Dodaj do ulubionych

wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ?

13.06.12, 16:42
nocne bojki miedzy kibolami poslko-rosyjskim trwaly do wczesnych godzin rannych. Zostalo aresztowanych 179 POlakow i Rosjan. Jeden z Rosjan zostal znaleziony martwy....mial 9 ran prawdopodobnie po nozu. rannych liczy sie w dziesiatki.
Poczatke zostal zapoczatkowany przez Rosjan gdy grupa rosyjskich kiboli zaatakowal niewielka grupe polskich kibicow w poblizy Muzeum Narodowego wsrod ktorych byly kobiety i dziecko. Mezczyzn pobito....
Na efekty nie trzeba bylo dlugo czekac...reszte mniej znacie w lagodnej wersji soft w rzeczywistosci to bardzo gwaltowne starcia kiboli rosyjskich i polskich , policja uzyla broni gladkolufowej,armatek wodnych i gazu.... kulminacja to bojki z udzialem policji po godz 1 w nocy...

Odpowiedzialni to glownie politycy oraz media ktore swoimi nieodpowiedzialnymi artykulami w stylu....bitwa warszawska 1920....zrobmy Kluszyn Rosji czy tez inne formy odnoszace sie do histori i sterotypow.
Politycy natomiast swoimi nieodpowiedzialnymi decyzjami ( przemarsz , manifestacja), zezwolenie na symbolike sowiecka....
Obserwuj wątek
    • mariner4 Winę ponosi TWOJE narodowe bydło! 13.06.12, 16:45
      Faszystowski łobuzie. Jasne?
      M.
      • cubo Re: Winę ponosi TWOJE narodowe bydło! 13.06.12, 16:46
        mariner4 napisał:

> Faszystowski łobuzie. Jasne?
        > M.

Ludzi nie nazywa się bydłem. Jasne marynarzyku?

• lionold Re: "Ludzi nie nazywa się bydłem". 13.06.12, 17:09
          To jak nazywać to BYDŁO, które tylko zewnętrznie wygląda jak ludzie?
          • mariner4 Tak. Bydło jest pożyteczne. Tu chodzi o motłoch. 13.06.12, 17:16
            M.
      • ossey Re: mysle ze TWOJE czerwone bydlo 13.06.12, 16:51
        pacholku moskiewski
        • dupetek Re: mysle ze TWOJE czerwone bydlo 13.06.12, 16:53
          Dmowski również był pachołkiem moskiewskim Ossiełku? Mariner ma rację, włącznie z nazewnictwem!
          • ossey Re: mysle ze TWOJE czerwone bydlo 13.06.12, 16:55
            czyzby ?,,,, tak wykladali na na uniwesytecie marksizmu i leninizmu ?
            • dupetek Re: mysle ze TWOJE czerwone bydlo 13.06.12, 17:01
              A kto chciał wyzwalać Polskę i budować jej wielkość w oparciu o Rosję?
              • ossey Re: mysle ze TWOJE czerwone bydlo 13.06.12, 17:04
                Bierut ?
                • dupetek Re: mysle ze TWOJE czerwone bydlo 13.06.12, 17:12
                  Zdradzasz własne gniazdo, alboś niedouczony tłuk!:(
                • erte2 Re: mysle ze TWOJE czerwone bydlo 13.06.12, 18:53
                  ossey napisał:

... Bierut ?
                  Też. Ale wcześniej właśnie Dmowski i jego obóz narodowy. Zresztą idee "jedności Słowian" w oparciu o Wielką Ruś w wielu durnych łbach pokutują do dziś, przekształcając się czasem w ruchy całkiem radykalne i okołofaszystowskie (znamienne jest zreszta poplątanie ideologii charakterystyczne dla ludzi tępych i ograniczonych umysłowo).
                  A w to wszystko wpisuje się jeszcze panprezes razem z takimi np. Romaszewskimi (czego nie mogę zupełnie zrozumieć) rozgrzeszający i wręcz gloryfikujący stadionowych bandytów.
            • mariner4 Czy każdy kto potępia 13.06.12, 17:01
              nacjonalistyczne świnie, to zaraz komunista? Do takich jak Ty to z ostrej amunicji...
              M.
              • ossey Re: Czy każdy kto potępia 13.06.12, 17:03
                nie.... moze byc debil....dlatego wolalem uzyc lagodniejszego okreslenia
        • katrina_bush ze jeszcze w ogole masz czelnosc, sie odzywac ! 13.06.12, 17:26
          ossey napisał:

> pacholku moskiewski

ze jeszcze w ogole masz czelnosc, sie tu odzywac i smrodzic !

• cubo Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 16:45
      obstawiam w ciemno nie czytając całego postu.
      Winien Kaczor i PiS.
      Nie może być innego winnego.
      • ossey Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 16:49

• cubo Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 16:50
          ossey napisał:

Nie wyczułeś mojej ironii.

• ossey Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 16:52
            aaaaaaaaaaaa.....no tak ......:)))
            • dupetek Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 16:55
              Dwa oszołomy się dogadały - zabawne, że trochę to trwało:))
              • cubo Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 16:56
                dupetek napisał:

> Dwa oszołomy się dogadały - zabawne, że trochę to trwało:))

Do tego dopisał się autentyczny dupek...znaczy się dupetek.

• dupetek Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 17:02
                  Dlaczego się wstydzisz swojego najbardziej znanego nicka kapusiu i łobuzie?
                  • cubo Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 18:26
                    dupetek napisał:

> Dlaczego się wstydzisz swojego najbardziej znanego nicka kapusiu i łobuzie?

Podaj go sam kapusiu i łobuzie,będę przynajmniej mógł ryć ze śmiechu.

• simera16 Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 17:05
                  cubo napisał(a):

> dupetek napisał:
                  >
                  > > Dwa oszołomy się dogadały - zabawne, że trochę to trwało:))
                  >
                  >
                  > Do tego dopisał się autentyczny dupek...znaczy się dupetek.
                  >
                  >
                  Masz dziwny zwyczaj czepiania się nicków... Nb.; Kogo obwiniasz za takie, a nie inne zachowania "patriotycznej młodzieży? Kto podsycał nastroje związane z przemarszem Rosjan na stadion? No i wreszcie kto słuszne próby spacyfikowania środowiska pseudokibiców torpedował, a ich "gwiazdę" "Starucha", bronił niczym własnego syna?
                  • cubo Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 17:12

Masz dziwny zwyczaj czepiania się nicków...

Nie,nie znasz ataków nicka dupek na mój nick,ja mu tylko oddaję....pięknym za nadobne.

• dupetek Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 17:29
                      Proszę o przykład mojego ataku na twój nick!
                    • simera16 Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 17:50
                      cubo napisał(a):

>
                      > Masz dziwny zwyczaj czepiania się nicków...
                      >
                      >
                      > Nie,nie znasz ataków nicka dupek na mój nick,ja mu tylko oddaję....pięknym za n
                      > adobne.
                      >
                      A to mnie dziwi, że oddajesz. Mam nieodparte wrażenie, ze starasz się uchodzić na tym forum za arbitra elegentiarum i politycznie poprawnego człowieka, a takie zachowanie jako żywo nie przystoi do takiego wizerunku.
                      ps
                      Uprzedzając ewentualne przytyki do mojego chamstwa, potwierdzam że mam takie inklinacje, jak to na starego eSBeka, którym mnie tutaj onegdaj nazwano przystało...
                      • cubo Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 17:58
                        A to mnie dziwi, że oddajesz. Mam nieodparte wrażenie, ze starasz się uchodzić na tym forum za arbitra elegentiarum i politycznie poprawnego człowieka, a takie zachowanie jako żywo nie przystoi do takiego wizerunku.

Masz mylne wrażenie.
                        Nie lubię jedynie prymitywnego chamstwa,sam pierwszy nie atakuję,zaatakowany oddaję.
                        Nie jestem z pewnością arbitrem elegantiarum,jestem prostym normalnym człowiekiem,który nie daje się jednak kopać po łydkach.

• simera16 Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 18:05
                          cubo napisał(a):
                          >
                          > Masz mylne wrażenie.
                          > Nie lubię jedynie prymitywnego chamstwa,sam pierwszy nie atakuję,zaatakowany od
                          > daję.
                          > Nie jestem z pewnością arbitrem elegantiarum,jestem prostym normalnym człowieki
                          > em,który nie daje się jednak kopać po łydkach.
                          >
                          >
                          Warto byś wprowadził do życia imperatyw kategoryczny Kanta. Ja mam to w dupie, bo nigdy nie udawałem, że jestem miły... :p
                          www.facebook.com/pages/Przeklinam-bo-ku...-nie-lubi%C4%99-owija%C4%87-w-bawe%C5%82n%C4%99/102441753140322
                          • cubo Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 18:10
                            Warto byś wprowadził do życia imperatyw kategoryczny Kanta. Ja mam to w dupie, bo nigdy nie udawałem, że jestem miły..

Jestem pewien,że również nie udaję,że jestem miły.
                            Gdybym był miły,spolegliwy,konformista nie pisałbym tak,jak piszę.
                            Tak mi się przynajmniej wydaje,jeżeli oceniasz mnie inaczej,to się nie zdziwię specjalnie,bo przecież ja sam siebie nie mogę obiektywnie ocenić.
                            • dupetek Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 18:15
                              Pisz co chcesz, ale nie kłam i odpowiedz kiedy atakowałem wulgarnie twój nick(?) zakłamany oszuście ukrywający swą prawdziwą twarz łobuza pod wieloma nickami!
                              • cubo Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 18:27
                                dupetek napisał:

> Pisz co chcesz, ale nie kłam i odpowiedz kiedy atakowałem wulgarnie twój nick(?
                                > ) zakłamany oszuście ukrywający swą prawdziwą twarz łobuza pod wieloma nickami!

Nie doopku,znaczy się dupetku,mam jeden nick i nie jestem zakłamany i nie jestem łobuzem.
                                Nie ukrywam się tym bardziej.

• dupetek Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 18:41
                                  Więc kiedy atakowałem wulgarnie twój nick zakłamany wielonikowcu?
                                  • cubo Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 18:46
                                    dupetek napisał:

> Więc kiedy atakowałem wulgarnie twój nick zakłamany wielonikowcu?

Atakowałeś nie tylko mój nick,atakowałeś mnie przypisując mi nick,którego nigdy nie miałem i nie mogłem mieć.
                                    Nie mam zamiaru ci się więcej tłumaczyć,więc.... yyyepppsie.....
                                    • dupetek Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 18:59
                                      Publicznie w dwóch postach zarzuciłeś mi wulgarne, wielokrotne ataki na twój nick, więc o konkrety poproszę zapity żulu!
                                      Ot cały, zakłamany Sajgonek, wstydzący się poprzednich "wcieleń":)
                                      • cubo Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 19:02
                                        dupetek napisał:

> Publicznie w dwóch postach zarzuciłeś mi wulgarne, wielokrotne ataki na twój n
                                        > ick, więc o konkrety poproszę zapity żulu!
                                        > Ot cały, zakłamany Sajgonek, wstydzący się poprzednich "wcieleń":)

No i co ja mam z tobą rozmawiać,kiedy ty prawdziwy doopek jesteś. EOT.
                                        • dupetek Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 19:11
                                          Morał jest taki, że skłamałeś i jak zwykle strugasz idiotę (albo nie strugasz, bo nie musisz) załgany łobuzie!
                                          • cubo Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 19:24
                                            dupetek napisał:

> Morał jest taki, że skłamałeś i jak zwykle strugasz idiotę (albo nie strugasz,
                                            > bo nie musisz) załgany łobuzie!

Morał jest inny...jaki nick takie posty.
                                            Hasta luego.
                          • purchawkapuknieta Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 19:37
                            Wiesz, a ja doskonale pamietam twoje poczatki na tym forum. Tak, tak. Żałosne skamlenie: ja jestem ze wschodu (polska B wg socjologii PO), ale głosowałem właściwie! Lubcie mnie, lubcie! Hahaha Pokraczne bluzgi w stronę kaczowyborców Prezesa-Samo-zlo... I proszę, łajzo, jak się wyrobiłeś. Nawet przy wsparciu Wikipedii na erudytę pozujesz. Kurka, ale najlepsze, ze rzadko kto chce z toba gadać.

:D
                            • simera16 Re: to jednak przeczytaj 13.06.12, 19:58
                              purchawkapuknieta napisała:

> Wiesz, a ja doskonale pamietam twoje poczatki na tym forum. Tak, tak. Żałosne s
                              > kamlenie: ja jestem ze wschodu (polska B wg socjologii PO), ale głosowałem wła
                              > ściwie! Lubcie mnie, lubcie! Hahaha Pokraczne bluzgi w stronę kaczowyborców Pre
                              > zesa-Samo-zlo... I proszę, łajzo, jak się wyrobiłeś. Nawet przy wsparciu Wikipe
                              > dii na erudytę pozujesz. Kurka, ale najlepsze, ze rzadko kto chce z toba gadać.
                              >
                              > :D
                              >
                              Można zapytać do kogo kierujesz swój post, bo "choinka" dość "bogata"...?
      • hal9000 Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:12
        > Winien Kaczor i PiS.

Kibolstwo na stadionach powinno być ścigane i powinno być potępione przez wszystkich normalnych obywateli. Natomiast PiS nie tylko, że ich nie potępił to jeszcze pochwalił i nazwał patriotami tylko dlatego, że zwrócili się przeciw Tuskowi, który chciał ich tępić. I dlatego PiS jest współodpowiedzialny za te chuligańskie wybryki.

Dla mnie PiS i jego zwolennicy nie różnia się mentalnie od kiboli.
        • cubo Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:14
          hal9000 napisał:

> > Winien Kaczor i PiS.
          >
          > Kibolstwo na stadionach powinno być ścigane i powinno być potępione przez wszys
          > tkich normalnych obywateli. Natomiast PiS nie tylko, że ich nie potępił to jesz
          > cze pochwalił i nazwał patriotami tylko dlatego, że zwrócili się przeciw Tuskow
          > i, który chciał ich tępić. I dlatego PiS jest współodpowiedzialny za te chuliga
          > ńskie wybryki.
          >
          > Dla mnie PiS i jego zwolennicy nie różnia się mentalnie od kiboli.

Nie jestem obrońcą PiS,ale nie masz racji,bo Kaczor niejednokrotnie się od nich odciął,mam na myśli kiboli i ich potępił.

• mariner4 Kiedy się odciął? 13.06.12, 17:17
            Podaj jakiś przykład.
            M.
            • cubo Re: Kiedy się odciął? 13.06.12, 17:20
              mariner4 napisał:

> Podaj jakiś przykład.
              > M.

Mówił o tym w telewizorni,nie piszę pamiętnika,spróbuj a znajdziesz coś w necie.

• mariner4 Tere fere.. 13.06.12, 17:43
                Kiedyś policja rozpędziła kiboli Legii. Kaczor aż pienił się w obronie tycy bandytów.
                Wypowiedzi polityków PiS nie pozostawiały wątpliwości.
                Po prostu nie znasz takiego przykładu. Kumplujesz się z kibolami?
                M.
                • cubo Re: Tere fere.. 13.06.12, 17:55
                  Po prostu nie znasz takiego przykładu. Kumplujesz się z kibolami?

Ja nie,jestem na to za stary.

• simera16 Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:52
            cubo napisał(a):

>
            > Nie jestem obrońcą PiS,ale nie masz racji,bo Kaczor niejednokrotnie się od nich
            > odciął,mam na myśli kiboli i ich potępił.

>
            Jakiś przykład?
    • m.c.hrabia Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 16:52
      osieł ty aby nie zaraziłeś
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,11927122,Nowa_nieuleczalna_choroba_weneryczna__WHO_zaniepokojone.html?lokale=warszawa
      • ossey Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 16:53
        leczenie to zalecam tobie...tylko nie na fiuta ...a na glowe.
        • dupetek Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 16:56
          Nieleczony syfilis pada na łeb, co historia wielokrotnie potwierdza!
          • cubo Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 16:57
            dupetek napisał:

> Nieleczony syfilis pada na łeb, co historia wielokrotnie potwierdza!

Dlatego wybrałeś sobie takiego nicka?

• dupetek Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:04
              Chore skojarzenia masz Sajgon, ale mnie to nie dziwi:)
              • cubo Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 19:01
                dupetek napisał:

> Chore skojarzenia masz Sajgon, ale mnie to nie dziwi:)

He he he...kto tu jest chory dupetku.

• cubo Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 19:04
                dupetek napisał:

> Chore skojarzenia masz Sajgon, ale mnie to nie dziwi:)

Gdybyś mógł widzieć teraz jak eis śmieję z twojej głupoty.Dobry sobie faktycznie nick wybrałeś.

• simera16 Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:11
              cubo napisał(a):

> dupetek napisał:
              >
              > > Nieleczony syfilis pada na łeb, co historia wielokrotnie potwierdza!
              >
              >
              >
              > Dlatego wybrałeś sobie takiego nicka?
              >
              A co tobie do tego jakiego kto ma nicka?
              • cubo Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:15
                simera16 napisał:

> cubo napisał(a):
                >
                > > dupetek napisał:
                > >
                > > > Nieleczony syfilis pada na łeb, co historia wielokrotnie potwierdza
                > !
                > >
                > >
                > >
                > > Dlatego wybrałeś sobie takiego nicka?
                > >
                > A co tobie do tego jakiego kto ma nicka?
                >

Bo on się wcześniej mnie niejednokrotnie czepiał i to w sposób wulgarny.
                Nie jestem chrześcijaninem i nie nadstawie mu drugiego policzka,tylko mu oddam.

• dupetek Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:25
                  Kiedy się ciebie czepiałem w sposób wulgarny? Łżesz jak zwykle zakłamańcu, kapusiu i łobuzie!
    • mliscie Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:09
      jak widać po dotychczasowej dyskusji w tym wątku, winni są wszyscy tylko nie my; proponuję zacząć od siebie, a dokładniej - od kultury języka;

nietrafionym jest doszukiwanie się tylko jednej przyczyny tego, co wydarzyło się wczoraj w Warszawie; możemy z powodzeniem znaleźć przynajmniej kilka czynników i założyć, że one wchodzą ze sobą w interakcję
      pzdr
      • ossey Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:14
        Dokladnie tak....policja np mial rozkaz nie prowowokowac i postepowac lagodnie....co np skutkowalo tym ze umozliwili przyjazd do warszawy kiboli z innych miast.
        Juz o 14 bylo wiadomo ze dojdzie do bijatyk....
        ale najwieksza wine ponosza media...nakrecajac spirale nienawisci....glownie GW SE Fakt czy tez TVN
        • mliscie Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:21
          nie rozumiem, czy uważasz, że kibole z innych miast powinni mieć zakaz wstępu do Warszawy podczas Euro? czy to w ogóle ma znaczenie o jakich kiboli chodzi? ta grupa ma jak widać drugiego wspólnego wroga; do tej pory jednoczyli się przeciwko policji; teraz jednoczą się przeciwko Rosjanom i policji;

moim zdaniem, o tym, że dojdzie do bijatyk było wiadomo od dawna; właściwie każde zachowanie może być odczytane jako prowokujące wtedy, gdy ideologia styka się z ogromnymi emocjami, a do tego małym rozumem i rozbuchanym ego;
          pzdr
        • m.c.hrabia Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:23
          ossey napisał:

> Dokladnie tak....policja np mial rozkaz nie prowowokowac i postepowac lagodnie.
          > ...co np skutkowalo tym ze umozliwili przyjazd do warszawy kiboli z innych mias
          > t.

a jak mieli zapobiec tak jak u Łukaszenki ,profilaktycznie zamknąć

> Juz o 14 bylo wiadomo ze dojdzie do bijatyk....

o ciekawe jaki jasnowidz przewidział tak wcześnie :)

> ale najwieksza wine ponosza media...nakrecajac spirale nienawisci....glownie GW
          > SE Fakt czy tez TVN

--Ty jednak patentowany osioł jesteś.
          kartofle tylko tłuczone
        • simera16 Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:56
          ossey napisał:

> Dokladnie tak....policja np mial rozkaz nie prowowokowac i postepowac lagodnie.
          > ...co np skutkowalo tym ze umozliwili przyjazd do warszawy kiboli z innych mias
          > t.
          > Juz o 14 bylo wiadomo ze dojdzie do bijatyk....
          > ale najwieksza wine ponosza media...nakrecajac spirale nienawisci....glownie GW
          > SE Fakt czy tez TVN
          >
          Mieli zastosować "prewencyjne areszty", tylko dlatego, ze ktoś z wyglądu przypominał ulubieńca PiS...ups...pseudo kibica?
    • mietowe_loczki Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:30
      Jarosław Kaczyński - chyba nikt zdrowy na umyśle nie myśl inaczej.

Jeden z Rosjan zostal znaleziony
      > martwy....

Skąd te informacje?
      • m.c.hrabia Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:34
        mietowe_loczki napisała:

> Jarosław Kaczyński - chyba nikt zdrowy na umyśle nie myśl inaczej.
        >
        > Jeden z Rosjan zostal znaleziony
        > > martwy....
        >
        > Skąd te informacje?

z oślej łączki.
      • ossey Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:45
        zrodel nie moge podac ...ale to pewne info potwierdzone z dwoch niezaleznych zrodel oczywiscie z poza mediow.
        Facet mial 9 ran klutych, prawdopodobnie noz....
        • m.c.hrabia Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:50
          ossey napisał:

> zrodel nie moge podac ...ale to pewne info potwierdzone z dwoch niezaleznych zr
          > odel oczywiscie z poza mediow.
          > Facet mial 9 ran klutych, prawdopodobnie noz....

a moje źródła mówią ,że to nie 9 ran a 9 trupów.
        • mietowe_loczki Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:53
          ossey napisał:

> zrodel nie moge podac ...ale to pewne info potwierdzone z dwoch niezaleznych zr
          > odel oczywiscie z poza mediow.
          > Facet mial 9 ran klutych, prawdopodobnie noz....

Czyli bajka, miejmy nadzieję. Uuuuf, bo już myślałam, że przez szajbę Kaczyńskiego jest kolejna ofiara.
          • ossey Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 17:58
            Twoj wybor....
            Tylko pamietaj...nie jest wazne to o czym pisza i mowia media ....wazne jest to o czym nie pisza i nie mowia.
            • mietowe_loczki Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 18:05
              Jeszcze powinieneś zarzucić mi brak samodzielnego myślenia, ponieważ mam czelność nie wierzyć rewelacjom anonimowego forumowicza.
              • ossey Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 18:07
                nie musisz wierzyc.....
                • mietowe_loczki Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 18:20
                  Dopóki media tego nie podadzą, nie mam zamiaru. Mam nadzieję, że tak naprawdę nic się nikomu nie stało, a ty chciałeś sobie tylko podkręcić wątek. Stary numer: wiem, ale nie powiem. Żal.
                  • ossey Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 18:54
                    a po co mam sobie podkrecac ?

Ty wierzysz tylko w to co podaja media ? Czlowieku na jakim swiecie ty zyjesz....medua to biznes i polityka nie majacy nic wspolnego z rzetelna informacja i z jakokolwiek informacja...dziwne ze jeszcze tego nie wiesz.
                    • mietowe_loczki Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 19:29
                      A dlaczego mam uwierzyć tobie? Powiedz - dlaczego wiara w informacje w mediach, które można później łatwo zweryfikować, jest gorsza od wiary w rewelacje anonimowego forumowicza?
    • boblebowsky To chyba jasne 13.06.12, 17:44
      Tusk.
      • ossey Re: To chyba jasne 13.06.12, 17:46
        duren
        • boblebowsky Re: To chyba jasne 13.06.12, 17:51
          To tylko logika jaką się posługujesz, ale fakt idiotyczna.

ossey napisał:

> duren
    • woda_woda Wybuchła wojna? Ojej. 13.06.12, 18:03
      Policja spacyfikowała bandytów to wojna?

No weź...
    • volupte Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 18:04
      Osiel , gdzie ty tego ruskiego trupa znalazłeś ?
      • woda_woda Trupa ossey znalazł w szafie. 13.06.12, 18:07
        volupte napisał:

> Osiel , gdzie ty tego ruskiego trupa znalazłeś ?

Jego szafa jest pełna trupoów rosyjskich i żydowskich - jak na dobrego narodowca przystało.
      • simera16 Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 18:08
        volupte napisał:

> Osiel , gdzie ty tego ruskiego trupa znalazłeś ?
        >
        W szafie trzyma "na wszelki wypadek"...
        • volupte Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 18:13
          Osiel wie , ale nie powie, a media kłamią . Na konferencji tez klamali ze nie ma cieżko rannych.
    • kiemlicz88 Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 19:52
      Hanna Gronkiewicz-Waltz: Prowokacja się udała. Melduję wykonanie zadania.
      • volupte Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 19:57
        Ale czemu tu meldujesz , a nie bezpośrednio ?
    • humbak Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 13.06.12, 20:58
      Ciekawe ujęcie. Powiedz, jak poczytałeś artykułów i obejrzałeś w tiwi parę programów, miałeś ochotę iść i przywalić jakiemuś Rosjaninowi? Bo ja nie... i ośmielę się podejrzewać że przygniatająca większość społeczeństwa, zwłaszcza ta ze stabilną psychiką nie miałaby takiego problemu. Więc kto właściwie jest winny?
      • ossey Re: wojna polsko-ruska- kto odpowiedzialny ? 16.06.12, 10:05
        Oczywiscie wiekszosc, nawet przygniatajaca wiekszosc ale wystaczylo 500 kiboli aby uzanc ze 100 tys polskich kibicow pala nienawiscia do Rosji....i na tym polega prowokcja Rosjan a HGW z Tuskiem dali sie wmanipulowac w scenriusz napisany w Rosji....plus debilne artykuły w GW i innch tabliodach, ktore tylko podsycaly konflikt.
        Po bijatykach...sposob i charakter info. sie zmienil. Jednak nie da sie ukryc ze atak polski kiboli nastapil po wczesniejszych atakach rosyjskich na polskich koibicow...wiec trudno uzanwac "wylaczna" wine naszych kiboli. Malo tego , ukrywa sie faktyczne ilosc rannych i faktyczny rozwoj bijatyk....
        Najwieksze nasilenie bojek nastapilo po 1 w nocy ( wg mediow bojki juz wygasaly) ...Rosjanie zostali zmasakrowani, uciekajac zrzucali koszulki z napisami RUSIA i swoje flago narodowe, polscy kibole atakowali kazdego napotkanego Rosjanina....na drugi dzien praktycznie Rosjanie nie afiszwali sie ze swoimi symbolami narodowymi. Rosjanie sa przerazeni....
    • winliek O martwym Rosjaninie informacji nikt nie potwierdz 13.06.12, 21:03
      a.
      Proszę o jakieś źródło.

PS.
      Bydło popierane przez Rydzyka i PiS jest nieobliczalne.
      • humbak Re: O martwym Rosjaninie informacji nikt nie potw 13.06.12, 21:06
        Popieranie przez Rydzyka i PiS mają tu drugorzędne znaczenie. Nie są częścią problemu, tylko świadczą o popierających.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka