hordol 03.04.11, 17:32 oprócz slazaków jaki jeszcze narod zamieszkujący teren aktualnej polski powinien uzyskac autonomię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fury11 Re: mam pytanie do platfusików 03.04.11, 17:49 Polonia zaoceaniczna. Też dziwnie po polsku mówi i do obcych ją ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Wolacy. n/t 03.04.11, 19:04 Jak najbardziej:-) mają już gabinet cieni z premierem Kaczyńskim na czele... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wolacy. n/t 03.04.11, 19:05 Dać im ziemię na wschód od Wisły, niech tam uprawiają swój socjalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: mam pytanie do platfusików 03.04.11, 17:58 hordol napisała: > oprócz slazaków jaki jeszcze narod zamieszkujący teren aktualnej polski powinie > n uzyskac autonomię? Naród watykański, zamieszkujący Polskę taką autonomię już posiada. Autonomię od Sądów, autonomię od systemu podatkowego. Nie dotyczy to możliwości ssania przez ten naród - czyli utrzymywania tego narodu przez Państwo, opłacania za ten naród świadczeń zusowskich oraz transferów majątku i kasy za granicę - transferów zwqanych świętopietrzem. Myślisz, że Tatarzy powinni także uzyskać podobną autonomię jak Watykańczycy? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek No więc tak: 03.04.11, 18:11 Naród kielecki, zakopiański, gdyński, poznański, łańcucki, będziński, braniewski, toruński, drawski. policki, czarnkowski, nowo miejski i przede wszystkim... żoliborski! Ten ostatni z wyłączeniem naczelnego idioty kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
contadore Re: mam pytanie do platfusików 03.04.11, 18:22 hordol napisała: > oprócz slazaków jaki jeszcze narod zamieszkujący teren aktualnej polski powinie > n uzyskac autonomię? Mylisz pojęcia ...naród i narodowość. Podobnie chyba jak prezes.Śląsk zabiega o autonomię....w ramach państwa polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol no...od czegos trzeba zaczac 03.04.11, 19:14 .Śląsk zabiega o autonomię....w ramach państwa polskiego. ======================================= a tak na marginesie to nie cały slask lecz krzykliwa grupka Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: mam pytanie do platfusików 03.04.11, 19:20 Ile procent mieszkańców Śląska? Już nie będę wnikał w urojenia PiSowców, bo nie widzę powodu by zajmować się wymyślonym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś