Dodaj do ulubionych

PiS w Radio Maryja

24.05.11, 00:42
Gość, poseł PiS, utrzymuje, że zniesienie przepisu o ściganiu osób lżących polityków niewiele wnosi, bo naprawdę chodzi o dążenie Tuska do ograniczania swobód obywatelskich i "wysondowanie, jak daleko może się posunąć".

Ciekawe, że PiS nie miał nic przeciw najściu na dom P. Blidy, zakończonym jej śmiercią.
Znałem człowieka, dla którego była to świetna zabawa i okazja do świętowania.
Komentarz: Kibole są zatrzymywani karani bardziej za bandytyzm, niż za hasła antyrządowe.

Kłamstwo o podwójnych standardach: TOK FM występował zarówno przeciw postępowaniu karnemu przeciw bezdomnemu lżącemu prezydenta Kaczyńskiego, tak jak i dziś, przeciw rewizji u internauty, którego zachowanie, niezależnie od wszystkiego, budzi obrzydzenie.

Podsłuchy. Obecna władza przy zachowaniu zgodności z prawem zakłada mnóstwo podsłuchów i mainstreamowa dziennikarka Monika Olejnik mówi o tym głośno. PiS zakładał podsłuchy bezprawnie, w tym ludziom, których znałem. Kilka osób z PiS ostrzegało mnie, że "podsłuchiwane są wszystkie telefony państwowe". Akurat mnie to nie zaszkodzi, działalnością mafijną się nie zajmuję.

Sporo prawdy człowiek mówi, ale umyślnie miesza ją z kłamstwami i wykręca kota ogonem
buldog.
Obserwuj wątek
    • dystans4 Re: PiS w Radio Maryja 24.05.11, 00:46
      Gościem RM był poseł Mariusz Błaszczak.
      • pan.sajgon Re: PiS w Radio Maryja 24.05.11, 00:53
        dystans4 napisał:

> Gościem RM był poseł Mariusz Błaszczak.

I ty tak sam do siebie piszesz ?
        Boze drogi i jeszcze pewnie wszystko sam sobie robisz :(
        Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie oj nie ma.
        • dystans4 Re: PiS w Radio Maryja 24.05.11, 20:38
          Może być i tak, że piszę sam. Ważne, że kto inny to przeczyta.
          By nie kłamał Błaszczak, bym nie pisał, albo napisałbym coś pozytywnego.
          U Ojca Dyrektora zdarzają się i dobre audycje, na przykład na tematy gospodarcze (jeśli nie ma podejmowania tematów górniczych i popierania bandyckich związków). O energetyce jądrowej też były dobre audycje. Trzeba przyznać.
          Pozdrowienia
          buldog.
    • indris Błaszczak plecie jak Pitera o Ameryce 24.05.11, 20:50
      Jeżeli przepisy o karalności tzw "lżenia" (antykonstytucyjne zresztą) byłyby zniesione, to każdy rząd miałby więcej trudności w kneblowaniu obywateli a nie mniej.
    • retronick Radio Maryja sPiSiało do reszty ! 25.05.11, 17:30
      • sclavus Re: Radio Maryja sPiSiało do reszty ! 25.05.11, 17:58
        ... a nie PiS się umaryjnił???
        :D
        • dystans4 Re: Radio Maryja sPiSiało do reszty ! 25.05.11, 18:10
          Tak myślę. Sojusz strategiczny, ale siłą przewodnią jest w nim Ojciec Dyrektor.
          Serdeczne pozdrowienia
          bul.
          • ave.duce Re: Radio Maryja sPiSiało do reszty ! 25.05.11, 18:45
            Spiritus movens.
          • sclavus Re: Radio Maryja sPiSiało do reszty ! 25.05.11, 18:45
            to i ja - równie serdecznie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka