lackzadek 29.11.11, 13:22 Gnom zabrał głos, ja mu nic nie zrobiłem a on mnie co chwila obraża. Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj O , ze ty w mordę ale mnie ominęło 29.11.11, 13:36 lackzadek napisał: > Gnom zabrał głos, ja mu nic nie zrobiłem a on mnie co chwila obraża. > Zgroza! bom z psem był akurat. A z czym znowu się wygłupił? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: O , ze ty w mordę ale mnie ominęło 29.11.11, 13:42 Ryju, nie chodzi się z psem w południe, bo wtedy Jaro ma fazę i wymyśla Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: O , ze ty w mordę ale mnie ominęło 29.11.11, 13:48 Jaro ma fazę 24/7, ale mniej więcej około południa doznaje olśnienia, żeby tę fazę upublicznić Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: O , ze ty w mordę ale mnie ominęło 29.11.11, 13:50 tak akurat jak wstanie Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: O , ze ty w mordę ale mnie ominęło 29.11.11, 13:50 scoutek napisała: > Ryju, nie chodzi się z psem w południe, bo wtedy Jaro ma fazę i wymyśla Pewnie niedługo będzie na stronie TVN24, to wtedy się pośmieję, Na razie przeczytałem co powiedział: "W tej sytuacji - jak zapowiedział Kaczyński - PiS rozważy wniosek o postawienie Sikorskiego przed Trybunałem Stanu. Choć, jak zaznaczył, wie, że ta instytucja praktycznie nie działa". Juz ta jego wypowiedź sprzeczna sama w sobie udowadnia, ze nazwa "prezes specjalnej troski" i naczelny idiota"- które to ja wymyśliłem zreszta są adekwatne to stanu psychicznego tego pana. Zamiast innych wysyłać przed Trybunał stanu sam by się wysłał na kozetkę do psychiatry, bo niedługo sam sobie kuku zrobi! Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: niedługo sam sobie kuku zrobi! 29.11.11, 16:00 Taki siaki owaki Kukaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Władysław, Władysław, Władysław! 29.11.11, 16:18 Gomułka zmartwychwstał. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Anders Behring Breivik dał się zbadać 29.11.11, 16:32 i teraz - cokolwiek by powiedział lub zrobił - mogą go tylko leczyć. I popatrzcie państwo, ma papiery, że wariat, ale nie idiota. Może warto było dać się zbadać? A nie tak się upierać, że nie i nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Anders Behring Breivik dał się zbadać 29.11.11, 16:37 Prezes znowu strzelił sobie w [...]. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Wiesiek! Wiesiek! Wiesiek! 29.11.11, 17:39 Będzie jeszcze bardziej swojsko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Najbardziej swojsko > 29.11.11, 18:02 Jarosław, Polskę zbaw! Jarosław, Polskę zbaw! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Najbardziej swojsko > 29.11.11, 19:08 Na razie bawi. Z braku dobrych komedii w tv dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: Gnom znowu zabrał głos... 04.12.11, 23:47 I znowu mnie obraził! Może ja jestem nieprawdziwy, ale pesel mam i obywatelstwo też. Odpowiedz Link Zgłoś