biografii "Che. Życie w imię lepszego świata". Chłopi wierzą, że został zesłany do Boliwii, aby ich zbawić. Opowiadają o cudach, które sprawił. Kobieta z La Higuera nie miała czym dojechać nocą do miasta po leki dla umierającego męża. „Pomodliłam się do świętego Ernesta i przyszedł sąsiad, by zwrócić pożyczonego od nas konia. Była noc i droga była niebezpieczna dla samotnej kobiety. Pojawił się wówczas budzący strach wielki czarny pies. Nigdy w okolicy go nie widziano. Nikt w osadzie nie miał wątpliwości, że pies był wcieleniem Guevary” – mówi."

• indeed4 Re: Mniej więcej tak : 15.02.11, 11:29
                  Vive la revolution, towarzyszu !

"Che deklarował władzom, że utożsamia się z komunistycznym, proradzieckim ruchem rewolucyjnym i podkreślał swoje marskistowsko-leninowskie poglądy. Jego uwielbienie dla ZSRR było bardzo tendencyjne, ponieważ fascynował się komunizmem stalinowskim. W związku z tym uważał tajny raport Chruszczowa przedstawiony na XX Zjeździe za imperialistyczną propagandę i bronił radzieckiej interwencji w Budapeszcie w 1956 r."
                  • marta.von.z.palacu Mniej więcej tak to sie skonczy :p 15.02.11, 12:06
                    www.se.pl/s/pics/thumbnails/2010/08/22/K6_KACZYNSKI_A_MAG_580x467.jpg
                    • indeed4 Re: Mniej więcej tak to sie skonczy :p 15.02.11, 12:15
                      O matko, jakie ten Alik wielkie kupy wali !!! Widuję na ulicy sprzątających po swoich zwierzakach z woreczkami, ale z takim worem to jeszcze nie widziałem! :-O
                      • marta.von.z.palacu Re: Mniej więcej tak to sie skonczy :p 15.02.11, 14:03
                        indeed4 napisał:

> O matko, jakie ten Alik wielkie kupy wali !!! Widuję na ulicy sprzątających po
                        > swoich zwierzakach z woreczkami, ale z takim worem to jeszcze nie widziałem! :
                        > -O

Kaczka tez potrafi niezle nawalic.
    • bodo.2 Re: Jak wygląda polityka zagraniczna na kolanach? 15.02.11, 15:32
      oj Wielgus,mylisz szacunek z postawą Donalda na kolanach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka