Dodaj do ulubionych

"Partner najwyższego ryzyka"

13.10.11, 23:03
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88722,10464393,Tusk_o_wspolpracy_z_Palikotem__Nie_wykluczam_zadnej.html
Zapowiada się ciekawie. Zdenerwowany pan Tusk na czele słabiuchnej koalicyjki zabrał się za wewnętrzną wojenkę ze Schetyną, co dodatkowo osłabi PO.
Eselderp może w tym sejmie osiągać rezultaty i dyktować dyskurs w stopniu znacznie powyżej swej siły liczbowej. Oby :)
Obserwuj wątek
    • ukos Różnym już PO wydawała się śmiertelnie osłabiona 13.10.11, 23:14
      Ale tylko się wydawała.
      • honeyr Tak, tak... PO jest niezwycieżona jak CCCP 13.10.11, 23:19
        Tusk będzie władał urbi et orbi jak Breżniew do osiemdziesiątki.
        Choć na przywołanym filmie ręce już mu się ciut trzęsą...
    • dupetek "Partner najwyższego ryzyka" 13.10.11, 23:22
      Dokładnie tak myślałem o Grzesiu, gdy słuchałem jego tekstów o ew. koalicjach:))))
      • honeyr Re: "Partner najwyższego ryzyka" 13.10.11, 23:24
        Upsss...skoro słowa pana premiera przywołują ci na myśl Grzesia, to ...cóż, sam wiesz, czy dobrze czy źle.
        Swoją drogą, skąd pan premier wie, że Palikot jest "partnerem najwyższego ryzyka pod każdym względem"?
        • dupetek Re: "Partner najwyższego ryzyka" 13.10.11, 23:38
          Grzesiu jest(był) poza podziałami!! Ciąża z Grzesiem musiała się skończyć szczęśliwie, bo inne opcje nie wchodziły w grę:)
    • haen2010 Trupy 14.10.11, 06:50
      Na drodze politycznej Tuska najlepiej dowodzą, kto jest partnerem największego ryzyka. Ze znanych mi postaci tylko Palikot go olał i świetnie na tym wyszedł. Reszta pokotem leży.
      • ayran Re: Trupy 14.10.11, 10:05
        Rozumiem, że Pawlak i Komorowski też zostali zniszczeni i zmarginalizowani przez Tuska?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka