Dodaj do ulubionych

wiadomości Radia Maryja

22.06.12, 13:09
wczoraj późnym wieczorem wysłuchałem tego jadąc autem. Niesamowite słuchowisko.

Jest źle i drogo, władza zwala na kryzys. Na to Szydło z PIS tłumaczy, że odpowiednie projekty ustaw z ulgami dla ludzi zostały złożone w sejmie, ale platforma wyrzuciła je do kosza.

Wczorajsza "lista białoruska" to wrzutka gazety wyborczej mająca na celu poprawienie wizerunku Rosji w oczach Polaków. naprawdę padło słowo wrzutka.

Potem Prezes PIS domaga się wyrównania kwot rolnych.

Następnie Stankiewicz jąka się ze strachu wspominając napaść tego bandyty Niesiołowskiego. Postępowania nie wszczęto, za to ta sama prokuratura wszczęła postępowanie ws. związkowców walczących o nasze prawa.

Niesamowite to było, Gebels wiele by się mógł nauczyć od naszych ultrakatolików
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: wiadomości Radia Maryja 22.06.12, 13:11
      cóż
      masochista z Ciebie :))))
      • scoutek Re: wiadomości Radia Maryja 22.06.12, 13:57
        m.c.hrabia napisał:

> cóż
        > masochista z Ciebie :))))

może nie chciał usnąć za kierownicą to sobie podnosił poziom adrenaliny:)
        • wujaszek_joe Re: wiadomości Radia Maryja 22.06.12, 14:32
          jeszcze długo po tej podróży nie mogłem zasnąć :)
          • obraza.uczuc.religijnych Re: wiadomości Radia Maryja 22.06.12, 14:46
            Pewnie z zazdrości że nie jesteś tak niezależny i samodzielnie myślący.
    • obraza.uczuc.religijnych Re: wiadomości Radia Maryja 22.06.12, 13:12
      A nie było nic o walce z wolnością słowa poprzez wyrok na Dodę?
    • mietowe_loczki Re: wiadomości Radia Maryja 22.06.12, 13:14
      Niewiarygodne:)
      • szwampuch58 Re: wiadomości Radia Maryja 22.06.12, 13:20
        mietowe_loczki napisała:

> Niewiarygodne:)
        jest ze 20% baranow maja w narodzie
    • obraza.uczuc.religijnych Na tym polega pluralizm poglądów przezentowanych 22.06.12, 13:34
      w radiu maryja.
      • m.rycho Re: Na tym polega pluralizm poglądów przezentowan 22.06.12, 14:03
        W samochodzie słucham bardzo dużo Radyja , można się uzależnić.
        • wujaszek_joe Re: Na tym polega pluralizm poglądów przezentowan 22.06.12, 14:05
          do jakiegoś momentu jest to fascynujące, potem robi się żal tych ludzi.
          Takie radio jest bardzo potrzebne starszym ludziom, idea nie jest zła. tylko po co w tą politykę się babrają?
    • wanda43 Re: wiadomości Radia Maryja 22.06.12, 14:12
      Jak sie podre z mężem, to on mnie wieczorem katuje radyjem, bo wie, że dostaje furii na te szczekaczke. Szczegolnie jak zaczyna pier...c nijaki Nowak, stary komuch nawrocony i nawiedzony. Nic, tylko walic w ryj i patrzec, czy rowno puchnie.
    • boblebowsky Re: wiadomości Radia Maryja 22.06.12, 14:13
      A ja najbardziej lubię w tym radio przegląd prasy ograniczający się do gp, nd, urze czy rp :))
      • obraza.uczuc.religijnych Dzięki temu słuchacz RM zapozna się z pełnym 22.06.12, 14:23
        spektrum poglądów, nie to co leming słuchający tego właśnie przeglądu,.
        • boblebowsky Re: Dzięki temu słuchacz RM zapozna się z pełnym 22.06.12, 14:28
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

> spektrum poglądów, nie to co leming słuchający tego właśnie przeglądu,.

Tak właśnie pisdogłowi pojmują pluralizm w mediach i to całkiem na poważnie.
      • m.c.hrabia Re: wiadomości Radia Maryja 22.06.12, 14:26
        Kusicie
        nigdy tego nie słuchałem
        ale chyba zastosuję sposób męża wandy :)))
        może i u mnie się sprawdzi na ciche...............
        • wanda43 Re: wiadomości Radia Maryja 22.06.12, 15:15
          Kurde! Ani sie waż! Wystarczy, ze moj mnie tym radyjem katuje. Wzor opatentowany i nie do wykorzystywania przeciw innym żonom. Raz drugi posluchasz i jeszcze ci w nawyk wejdzie.
    • neoretronick Well, this is the radio voice of the snout - 22.06.12, 14:49
      ... amen !
    • marek-zakrzewski Nauczyli się demagogii od TVN'u i skompilowali 22.06.12, 15:34
      to pod swoje potrzeby. Korzystali z bardzo dobrych dziennikarskich wzorców.
      • jacekm22 Re: Nauczyli się demagogii od TVN'u i skompilowal 22.06.12, 15:51
        Niesamowite to było, Gebels wiele by się mógł nauczyć od naszych ultrakatolików

Jakie tam z nich ultra katoliki ..!!!! RM+TV Trwam sa glosem SEKTY ....!!!!
      • szwampuch58 Re: Nauczyli się demagogii od TVN'u i skompilowal 22.06.12, 15:55
        aaaa,beda w najbliszym czasie Tanczyc z ksiedzami?
        • marek-zakrzewski W TV wszystko jest możliwe. 20 lat temu jakby 22.06.12, 17:49
          ci ktoś powiedział, że będą programy w których prowadzi się dyskusje z niewidzialnymi ludźmi albo człowiekiem zombie, to byś nie uwierzył. Dzisiaj już nikogo to nie dziwi.

Część rozrywkowa TRWAM'u to duży niewykorzystany potencjał. Na razie uczą się jak redagować informacje w XXI wieku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka