Dodaj do ulubionych

Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się n...

20.02.11, 11:41
siwak POcałuj ziemię Sowiecką
Obserwuj wątek
    • zwf [...] 20.02.11, 11:42
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • zwf [...] 20.02.11, 11:44
      • antobojar zwf..!! nie wiem... ale podaj odpowiedź !! 20.02.11, 15:11
        Proszę..
        • eggerger Re: zwf..!! nie wiem... ale podaj odpowiedź !! 20.02.11, 19:24
          Mam podejrzenie, ale książki(w necie nie umiem szukać),
          zostały w Polsce.
          Nie chcę się blamować i też na odpowiedź czekam.
          I też proszę !!
    • d-dedimery Hofman {PIS} to cham nad chamy... 20.02.11, 11:53
      I nie chodzi tylko o ostatnie zachowanie w radio ZET. Hofman udowadnia swoje prostactwo, chamstwo w codziennych wypowiedziach na łamach gazet, w audycjach radiowych i TV..
      Ten osobnik nie posiada żadnych zasad moralnych i etycznych.. Ale przez to ma wielkie uznanie prezesa !!!
      • jk1962 Re: Hofman {PIS} to cham nad chamy... 20.02.11, 12:13
        d-dedimery napisała:
        Ten osobnik nie posiada żadnych zasad moralnych i etycznych.. Ale przez to ma wielkie uznanie prezesa !!!
        ..........................................................
        Tacy prezesowi są potrzebni. Nie mają zasad moralnych więc zrobią wszystko co im prezes każe. Teraz szerzą PISowską propagandę i zagłuszają wypowiedzi niePISowskich polityków. Im bardziej bezczelny i załgany, tym bardziej prezes może na nim polegać. I co z tego że łżą i ośmieszają się. Prezes kiedyś wierne sługi wynagrodzi. A tych co nie udowodnią przydatności i wierności zwyczajnie usunie. Podczas debat sejmowych wyraźnie widać ten mechanizm. Posłowie z PISu robią z siebie idiotów a prezes słucha.
      • pogodny100 Re: Hofman {PIS} to cham nad chamy... 20.02.11, 13:59
        hofman,czy blaszczyk zachowuja sie jak cholota ,a inteligencja siegaja do dupy Palikota.
        • eggerger Re: Hofman {PIS} to cham nad chamy... 20.02.11, 19:27
          Ups ! Pomyśl dlaczego.
      • bigark Re: Hofman {PIS} to cham nad chamy... 20.02.11, 17:25
        Ale to tylko jeden ze szczekających psów Jarka. A Brudas, Gwiżdżyński, Kramiński, Szczyipiska?
        Dla TVN to gratka! Można ich zapraszać na pogawędki i zawsze będą się ślinić i szczekać,
        a może nawet, chapną w łydkę?
        Bezczelny ryj polityka, to lepsze widowisko niż jakieś tam, żalosne wampiry...
        • wppa do bigark 20.02.11, 21:34
          A ty co sobą reprezentujesz kulturę czy chamstwo?
          Jesteś żałosny i godny politowania takich ludzi jak ty powinno się wykluczyć ze społeczeństwa, bo są zagrożeniem dla otoczenia.
          • bigark Re: do bigark 28.02.11, 19:37
            wupa-wupa, ale z Ciebie jest d...
            Niewiele rozumiesz, łatwo się oburzasz, ale pewnie za "Polaka", mama musiała chodzić do szkoły i wyjaśniać, że jako niemowlę spadłeś z nocnika i bardzo się piznąłęś w główkę!?
            Pomacaj czaszkę i ubytki staraj się uzupełnić gumą do żucia, jaką łatwo znaleźć na przystankach...
      • flat-ower Re: Hofman {PIS} to cham nad chamy... 20.02.11, 18:34
        > Ten osobnik nie posiada żadnych zasad moralnych i etycznych.. Ale przez to ma w
        > ielkie uznanie prezesa !!!
        Co się dziwić. Facet jest z Konina a tam same chamy żyją!!!
    • trajkotek Olejnik górą! 20.02.11, 11:58

Faceci, których zaprasza Olejnik tracą rozum, gdy zaczyna się rozmowa ...
      Taki Siwiec - facet inteligentny, a dochodzi do tego, że prostak z PiSu zwracać musi mu uwagę na elementarne rzeczy ... oczywiście, być chamem - nie wstyd, ale jednak ...
      Nawet stateczny Żelichowski - mówiąc językiem Kargula i Pawlaka - ocipiał:
      "Jeżeli występuje osoba, która straciła najbliższych w tej katastrofie, to wiele rzeczy, które mówi mogę zrozumieć. Ale jeśli się rwie, żeby być politykiem i być pierwsza na liście, to zmienia postać rzeczy."
      ... biedaczyna , nie zauważa, że ONA SIĘ RWIE tylko w komentarzach najwybitniejszych fachowców od komentowania ...
      • d-dedimery trajkotek dołem ! 20.02.11, 12:09
        Wpierw przeczytaj wywiad z M.Dubieniecką-Kłamczyńską, potem pomyśl...To nie boli !
        • eggerger Re: trajkotek dołem ! 20.02.11, 19:30
          On/ona od dawna chce udowodnić,
          że z salonów pochodzi.
    • alikpalik Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się n... 20.02.11, 12:07
      Pan Błaszczak to etatowy zagłuszacz w "7 dniu tygodnia" M.Olejnik. Z jego powodu już nie słucham tej audycji.
    • zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Ale za to niedziela... 20.02.11, 12:14
      Panowie mogliby sobie odpuścić chociaż w niedzielę.
      Żałosne.
      • spesz Re: Ale za to niedziela... 20.02.11, 12:34
        No właśnie!Wybrać się do kościoła,pomodlić,na spacerze trochę pomyśleć dlaczego jestem wierzący i może nie nadstawiać drugiego policzka,ale zwyczajnie odpuścić.
        • eggerger Re: Ale za to niedziela... 20.02.11, 19:39
          Do kościoła nie poszedłem, bo tam Boga nie ma.
          Na spacerze byłem, oddechem nawilżyłem powietrze.
          Próbowałem też pomyśleć.
          Czy Natura jest Bogiem,
          czy Bóg Naturą.
    • jurber1 Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się n... 20.02.11, 12:29
      Błaszczak o Dubienieckiej...
      "Zarzucało zero zeru, że mu brak charakteru..."
      oraz;
      "łajno do łajna, to fajna ferajna"
      • isn_plan14 Re: Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się 20.02.11, 13:15
        Piszesz prawdę i na dodatek formuujesz całość w bardzo piękny wierszyk.
    • 6.smiech Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się n... 20.02.11, 12:31
      Ze tez pisiory nie maja o co sie podniecac i klocic. Czy ona taka ponetna i madra ?
      • antropoid Re: Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się 20.02.11, 12:35
        6.smiech napisał:

> Ze tez pisiory nie maja o co sie podniecac i klocic. Czy ona taka ponetna i
        > madra ?
        ------------
        Z "nowym" nabytkiem Sobecką i tak nie ma szans w kategoriach, które wymieniłeś.
      • jacmenos polityka kadrowa PIS 20.02.11, 14:53
        Ze tez pisiory nie maja o co sie podniecac i klocic. Czy ona taka ponetna i madra ?
        ------------------------------------------------------------------------------------------------
        jeżeli pani Martusia zostanie jedynką będzie to następny ,"twardy dowód" nieomylnej polityki kadrowej Nadprezesa . Wszak Nadprezes wyniósł na "zaszczyty" takie indywidualności jak Lepper. Giertych , Fotyga nie mówiąc o Czarneckim , Błaszczaku , Hofmanie i innych intelektualistach.
        Jestem pełen podziwu dla nieprzeniknionego umysłu Nadprezesa . Skąd ON ich wynajduje ?
        • bigark [...] 20.02.11, 18:17
    • antropoid Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się n... 20.02.11, 12:32
      Dyskusja na co najwyżej jarmarcznym poziomie, ale że dotyczy familii Kaczyńskich to w zasadzie nie dziwi.

"Próby analizy obecności Marty Kaczyńskiej w polityce podjął się Marek Siwiec: - To co się dzieje w trójkącie stryj, pani Marta Kaczyńska i jej małżonek, to jedna z bardziej fascynujących historii..."

Siwcowi można tylko współczuć za jego fascynacje, bo nie wiem co w tej rodzince może być fascynującego. Od upadku komuny to jest tylko ustawiczne handryczenie się ze wszystkimi (także między sobą i z wykorzystaniem zmarłych) o dostęp do żłobu. Pod hasłem: "Wszystkie chwyty dozwolone"...

• nex_us Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się n... 20.02.11, 12:46
      Całe to towarzycho jest niepomiernie śmieszne. PiS, Kaczyńska i PJN czyli ogólnie PiSowska czy postPiSowska zbieranina...

Oni naprawdę wierzą, że chyba najgorszy prezydent w historii polski zostawił jakieś dziedzictwo którego trzeba się trzymać albo na które się trzeba powoływać.
    • cul-de-sac Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się n... 20.02.11, 12:55
      Bez pracy , bez zaslug na Isze miejsce na liscie wyborczej? Nepotyzm tym bardziej obrzydliwy, ze trumienny. Sp. Maria Kaczynska chyba w grobie sie przewraca widzac ile jej i jej meza smierc jest warta dla corki.
      • barnaba444 M.Kaczyńska, to rekompensata za brak Hojarskiej... 20.02.11, 13:25
        A także Renatki Beger ... Teraz , razem z Sobecką,Kempą,Wróbel, M.Kaczyńska stanie w jednym szeregu....Alleluja i do przodu !....Czuwaj.
        • nerwus0 Re: M.Kaczyńska, to rekompensata za brak Hojarski 20.02.11, 13:46
          barnaba444 napisała:

> A także Renatki Beger ... Teraz , razem z Sobecką,Kempą,Wróbel, M.Kaczyńska s
          > tanie w jednym szeregu....Alleluja i do przodu !....Czuwaj.

Gdzie Kaczor nie moze.... diabel nie moze tam Marte posle.
          Jakos tak to bylo?
          • ttr32 Re: M.Kaczyńska, to rekompensata za brak Hojarski 20.02.11, 15:52
            Tu się nerwusie schowałeś!No napisz coś o swym dorobku ,który pozwala lżyć ci innych ludzi.To dla ciebie niewygodny temat ,bo jak tu coś napisać o czymś czego nie ma?
            • nerwus0 Re: M.Kaczyńska, to rekompensata za brak Hojarski 20.02.11, 15:56
              Podawales numer 4158/93 to numer dyplomu czy rachunku z Izby Wytrzezwien?
              • ttr32 Re: M.Kaczyńska, to rekompensata za brak Hojarski 20.02.11, 16:05
                Trafiłem .Jedynie co ci zostało to wylewanie kolejnych litrów żółci.Nawet wyksztalciuchem nie jesteś.
                • nerwus0 Re: M.Kaczyńska, to rekompensata za brak Hojarski 20.02.11, 16:26
                  ttr32 napisał:

> Trafiłem .Jedynie co ci zostało to wylewanie kolejnych litrów żółci.Nawet wyksz
                  > talciuchem nie jesteś.

Mam ciekawsze zajecie, niz uzeranie sie z durnym pijaczyna.
                  • eggerger Re: M.Kaczyńska, to rekompensata za brak Hojarski 20.02.11, 20:06
                    Ułożyło sobie dziecko bajkę. Z numerem.
                    Wertuje fora i wątki w poszukiwaniu Osobistego Wroga.
                    Na fachowym forum wyśmiali go. I jego aplikację.
                    Daj mu pożyć, nerwusie. To tylko człowiek.
                    Wypić się każdemu zdarzyć może.
    • leniuch102 Stary partyjniak-kapuś Siwiec się oburzył??? 20.02.11, 13:49
      "21 marca 1986 został zarejestrowany przez Służbę Bezpieczeństwa jako tajny współpracownik o pseudonimie "Jerzy". 19 stycznia 1990 został wyrejestrowany w związku z rezygnacją"
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4686080.html
    • bogdan331 Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się n... 20.02.11, 14:20
      Dubieniecka szpetota.Wewnątrz i zewnątrz.Jest o co kopie kruszyć!?Mączka kartoflana.Trzymilionowa.Ubezpieczona przez stryjka.Przezornie.
      • boguslawwieczorek Re: Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się 20.02.11, 15:43
        Dlaczego obrażacie Państwo człowieka? Kobietę, która straciła rodziców? Czy nienawiść do oponentów partyjnych ma być usprawiedliwieniem?
        • jk1962 Re: Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się 20.02.11, 16:23
          Marta Kaczyńska jest beneficjentem katastrofy i śmierci jej rodziców. Dostała przecież niemałe odszkodowanie z polisy opłaconej przez podatników. Lecz "pogrążonej w żałobie" córce mało tego. Teraz buduje na trupach rodziców karierę polityczną w ramach PIS, partii antysystemowej, wyjątkowo Polsce szkodliwej.
          Nie może jednocześnie chować się za tarczą żałoby i szkodzić Polsce wykorzystując żałobę.
    • antobojar Wybory-Halloween-Marta nawet bez charakteryzacji 20.02.11, 15:01
      może mieć kolosalny wpływ na ich wynik...
      Pamiętajcie.. zostaliście ostrzeżeni...
      • barnaba444 Rydzyk wie ,jak nazwać takie zjawisko,jak M.Kaczyń 20.02.11, 15:39
        Jak Marta Kaczyńska..Matkę ,rezydentową nazywał "to diablica jedna" itp, to córka "tej diablicy" też zapewne nosi podobne miano...
        • guzikiewicz Re: Rydzyk wie ,jak nazwać takie zjawisko,jak M.K 20.02.11, 16:02
          Co Wy tak wszyscy o Martusi = sierotce,te głupie 3 miliony szybko się skończą i co wtedy-"Tusku,bracie,ratuj?"
          A kraj się wali!!! In vitro nie refundowane,mieszkania socjalne nie remontowane,chleb zdrożał o 10 groszy.Kataklizm! A premier na nartach,zamiast współczuwać.
          No a najstraszniejsze= Andrzej Lepper wybiera emigrację. Tak źle to jeszcze nigdy nie było!
    • ed-59 [...] 20.02.11, 16:59
      • bigark Re: Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się 20.02.11, 17:45
        Masz rację! Ale są zapraszani, jako dopalacze TVN: politycznego widowiska, kabaretu.
        A przecież, na szczęście, na ekranie nie poczujesz ich smrodu pocącego się tchórza, moczącego się sprzedawczyka i karierowicza, u którego, na papierze toaletowym jest tyle waxeliny....
    • rita.1 Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się n... 20.02.11, 17:19
      I o kogo tu się kłócić?
    • bigark Atrakcyjna? Chciwa baba... 20.02.11, 17:30
      ...dla której 2-3-4 duże bańki za tatusia to mało!!!
      A miejsce w parlamencie, w historii, kandydatura na prezydenta, dożywotnia emerytura, bez pracy - to jest to!!!
    • 25cz Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się n... 20.02.11, 17:36
      Widać, że klan Kaczyńskich, stał się naszym dobrem narodowym. Można powiedzieć, że zawładnęli naszymi umysłami i sercami. Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie szybko się wziąć za rozbudowę Wawelu.Partia specjalizująca się w polityce ludowego populizmu i narodowego socjalizmu, uwiodła część naszej inteligencji. Mamy szczęście, że Kaczyńscy tak póżno doszli do władzy, bo mogło się skończyć jak w Jugosławii. Dzisiaj, na szczęście, wybryki tego towarzystwa, mogą co najwyżej wywołać stan konsternacji.
    • pis_busters Czy ktoś widzial tę spuściznę, o którą tak zaciekl 20.02.11, 17:42
      Czy ktoś widzial tę spuściznę, o którą tak zaciekle walczą pisiaki?
      • antobojar Ja widziałem!! W rozmowie z "dziadem" i obok lotni 20.02.11, 18:31
        .. lotniska wojskowego w Smoleńsku...

pis_busters napisała:

> Czy ktoś widzial tę spuściznę, o którą tak zaciekle walczą pisiaki?

• zdybka Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się n... 20.02.11, 18:20
      To sie sierotka ustawila razem z Jarkiem pokaze jeszcze PIsowcom na co ja stac
      zycze milej zabawy
    • flat-ower Brawo dla Siwca! 20.02.11, 18:29
      Dobrze Siwiec przywalił temu przedsiębiorcy pogrzebowemu Błaszczakowi. No i pani Marcie bo faktycznie taka spłakana, że do Krakowa nie może trafić. A przecież tata mógłby spocząć wygodnie w Warszawie lub w Sopocie...... A co na to wszystko nestorka-mama ? Też startuje? Może do Senatu?
      • jurber1 Re: Brawo dla Siwca! 20.02.11, 18:45
        "nestorka-mama senatorem" ... czemu nie ? Pawlak mamę zrobił szefową straży (czy jakoś tak...) a gdy pytali o wiek i kwalifikacje, odpowiedział groźnie - ni w pięć ni w dziewięć - "eee, przepraszam że mam matkę"
    • flat-ower Re: Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się 20.02.11, 18:30
      a ty pocałuj zastępczo egzemplarz nr 2 - d.... stryja !
    • czywolno Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się n... 20.02.11, 20:18

Pani Marta - secundo voto Dubieniecka - jest (przynajmniej tak wynika z metryki) w miare dorosla i jesli ma jakakolwiek wlasna wole - prawdopodobnie sama podejmie decyzje, jak pokierowac swoim losem!
      Natomiast dzialacze PiS-u w rodzaju Blaszczaka nie tylko chca zawlaszczyc wizerunek i logo "LK" i wymachiwac nim jak polityczna grzechotka na patyku, ale tez usiluja uzyskac prawa autorskie i wszelkie inne w kwestii zutylizowania i wyeksploatowania przyszlosci pani Marty!
      Jesli jest to osoba przy zdrowych zmyslach i ma jakiekolwiek minimum godnosci osobistej - to nalezaloby oczekiwac, ze natychmiast publicznie utnie w sposob definitywny i kategoryczny oraz zablokuje na przyszlosc wszelkie niechciane przez nia (mam nadzieje, ze niechciane) zenujace awantury z uzyciem jej nazwiska i osoby, awantury wywolywane w niejasnych celach przez rozmaite polityczne kreatury w rodzaju uczestniczacych w tej kolejnej przepychance zorganizowanej przez niejaka Monike Olejnik!
      Jesli natomiast bedzie sie (po cichutku i z bolesciwa mina osoby skrzywdzonej i zaslugujacej w swoim mniemaniu na i oczekujacej wszelkich mozliwych zadoscuczynien i rekompensat) godzic na takie spektakle i sznurujac usteczka bedzie perfidnie analizowac roztrzasane tam scenariusze z jej ewentualnym udzialem, a potem dopasuje sie do takiego, ktory sie jej wyda najbardziej korzystny - to bedzie to znaczylo, ze godnosci nie ma za grosz i chetnie za odpowiednie uposazenie zostanie politycznym popychlem w rekach PiS-u, tak jak jej ojciec byl politycznym popychlem bez godnosci w rekach swego brata!
      Haslem wyborczym Marty Dubienieckiej powinien byc wtedy slogan nastepujacy:
      "JESTEM GOTOWA DO WYKONANIA KAZDEGO POWIERZONEGO MI ZADANIA!!!"

Ostatnio bowiem w tak zwanej Polsce "elitarnej" chodzi juz tylko o profity! A najwieksze profity "mlodym i wyksztalconym" kobietom przynosi jak wiadomo publiczne obnoszenie sie z haslami w rodzaju: "FUCK ME LIKE A WHORE I AM!".
      Skoro moze skorzystac Rostowska - to dlaczego nie Kaczynska!
      Zadne z tych nazwisk nie jest lepsze, a oba przeciez tak samo szczeropolskie!

• aussie1inc Kłótnia polityków o Kaczyńską. "Niech pan się n... 20.02.11, 21:04
      Ta pani Marta kaczynska ma przerabane. Stryj - swir, mezulek tez nie najmadrzejszy. Stryj- swir chce ja wykorzystac do swoich celow, mezulek - zulik do swoich, bo mu sie marzy kariera polityczna. Sama Kaczynska tez nie najmadrzejsza, ale to nie powinno dziwic, bo kaczki nie moga miec dzieci labedzi. Za chwile zaczna sie dyskusje na temat politycznej roli wnuczek Lecha Kaczynskiego, bo Jaroslaw lubi miec wszystko pod kontrola, a wnuczki maja wg niego "kapital polityczny". Proponuje olac cala rodzinke spod ciemnej gwiazdy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka