ex.mila Cymański jest najmniej wnerwiający 18.08.11, 15:33 co nie znaczy, że nie w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.moneta Re: Cymański jest najmniej wnerwiający 18.08.11, 15:40 Może dlatego, że rzadko się udziela. Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Re: Cymański jest najmniej wnerwiający 18.08.11, 16:30 > Kurski... To widocznie Twój dziadek nie był w Wehrmachcie, T. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Jeden niewnerwiający polityk PiS 18.08.11, 15:49 Nie ma takiego teraz. Kiedys nie moglam zrozumiec co w tym towrzystwie robi Poncyliusz. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Nawet PiSzczyk jest denerwujący: 18.08.11, 15:57 www.youtube.com/watch?v=AdGfrLjMKg0 Odpowiedz Link Zgłoś
jan_zizka Cymański 18.08.11, 16:08 Inteligentny, dowcipny i kulturalny, doskonałe wychowanie. Uczciwy. Nie łże w żywe oczy, raczej ucieknie w dygresje. Ongiś świetny poseł. Dobry brydżysta. Bardzo go szanuję. Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Re: Jeden niewnerwiający polityk PiS 18.08.11, 16:29 Cymański, co nie znaczy, że czasem nie bredzi jak potłuczony, T. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Jeden niewnerwiający polityk PiS 18.08.11, 18:51 Cymański owszem. Choć rzeczywiście od czasu do czasu bredzi, bo musi. W przeciwnym wypadku odróżniał by się tak dalece, że mogliby go wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Jeden niewnerwiający polityk PiS 18.08.11, 17:18 ?????????????????????????????????????????????????? sru! Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Jeden niewnerwiający polityk PiS 18.08.11, 18:57 Trochę zadziwiające są przemiany tzw. przechrzt. Kuźmiuk i Wojciechowski to byli zupełnie rozsądni politycy, dopóki nie przeszli do PiS. Teraz, po "nawróceniu" to żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Jeden niewnerwiający polityk PiS 18.08.11, 19:02 Nie ma takich:-) Wszyscy wkurzają i wnerwiają - indolencją,głupotą,tumiwisizmem, itd,itd Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Czy Pan Pani chcieli by wstąpić do PiSuuuuu 18.08.11, 23:20 Czyli pani z grupą pięciu osób, czyli razem sześć osób, pani chciałaby wstąpić to PiSu chciałaby wstąpić do PiSu Bo my mamy mnóstwo wolnych stanowisk, znaczy mnóstwo, to nie ma żadnego probemu z tym nie ma żadnego problemu. Bo tam są różne możliwości, niektórym zależy na reelekcji, to my też mamy różne możliwości na przykład można się dogadać z Giertychem Giertych ma w niektórych miejscach po prostu białe plamy, Jeśli to się nałoży na siebie, to wtedy ten ktoś może wejść do eLPeRu Giertychowi zależy żeby się troszeczkę, że tak powiem, nadymać i może mieć gwarancję reelekcji Z listy eLPeRu Bo tam są rózne możliwości niektórym zależy na reelekcji, Lecz PIS wchodzi w rachubę, wchodzi w rachubę ten klub także tutaj pole manewru jest spore, Pani propozycja to jest kwestia sekretarza stanów w ministerstwie Szczerze mówiąc, to jest jedna moja rozmowa z prezesem, Szczerze mówiąc, to jest jedna moja rozmowa z prezesem. Czyli pani z grupą pięciu osób, czyli sześć osób chciałaby wstąpić do PiSu (x2) Bo my mamy mnóstwo wolnych stanowisk. :-)))) Faktycznie, kupa śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Czy Pan Pani chcieli by wstąpić do PiSuuuuu 19.08.11, 09:38 Niezależnie od "urody" tego tekstu nie jest to cytat z Lipińskiego, tylko wariacja na jego temat w wykonaniu "Piwnicy" bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Adam Lipiński 19.08.11, 09:44 ayran napisał: > w ogóle mnie nie denerwuje To ten od negocjacji z Renatą Beger? Faktycznie 'nie wkurza':-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Adam Lipiński 19.08.11, 13:06 Nic na to nie poradzę, że Lipiński nie działa mi na nerwy. I nie tylko mnie - pewnie włąśnie dlatego został oddelegowany do targów z Begerową, że jest niedenerwujący. Odpowiedz Link Zgłoś
mliscie Re: Jeden niewnerwiający polityk PiS 18.08.11, 23:17 zdecydowanie Tadeusz Cymański; potem długo długo nic Odpowiedz Link Zgłoś