Dodaj do ulubionych

Andrzej Halicki-podobno poseł

07.02.12, 09:26
dzisiaj rano w 3 udowodnił,że na temat ACTA nie ma nic do powiedzenia a dodatkowo nie ma pojęcia o wniosku SLD w sprawie Trybunału Stanu dla Kaczyńskiego i Ziobry,wniosku nie widział,nie czytał.p.Halicki jest przewodniczącym komisji odpowiedzialności konstytucyjnej.takiego pokazu zakłamania,obłudy i krętactwa nawet w polskim sejmie nie słyszałem.
jedno jest pewne:Kaczyńskiemu i Ziobrze włos z głowy nie spadnie,śmierć Blidy pozostanie bezkarna,IV RP cieszy się sympatia i poparciem PO.
a wybory dopiero za 3,5 roku.
Obserwuj wątek
    • wachmistrz_soroka Re: Andrzej Halicki-podobno poseł 07.02.12, 09:34
      Przecież on zawsze rżnął głupa,podobnie jak i jego koledzy.
      Ja go rozumiem,on musi iść w zaparte nie martwiąc się o skutki,bo społeczeństwo jest mało inteligentne by się domyśliło gry Tuska i platformy.
      Zawsze na podorędziu jest większy wróg,PiS i Kaczor.
      Nie ma przecież alternatywy(tak wielu twierdzi) i co?-no.. nic,tak się to będzie dalej kręcić.

• kzet69 Re: Andrzej Halicki-podobno poseł 07.02.12, 09:45
        Co tu ma dziwić? PO stało się kalką PiS, jedni i drudzy mają swoich guru... A Halicki to zwykły konformista.
    • green_feldkurat_katz Bądźmy optymistami 07.02.12, 10:53
      a wybory dopiero za 3,5 roku.

Ja stawiam, że za rok będziemy już po wyborach...
      • cookies9 Re: Bądźmy optymistami 07.02.12, 10:58
        green_feldkurat_katz napisał:

> a wybory dopiero za 3,5 roku.
        >
        > Ja stawiam, że za rok będziemy już po wyborach...

Nadmierny optymizm:-)
        Gdyby nawet,to jest sporo mozliwości do rekonstrukcji rządu łącznie z premierem.Schetyna w gotowości,jako rezerwa...Wybory w normalnym terminie - to co cieszy społeczeństwo,to
        dobra sytuacja w gospodarce.
      • venus99 Re: Bądźmy optymistami 07.02.12, 11:37
        załozmy,że tak będzie.tylko co to zmieni?jak nie było na kogo głosować tak w dalszym ciagu nie ma.
    • adams96 Re: Andrzej Halicki-podobno poseł 07.02.12, 11:50
      Pani venus 99 wie wszystko i teraz bedzie wsadzac do kryminału Kaczynskiego,Ziobre i jeszcze pare innych osob(łacznie ze mna ) za to ze uwazaja na przykład Pania Blide za normalną łapowniczkę.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Andrzej Halicki-podobno poseł 07.02.12, 12:02
        Zbysiu, a co wzięła/dała, komu, ile i za co Blida?
      • remez2 Re: Andrzej Halicki-podobno poseł 07.02.12, 12:32
        Bardzo odważny jesteś.
        ----------------------------
    • remez2 Re: Andrzej Halicki-podobno poseł 07.02.12, 12:15
      Wyjątkowy pętak. :- (
      --------------------
    • zapijaczony_ryj Kaczyńskiemu i tak żaden trybunał nic nie zrobi 07.02.12, 12:34
      Wystarczy, ze zrobi badania psychiatryczne i mogą mu nagwizdać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka