Dodaj do ulubionych

Do Kagana, Aussie i innych

IP: *.outland.lucent.com 01.03.02, 16:11
Ludzie,
Skad w Was tyle pogardy, niecheci i obrazoburstwa ? Czy naprawde musicie uzywac
az tak wulgarnych i obrazliwych zwrotow ? Dlaczego tyle osob wyraza nienawisc
dla ludzi o odmiennych pogladach, kolorze skory czy orientacji seksualnej ? Na
jakiej podstawie wypowiadane sa takie poglady ? Jestem zwolennikiem
konstruktywnej krytyki i z duza doza humoru, nawet kasliwego i cynicznego, ale
to nie znaczy, ze musze pogardzac innymi. Mam przyjaciol i znajomych w wielu
krajach i naprawde jest mi wstyd za Polakow. Za ich stosunek do ludzi o innym
kolorze skory, Zydow, gejow, itp. Moge tylko wspolczuc tym, ktory w ten sposob
postrzegaja swiat. Musza sie strasznie meczyc w takim syfie...Pozdrawiam
wszystkich rowniez tych, co sie wyzywaja w szczegolny sposob na Forum, bo
widocznie w bezposrednich konfrontacjach z innymi nie mieliby az tyle odwagi...
Obserwuj wątek
    • kolargol Re: Do Kagana, Aussie i innych 01.03.02, 21:03
      Kagan i Aussie to ten sam baran z Australii. Przybiera tu co najmniej 30 imon.
      Nie chce mi sie teraz wyliczac. Po prostu jesli zobaczysz jakis glupi list to
      na pewno bedzie on.Patrz na adres a gdy sie zaloguje bardzo latwo poznac go po
      stylu.
      • Gość: Inny Do Kolargola po raz pierwszy i ostatni IP: *.nsw.bigpond.net.au 01.03.02, 23:06
        kolargol napisał(a):

> Kagan i Aussie to ten sam baran z Australii. Przybiera tu co najmniej 30 imon.
        > Nie chce mi sie teraz wyliczac. Po prostu jesli zobaczysz jakis glupi list to
        > na pewno bedzie on.Patrz na adres a gdy sie zaloguje bardzo latwo poznac go po
        > stylu.
        Kolargol to reprezentant szkoly ostrosci widzenia zwanej WSIO RAWNO i rowniez
        Pijara nazywa Kaganem (w innych watkach to pokazal). Jesli Pijar=Kagan to
        jestesmy swiadkami cudu na miare Nowego Testamentu, a mianowicie oznacza to, ze
        Pijar=Kagan potrafi przebywac jednoczesnie w dwoch miejscach oddalonych od siebie
        o 1000 km. Kolargol, jesli Pijar=Kagan potrafi robic takie sztuczki, to potrafi
        rowniez i inne.
        Pijar
        • kolargol Re: Do Kagana 01.03.02, 23:14
          Rzeczywiscie Kagan jestes "Inny", ale ta twoja innosc polega tylko na tym ze
          jestes glupszy niz wszyscy tutaj, na moze poza Samanta ktora niczego nie
          rozumie i sika po nogach jak tylko zobaczy twoje bzdury.
          Widze ze frustracja na zadupiu dopieka coraz bardziej.
          Czyzbys zostal bezrobotnym, bo masz coraz wiecej czasu na pisanie glupot.
          • Gość: Bezrobot Gol Kolargola IP: *.nsw.bigpond.net.au 01.03.02, 23:32
            kolargol napisał(a):

> Rzeczywiscie Kagan jestes "Inny", ale ta twoja innosc polega tylko na tym ze
            > jestes glupszy niz wszyscy tutaj, na moze poza Samanta ktora niczego nie
            > rozumie i sika po nogach jak tylko zobaczy twoje bzdury.
            > Widze ze frustracja na zadupiu dopieka coraz bardziej.
            > Czyzbys zostal bezrobotnym, bo masz coraz wiecej czasu na pisanie glupot.
            Nie wiem jak Kagan, ale ja jestem bezrobotny co oznacza, ze zarabiam wiecej od
            ciebie. A poza tym dzisiaj mamy sobote gierkowska i sie nie fedruje.
            Pijar
            • kolargol Re: Gol Kolargola 01.03.02, 23:44
              Ale nie martw sie Kagan swoja sytuacja. To nie potrwa dlugo, wszak caly swiat
              sie o ciebie bije. Wszyscy chca dac ci obywatelstwo albo chociaz pobyt staly.
              Jak juz dojda do porozumienia gdzie powinienes przebywac to ustana wszystkie
              wojny i znikna wszystkie kryzysy swiatowe. Dostaniesz komputer sluzbowy i
              bedziesz slal rady dla calego swiat poprzez forum. I nie bedziesz juz musial
              latac po calym Melbourne jak kot za mehera zeby wyslac swoje mundrosci.
              • Gość: samanta kolargol IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 23:51
                Sluchaj no pieprzony dupku zoledny!!!! jesli jeszcze raz z twojego durnego,tepego ryja wyplynie moj
                nick to obrzydze ci gnojku zycie natym forum.Bede sie tu szwendac od bladego switu i osmieszac cie
                ile wlezie az sie wyniesiesz! Mnie tu nie ma juz na tym forum od dluzszego czasu a poza tym nie twoj
                zasrany interes kogo ja lubie!!!!!! Zrozumiales jajoglowy wypierdku?????????!!!!!!!!!
                • kolargol Re: kolargol 02.03.02, 00:16
                  Nie denerwuj sie tak bo sie szybciej zestarzejesz. Sama siebie osmieszylac na
                  tym forum i zostalas bardzo dobrym przykladem na to jak ludzie rozumia glupoty
                  Herr Leszka. Sama jestes sobie winna. Twoich grozb sie nie boje. Ptasie
                  mozdzki mnie nie przerazaja.
                  • Gość: samanta Re: kolargol IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 00:26
                    Nie mowi sie cwoku "rozumia" tylko rozumieja!!!!!!!! Facet sobie po prostu jaja robi z takich jak ty
                    palantow!!! I jak widze dobrze mu to idzie! A ode mnie wara !!!!!!! Zrozumial???

kolargol napisał(a):

> Nie denerwuj sie tak bo sie szybciej zestarzejesz. Sama siebie osmieszylac na
                    > tym forum i zostalas bardzo dobrym przykladem na to jak ludzie rozumia glupoty
                    >
                    > Herr Leszka. Sama jestes sobie winna. Twoich grozb sie nie boje. Ptasie
                    > mozdzki mnie nie przerazaja.

• Gość: Pijar kolargol - inteligent z awansu IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.03.02, 02:03
                      Gość portalu: samanta napisał(a):
                      > Nie mowi sie cwoku "rozumia" tylko rozumieja!!!!!!!!
                      >
                      > kolargol napisał(a):
                      > jak ludzie rozumia
              • Gość: Pijar Do Kagana: CUD ROLNICTWA IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.03.02, 02:28
                Przepraszam Kagan.
                Dzieki patentowi kolargol jestesmy swiadkami kolejnego cudu - ja sieje, a ty
                zbierasz.
                Pijar
                • Gość: Kagan Do Pijara: Vmax>C IP: *.vic.bigpond.net.au 02.03.02, 09:36
                  Gość portalu: Pijar napisał(a):

> Przepraszam Kagan.
                  > Dzieki patentowi kolargol jestesmy swiadkami kolejnego cudu - ja sieje, a ty
                  > zbierasz.
                  > Pijar
                  Jestesmy z Samanta nowa Trojca Sw., jednym 'entity' w 3 osobach,
                  wiec przebywamy jednoczesnie w wielu miejscach (dla nas Vmax>C,
                  na zlosc temu zydkowi Einsteinowi, co to nie potrafil swym koszernym
                  rozumkiem zrozumiec mechaniki kwantowej)...
                  Chyba teraz sie ze mna zgodzicie, ze przenoszac sie z miejsca
                  na miejsce z szybkoscia ponadswietlna obalilem ten zydowski
                  dogmat o niemozliwosci przekroczenia szybkosci swiatla, a wiec
                  mam tez racje, ze nie ma ani nieskonczonosci, ani tzw. boga
                  chrzescijan!
                  Tryumfujacy Kagan
    • Gość: Leszek S Re: Do Kagana, Aussie i innych IP: *.nrockv01.md.comcast.net 02.03.02, 02:14
      No i patrzcie, alez tu sie pyskowka rozwinela. Prawie jak w Sejmie.
      Chyba nie o to Ci szlo?
      ;-)
      L.S.

Gość portalu: Sonia napisał(a):

> Ludzie,
      > Skad w Was tyle pogardy, niecheci i obrazoburstwa ? Czy naprawde musicie uzywac
      > az tak wulgarnych i obrazliwych zwrotow ? Dlaczego tyle osob wyraza nienawisc
      > dla ludzi o odmiennych pogladach, kolorze skory czy orientacji seksualnej ? Na
      > jakiej podstawie wypowiadane sa takie poglady ? Jestem zwolennikiem
      > konstruktywnej krytyki i z duza doza humoru, nawet kasliwego i cynicznego, ale
      > to nie znaczy, ze musze pogardzac innymi. Mam przyjaciol i znajomych w wielu
      > krajach i naprawde jest mi wstyd za Polakow. Za ich stosunek do ludzi o innym
      > kolorze skory, Zydow, gejow, itp. Moge tylko wspolczuc tym, ktory w ten sposob
      > postrzegaja swiat. Musza sie strasznie meczyc w takim syfie...Pozdrawiam
      > wszystkich rowniez tych, co sie wyzywaja w szczegolny sposob na Forum, bo
      > widocznie w bezposrednich konfrontacjach z innymi nie mieliby az tyle odwagi...

• kolargol Re: Do Samanty 02.03.02, 06:40
        Kto nie rozumie tresci, czepia sie formy. A ty wciaz masz klopoty z trescia.
        Jak do tej pory to Kagan wielu imion zrobil sobie niezle jaja tylko z ciebie bo
        z nikim innym mu sie nie udalo. Ale ty i tego bys nie zrozumiala gdybym cie
        nie powiedzial. I jeszcze raz radze nie denerwowac sie bo starosc nie radosc.

A tak przy okazji AU do ktorego napialas to tez Kagan. Nie osmiesz sie znow
        dyskutujac z nim.
        • Gość: MAYA Re: Kolargol.Telesfor..Teodor..itd.. IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.03.02, 09:03
          Jako obronca niby slusznej sprawy, OKAZALES SIE BARDZO NIEELEGANCKI.
          Jakas ZAZDROSC SIE TEZ ZA TWYM POSTEM KRYJE.
          Zapewniam cie, w wielu swych opiniach i domyslach jestes w bledzie.
          Niby taki cacy, a tak naprawde chcesz byc wredny?!
          Powinienes SAMANTE - PRZEPROSIC!

....DRODZY RODACY, ZMILUJCIE SIE NAD SAMYMI SOBA.
          ....ZOSTAWCIE TE KOMPLEKSY...TE PRETENSJE...TE ZLOSLIWOSCI!
          Moze za miesiac Huknie w nas METEORYT..(nie slyszales o tym?)
          A MY POLACY BEDZIEMY SIE NIEUSTANNIE KLOCIC I OBRAZAC.
          PLUGAWIC JAKZE CUDOWNY, MISTYCZNY - DAR NATURY..NASZE SERCA I UMYSLY.
          WIERZCIE MI...NAPRAWDE MOZE BYC INACZEJ...SKONCZCIE Z TYM JADEM I ZAWISCIA.
          ...KOCHAJCIE I SZANUJCIE SIE WZAJEM!!!
          AMEN- czyli...NIECH SIE STANIE!
          milego dnia.
          • arenal Re: Kolargol.Telesfor..Teodor..itd.. 02.03.02, 09:08
            Gość portalu: MAYA napisał(a):

> Jako obronca niby slusznej sprawy, OKAZALES SIE BARDZO NIEELEGANCKI.
            > Jakas ZAZDROSC SIE TEZ ZA TWYM POSTEM KRYJE.
            > Zapewniam cie, w wielu swych opiniach i domyslach jestes w bledzie.
            > Niby taki cacy, a tak naprawde chcesz byc wredny?!
            > Powinienes SAMANTE - PRZEPROSIC!
            >
            > ....DRODZY RODACY, ZMILUJCIE SIE NAD SAMYMI SOBA.
            > ....ZOSTAWCIE TE KOMPLEKSY...TE PRETENSJE...TE ZLOSLIWOSCI!
            > Moze za miesiac Huknie w nas METEORYT..(nie slyszales o tym?)
            > A MY POLACY BEDZIEMY SIE NIEUSTANNIE KLOCIC I OBRAZAC.
            > PLUGAWIC JAKZE CUDOWNY, MISTYCZNY - DAR NATURY..NASZE SERCA I UMYSLY.
            > WIERZCIE MI...NAPRAWDE MOZE BYC INACZEJ...SKONCZCIE Z TYM JADEM I ZAWISCIA.
            > ...KOCHAJCIE I SZANUJCIE SIE WZAJEM!!!
            > AMEN- czyli...NIECH SIE STANIE!
            > milego dnia.

Chyba tobie Kagan cos sie pomylilo. Przeprosic powinienes ja ty, chyba ze masz
            zamiar drugi raz zrobic ja w jajo.
            • Gość: Pijar Umarl kolargol - niech zyje arenal ! IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.03.02, 09:33
              arenal napisał(a):
              > Chyba tobie Kagan cos sie pomylilo. Przeprosic powinienes ja ty, chyba ze mas
              > z
              > zamiar drugi raz zrobic ja w jajo.

• Gość: Kagan Do "Soni" IP: *.vic.bigpond.net.au 02.03.02, 09:28
      Ludzie,
      Skad w Was tyle pogardy, niecheci i obrazoburstwa ? Czy naprawde musicie uzywac
      az tak wulgarnych i obrazliwych zwrotow ? Dlaczego tyle osob wyraza nienawisc
      dla ludzi o odmiennych pogladach, kolorze skory czy orientacji seksualnej ? Na
      jakiej podstawie wypowiadane sa takie poglady?
      K: Poczytaj www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=KRAJ&wid=762646&aut=+Kagan&aid=762646
      Czyli "Poziom katolicyzmu w Polsce", a dowiesz sie czemu ja (i pewnie tez
      Aussie et al.) tak ostro atakuja katolicmki ciemnogrod.
      Co do tzw, zydow, to wystarczy popatrzec, jak sie zachowuja na okupowanych,
      palestynskich terenach. Co do murzynow, to polecam wycieczke do Zimbabwe
      (jak tam wpuszcza biala), co do np. hindusow, to zobacz co sie teraz dzieje
      w Indiach. Pedaly zas roznosza wirusa HIV powodujacego nieuleczalna,
      smiertelna chorobe AIDS! Oprocz tego, robia oni sex w ochydny sposob, do
      odbytu i najczesciej w sraczu (obok mnie musieli caly publiczny sracz pod
      parkiem zamknac, bo zostal on opanowany przez pedalow). Starczy?

Jestem zwolennikiem konstruktywnej krytyki i z duza doza humoru, nawet
      kasliwego i cynicznego, ale to nie znaczy, ze musze pogardzac innymi.
      K: PZPR tez glosila, ze popiera tzw. konstruktywna krytyke, czyli
      zgodna z jej aktualna linia polityczna...

Mam przyjaciol i znajomych w wielu krajach i naprawde jest mi wstyd za
      Polakow.
      K: Mnnie tez, szczegolnie za tych najbardziej znanych: Wojtyle,
      Walese czy Balcerowicza...

Za ich stosunek do ludzi o innym kolorze skory, Zydow, gejow, itp.
      K: Niemcy, Francuzi czy Anglicy tez sa rasistami! O Amerykanach
      juz nie wspomne...

Moge tylko wspolczuc tym, ktory w ten sposob postrzegaja swiat. Musza sie
      strasznie meczyc w takim syfie...Pozdrawiam
      K: W syfie mecza sie glownie katole-mugole i zboczency seksualni...
      Dla nich zycie to pieklo...

...wszystkich rowniez tych, co sie wyzywaja w szczegolny sposob na Forum,
      bo widocznie w bezposrednich konfrontacjach z innymi nie mieliby az tyle
      odwagi...
      K: Ja mam, kazdy z bardziej wytwalych forumowiczow zna me dane.
      Niejaki RD oglosil je dosc dawno na podstawie "hintow" otrzymanych
      ode mnie...
      Kagan

• Gość: samanta Re: Do kolargola IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 10:20
        Sprawy miedzy man a Kaganem nie powinny cie interesowac.Nie twoja brocha ! Ja tylko nie zycze
        sobie malutki misiu zebys poslugiwal sie w swoich kretynskich wypowidziach moim nickiem. Masz
        obsesje na punkcie Kagana to twoj problem a ode mnie won! Od tej chwili masz u mnie ignora!
        • tatam Re: Do kolargola 02.03.02, 11:47
          Gość portalu: samanta napisał(a):

> Sprawy miedzy man a Kaganem nie powinny cie interesowac.Nie twoja brocha ! Ja t
          > ylko nie zycze
          > sobie malutki misiu zebys poslugiwal sie w swoich kretynskich wypowidziach moi
          > m nickiem. Masz
          > obsesje na punkcie Kagana to twoj problem a ode mnie won! Od tej chwili masz u
          > mnie ignora!

Samanciu , a skąd wiesz ,że on mam małego misia?
          • Gość: samanta Re: Do kolargola IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 14:21
            A to nie idzie proporcjonalnie ,ze jak maly mozdzek to i misio maly ????;))))))))
      • wari Re: Do 03.03.02, 19:25
        Gość portalu: Kagan napisał(a):

.
        > Co do tzw, zydow, to wystarczy popatrzec, jak sie zachowuja na okupowanych,
        > palestynskich terenach. Co do murzynow, to polecam wycieczke do Zimbabwe
        > (jak tam wpuszcza biala), co do np. hindusow, to zobacz co sie teraz dzieje
        > w Indiach. Pedaly zas roznosza wirusa HIV powodujacego nieuleczalna,
        > smiertelna chorobe AIDS! Oprocz tego, robia oni sex w ochydny sposob, do
        > odbytu i najczesciej w sraczu (obok mnie musieli caly publiczny sracz pod
        > parkiem zamknac, bo zostal on opanowany przez pedalow). Starczy?
        >
        > Jestem zwolennikiem konstruktywnej krytyki

ha ha ha ha ha ha ha ha ha
    • Gość: AU Re: Do Kagana, Aussie i innych IP: *.dialup.optusnet.com.au 02.03.02, 15:15

> Ludzie,
      > Skad w Was tyle pogardy, niecheci i obrazoburstwa ? Czy naprawde musicie uzywac
      >
      > az tak wulgarnych i obrazliwych zwrotow ? Dlaczego tyle osob wyraza nienawisc
      > dla ludzi o odmiennych pogladach, kolorze skory czy orientacji seksualnej ? Na
      > jakiej podstawie wypowiadane sa takie poglady ? Jestem zwolennikiem
      > konstruktywnej krytyki i z duza doza humoru, nawet kasliwego i cynicznego, ale
      > to nie znaczy, ze musze pogardzac innymi. Mam przyjaciol i znajomych w wielu
      > krajach i naprawde jest mi wstyd za Polakow. Za ich stosunek do ludzi o innym
      > kolorze skory, Zydow, gejow, itp. Moge tylko wspolczuc tym, ktory w ten sposob
      > postrzegaja swiat. Musza sie strasznie meczyc w takim syfie...Pozdrawiam
      > wszystkich rowniez tych, co sie wyzywaja w szczegolny sposob na Forum, bo
      > widocznie w bezposrednich konfrontacjach z innymi nie mieliby az tyle odwagi...

POGARDA DLA KAGANA JEST RARYTASEM (TAK PRZYNAJMNIEJ STARA SIE REAGOWAC,BO W
      RZECZYWISTOSCI JEST MIECZAKIEM I MALUTKIM KUTASIKIEM,KTOREGO NA ULICY NIKT NIE
      ZAUWAZA), JEZELI CHODZI O AUSSIE (CZYTAJ OZI), TO JAKIS KOLEGA KAGANA (MOZE JEGO
      LEWA REKA SYDNEJSKA)...
      • Gość: Aussie Re: Do Kagana, Aussie i innych IP: *.its.rmit.edu.au 04.03.02, 01:52
        Gość portalu: AU napisał(a):

> Gość portalu: Sonia napisał(a):
        >
        > > Ludzie,
        > > Skad w Was tyle pogardy, niecheci i obrazoburstwa ? Czy naprawde musicie u
        > zywac
        > >
        > > az tak wulgarnych i obrazliwych zwrotow ? Dlaczego tyle osob wyraza nienaw
        > isc
        > > dla ludzi o odmiennych pogladach, kolorze skory czy orientacji seksualnej
        > ? Na
        > > jakiej podstawie wypowiadane sa takie poglady ? Jestem zwolennikiem
        > > konstruktywnej krytyki i z duza doza humoru, nawet kasliwego i cynicznego,
        > ale
        > > to nie znaczy, ze musze pogardzac innymi. Mam przyjaciol i znajomych w wie
        > lu
        > > krajach i naprawde jest mi wstyd za Polakow. Za ich stosunek do ludzi o in
        > nym
        > > kolorze skory, Zydow, gejow, itp. Moge tylko wspolczuc tym, ktory w ten sp
        > osob
        > > postrzegaja swiat. Musza sie strasznie meczyc w takim syfie...Pozdrawiam
        > > wszystkich rowniez tych, co sie wyzywaja w szczegolny sposob na Forum, bo
        > > widocznie w bezposrednich konfrontacjach z innymi nie mieliby az tyle odwa
        > gi...
        >
        > POGARDA DLA KAGANA JEST RARYTASEM (TAK PRZYNAJMNIEJ STARA SIE
        REAGOWAC,BO W
        > RZECZYWISTOSCI JEST MIECZAKIEM I MALUTKIM KUTASIKIEM,KTOREGO NA
        ULICY NIKT NIE
        > ZAUWAZA), JEZELI CHODZI O AUSSIE (CZYTAJ OZI), TO JAKIS KOLEGA KAGANA
        (MOZE JEG
        > O
        > LEWA REKA SYDNEJSKA)...

Kagan was zamiesci na swym watku o poziomie katoli...
        Wciaz go atakujecie ad personam, bo nie macie innych argumentow...
        Sami sie osmieszacie...
        Zal mi was!
        Aussie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka