Dodaj do ulubionych

Paradowska ma sporo racji

26.07.12, 08:09
Pomimo jej zaślepienia miłością do Tuska i platfusów. Że jak Robert Biedroń z Grodzką zabierają się do reklamy ustawy o związkach partnerskich, to natychmiast przybiera ona kształt ustawy dla homosiów, lesbijek i tranwestytów. Reszta pozostająca w związkach nieformalnych pozostaje skutecznie zaciemniona. Kościelni to bezlitośnie wykorzystują i walą homofobią ile wlezie w ciemne masy.

Sam takiej psychozie uległem, więc wiem o czym piszę.
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Kopacz PLUS, Tusk tchórz 26.07.12, 08:16
      haen2010 napisał:

> Pomimo jej zaślepienia miłością do Tuska i platfusów. Że jak Robert Biedroń z G
      > rodzką zabierają się do reklamy ustawy o związkach partnerskich, to natychmiast
      > przybiera ona kształt ustawy dla homosiów, lesbijek i tranwestytów. Reszta poz
      > ostająca w związkach nieformalnych pozostaje skutecznie zaciemniona. Kościelni
      > to bezlitośnie wykorzystują i walą homofobią ile wlezie w ciemne masy.
      > Sam takiej psychozie uległem, więc wiem o czym piszę.
      Dlatego projekt powinien być puszczony dalej a nie wstrzymany. Są jeszcze inni w komisjach sejmowych , którzy mogą tu sporo wnieść, jest poubliczność itp
      Ewa Kopacz ma u mnie PLUS-a!
      Tusk okazał się znowu tchórzem.
      • haen2010 Re: Kopacz PLUS, Tusk tchórz 26.07.12, 08:26
        Postawa platfusów żadnym zaskoczeniem nie jest. To takie kryptokościelne komuchy, obłuda i cynizm na full. Ale to się już kończy.
      • marcelpsl Re: Kopacz PLUS, Tusk tchórz 26.07.12, 13:39
        "Tusk okazał się znowu tchórzem. "
        Nie tylko Tusk:
        nieobecni byli: Gowin, Sikorski, Nowak i Iwiński.
    • bnov Re: Paradowska ma sporo racji 26.07.12, 13:43
      debata narodowa na sodomitami,

a po cichu, po uldze internetowej i po zasiłkach rodzinnych,

jak to w Polsce POpslu, skok cywilizacyjny
      • don.kichote Re: Paradowska ma sporo racji 26.07.12, 14:05
        bnov napisał:

> a po cichu, po uldze internetowej i po zasiłkach rodzinnych,

... i już niedługo PO sanatoriach...
    • boblebowsky Re: Paradowska ma sporo racji 26.07.12, 14:36
      haen2010 napisał:

> Pomimo jej zaślepienia miłością do Tuska i platfusów. Że jak Robert Biedroń z G
      > rodzką zabierają się do reklamy ustawy o związkach partnerskich, to natychmiast
      > przybiera ona kształt ustawy dla homosiów, lesbijek i tranwestytów. Reszta poz
      > ostająca w związkach nieformalnych pozostaje skutecznie zaciemniona. Kościelni
      > to bezlitośnie wykorzystują i walą homofobią ile wlezie w ciemne masy.
      >
      > Sam takiej psychozie uległem, więc wiem o czym piszę.

No, więc skoro to zrozumiałeś to, to może do ciebie dotrze, że większość swoich pomysłów Palikot w ten sam sposób torpeduje.
      • haen2010 Re: Paradowska ma sporo racji 26.07.12, 14:50
        Pieprzysz. Dzięki Palikotowi problemy mniejszości i opresyjnego państwa kościelnych dewotów wysunęły się wreszcie na plan pierwszy, jako ważne tematy cywilizacyjne. Sprawy dotyczące setek tysięcy kompletnie wypchniętych z państwa i ledwie tolerowanych dalej by mafia kościelna skutecznie torpedowała.

Bez tego Ruchu miałbyś sto procent kościelnego qrestwa w sejmie i zero dyskusji. Chyba dwadzieścia lat rządów na przemian kościelnych solidaruchów i komuchów są wystarczającym dowodem.

Nie błądzi ten, co nic nie robi.
        • bnov Re: Paradowska ma sporo racji 26.07.12, 15:14
          jakie ty skrypty masz wydrukowane i kto ci to zrobił

mam kolegę, sodomitę,

tematu jego ułomności nie poruszamy nigdy w rozmowie, bo o ułomnościach ludzie kulturalni dyskretnie milczą

w Kościele zapewne wśród księży więcej jest sodomitów niż w całej populacji, ale to margines Kościoła

jego zadanie, to niesienie myśli cywilizacyjnej i w Polsce, narodowej, aby tacy Farmazoni jak ty, nie narobili zbyt wiele szkód
        • boblebowsky Re: Paradowska ma sporo racji 26.07.12, 15:17
          haen2010 napisał:

> Pieprzysz. Dzięki Palikotowi problemy mniejszości i opresyjnego państwa kościel
          > nych dewotów wysunęły się wreszcie na plan pierwszy, jako ważne tematy cywiliza
          > cyjne.

Subiektywna ocena nie mająca pokrycia w faktach

Sprawy dotyczące setek tysięcy kompletnie wypchniętych z państwa i ledwi
          > e tolerowanych dalej by mafia kościelna skutecznie torpedowała.
          >
          > Bez tego Ruchu miałbyś sto procent kościelnego qrestwa w sejmie i zero dyskusji
          > . Chyba dwadzieścia lat rządów na przemian kościelnych solidaruchów i komuchów
          > są wystarczającym dowodem.

To samo, żadnego pokrycia w faktach. Nic z tej jednostronnej paplaniny RP nie wynika, a KK jak dobrze się miał tak ma.
    • platfusy.do.paki Re: Paradowska ma sporo racji 26.07.12, 17:10
      Biedroń to kompletny kretyn, dureń, na chama wciskający się ze swoją gejowską propagandą.
      Z polskiej polityki powinien być wyeliminowany po tej skrajnej durnocie:
      wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/392424,biedron-o-slowach-obamy-nie-powinien-przepraszac.html,1,2

• bnov przeczytałem, 26.07.12, 23:23
        debil,
        nie wszyscy nieszczęśni sodomici są durnowaci, ale ten to debil
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka