Dodaj do ulubionych

Kaczyński o Olejnik

01.03.11, 16:39
Nawet nie próbuje udawać że jest dziennikarzem, to tak samo jak panprezes nawet nie udaje że jest politykiem, co najwyżej politykierem, czego jeszcze się chwycą, aby zaistnieć, mam propozycje, niech da się wytatuować, i niech zrobią z tego reportaż, ot taki sobie przypadek, że tam się znalazł reporter, a co do tatuażu, to jakie macie propozycje, ja proponuje Myszkę Miki, na jednym ramieniu, a na drugim psa Pluto, opcjonalnie może być jakiś kwiatek np "Hiacynt"...

wyborcza.pl/1,75248,9184329,Kaczynski_o_Olejnik__Nawet_nie_probuje_udawac__ze.html
Obserwuj wątek
    • chwala_panu_prezydentu Re: Kaczyński o Olejnik 01.03.11, 16:42
      www.youtube.com/watch?v=NisWiZO01XM&feature=player_embedded
    • wanda43 Re: Kaczyński o Olejnik 01.03.11, 16:50
      On prawde powie, jak sie pomyli. Znow stek klamstw, ale co sie dziwic, w tym radyju nic innego nie leci. Tylko numery kont nadają prawdziwe.
    • jon-ze-wsi Poziom dziennikarstwa w Polsce jest adekwatny do 01.03.11, 17:07
      poziomu demokracji, czyli, delikatnie ujmując, kiepski. Czy mógłby mi ktoś dać przykład z całej kariery dziennikarskiej pani Monisi, w którym zajęłaby się palącym problemem społecznym? Takim, który dotyczy przeciętnych zjadaczy chleba, jeden przykład proszę.
      • makova_panenka Re: Poziom dziennikarstwa w Polsce jest adekwatny 01.03.11, 17:11
        Tak dla ustalenia uwagi to jest ogólny problem polityki w Polsce i tow. Kaczyński również nie jest wolny od zaniedbań na tym polu.
      • kubala11 Re: Poziom dziennikarstwa w Polsce jest adekwatny 01.03.11, 17:13
        jon-ze-wsi napisał:

> Czy mógłby mi ktoś dać
        > przykład z całej kariery dziennikarskiej pani Monisi, w którym zajęłaby się pal
        > ącym problemem społecznym? Takim, który dotyczy przeciętnych zjadaczy chleba, j
        > eden przykład proszę.

www.youtube.com/watch?v=mxayFv8q8ZY
        Swoją drogą teraz jakby usta i biust miała wieksze, ale to może wina nowoczesniejszych kamer, a nie jak mówia złosliwcy, pana chirurga...;)
    • p_e_o_w_i_e_c Nawet nie próbuje udawać 01.03.11, 17:11
      W udawaniu kogoś innego prezes jest bezkonkurencyjny.
      • fastwinter.5 Re: Nawet nie próbuje udawać 01.03.11, 17:20
        on jest nawet żałosny,bo żałosnym jest polityk "wadzący" się z dziennikarzem.
        Prezes gdyby miał minimalne pojęcie o tym,jakimi prawami rządzi się demokratyczne państwo,a co za tym idzie i demokratyczne media, nigdy nie pozwoliłby sobie na komentarze pod adresem dziennikarza,który stara sie dobrze spełniać swoje obowiązki.
        Tak się składa,że nie jestem fanką Moniki Olejnik,ale z zupełnie innych powodów niż prezes.
        • kubala11 Re: Nawet nie próbuje udawać 01.03.11, 17:33
          fastwinter.5 napisała:

> nie jestem fanką Moniki Olejnik,ale z zupełnie innych powodów
          > niż prezes.

Butów jej zazdroscisz czy nowych cycków?:P
          • kum.z.antalowki Prezes ma chyba inny problem 01.03.11, 17:50
            Amerykański sekretarz stanu Henry Kissinger napisał kiedyś:
            "Polityk, który idzie na wojnę z mediami, ma prawo napisać na swej wizytówce jedno słowo: idiota."
            Ale, niestety, nie napisał, co ma sobie na wizytówce napisać idiota, który poszedł na wojnę z mediami.
            --
            S pisuaru vieje viater všicko idě nasermater
            • fastwinter.5 Re: Prezes ma chyba inny problem 01.03.11, 17:53
              kum.z.antalowki napisał:

> Amerykański sekretarz stanu Henry Kissinger napisał kiedyś:
              > "Polityk, który idzie na wojnę z mediami, ma prawo napisać na swej wizytówce je
              > dno słowo: idiota."
              > Ale, niestety, nie napisał, co ma sobie na wizytówce napisać idiota, który posz
              > edł na wojnę z mediami.
              > --
              > S pisuaru vieje viater všicko idě nasermater

nic dodać,nic ując..........:)))))))))
            • kubala11 Re: Prezes ma chyba inny problem 01.03.11, 17:54
              Czyli twoim zdaniem piekna Monika to całe media? Ludwik XIV mówił "panstwo to ja', ale żeby piekna Monika mówiła "media to ja" nie słyszałem.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka