Dodaj do ulubionych

Wojska NATO mają tłumić antyeuropejskie protesty?

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:02
Odbywające się na polskich poligonach ćwiczenia Natowskie w Lubuskiem mają
służyć niby to umacnianiu więzi z naszymi sojusznikami z zachodu a tymczasem
oni tam ćwiczą tłumienie i rozpedzanie antyunijnych protestów!!! Jak powiemy im
NIE to co? Wejdą do nas Amerykanie i nam za to skórę przetrzepią?

Oszołom z radia Maryja
Obserwuj wątek
    • Gość: Dr.KrisK Re: Wojska NATO mają tłumić antyeuropejskie protesty? IP: *.eng.fsu.edu 04.03.02, 16:09
      Za dużo kaset wczoraj wieczorem obejrzałeś. Naprawdę, nawet służbowo nie
      powinieneś!
      Aha, czy to ty jesteś tym podstarzałym harcerzem z finką u pasa, co biega po
      Poznaniu i przewleka starsze panie przez ruchliwe ulice? Skarżyły mi się, żeś
      strasznie namolny!
    • Gość: Hania Re: Wojska NATO mają tłumić antyeuropejskie protesty? IP: 195.217.253.* 04.03.02, 16:16
      Gość portalu: OzRM napisał(a):

> Odbywające się na polskich poligonach ćwiczenia Natowskie w Lubuskiem mają
      > służyć niby to umacnianiu więzi z naszymi sojusznikami z zachodu a tymczasem
      > oni tam ćwiczą tłumienie i rozpedzanie antyunijnych protestów!!! Jak powiemy im
      >
      > NIE to co? Wejdą do nas Amerykanie i nam za to skórę przetrzepią?
      >
      > Oszołom z radia Maryja

A wziales dzisiaj lekarstwa, slonko?
      • Gość: Jaceq Re: Wojska NATO mają tłumić antyeuropejskie protesty? IP: 212.33.92.* 04.03.02, 19:00
        A co, wolałby pałowanie od ruskich? Mniej boli? Gaz delikatniejszy?
      • Gość: Dr.KrisK Juz mnie kusi, żeby to opisać... IP: *.eng.fsu.edu 04.03.02, 19:26
        ja to widzę, ja to słyszę, ja to kiedyś, gdzieś opiszę..
        To tłumienie trzyosobowej manifestacji przez zjednoczone siły NATO + lotnictwo+
        siły morskie + kuchnie polowe!
        Jak ten OzRM nie przestanie to mnie wena rozsadzi od środka, i doktor Piernatek
        przywłaszczy sobie wyniki moich badań!
        • Gość: Hania Re: Juz mnie kusi, żeby to opisać... IP: 195.217.253.* 05.03.02, 18:15
          Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> ja to widzę, ja to słyszę, ja to kiedyś, gdzieś opiszę..
          > To tłumienie trzyosobowej manifestacji przez zjednoczone siły NATO + lotnictwo+
          >
          > siły morskie + kuchnie polowe!
          > Jak ten OzRM nie przestanie to mnie wena rozsadzi od środka, i doktor Piernatek
          >
          > przywłaszczy sobie wyniki moich badań!

OzRM, ojciec Rydzyk i poslanka Sobecka protestuja ze sztandarami, spiewaja
          Bogurodzice i na to wpadaja np. marines...
          Piekny widok...
    • Gość: manius klamiesz , mimo ze to grzech IP: 198.86.247.* 04.03.02, 21:18

> Odbywające się na polskich poligonach ćwiczenia Natowskie w Lubuskiem mają
      > służyć niby to umacnianiu więzi z naszymi sojusznikami z zachodu a tymczasem
      > oni tam ćwiczą tłumienie i rozpedzanie antyunijnych protestów!!! Jak powiemy im
      >
      > NIE to co? Wejdą do nas Amerykanie i nam za to skórę przetrzepią?
      >
      > Oszołom z radia Maryja

• Gość: OzRM Re: Wojska NATO mają tłumić antyeuropejskie protesty? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 21:29
      Ale te ćwiczenia odbywają się naprawdę! jedna kobieta powiedziała Polsatowi że
      gra tam zgwałconą kobietę i w ten sposób zarabia na zorganizowanie swemu
      synowi I komunii.... aleśmy nisko upadli przez tą biedę którą balceowicz i
      spółka nam zgotowały!
      Oszołom z radia Maryja
      • Gość: Dr.KrisK Pytanie do Osiołka z Radia Maryja.. IP: *.eng.fsu.edu 04.03.02, 21:36
        Czy w trakcie gwałcenia NATO używa ślepych, no tych.. co to wiesz...
        Przecież to ćwiczenia!
        I jakie to wzruszające! Żeby opłacić I Komunię... To ile to jest pieniędzy? Czy
        to trzeba opłacać? Nie można za darmo? Oświeć mnie poganina!
        A nie myślisz mój OzRM, że grzech ten spada na tych co kupczą sakramentami?
        Oj dostaniesz ty kiedyś łomot od Pana Boga!
        • Gość: OzRM Re: Pytanie do Osiołka z Radia Maryja.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 21:49
          Te mądrala! samozwańczy doktorku! Mam wpuścić skina? On z takimi jak ty
          rozmawia tylko jeden sposoób po męsku! Jestem Oszołom!!
          • Gość: Dr.KrisK Osiołku z Radia Maryja.. Nie strasz.. IP: *.eng.fsu.edu 04.03.02, 21:56
            Że tak spytam - a ty nie rozmawiasz ze mną po męsku? Nie ustaliłeś jeszcze
            kwestii swej płci... biedny.
            A gdzie Skina trzymasz? Wy w ogóle bidoki to strasznie lubicie jak wam się
            zakazuje, trzyma was po komórkach itp. Masochizm, czy co?
            Możesz mi odpowiedzieć na moje poprzednie pytanie: jak to jest z tymi kosztami
            I Komunii? Dlaczego ktoś musi statystować w.. hm.. manewrach, żeby zebrać
            pieniądze na komunię syna? Nie może być ona za darmo?
          • dorsai Re: Pytanie do Osiołka z Radia Maryja.. 04.03.02, 21:59
            Faktycznie, wszyscy to widzą, że jesteś Oszołom.Ale Oszołomie chrześcijaństwo
            nie kończy się za opłotkami Torunia.Moze wiec uprośćmy i stwierdźmy, ze to co
            reprezentuje Toruń to "krześcijaństwo", wiara plemienna, ksenofobiczna na
            chrześcijaństwie tylko cześciowo bazująca. Żebyś ty wiedział, robaczku,z jakim
            niesmakiem np. o twoim Radyju wypowiedział się biskup Pfeffer zza naszej
            wschodniej granicy...Cóz, trzeba się bedzie zdecydować - "krześcijaństwo" czy
            chrześcjaństwo. W tym drugim wariancie nie będzie miejsca na opowiastki dla
            babć z Radyja o złowrogich manewrach NATO, które będzie rozpraszało
            spontaniczne demonstracje przeciw heretyckiej Unii Europejskiej. W przypadku
            tego pierwszego wyboru zostanie nam "kołchoz imienia Łukaszenki, brud, smród i
            flacha Arizony w spracowanej dłoni" (jak napisał jedenz nestorów dziennikarstwa
            polskiego)
            • dorsai Re: Pytanie do Osiołka z Radia Maryja.. 04.03.02, 22:02
              Przepraszam Pfeffer oczywiście zza zachodniej granicy. Lapsus linguae
              • Gość: Dr.KrisK Chyba "krześcijaństwo" zwycięzy.. IP: *.eng.fsu.edu 04.03.02, 22:07
                Dlatego zresztą, jak piszę te moje głupoty o RM + LPR, mimowolnie wracam do
                języka Kitowicza. Jakoś mi pasuje do poziomu wywodów tych panów.
                A szkoda, chciałoby się aby oświecony, przyjazny ludziom i na nich otwarty
                Kościół katolicki ... ale może ja za dużo chcę?
                Czołem waszmościowie!
        • Gość: Jaceq Szeroko rozumiana rozrywka IP: *.ppp.szeptel.net.pl 04.03.02, 22:03
          Wiesz Pan co, KrisK? Nie muszę pytać, bo pamięta Doktor świetnie z pewnością tego namolnego
          faceta, który nachodził pana feldkurata Katza i Szwejka, bo mu się przywidziało, że Katz jest mu winien
          pieniądze. Pan feldkurat był łaskaw domniemywać, że ów, zwany Człekiem Upartym, istnieje tylko po
          to na świecie, aby pana feldkurata bawić.
          Otóż ja również wierzę, że niektórzy ludzie mają jakby posłannictwo, aby zabawiać innych.W tych
          ponurych czasch ich rola społeczna jest godna najwyższego uznania. Także na tych łamach, pomimo
          niewątpliwej drastyczności niektórych tematów, zawsze znajdę w sobie uśmiech,gdy czytam naszego
          adwersarza. I doceniam, szczerze doceniam jego wysiłki, aby nas zabawić.
          stosowne wyrazy
          J.
          • Gość: Dr.KrisK Porucznik Dub! IP: *.eng.fsu.edu 04.03.02, 22:10
            OzRM przypomina mi raczej porucznika Duba - błyskotliwość wywodów,
            inteligencja, itp.
            A ta słynna wizyta Duba w zamtuzie... gwoli sprawdzenia, czy tam aby żołnierze
            nie chodzą? Jak żywo przypomina mi oglądanie przez Osiołka z RM kaset. Razem z
            senatorem Szafrańcem i służbowo, ma się rozumieć!
            • Gość: Jaceq Re: Porucznik Dub! IP: *.ppp.szeptel.net.pl 04.03.02, 22:20
              Dub jak najbardziej łapał się do tej kategorii. Bez niego i kdt. Bieglera drugi tom byłby właściwie
              nudny. Ale masz rację, te 'trójki klasowe' w go-go-clubs to identico 'służbowe' wizyty Duba u madam.
              • dorsai Re: Porucznik Dub! 04.03.02, 22:21
                ...i zapewne skończyłyby się tak samo....
      • Gość: zyx klamiesz celowo czys tak glupi ze niw mwiesz? IP: *.rdu.bellsouth.net 05.03.02, 08:15
        dupy rydzykowi dajesz to twoja sprawa. sojusz obrazasz, to grzech. rydzyka od dupy ci odsuna.

> Ale te ćwiczenia odbywają się naprawdę! jedna kobieta powiedziała Polsatowi że
        > gra tam zgwałconą kobietę i w ten sposób zarabia na zorganizowanie swemu
        > synowi I komunii.... aleśmy nisko upadli przez tą biedę którą balceowicz i
        > spółka nam zgotowały!
        > Oszołom z radia Maryja

• kimmjiki Ze jak?;-) 04.03.02, 23:57
      Doprawdy, ludzka glupota nigdy nie przestanie mnie zadziwiac. A przynajmniej
      tak dlugo, jak dlugo istnieje Radio MaRyja.
    • Gość: Kagan Re: Wojska NATO mają tłumić antyeuropejskie protesty? IP: *.lib.monash.edu.au 05.03.02, 06:42
      Patrz tez:
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=KRAJ&wid=252146&aut=+ljkel2&aid=252146

• Gość: Dr.KrisK Re: Wojska NATO mają tłumić antyeuropejskie protesty? IP: *.eng.fsu.edu 05.03.02, 18:12
        A o co chodzi?
        Myślisz, że będe się przedzierał przez strony, aby na końcu znaleźć Minotaura,
        to jest ciebie?
        Hm.
        Chyba jednak nie reflektuję. Lenistwo..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka