Dodaj do ulubionych

Prezes czy Formuła1 ?

02.09.12, 13:58

Polacy stanęli przed trudnym wyborem...

:-)
Obserwuj wątek
    • kzet69 Re: Prezes czy Formuła1 ? 02.09.12, 14:02
      Dzisiaj Prezes... trzeba wiedzieć czego się bać.....
      ps. jutro Natalia Partyka gra w finale Paraigrzysk o złoty medal
      www.facebook.com/nataliapartyka
      Nie wiesz o której godzinie i gdzie to mozna obejrzeć?
      • ex.mila Re: Prezes czy Formuła1 ? 02.09.12, 14:12
        kzet69 napisał:

> Dzisiaj Prezes... trzeba wiedzieć czego się bać.....

Przełączyłam na formułę a tam mega kraksa na starcie. Macki Prezesa sięgają daleko:-)

> ps. jutro Natalia Partyka gra w finale Paraigrzysk o złoty medal
        > www.facebook.com/nataliapartyka
        > Nie wiesz o której godzinie i gdzie to mozna obejrzeć?

Dzięki za info, jak nie będzie jakiegoś ciekawego meczu na USO obejrzę na sportlemon, albo liescorehunter
        • ex.mila Re: Prezes czy Formuła1 ? 02.09.12, 21:43
          ex.mila napisała:

> kzet69 napisał:
          >
          > > Dzisiaj Prezes... trzeba wiedzieć czego się bać.....
          >
          Obiecał mi likwidację gimnazjów...a obiecałeś, ze Palikot mi to obieca.

:-)
          • kzet69 Re: Prezes czy Formuła1 ? 02.09.12, 23:42
            Miller tez obiecał, Palikot zdaje się oświaty w tym sezonie nie mia w planach... Na jesieni prezentacja pakietu gospodarczego Gibały i Grodzkiej
            • ex.mila Re: Prezes czy Formuła1 ? 02.09.12, 23:49
              kzet69 napisał:

> Miller tez obiecał, Palikot zdaje się oświaty w tym sezonie nie mia w planach..
              > . Na jesieni prezentacja pakietu gospodarczego Gibały i Grodzkiej

Żal mi Grodzkiej, że swoim nazwiskiem musi firmować Gibałę, ze są wymieniani w jednym rządku.
              • kzet69 Re: Prezes czy Formuła1 ? 03.09.12, 00:04
                ale to była jej inicjatywa, by razem to robili, ona socjalistka, on liberał, ciekaw jestem co z tego wyjdzie...
                • kzet69 Re: Prezes czy Formuła1 ? 03.09.12, 00:06
                  Mecz Natalii Partyki zaczyna się o 7.30 pm czyli u nas chyba 21.30...
                  www.facebook.com/nataliapartyka
                  • ex.mila Re: Prezes czy Formuła1 ? 03.09.12, 00:12
                    kzet69 napisał:

> Mecz Natalii Partyki zaczyna się o 7.30 pm czyli u nas chyba 21.30...
                    > www.facebook.com/nataliapartyka

Obejrzę w zależności od tego co będzie się działo na USO. Nie jestem hipokrytką, nie będę udawać, ze nie mogę się doczekać, chociaż oczywiście życzę Natalii Partyce wygranej.
                  • ex.mila A to czytałeś? 03.09.12, 00:42
                    Maruderzy

Wielki tłok panował w grupie tych, którzy dostali od dziennikarzy sygnały ostrzegawcze. W tej kategorii moglibyśmy ułożyć nawet trzydziestkę, ale pozostajemy przy pięciu ostrzeżeniach. I znów decydująca była suma głosów. Warto jednak zauważyć, że w tej kategorii znalazły się typowania nietypowe - na przykład żółta kartka dla całego klubu Ruchu Palikota za brak rzetelnej sejmowej pracy, skupieniu się na konferencjach prasowych i wymyślaniu skandalizujących happeningów. Sygnał ostrzegawczy dostał również klub PO za brak dyskusji i bezwolne podnoszenie rąk w głosowaniach.

Na twoje nieszczęście żółtą kartkę dostał też klub PO i nie możesz oskarżyć Polityki o chodzenie na pasku Platformy. Co za pech.

Więcej pod adresem www.polityka.pl/kraj/1529881,1,wyniki-15-rankingu-poslow-tygodnika-polityka.read#ixzz25M3pWPdZ
                    • kzet69 Re: A to czytałeś? 03.09.12, 01:42
                      No cóż debiutanckie frycowe :)... Natomiast dziwny ten ranking pod tym względem że PiS i SP powinny dostać czerwone kartki za rozwalanie obrad, bredzenie nie na temat i chamstwo z mównicy...
                      • ex.mila Re: A to czytałeś? 03.09.12, 11:06
                        kzet69 napisał:

> No cóż debiutanckie frycowe :)... Natomiast dziwny ten ranking pod tym względem
                        > że PiS i SP powinny dostać czerwone kartki za rozwalanie obrad, bredzenie nie
                        > na temat i chamstwo z mównicy...

Macie farta, ze macie Rozenka, ale według Polska the Times to rozłamowiec.

Andrzej Rozenek (Ruch Palikota) - najlepszy debiut w Ruchu Palikota i jeden z najlepszych w Sejmie. Mimo medialnej kariery (jest rzecznikiem klubu), nie zapomina o pracy parlamentarnej. - Rozenek? Chciałoby się powiedzieć „rodzynek” u Palikota. Aktywny tam, gdzie orientuje się o czym mówi, a jak czegoś nie wie, to nie udaje i nie plącze się w nadmiarze słów. – Świetnie sprawdza się jako poseł, Janusz Palikot powinien być mu wdzięczny za prowadzenie polityki całej partii i ratowanie w trudnych sytuacjach. Chyba jedyny poseł w tym ugrupowaniu, który nie traktuje polityki jako nieustannego show. To garść opinii zaczerpniętych z uzasadnień dziennikarzy.

Więcej pod adresem www.polityka.pl/kraj/1529881,2,wyniki-15-rankingu-poslow-tygodnika-polityka.read#ixzz25Obg2p50
                • ex.mila Re: Prezes czy Formuła1 ? 03.09.12, 00:11
                  kzet69 napisał:

> ale to była jej inicjatywa, by razem to robili, ona socjalistka, on liberał, ci
                  > ekaw jestem co z tego wyjdzie...

A ja w ogóle nie jestem ciekawa. Interesują mnie inicjatywy Grodzkiej, nie wiem czemu sobie tego psuja przygruchała.
      • qqazz Re: Prezes czy Formuła1 ? 02.09.12, 21:56
        za tydzień nasi parafutbolisci graja z Czaqrnogórą, tez nie będzie transmisji.

pozdrawiam
        • ex.mila Re: Prezes czy Formuła1 ? 02.09.12, 22:00
          qqazz napisał:

> za tydzień nasi parafutbolisci graja z Czaqrnogórą, tez nie będzie transmisji.
          >

Kto by się na TVP oglądał. Od dawna wszystko oglądam w necie. Zresztą nie płacę abonamentu więc uczciwie nie wymagam. I jakby ktoś miał wątpliwości - szerokim łukiem omijam transmisje tej para-dyscypliny jaką jest piłka nożna.
    • yoma Re: Prezes czy Formuła1 ? 03.09.12, 15:36
      qrde, ludzie, może ostatnia taka niedziela lata, a ci przyklejeni do telewizora...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka