Dodaj do ulubionych

Sama prawda o platformie Tuska

16.03.11, 10:19
wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/takich-klamstw-nie-urodzilby-nawet-kaczynski,1,4211515,wiadomosc.html
Ja wiem, że to nieco wzmocnione, ale prawda jest brutalna - mimo wszystkich wysiłków bajeru dla ciemnego luda, wielu odkrywa prawdę o polskich elitach politycznych i kościelnych na nowo.

A do wyborów ponad siedem miesięcy, trzydzieści niedziel. Mafia watykańska i jej fagasy chyba przegapili okazję na łupienie Polski i Polaków przez następną kadencję. Trzeba było pójść na wcześniejsze wybory.
Obserwuj wątek
    • contadore Re: Sama prawda o platformie Tuska 16.03.11, 10:23
      > Ja wiem, że to nieco wzmocnione, ale prawda jest brutalna - mimo wszystkich wys
      > iłków bajeru dla ciemnego luda, wielu odkrywa prawdę o polskich elitach polityc
      > znych i kościelnych na nowo

Haen,ja nie jem cukru i o Tuskowym bajerze wiedziałem po wysłuchaniu jego debaty z przedwyborczej z Kaczyńskim.
      Wniosek? nie jedz cukru w twój mózg będzie pracował prawidłowo.
    • allspice Re: Sama prawda o platformie Tuska 16.03.11, 10:24
      To jest prawdziwy magiel a nie polityka;)

"... Tusk chce wykończyć Schetynę, a Schetyna Tuska. Był już przygotowywany wniosek o usunięcie Schetyny z PO, ale w ostatniej chwili, w wyniku rozmowy Sławomira Nowaka z Tuskiem, wstrzymano się z wyrzuceniem Schetyny z Platformy..." - mówi Palikot

I pomyśleć,że kiedyś był to lubiany polityk...
      • contadore Re: Sama prawda o platformie Tuska 16.03.11, 10:27
        Przed chwilą skończyło się wystąpienie Sikorskiego w sejmie.Same sukcesy ogłosił ten były pisowski minister,zabrakło tylko "dorżnięcia watah".
        Propaganda sukcesu jak za Gierka.
      • haen2010 Re: Sama prawda o platformie Tuska 16.03.11, 10:35
        To jest magiel, ale to dla nich samo sedno polityki, kto kogo? Wiemy jak brutalne grupy w ten sposób przechwytywały władzę i co potem wyprawiali.

Polska demokracja cienka jest, ale ludzie władzy nic nie zrozumieli od starożytnych i nowoczesnych czasów. Dalej są tacy sami. Łupić poddanych i doglądać, żeby było z czego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka