kkuubaa1 15.04.11, 09:46 i piszcie o Jarku w tym watku, bo to zalosne. i tak nigdy na pis nie glosowalem, ale powaznie to rozwazam, bo nie widze ZADNYCH plusow obecnego rzadu. pis rzadzil 2005-7 i swiat sie jakos nie zawalil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubala11 Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 09:52 Nie jestem fanem MAKDonalda ale sukcesów ma cała masę. Odsunał PiS od władzy, odsunał PiS od władzy, odsunał PiS od władzy, odsunał PiS, od władzy, odsunał PiS od władzy, odsunał PiS od władzy, odsunał PiS od władzy, odsunałe PiS od władzy, odsunał PiS od władzy itd.:D Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 09:55 same wspaniale sukcesy! 4 lata i 40 milionowy kraj w srodu europy! wspanialy jest ten Donek:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 10:11 kkuubaa1 napisała: > wspanialy jest ten Donek:) Też tak uważam... img44.imageshack.us/img44/415/tusk001.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: plus Tuska?! gra w piłkę aktywnie ;) 15.04.11, 09:55 tez racja. notuje plusik dla pana premiera:) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Ja mogę, od razu. 15.04.11, 10:18 Wykończył PiS pod Smoleńskiem, wspólnie z Putinem. W jednej katastrofie. Przeszedł do historii, co było jego marzeniem od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: Ja mogę, od razu. 15.04.11, 10:34 jego marzenie to przejsc do historii jako "fajny". a nie "skuteczny", "z wizja", "madry" czy cos w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Trzyma z daleka od koryta pisowską tłuszczę. 15.04.11, 10:34 A ty możesz powtórzyć i kolejne sto razy, że na pis nie głosowałeś tylko czy to dodaje wiarygodności bzdurom które wypisujesz? Że niby taki obiektywny jesteś?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: Trzyma z daleka od koryta pisowską tłuszczę. 15.04.11, 10:35 porownaj sobie co sie stalo z po w ciagu 4 lat. obecnie to banda populistow. trzeba odsunac od koryta czem predzej Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Trzyma z daleka od koryta pisowską tłuszczę. 15.04.11, 10:40 kkuubaa1 napisała: > porownaj sobie co sie stalo z po w ciagu 4 lat. obecnie to banda populistow. > trzeba odsunac od koryta czem predzej Sam sobie porównaj zwłaszcza sytuację gospodarczą na świecie. A z populizmem mnie nie rozśmieszaj, bo większym niż PIS i SLD nikt się w tym kraju nie posługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Trzyma z daleka od koryta pisowską tłuszczę. 15.04.11, 10:43 A co mnie interesuje sytuacja gospodarcza na świecie. Ja wierze premierowi MAKDonaldowi, że Polska to Kraj mlekiem i miodem płynacy, przecież pokazywał zieloną wyspę na morzu kryzysu. A ty nie wierzysz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Trzyma z daleka od koryta pisowską tłuszczę. 15.04.11, 10:49 kubala11 napisał: > A co mnie interesuje sytuacja gospodarcza na świecie. Ja wierze premierowi MAKD > onaldowi, że Polska to Kraj mlekiem i miodem płynacy, przecież pokazywał zielon > ą wyspę na morzu kryzysu. A ty nie wierzysz? :P No widzisz i wszystko jasne. Posłużyłeś się właśnie takim samym populizmem jak twoi idole, których się tak wypierasz. Różnica jest tylko taka, że oni robią to cynicznie i z wyrachowania, a ty ze zwykłej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Trzyma z daleka od koryta pisowską tłuszczę. 15.04.11, 10:57 Chłopcze, mówił premier MAKDonald, że polska jest zielona wyspa na morzu kryzysu czy nie mówił? Ja mu zaufałem, ty widac nie zakamuflowany PiSdzielcu. Jarek cie tutaj przysłał żebyś rył pod autorytetem męża Małgorzaty albo stanu naszego umiłowanego premiera. Ty wstretny krecie, zdemaskowałem cie PiSdzielcze.:D Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Trzyma z daleka od koryta pisowską tłuszczę. 15.04.11, 11:42 Nawet tak bardzo wysublimowanym dowcipem swojej głupoty i oddania panu prezesowi nie ukryjesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Trzyma z daleka od koryta pisowską tłuszczę. 15.04.11, 11:46 Tak jak ty nie ukryjesz swojego PiS-owskiego pochodzenia, ty piata kolumno PiSiorów na tym portalu. A tak sie kamuflowałeś, tak klałeś na PiS, ze pewnie większosc uwierzyła, ze jesteś oddanym sprawie wyznawaczem popieranej prze gw frakcji. A tu taki klops, wyszedł z ciebie wstretny PiS-owiec, i to w najmniej oczekiwanym momencie. Tak, tak bobku, prawda zawsze wyjdzie na jaw, PiSdzielcu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Trzyma z daleka od koryta pisowską tłuszczę. 15.04.11, 12:09 Tak samo żałosny jesteś jak te twoje riposty. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Trzyma z daleka od koryta pisowską tłuszczę. 15.04.11, 12:19 Tak, tak PiSowska łachudro, jak sie na tobie poznano to spieprzasz....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 10:53 Plusem premiera Tuska jest to, że nie jest posłem Kaczyńskim. Nic innego nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 11:02 mietowe_loczki napisała: > Plusem premiera Tuska jest to, że nie jest posłem Kaczyńskim. Nic innego nie > ma znaczenia. W chemii używany jest termin - śladowa ilość. -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 i jak to nazwac jak nie skretynienie? 15.04.11, 11:11 zeby byc premierem wystarczy nie byc kaczynskim? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: i jak to nazwac jak nie skretynienie? 15.04.11, 11:16 Tak, właśnie. Nazywaj to sobie jak chcesz. Opinie skinów w garniturach mam głęboko gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: i jak to nazwac jak nie skretynienie? 15.04.11, 11:53 o kim mowisz?redaktor playboya palnal cos glupiego i malpujesz ten kiepski bon-mot? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: i jak to nazwac jak nie skretynienie? 15.04.11, 11:55 Och, to teraz jest już tylko "redaktor Playboya", skinie w garniturze, czy raczej o tej porze w dresie? Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: i jak to nazwac jak nie skretynienie? 15.04.11, 12:32 lansiarz Meller nie jest redaktorem playboya? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: i jak to nazwac jak nie skretynienie? 15.04.11, 13:15 Nazywałeś go lansiarzem, kiedy niedawno krytykował PO? Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: i jak to nazwac jak nie skretynienie? 15.04.11, 13:19 to jest i byl lansiarz Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: i jak to nazwac jak nie skretynienie? 15.04.11, 14:42 Nie zmienia to faktu, że pięknie was podsumował. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: i jak to nazwac jak nie skretynienie? 15.04.11, 15:14 Tak, was, zwolenników i przedstawicieli PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Przede wszystkim nie jest teoretykiem spiskowym .. 15.04.11, 10:56 ... dziejów, a to już bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Przede wszystkim nie jest teoretykiem spiskow 15.04.11, 11:04 Czy chodzi o spiskową teorię dziejów? Bo jeżeli tak, to ona już jest i ma swoich zwolenników. ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Odstawił od władzy PiS. 15.04.11, 10:59 pis rzadzil 2005-7 i swiat sie jakos nie zawalil Porozmawiaj z tymi, którzy przeszli areszty wydobywcze. ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 11:06 ale sie spóźniłes, bobek był pierwszy w peletonie mądrych inaczej.:D Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 11:19 kubala11 napisał: Powinieneś grać w ruletkę. > ale sie spóźniłes, bobek był pierwszy w peletonie mądrych inaczej.:D Próbujesz mnie obrazić? Dlaczego? -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 11:33 Bo przeszkadza mu, że ten straszak ciągle działa, więc próbuje atakować personalnie tych, którzy w ten sposób śmią jeszcze myśleć. To zwykła bezsilność. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 11:38 Masz racje, moze nie powinienem pisac o "madrych inaczej" - przepraszam. Ale śmieszy mnie ten "argument" (straszak, jak nazwały go loczki). Dla mnie jest głupi, bo im wiecej tak myslacych tym mniej MAKDonald bedzie wymagał od siebie i swoich kumpli, bo po co sie wysilać, skoro wystarczy postraszyc PiSem. Wychwycił to juz pewien kabaret, czas na otwarcie oczek elektoratu. Miedzy innymi Twoich.:) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 11:47 kubala11 napisał: > Masz racje, moze nie powinienem pisac o "madrych inaczej" - przepraszam. Ale śm > ieszy mnie ten "argument" (straszak, jak nazwały go loczki). Dla mnie jest głu > pi, bo im wiecej tak myslacych tym mniej MAKDonald bedzie wymagał od siebie i s > woich kumpli, bo po co sie wysilać, skoro wystarczy postraszyc PiSem. > Wychwycił to juz pewien kabaret, czas na otwarcie oczek elektoratu. Miedzy inny > mi Twoich.:) W życiu często efekty naszych działań są przesunięte w czasie. I tak jest w przypadku PiS. A gdybyś zadał sobie trud (do czego nie namawiam) znalazłbyś moje posty w których ostrzegałem PO przed "słodkim lenistwem". PS - nie jestem wyborcą PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 11:59 remez2 napisał: > PS - nie jestem wyborcą PO. Brawo.:) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 12:07 kubala11 napisał: > remez2 napisał: > > PS - nie jestem wyborcą PO. > Brawo.:) Cieszę się, że Ci sprawiłem radość. A wyborcą PiS też nie jestem/będę. ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 12:11 remez2 napisał: > A wyborcą PiS też nie jestem/będę. Wystarczy, że na PO nie zagłosujesz. Brawo.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 11:49 Sam jesteś głupi (czasami zniżenie się do poziomu rozmówcy jest niezbędne). Nie rozumiesz jednej podstawowej rzeczy: Tusk nie musi straszyć PiS-em. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 11:58 mietowe_loczki napisała: > Sam jesteś głupi To teraz ja zapytam, dlaczego próbujesz mnie obrazic? Ja potrafiłem przeprosić...:) > Nie > rozumiesz jednej podstawowej rzeczy: Tusk nie musi straszyć PiS-em. To czemu strasz? www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/335588,Politolodzy-Tusk-walczy-o-lewicowy-elektorat-Wrocilo-straszenie-PiSem Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 12:03 Czego nie zrozumiałeś w "Tusk nie musi straszyć PiS-em"? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 12:12 A czego nie zrozumiałaś:"To dlaczego straszy?" Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 13:15 A czego nie zrozumiałeś w "nie musi straszyć", że stwierdziłeś, że najlepszą na to ripostą będzie "to dlaczego straszy"? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 13:18 Skoro twierdzisz, ze nie musi straszyćPiS-em, czyli ma swoich sukcesów bez liku, że mógłby o nich opowiadać przez kolejne kilka śniadań mistrzów, to ja pytam dlaczego jednak straszy, a nie opowiada o swoich sukcesach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 13:21 Nie widzę związku. Jeżeli masz problemy z językiem polskim (w tym wypadku ze znaczeniem wynikającym z modalności jednego z czasowników), nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 13:27 mietowe_loczki napisała: > Nie widzę związku. Wielu rzeczy nie widzisz. Jeżeli masz problemy z oczami skonsultuj sie ze specjalista.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 14:42 Porażają mnie twoje argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: O 9.52 wiedziałem co napiszesz o 10.59...;) 15.04.11, 15:13 W czym są gorsze od twoich? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odstawił od władzy PiS. 15.04.11, 11:07 Mnie to w wystarcza. Musi. Dodam jeszcze, że dzięki Tuskowi mamy HGW (gdzieś chyba Ducha Św. zgubiła?). Chociaż mogłaby być jeszcze bardziej zdecydowana w sprawie zagrabiania przestrzeni publicznej. Na razie tyle. ps. miło się zgadzać z Tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Odstawił od władzy PiS. 15.04.11, 11:10 Zmiesciłas sie na pudle. Znaczy sukces. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Odstawił od władzy PiS. 15.04.11, 11:16 Nie obchodzi mnie czy Ci zalezy czy nie, ale fakt jest faktem, ze przybyłaś na trzecim miejscu z "argumentem" o odstawieniu.:P Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odstawił od władzy PiS. 15.04.11, 11:27 Naprawdę nie masz nic lepszego do roboty, tylko śledzić "kto, co, kiedy"? ps. u mnie pogoda żyleta, jak tam u smoka? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Odstawił od władzy PiS. 15.04.11, 11:34 dzisiaj akurat odpoczywam, to sobie klikam. Smokowi zimno, ale podobno od jutra ma mu byc cieplej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odstawił od władzy PiS. 15.04.11, 14:31 Przy okazji pozdrów Kraków i Smoka ode mnie. Tylko nie pomyl się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Odstawił od władzy PiS. 15.04.11, 11:18 Tusk nie używa własnych fobii wobec całego świata poza tym, czy ktokolwiek wie, że jemu w tzw. międzyczasie zmarła mama i ojczym? robił z tego jakiekolwiek halo? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odstawił od władzy PiS. 15.04.11, 11:29 Nie jest "nekrofilem", to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
poinsencja Re: Odstawił od władzy PiS. 15.04.11, 12:29 Też zginęli w katastrofie smoleńskiej? Nie wiedziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Odstawił od władzy PiS. 15.04.11, 12:37 poinsencja napisała: > Też zginęli w katastrofie smoleńskiej? Nie wiedziałam... aaaaa, znaczy śmierć w katastrofie ważniejsza i bardziej wartościowa ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odstawił od władzy PiS. 15.04.11, 14:49 scoutek napisała: > poinsencja napisała: > > > Też zginęli w katastrofie smoleńskiej? Nie wiedziałam... > > aaaaa, znaczy śmierć w katastrofie ważniejsza i bardziej wartościowa ..... > Nie wiesz, że od 10 kwietnia 2010 roku inne się w zasadzie nie liczą? Mało tego, nie wszystkie "tamte" są równe sobie. Zginęli... POLEGLI. Chytasz różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Odstawił od władzy PiS. 15.04.11, 14:57 ave.duce napisała: > Nie wiesz, że od 10 kwietnia 2010 roku inne się w zasadzie nie liczą? Mało tego > , nie wszystkie "tamte" są równe sobie. Zginęli... POLEGLI. Chytasz różnicę? a taaak ja jeszcze wiem, że tak naprawdę to tylko jedna śmierć z tej katastrofy ma znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Odstawił od władzy PiS. 15.04.11, 15:34 Nic dziwnego, przecież > wg pp. Hejke i Gargas > ''Wielu Polaków zdało sobie sprawę, że w Smoleńsku Rzeczpospolita Polska straciła wielkiego męża stanu". W dodatku stracony. Przez Polskę. Horror. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Odstawił od władzy PiS. 16.04.11, 00:26 Świat jako taki/ziemia /przetrwał różne kataklizmy,a dwuletni czas panowania Jarosława od pączka to dla świata najwyżej drobny dreszczyk. Panowanie Jarosława od pączka w dziejach świata,to jak bulknięcie dymem przez np. Etnę.Trochę smrodu,trochę strachu,a świat trwa dalej. Strach stąd,że po bulknięciu może wylać się dużo lawy.Jarosław od pączka na szczęście dla Polski bulknął,poddał się a potem wyborcy go olali. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_pis_mienny Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 11:08 Najważniejsze, że obecny premier nie kreuje się na polityka wiedzącego wszystko najlepiej i podejmującego wszystkie decyzje za wyborców, jak to ma w zwyczaju lansować pis i panprezes. Po przeprowadziła Polskę przez światowy kryzys gospodarzy całkiem nieźle, m.in. dzięki zignorowaniu karkołomnych i szkodliwych pomysłow "pisowskich ekonomistów" do ożywienia koniunkury w kryzysie poprzez zadłużanie się. Każdy zignorowany pisowski pomysł był korzystny dla Polski. Premier Tusk ponadto nie wdaje się w pyskówki polityczne z Kaczyńskim, tylko dość łagodnie go usprawiedliwia, mimo wściekłych ataków na niego. Tusk jest politykiem, a Kaczyński to zwykły populista (szczekaczka bazarowa). Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 11:12 >Po przeprowadziła Polskę przez światowy kryzys gospodarzy hahahahahahahahahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 11:15 Z czego się smiejesz, to prawdziwy wyznawca PO a ten kryptoPiSowiec bobek, który nie wierzy premierowi, kiedy ten zapewnia, ze jestesmy zielona wyspa.:D Odpowiedz Link Zgłoś
hankaskakanka Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 11:17 wielki + : nowy standard opieki okołoporodowej Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 a wiesz z niepismienny, ze... 15.04.11, 11:19 jak bylo glosowanie nad podwojnym becikowym to PO bylo za, a PiS przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_pis_mienny Re: a wiesz z niepismienny, ze... 15.04.11, 11:29 kkuubaa1 napisała: > jak bylo glosowanie nad podwojnym becikowym to PO bylo za, a PiS przeciw? PiS jest zawsze przeciwko PO, bez względu na temat głosowania. To ludzie chorzy z nienawiści! Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: a wiesz z niepismienny, ze... 15.04.11, 11:32 jestes nieuleczalnym przypadkiem. w demolracji to jest fatalne, ze kazdy ma prawo glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_pis_mienny Re: a wiesz z niepismienny, ze... 15.04.11, 13:30 kkuubaa1 napisała: > jestes nieuleczalnym przypadkiem. > w demolracji to jest fatalne, ze kazdy ma prawo glosu. Słowa żywcem wzięte od Kaczyńskiego! Dzielenie Polaków na patriotów, czyli tych "zadymionych" PiSem i resztę, reglamentowanie praw demokratycznych to nic innego jak kaczyńsko/stalinowskie metody! Tego "nauczyciela" demokracji Polacy mają już zdecydowanie dość, więc posługiwanie się jego ideałami traktuję jako szczytową "głupotę polityczną" i chamstwo typowe dla tej formacji. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 11:22 kkuubaa1 napisała: > pis rzadzil 2005-7 i swiat sie jakos nie zawalil To świadczy o nieskuteczności Jarka. Tak się starał, i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 czytanie ze zrozumieniem to trudna, a przydatna... 15.04.11, 11:33 umiejetnosc. prosilem, zeby o jarku nie pisac Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: czytanie ze zrozumieniem to trudna, a przydat 15.04.11, 11:34 Bo prawda niewygodna? Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 nie. nie dlatego 15.04.11, 11:40 prawdo tak, ze 90 proc. wyborcow PO, jako gluwny pwod swojego wyboru i oddania glosu na ta zalosna partie mowi, "jak dobrze ze to nie jarek". sorry. od premiera jako obywatel kraju wymagam wiecej. ale coz. niektorym starcza hamburger, big brother i jakas telenowela.. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: nie. nie dlatego 15.04.11, 11:53 Głuwny, tak. Tyle że za "jak dobrze, że to nie poseł Kaczyński" kryje się bardzo wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: nie. nie dlatego 15.04.11, 12:13 > Głuwny, przeprasza.bronek mi sie przytrafil Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: nie. nie dlatego 15.04.11, 14:43 My, Polacy, nazywamy to błędem ortograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: czytanie ze zrozumieniem to trudna, a przydat 15.04.11, 11:40 kkuubaa1 napisała: > umiejetnosc. > > prosilem, zeby o jarku nie pisac Proś sobie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 ale ja naprawde... 15.04.11, 11:43 jestem ciekaw jakichkolweik plusow i zalet premiera. naprawde:) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: ale ja naprawde... 15.04.11, 11:50 No fani PO odpowiadac , jak pytają.:-) Dla mnie Tusk jest normalnym gostkiem i to wystarczy w tym oceanie szaleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 normalny czyli takim ktory olewa swoja robote? 15.04.11, 11:52 w krajach takich jak uk, niemcy czy szwecja takim sie dziekuje i wywala z pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: normalny czyli takim ktory olewa swoja robote 15.04.11, 11:54 sekretarka Tuska jestes czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: normalny czyli takim ktory olewa swoja robote 15.04.11, 12:06 ale tusku mowil ostatnio, ze sie tak staral, chodzil, blagal, prosil, a machina urzednicza sie nie chciala zmniejszyc...biedactwo. nie radzi sobie z robota. albo olewa. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: ale ja naprawde... 15.04.11, 11:53 PRemier to leniuch. Niewygodne sprawy odkłada na później i potem problem jest tylko większy. Tablica w Smoleńsku to jaskrawy przykład nieróbstwa tej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: ale ja naprawde... 15.04.11, 11:57 sekretarzysz mu ze mozesz od leniuchów wyzywać? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: ale ja naprawde... 15.04.11, 11:54 No to przecież ludzie powtarzają: najważniejsze, że nie rządzi Kaczyński. Której części tego zdania nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: ale ja naprawde... 15.04.11, 12:07 ja wiem, ze wiekszosc ludzi nie myje rak po wyujsciu z kibla, nie czyta ksiazek. i w 2007 wiekszosc zaglosowala na po. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: POszewka 15.04.11, 12:19 Dla leminga jak ktoś nawija makaron na uszy i ładnie wygląda to już wystarczy. Może nic nie robić, a i tak będzie popierał. Leming jak ma na piwo i na grilla to już nic innego nie trzeba. Taka poszewicka mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: ale ja naprawde... 15.04.11, 13:14 kkuubaa1 napisała: > ja wiem, ze wiekszosc ludzi nie myje rak po wyujsciu z kibla, nie czyta ksiazek > . > i w 2007 wiekszosc zaglosowala na po. Poziom wpisu forumowego statystycznego zwolennika PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 juz ponad 70 wpisow i pojawil sie 1 konkret 15.04.11, 12:50 opieka okoloporodowa. cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 12:55 Fanem PO nie jestem, ale trzeba przyznać że Tusk zrealizował połowę ze swoich obietnic z expose Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 tak, tak..jasne 15.04.11, 12:58 na stronie kancleraii wisiala lista "osiagniec" i jako pierwszy punkt bylo "rozwiazanie problemu hazardu". smiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: tak, tak..jasne 15.04.11, 13:03 Na stronie kprm wisi to: www.premier.gov.pl/realizacja-expose/wykonanie-expose Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: tak, tak..jasne 15.04.11, 13:13 "Eliminacja barier dla przedsiębiorców" - w trakcie.tak..... "Tworzenie warunków dla wzrostu wskaźnika zatrudnienia"-w trakcie.g...prawda. "Reforma nauki i szkolnictwa wyższego oraz rozwój gospodarki opartej na wiedzy"-wykonano.to zart?dzisiaj nie prima aprilis...? "Opracowanie strategii gospodarki wodnej " - w trakcie.hehehe.... "Wzmocnienie pozycji Polski na świecie"-wykonano.nie no - co ja czytam?? "Stworzenie scentralizowanego i skoordynowanego systemu zwalczania najpoważniejszych zagrożeń dla bezpieczeństwa państwa" - wykonano.bilszit "Przeciwdziałanie korupcji"-wykonano.hahahahahahahahahah... co za pierdoly.... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: tak, tak..jasne 15.04.11, 13:17 kkuubaa1 napisała: > "Eliminacja barier dla przedsiębiorców" - w trakcie.tak..... To jedna z tej połowy niewykonanych > "Tworzenie warunków dla wzrostu wskaźnika zatrudnienia"-w trakcie.g...prawda. To również w połówce niezałatwionych > "Reforma nauki i szkolnictwa wyższego oraz rozwój gospodarki opartej na wiedzy" > -wykonano.to zart?dzisiaj nie prima aprilis...? A nie zrealizowano reformy szkolnictwa wyższego i nauki? > "Opracowanie strategii gospodarki wodnej " - w trakcie.hehehe.... Ta również w połówce niezrealizowanych > "Wzmocnienie pozycji Polski na świecie"-wykonano.nie no - co ja czytam?? Czytasz prawdę. > "Stworzenie scentralizowanego i skoordynowanego systemu zwalczania najpoważniej > szych zagrożeń dla bezpieczeństwa państwa" - wykonano.bilszit Żaden bólszit, wykonano. > "Przeciwdziałanie korupcji"-wykonano.hahahahahahahahahah... Odwołano M. Kamińskiego, który zajmował się korumpowaniem ludzi. Czyli to jest przeciwdziałanie korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: tak, tak..jasne 15.04.11, 13:18 "> "Reforma nauki i szkolnictwa wyższego oraz rozwój gospodarki opartej na wiedzy" > -wykonano.to zart?dzisiaj nie prima aprilis...? A nie zrealizowano reformy szkolnictwa wyższego i nauki? " nie.nie zrealizowano. zalosny propagandzista z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: tak, tak..jasne 15.04.11, 13:30 ty klamiesz. nie ma pomyslu na nasze szkolnictwo wyzsze. co do nowej ustawy w srodowisku akademickim opinie sa PODZIELNONE. innowacja i rozwoj nauki nie jest u nas wspierany. itd.itp. Kudrycka to jeden z najgorszych ministrow Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: tak, tak..jasne 15.04.11, 13:31 Co mnie obchodzi że opinie są podzielone? Zreformowano szkolnictwo wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: tak, tak..jasne 15.04.11, 13:46 Ale jest. Opinie będą zawsze różnorodne. Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubaa1 Re: tak, tak..jasne 15.04.11, 13:48 piszmy wiec ustawy po to tylko zeby byly. zalosne. dyskusja z toba w tym watku nie ma sensu over. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: tak, tak..jasne 15.04.11, 13:51 kkuubaa1 napisała: > piszmy wiec ustawy po to tylko zeby byly. nie, piszmy ustawy tak długo, aż wszyscy będa o nich dobrego zdania :P Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky A co, nie rozwiązał problemu hazardu? 15.04.11, 13:46 Tylko się już doszczętnie nie kompromituj i nie pisz, że ktoś gdzieś nielegalnie gra, bo to zdarza się wszędzie. Niech podpowiedzią dla ciebie będzie pojęcie skali. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 13:26 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Fanem PO nie jestem, ale trzeba przyznać że Tusk zrealizował połowę ze swoich o > bietnic z expose I tym samym udowodnił, że połowy nie są równe. A to duża sztuka. ----------------- Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 13:30 Rzeczywiście, pewnie gdyby policzyć to zrealizował "większą połowę". Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 17:41 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Rzeczywiście, pewnie gdyby policzyć to zrealizował "większą połowę". Z tych mniejszych. Np. co z Kartą Praw Podstawowych? ---------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: fani PO prosze!! - jakis plus Tuska wymiencie 15.04.11, 13:03 Kwestia OFE - przespana, kwestia śledztwa smoleńskiego - przespana, kwestia edukacji - przespana, kwestia autostrad - przespana, kwestia EURO 2012 - przespana, kwestia euro 2011, czyli wprowadzenia według pana premiera waluty euro - przespana - POncyliusz nawet tak mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
chwilowy.nick 6 x z kolei dowalił Jarkowi w demokratycznych 15.04.11, 13:34 wyborach i zanosi się na 8-e dowalenie małem fuhrerkowi jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: 6 x z kolei dowalił Jarkowi w demokratycznych 15.04.11, 13:44 Autor napisał - nie piszcie o prezesie Kaczyńskim. A tu się okazuje, że jedynym osiągnięciem Tuska jest to, że wygrał z Kaczyńskim. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: 6 x z kolei dowalił Jarkowi w demokratycznych 15.04.11, 14:42 Faktycznie, żadne to osiągnięcie pokonać tego przegrańca. Odpowiedz Link Zgłoś