haen2010 04.05.11, 13:03 Czy ktoś zdaje sobie sprawę, że facet od zawsze obiecuje, od blisko czterech lat rządzi i nie jest w stanie przeprowadzić likwidacji abonamentu RTV? Głupawego haraczu na najbardziej złodziejsko-partyjną instytucję w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volupte01 Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 13:07 seks z nim uprawialeś? A moze on woli kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 13:14 Niech będzie uwiąd starczy. Dzieci się dorobił, nikt nie kwestionuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pajacykotusk3 po co piszesz takie zalosne glupoty? 04.05.11, 13:17 placa ci za to? tusk malo robi ?- prawda. obiecuje non stop ?- prawda obiecywal likwidacje abonamentu rtv? - prawda jednym slowem jesli chodzi o jego dzialania : IMPOTENT Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: po co piszesz takie zalosne glupoty? 04.05.11, 13:21 pl.wikipedia.org/wiki/Impotencja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajacykotusk3 Re: po co piszesz takie zalosne glupoty? 04.05.11, 13:42 pl.wikipedia.org/wiki/Wrodzony_zesp%C3%B3%C5%82_niedoboru_jodu :) "Wrodzony zespół niedoboru jodu (dawniej kretynizm lub matołectwo)(...)" Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: po co piszesz takie zalosne glupoty? 04.05.11, 16:03 volupte01 napisał: > pl.wikipedia.org/wiki/Impotencja ;-) Ogólnie:Impotencja'niemoc',niemożność zrobienia czegoś,podjęcia jakiejś decyzji,omnipotencyjna impotencja partii,rządu i parlamentu paraliżuje państwo. łac.Impotentia:Omdlałość,słabość.... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: po co piszesz takie zalosne glupoty? 04.05.11, 14:43 nie martw się o zapłate.lepiej powiedz czy zarzut jest prawdziwy czy nie.ja twierdzę,że prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 13:13 Likwidacja abonamentu RTV spowoduje upadek TVP,tej katolickiej tuby Krk.Przecież 50 % czasu antenowego Telewizji publicznej(?),to programy katolickie.W kwietniu było nawet 80 %. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 13:19 Jest facetem, nosi spodnie, czyli ubranie dosć słabo do męskiej anatomii przystosowane i tak to się kończy, impotencją, bezpłodnością tudzież innymi dolegliwościami. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 13:26 Były chyba dwa podejscia do ustawy o mediach publicznych. Oba przepadły. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 13:27 Trzecia fala nowoczesności. Proponuję premierowi, żeby się pociągiem przejechał. Wystarczy pociąg relacji Gdynia-Zakopane. Polska zza przyciemnianych szyb Lanci wygląda ładnie, ale nieprawdziwie. Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 13:43 haen2010 napisał: > Czy ktoś zdaje sobie sprawę, że facet od zawsze obiecuje, od blisko czterech la > t rządzi i nie jest w stanie przeprowadzić likwidacji abonamentu RTV? > I jeszcze kilku "impotentow" Panie Premierze, abonament jest najuczciwszym sposobem finansowania mediów publicznych...... Andrzej Wajda, Krzysztof Penderecki, Julia Hartwig, Stanisław Różewicz, Krzysztof Zanussi, Henryk Mikołaj Górecki, Maja Komorowska, Krzysztof Krauze, Agnieszka Holland, Juliusz Machulski, Jerzy Hoffman, Krystyna Janda, Janusz Głowacki, Daniel Olbrychski, Filip Bajon, Izabela Cywińska, Feliks Falk, Zygmunt Krauze, Magdalena Łazarkiewicz, Antoni Krauze, Piotr Łazarkiewicz, Michał Kwieciński, Jadwiga Rappe, Andrzej Titkow, Maria Zmarz-Koczanowicz, Marcin Kydryński, Artur Barciś, Grażyna Torbicka, Magda Umer, Michał Nekanda - Trepka, Agnieszka Arnold, Przemysław Gintrowski, Ireneusz Engler, Jan Mogilnicki, Allan Starski, Mieczysław Kominek, Krzysztof Kolberger, Anna Romantowska, Olgierd Łukaszewicz Jacek Bromski - prezes Stowarzyszenia Filmowców Polskich Jerzy Kornowicz - prezes Związku Kompozytorów Polskich Janusz Krasiński - prezes Stowarzyszenia Pisarzy Polskich Krzysztof Kumor - prezes Związku Artystów Scen Polskich Edward Pałłasz - prezes Stowarzyszenia Autorów ZAIKS Maciej Strzembosz - prezes Krajowej Izby Producentów Audiowizualnych Krzysztof Knittel - prezes Polskiej Rady Muzycznej Antoni Wicherek - prezes Stowarzyszenia Polskich Artystów Muzyków Krzysztof Sadowski - prezes Polskiego Stowarzyszenia Jazzowego Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 13:50 To była wrzutka piarowa, kiedy to jeszcze za TVP odpowiadał PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Z małym zastrzeżeniem 04.05.11, 13:54 Publicznych, nie partyjnych. Nie jestesmy w stanie publicznych stworzyć. Partie polityczne, zwłaszcza rzadzące, nigdy na to nie dadzą swojej zgody. To bezkarne i eleganckie łupienie klienta przez ich przedstawicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 14:44 Same nazwiska ludzi dojących publiczną telewizję za swe wątpliwej jakości produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 14:44 ja im sie nie dziwię-oni zyją z tv i radia. Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 13:54 .. niezdolal cie przeleciec ? moze tylko cie niekocha ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 14:15 Mysle,ze haen po prostu palikocieje, szkoda, Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 14:41 A może ktoś mi odpowie, dlaczego mamy ciągle płacić haracz na tych partyjnych złodziejaszków zamiast inwektyw pod moim adresem? Takie kretyńskie "A u was Murzynów biją..." dawno się zdezaktualizowało. Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 14:48 haen2010 04.05.11, 14:41 "A może ktoś mi odpowie, dlaczego mamy ciągle płacić haracz na tych partyjnych złodziejaszków zamiast inwektyw pod moim adresem?" Przepraszam Haen,czasami mi sie cos wyrwie,czasami chamskie ... placic haracz ? a powiedz ty mi kto tych darmozjadow na stolce sejmowe wybiera ? dlaczego nigdy zadnych rzadan by partie byly samofinansujace ? dlaczego pensje urzednikow panstwowych/publicznych (z podatkow) sa wielka tajemnica dla podatnikow ? moim zdaniem urzednicy wedlug reguly "jak daja tak rzniemy"wiec rzna :( Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 15:36 baabeczka napisała: > Mysle,ze haen po prostu palikocieje, > szkoda, nie masz najświeższych info. na p. Palikocie się Haen też już zawodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 14:39 Po co? Gdyby przeprowadził likwidację w okresie ostatnich kilku lat zakonserwowałby w ten sposób układ PiS / PiSSLD / SLD. To byłoby bez sensu. Najpierw ma być zmiana strukturalna wyłaniania zarządu mediów a później dopiero trzeba zmienić sposób finansowania na bardziej stabilny. T. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Twoja volta sprawia, że jestes zupełnie 04.05.11, 14:59 niewiarygodny. Tak jak PJN. Od ślepej miłości do prezesa, do ślepej nienawiści. Ja pamiętam Twoje posty z dawniejszych czasów.......... M. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Twoja volta sprawia, że jestes zupełnie 04.05.11, 16:48 Już dawno temu, po rozpadzie PiS napisałem, że czepianie się partii i osobnika, który faktycznie nic nie może, przestało mnie interesować. Trzeba chorobę i nieszczęście uszanować. Widzę jednak, że wielu tzw porządnym platfusom kompletnie to nie pasuje. Dodatkowo zajęli się Palikotem, którego ogląd realu podzielam od zawsze. Platfusy mnie całkowicie zawiodły i mam odwagę to glośno wyrażać. Będę jeszcze o tym sporo pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 15:38 haen2010 napisał: > Czy ktoś zdaje sobie sprawę, że facet od zawsze obiecuje, od blisko czterech la > t rządzi i nie jest w stanie przeprowadzić likwidacji abonamentu RTV? > > Głupawego haraczu na najbardziej złodziejsko-partyjną instytucję w Polsce. Znaczenie słowa 'impotent' impotent - Słownik SJP... znaczenie: mężczyzna niezdolny do odbycia stosunku płciowego. Porażki nowego idola ,powodują znaczne zmiany w twojej osobowości:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Impotent Tusk. 04.05.11, 15:51 Omnipotencyjna impotencja Sejmu z większością PO paraliżuje państwo.A Donalda T ogarnęła długotrwała(4 lata)impotencja twórcza. 1-Impotent:Człowiek niezdolny do działania,niedołęga/\pasuje jak ulał do DT. łac.impotentia 'omdlałość',słabość,albo 'brak panowania nad sobą' Odpowiedz Link Zgłoś