Dodaj do ulubionych

Głos na POPIS

05.08.11, 08:30
To glos dla Polski stracony. Dziś to widać najlepiej po kretyństwie, jakie dopadlo niejakiego Czumę, faceta ktory mentalnie został w latach sześćdziesiątych ubiegłego stulecia, w czasach Gomułki. Im szybciej wywalimy stetryczałych, kościelnych półgłówków na emerytury polityczne tym dla Polski lepiej.
Obserwuj wątek
    • agnostic5 Re: Głos na POPIS 05.08.11, 09:09
      Czym się może pochwalić poseł Czuma poza działaniem w opozycji peerelowskiej.
      Dziadostwo państwa POPiS polega na tym, że za zasługi w opozycji, teraz ci ludzie jedzą kawior i obsadzają najwyższe stanowiska państwowe.

Ludzie bez większych osiągnięć, nie znający współczesnego świata, języków, skupieni na własnej karierze. Tak wygląda polski POPiS + PSL.

Ich czas już minął, ale nie chcą przyjąć tego do wiadomości.
      • koperczak5 Re: Głos na POPIS 05.08.11, 09:22
        Cztery lata temu głosowałem na Platformę i oczekiwałem, że uskrzydlona zwycięstwem zrobi porządek ze śmietnikiem po PiSiu.
        I co my widziem, proszę koleżeństwa: Inteligentnego inaczej Czumę, nieudacznika od infrastruktury, ministra spraw zagranicznych od wpadek, piłkarza premiera...
        Zostało mi głosowanie na Napieralskiego - z braku czegoś lepszego...
        • agnostic5 Re: Głos na POPIS 05.08.11, 09:40
          Jedno jest pewne, wbrew szumnym zapowiedziom - PO Polski nie zmieni.

Wałbrzych, Grabarczyk, Czuma, Komorowski, Klich, Radziszewska, Pitera, Hall, Libicki, Sierakowska, Kluzik-Rostkowska - ci wszyscy ludzi tylko to POtwierdzają.
        • haen2010 Re: Głos na POPIS 05.08.11, 09:58
          Napieralski i jego drużyna to mentalnie postkomuchy Millera i Kwasniewskiego. Dorwać się do władzy i kraść, kraść, kraść... jedyna ich idee fixe.

Gdyby dało się chociaż przeprowadzić dużą akcję - Nie Głosuj na Jedynki, Dwójki...

Może to by polską elitarną swołocz otrzeźwiło. Na Bastylię nie ma co liczyć.
          • remez2 Panie (inżynierze), pohamuj się. ntx 05.08.11, 10:15

• lionold Re: Murva Kać - muszę się w tym 05.08.11, 10:21
      przypadku z Tobą zgodzić w całej rozciagłości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka