Gość: BM IP: 216.116.55.* 02.06.04, 03:35 Każde dziecko wie, że na szóstym piętrze znajduje się marsjańsko-talibski sztab przeniesiony z Klewek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Smyk Re: Kto zabił Głowalę? IP: *.onlink.net 02.06.04, 04:00 Wielka mi rzecz bandyci, zlodzieje wybijaja sie sami. Co za ulga dla panstawa i podatnikow.Nie ma potrzeby zeby utrzymywac takie smetne mety. O co wiec chodzi? Wiecej takich a swiat oczysci sie sam z chwastow. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalv A na koniec wyjdzie na to, że popelnił samobujstwo 02.06.04, 11:47 to jest tak pewne jak to, że nie trafie dziś 6 w totku :) Pozdrawiam Gandalv www.twojamagia.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Prokuratura wie kto zabił Głowalę IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 20:59 Głowala przyniósł Wieczerzakowi tajne umowy z NFI, a on przekazał je prokuraturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Prokuratura wie kto zabił Głowalę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.04, 21:02 Z tego wynika ze nie o te umowy chodzilo. Slyszalem ze szef VII NFI wyjechal wlasnie na Wyspy Dziewicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Kto zabił Głowalę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 14:12 Wielka mi rzecz bandyci, zlodzieje wybijaja sie sami. Co za ulga dla panstawa i > > podatnikow.Nie ma potrzeby zeby utrzymywac takie smetne mety. O co wiec > chodzi? Wiecej takich a swiat oczysci sie sam z chwastow. Jesteś niestety w błędzie. Wybijanie się bandytów prowadzi do tego, że przy życiu i u władzy przestępczej pozostają coraz bardziej brutalni i bezkompromisowi. Mafia się wzmacnia tą drogą siejąc postrach nawet wśród legalnej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smyk Re: Kto zabił Głowalę? IP: *.onlink.net 02.06.04, 16:35 Powoli, powolutku nawet najbardziej brutalni padaja ofiara sprawiedliwosci albo ludzi tak przerazonych ze w koncu trafiaja tam gdzie ich miejsce ( do piekla).Dla mnie to zadna strata. Jeden bandzior mniej i plakac nie mam zamiaru. Szkoda, ze nie znaleziono przy jednym bandycie ,pieciu nastepnych. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Szóste piętro którego nie ma 31.08.04, 03:40 Tam właśnie ukrywają się uciekający kochankowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zv michnik nie rozpaczaj IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 02.06.04, 05:11 Jednego kretacza mniej. Michnik nie rozpaczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makler Mafia pierze pieniądze na polskiej giełdzie. IP: *.bielsko.msk.pl 02.06.04, 08:29 A zwłaszcza na kontraktach terminowych. Niezła przepierka jest też na NFI. Głowala zapewne znał szczegóły tych operacji, skoro był ich doradcą. Ale widać chciał zarobić parę groszy na boku, przy pomocy Wieczerzaka. No i nie udało mu się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: Mafia pierze pieniądze na polskiej giełdzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 12:20 Chlopie pojecia nie masz o czym mowisz. Pranie pieniedzy na kontraktach terminowych:)))) Dobry dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Kto zabił Głowalę? IP: *.rasserver.net 02.06.04, 05:14 miller, stolzman...i reszta kolesi z sld....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Kto zabił Głowalę? IP: *.bb.telus.com 02.06.04, 07:15 Nikt go nie zabil jest u mnie w domu.Wlasnie jemy sniadanie i my planujemy kogo tu zabic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej.A Re: Kto zabił Głowalę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 07:16 Raczej należy się zapytać kto kazał zabić tego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ullysses Re: Kto zabił Głowalę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 07:20 MIałem nieprzyjemność spotkac jednego z wysokich funkcjonariuszy NFI i stwierdzam jes to czysta mafia przstępcza (dziwkarz, typ gangstera jeżdzącego wielkim mercedesem i nie potrafiącego zbudować poprawnego zdania, w wyniku jego działań około tysiąca ludzi poszło na bruk) bez przesady. Jak tacy ludzie dostali się na takie stanowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
zorianx Re: Kto zabił Głowalę? 02.06.04, 07:31 Gość portalu: Ullysses napisał(a): > MIałem nieprzyjemność spotkac jednego z wysokich funkcjonariuszy NFI i > stwierdzam jes to czysta mafia przstępcza (dziwkarz, typ gangstera jeżdzącego > wielkim mercedesem i nie potrafiącego zbudować poprawnego zdania, w wyniku jego > działań około tysiąca ludzi poszło na bruk) bez przesady. Jak tacy ludzie > dostali się na takie stanowiska? ... pierwszy milion trzeba ukraść to głowne chasło liberałow z początków prywatyzacji, na tym polega kapitalizm nic się nie liczy tylko mnożenie pieniędzy, a najszybciej się je mnoży robiąc przekrety... a najlepsi są w tym gangsterzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ullysses Re: Kto zabił Głowalę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 07:59 Kapitalizm?, Teza że pierwszy milnion "trzeba" ukraść to próba usprawiedliwienia chęci szybkiego zysku. A co najważniejsze: Podstawą biznesu (zdrowego) i przedsiębiorczości w ogóle jest przeświadczenie o równości szans i uczciwej konkurencji. Trzon biznesu, to firmy małe i średnie, a jakieś gangsterskie miliony to jego margines. Tylko pozostaje pytanie, jak te biznesowe fusy w Polsce dostają się na lukratywne stanowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
zorianx Re: Kto zabił Głowalę? 02.06.04, 08:59 Gość portalu: Ullysses napisał(a): > Kapitalizm?, Teza że pierwszy milnion "trzeba" ukraść to próba usprawiedliwieni > a > chęci szybkiego zysku. A co najważniejsze: Podstawą biznesu (zdrowego) i > przedsiębiorczości w ogóle jest przeświadczenie o równości szans i uczciwej > konkurencji. ... równe szanse?, no nie wiem jak kiedyś sztandarowe hasło brzmiało ''pierwszy milion trzeba ukraść'' czyli było to zwykłe złodziejstwo, to nie ma w tym nic dziwnego, że dziś łapówka, spółki wydmuszki, zdobyte nielegalni poufne informacjie, szantaż, a przy tym zdarzają się morderstwa, spółki nomenklaturowe, mafia opanowuje wiele przesięborstw i inne takie kwiatki królują w wielkim polskim biznesie, nic nasi biznesmeni nie różnią się od rosyjkich oligarchów, mamy to samo porachunki mafijne, przekupana policja, ślepe sądy... tylko w Rosji nazywa sie to po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ullysse Re: Kto zabił Głowalę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 09:09 Właśnie dlatego użyłem słowa "przeświadczenie" o równości szans, bo takie przeświadczenie jest potrzebne do rozwoju przediębiorczości, natomiast rzeczywistość może być zupełnie inna. Chociaż, obecna rzeczywistość kreowana przez media jest też wg mnie przerysowana, więc wszyscy mają "przeświadczenie", że tylko przekręt prowadzi do zysku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolnick Minister rolnictwa też nie potrafi zbudować zdania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 09:27 Minister Rolnictwa Olejniczak też nie potrafi zbudować poprawnego zdania i lubi dziewczynki a asygnują go na nowego szefa SLD. I co z tego wynika? Donald Tusk sepleni a Jan Rokita nie wymawia "r". Zyta Gilowska jak coś mówi to strach ogarnia. Piskorski zaś ładnie mówi :-) Takie mamy elity i co się dziwić, ze jakieś prymitywy rządzą w NFI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clim Re: Kto zabił Głowalę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 07:48 Jakiś inny GŁOWAL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa U NAS WSZYSTKO MOŻLIWE ! IP: *.isp.pl 02.06.04, 08:04 Nawet brak 6 piętra wieżowcu. TYLKO NA CZYM OPIERA SIĘ PIĘTRO SIÓDME ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr zewko Re: U NAS WSZYSTKO MOŻLIWE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 08:53 Nie ma szostego, a jest szoste - moze piate jest dwupoziomowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znachor Re: U NAS WSZYSTKO MOŻLIWE ! IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.04, 14:21 Rzeczywiście wszystko możliwe! Ale przyjmując, że szóstego nie ukradli? Nie wiem, ale Polsce w wysokich budynkach przeważnie w środku jest kondygnacja techniczna. Przypuszczam, że siódme opiera się na kondygnacji technicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: U NAS WSZYSTKO MOŻLIWE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 14:33 Nie, to siódme piętro ma podziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cluzo Re: Kto zabił Głowalę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 08:37 Świetne posunięcie. Nieudolna nagle prokuratura wypuszcza (skrót myślowy) Wieczerzaka, a ten w rewanżu kompromituje wierchuszkę PO, która "odcięła się" od niego w potrzebie. Jak to wspaniale zgrało się w czasie z goraczką przedwyborczą, brawo. Intryga godna Czażastego, ale ktoś zabił(w zasadzie zlecił zabójstwo) Głowalę i miesza, ciekawe kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Najwieksza mafia w Europie jest w Polsce IP: *.pool.mediaWays.net 02.06.04, 09:05 Najwieksza mafia w Europie jest w Polsce ( nie liczac rosyjskiej). Zaczyna sie w palacu Prezydenta ,ktory czuwa nad jej bezkarnoscia. Media nie klamia ale ... przemilczaja wiele faktow co jest manipulacja. Przyklad? Gdy prawie cala Europa wyszla na ulice protestujac przeciw wojnie w Iraku opartej na spreparowanych dowodach - Polacy niestety nic o tych manipulacjach rzadu USA nie wiedzieli choc pisaly i mowily o tym najwieksze europejskie agencje. Odpowiedz Link Zgłoś
major.major.major to przecież samobójstwo 02.06.04, 09:14 nie rozpędzajcie się tak z tymi sensacjami Odpowiedz Link Zgłoś
bystry001 Re: to przecież samobójstwo 02.06.04, 11:25 To jest pewne, że samobójstwo. A dlaczego maczetą? To proste. Chciał być lepszy od Sekuły. Sekuła parę razy strzelił sam do siebie, a ten uznał, że ten numer już był, dlatego walnął się w łeb parę razy maczetą dla lepszego lepszego efektu medialnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ficuś Klapusiński Napiszcie, że sam się zabił tą maczetą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 09:19 Będzie wtedy OK. Z tego co piszecie wyłania się obraz Polski przypominającej Nowy Jork albo Chicago lat 30-tych. Gdzie my przez te ostanie 15 lat zabrnęliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
zorianx Re: Napiszcie, że sam się zabił tą maczetą 02.06.04, 09:56 ... takie ustalenie policji, a na pewno prokuratury czy sądu jest bardzo możliwe;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oracz Re: Kto zabił Głowalę? IP: *.tele2.pl 02.06.04, 09:36 Odpowiedź na to pytanie jest nie istotna. To co naprawdę ważne to refleksja nad kondycją naszego państwa, urzędów, sądów, biznesu etc etc. W niektórych głosach pobrzmiewa dalej idiotyczne przekonanie że to tylko jakś narośl. Nie kochani, to III RP, która miała być o wiele lepsza od tej której nie było, od tej ohydy, od (nie słuchajcie) PRL. No i co ? Złodziejstwo, bandytyzm, zabójstwa, korupcja, politycy-durnie, politycy-gangsterzy, bezdomni, narkomani, głodne dzieci, tabuny samobójców, no i niestety całkiem spora gromada idiotów, którzy nic nie rozumieją i przyczyniają się do tego totalnego upadku. Poco nam to było ? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Kto zabił Głowalę? 31.08.04, 19:43 Gość portalu: oracz napisał(a): > Odpowiedź na to pytanie jest nie istotna. To co naprawdę ważne to refleksja nad > > kondycją naszego państwa, urzędów, sądów, biznesu etc etc. W niektórych głosach > > pobrzmiewa dalej idiotyczne przekonanie że to tylko jakś narośl. Nie kochani, > to III RP, która miała być o wiele lepsza od tej której nie było, od tej ohydy, > > od (nie słuchajcie) PRL. No i co ? Złodziejstwo, bandytyzm, zabójstwa, > korupcja, politycy-durnie, politycy-gangsterzy, bezdomni, narkomani, głodne > dzieci, tabuny samobójców, no i niestety całkiem spora gromada idiotów, którzy > nic nie rozumieją i przyczyniają się do tego totalnego upadku. Poco nam to > było ? Właśnie, przecież gdyby nic się nie zmieniło, nie miałbyś komputera, ani internetu i nie miałbyś o czym pisać na forum, bo GW też by nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Błochowiak RAPORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 09:51 Proponuję powołać komisję sejmową aby mogła stwierdzić że Głowala najpierw okaleczył się, a następnie zabił się sam. Nie ma żadnej grupy, stojącej za zabójstwem Głowali. Sejm to na pewno przegłosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: RAPORT IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 02.06.04, 14:59 Facet zginął bo dostarczył sciąge na egzamin Renacie B a Anicie B pisał sprawozdanie jednoczesnie szkoląc zone Rokity w KGB i kupujac w jego imieniu pałac w Warszawie za pieniadze z FOZU w agencji posrednictwa prezydentowej a nadział się na maczete bo skorzystał z pionowego korytarza w Agorze. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: RAPORT 31.08.04, 03:44 Gość portalu: Anita Błochowiak napisał(a): > Proponuję powołać komisję sejmową aby mogła stwierdzić że Głowala najpierw > okaleczył się, a następnie zabił się sam. Nie ma żadnej grupy, stojącej za > zabójstwem Głowali. Sejm to na pewno przegłosuje. To ma sens. Maczeta działała sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star NA 6 PIĘTRZE JEST PEWNIE PIWNICA IP: *.radom.pl 02.06.04, 10:22 TO NIE OSTATANIA OFIARA TEJ AFERY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociekliwy Re: Kto wygryzl Kolodke ? IP: *.adsl.highway.telekom.at 02.06.04, 11:07 Mial byc podatek od zyskow z gieldy polaczony ze szczegolowa kontrola transakcji pakietowych.Podatek jest dla drobnicy ,a pakiety niekontrolowane. Efekt -jednego dnia Franek kupuje od Bronka po 10 drugiego sprzedaje Kaziowi po 14 itd. Podatek od tego niby jest ale Franka firma miala straty,Kazik bedzie mial straty.A fiskus biega za "autem z kratka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunskiwierzyciel Mi też pewien możny giełdy nie oddaje!Trudno czeka IP: *.torun.mm.pl 02.06.04, 11:11 Pewien znzczacy gracz giełdowy tez nie oddaje naleznego mi wynagrodzenia za pracę, która juz dawno na rzecz jego spólki wykonałem, wszak to nie oznacza, że zaraz w głowie musza rodzić sie krwiożercze zamysły!! to jakis absurd,że za pare,groszy czy tez milionów ludzie decydują na takie okroponości, to musi powstawac tylko w bardzo chorych umysłach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetkar Z ostatniej chwili!!!! wyniki sledztwa IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 11:16 Policja wspolnie z ABW przeprowadzila okolo godz 10.oo operacje specjalna. Sprawca okazal sie borsuk z pobliskiej nory. Niestety zginal w poscigu, policjanci z AT uzyli amunicji gumowej, ale byla nieskuteczna, specjalna łódzka grupa policjantow zabila borsuka breneka. Pani borsukowa usilowala staranowac radiowoz obecnych jako wsparcie poznanskich policjantow, ale Ci sie obronili. Sekcja zwlok borsukowej trwa, ale juz ze wstepnych analiz wiadomo, ze byla pijana i pod dzialaniem amfetaminy. Z borsuczej jamy wydobyto materiały operacyjne ABW ( w większej ilości) dot. czołowych działaczy politycznych kraju. ABW zabezpieczyla dokumentacje i helikopterem Mi 8 wiezie do w-wy. O miejscu ladowania poinformujemy w kolejnym komunikacie. W skrzynce zawierajacej dokumentację wykryto moduł telefoni komórkowej, który skanując dokumentacje on line przesyla dane do NN numeru w Starachowicach. Dane te podobno zawieraja informacje o szczegolach odwolania prezesa rafinerii oleju marchewkowego odwolanego przed planowana fuzja z zakladami przetworstwa mleka chomikowego w pcimiu dolnym. Dalsze szczegoly podamy po wyladowaniu smiglowca. Zastrzegamy, ze dalsze informacje nie bedą publikowane na forum. Zainteresowanym przeslemy na adres e-mailowy po uzyskaniu potwierdzenia jego rejestracji wg nowych aktow prawnych tj z dowodem osobistym w zebach. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Borsuk z pobliskiej nory 31.08.04, 03:56 Gość portalu: zetkar napisał(a): > Policja wspolnie z ABW przeprowadzila okolo godz 10.oo operacje specjalna. > Sprawca okazal sie borsuk z pobliskiej nory. Niestety zginal w poscigu, > policjanci z AT uzyli amunicji gumowej, ale byla nieskuteczna, specjalna łódzka > > grupa policjantow zabila borsuka breneka. Pani borsukowa usilowala staranowac > radiowoz obecnych jako wsparcie poznanskich policjantow, ale Ci sie obronili. > Sekcja zwlok borsukowej trwa, ale juz ze wstepnych analiz wiadomo, ze byla > pijana i pod dzialaniem amfetaminy. Z borsuczej jamy wydobyto materiały > operacyjne ABW ( w większej ilości) dot. czołowych działaczy politycznych > kraju. ABW zabezpieczyla dokumentacje i helikopterem Mi 8 wiezie do w-wy. O > miejscu ladowania poinformujemy w kolejnym komunikacie. W skrzynce zawierajacej > > dokumentację wykryto moduł telefoni komórkowej, który skanując dokumentacje on > line przesyla dane do NN numeru w Starachowicach. Dane te podobno zawieraja > informacje o szczegolach odwolania prezesa rafinerii oleju marchewkowego > odwolanego przed planowana fuzja z zakladami przetworstwa mleka chomikowego w > pcimiu dolnym. Dalsze szczegoly podamy po wyladowaniu smiglowca. Zastrzegamy, > ze dalsze informacje nie bedą publikowane na forum. Zainteresowanym przeslemy > na adres e-mailowy po uzyskaniu potwierdzenia jego rejestracji wg nowych aktow > prawnych tj z dowodem osobistym w zebach. Borsuk z pobliskiej nory był niewinny. Policja, podążając śladem latawca, zaatakowała nie tę norę co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenadinzidan Re: Kto zabił Głowalę? IP: proxy.d* / *.mofnet.gov.pl 02.06.04, 11:49 Myślę, że Glowała zabił sie sam, bo to lubił. Lubił siekac sie maczetą, ten typ tak ma, wiem bo go znałem, to ja go tego nauczyłem gdy walczyliśmy na Malajach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Literat Re: Dziwne wrazenie IP: *.adsl.highway.telekom.at 02.06.04, 12:29 Czytajac wszystkie posty mozna dojsc do wniosku ze jest tu sporo zainteresowanych sprawa bardzo bezposrednio.Przebija nutka pewnosci siebie i samozadowolenia.Zalatwilismy sprawe i nam naskoczycie!.Proponuje adminowi zabezpieczyc IP.Moze ktos zechce obejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do literata twój IP na pierwszy ogień-przestępca wraca na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 13:10 miejsce zbrodni-to stara prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewiniątko Re: Dziwne wrazenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 14:37 Mojego IP używał ktoś inny, a poza tym ja nie używam w ogóle IP, a w ogóle admin mógł sam podmienić IP, albo komuter pomylił się, a dyski i tak wolno mi było wymazać i wszelkie tego typu zarzuty to brutalna walka polityczna, poniżej wszelkiego poziomu, jest pan zerem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi amoroso Kto zabił Głowalę?Jak to kto? Maczeta!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 13:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Kto zabił Głowalę? IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 02.06.04, 14:32 Co za wytworne towarzystwo ta nasza "finansjera" powiazana z "politykami".Czego sie jeszcze dowiemy po kolejnym serialu pt "Orlen" .SLD zawsze zabiegała o oglądalność (zapewniał ją Robert K) - teraz będa ją mieli ogromną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Kto zabił Głowalę? IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 02.06.04, 14:40 Co za wytworne towarzystwo na nasza "finansjera" powiazana z "politykami".Co jeszcze zobaczymy w najnowszym serialu pt "Orlen" ? SLD zawsza zabiegała o ogladalność (zapewniał ja Robert K) - teraz bedzie ja miała ogromną!!!! Odpowiedz Link Zgłoś