axyzaa 02.09.12, 13:58 Polacy stanęli przed trudnym wyborem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kzet69 Re: Prezes czy Formuła1 ? 02.09.12, 14:02 Dzisiaj Prezes... trzeba wiedzieć czego się bać..... ps. jutro Natalia Partyka gra w finale Paraigrzysk o złoty medal www.facebook.com/nataliapartyka Nie wiesz o której godzinie i gdzie to mozna obejrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Prezes czy Formuła1 ? 02.09.12, 14:12 kzet69 napisał: > Dzisiaj Prezes... trzeba wiedzieć czego się bać..... Przełączyłam na formułę a tam mega kraksa na starcie. Macki Prezesa sięgają daleko:-) > ps. jutro Natalia Partyka gra w finale Paraigrzysk o złoty medal > www.facebook.com/nataliapartyka > Nie wiesz o której godzinie i gdzie to mozna obejrzeć? Dzięki za info, jak nie będzie jakiegoś ciekawego meczu na USO obejrzę na sportlemon, albo liescorehunter Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Prezes czy Formuła1 ? 02.09.12, 21:43 ex.mila napisała: > kzet69 napisał: > > > Dzisiaj Prezes... trzeba wiedzieć czego się bać..... > Obiecał mi likwidację gimnazjów...a obiecałeś, ze Palikot mi to obieca. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Prezes czy Formuła1 ? 02.09.12, 23:42 Miller tez obiecał, Palikot zdaje się oświaty w tym sezonie nie mia w planach... Na jesieni prezentacja pakietu gospodarczego Gibały i Grodzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Prezes czy Formuła1 ? 02.09.12, 23:49 kzet69 napisał: > Miller tez obiecał, Palikot zdaje się oświaty w tym sezonie nie mia w planach.. > . Na jesieni prezentacja pakietu gospodarczego Gibały i Grodzkiej Żal mi Grodzkiej, że swoim nazwiskiem musi firmować Gibałę, ze są wymieniani w jednym rządku. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Prezes czy Formuła1 ? 03.09.12, 00:04 ale to była jej inicjatywa, by razem to robili, ona socjalistka, on liberał, ciekaw jestem co z tego wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Prezes czy Formuła1 ? 03.09.12, 00:06 Mecz Natalii Partyki zaczyna się o 7.30 pm czyli u nas chyba 21.30... www.facebook.com/nataliapartyka Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Prezes czy Formuła1 ? 03.09.12, 00:12 kzet69 napisał: > Mecz Natalii Partyki zaczyna się o 7.30 pm czyli u nas chyba 21.30... > www.facebook.com/nataliapartyka Obejrzę w zależności od tego co będzie się działo na USO. Nie jestem hipokrytką, nie będę udawać, ze nie mogę się doczekać, chociaż oczywiście życzę Natalii Partyce wygranej. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila A to czytałeś? 03.09.12, 00:42 Maruderzy Wielki tłok panował w grupie tych, którzy dostali od dziennikarzy sygnały ostrzegawcze. W tej kategorii moglibyśmy ułożyć nawet trzydziestkę, ale pozostajemy przy pięciu ostrzeżeniach. I znów decydująca była suma głosów. Warto jednak zauważyć, że w tej kategorii znalazły się typowania nietypowe - na przykład żółta kartka dla całego klubu Ruchu Palikota za brak rzetelnej sejmowej pracy, skupieniu się na konferencjach prasowych i wymyślaniu skandalizujących happeningów. Sygnał ostrzegawczy dostał również klub PO za brak dyskusji i bezwolne podnoszenie rąk w głosowaniach. Na twoje nieszczęście żółtą kartkę dostał też klub PO i nie możesz oskarżyć Polityki o chodzenie na pasku Platformy. Co za pech. Więcej pod adresem www.polityka.pl/kraj/1529881,1,wyniki-15-rankingu-poslow-tygodnika-polityka.read#ixzz25M3pWPdZ Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: A to czytałeś? 03.09.12, 01:42 No cóż debiutanckie frycowe :)... Natomiast dziwny ten ranking pod tym względem że PiS i SP powinny dostać czerwone kartki za rozwalanie obrad, bredzenie nie na temat i chamstwo z mównicy... Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: A to czytałeś? 03.09.12, 11:06 kzet69 napisał: > No cóż debiutanckie frycowe :)... Natomiast dziwny ten ranking pod tym względem > że PiS i SP powinny dostać czerwone kartki za rozwalanie obrad, bredzenie nie > na temat i chamstwo z mównicy... Macie farta, ze macie Rozenka, ale według Polska the Times to rozłamowiec. Andrzej Rozenek (Ruch Palikota) - najlepszy debiut w Ruchu Palikota i jeden z najlepszych w Sejmie. Mimo medialnej kariery (jest rzecznikiem klubu), nie zapomina o pracy parlamentarnej. - Rozenek? Chciałoby się powiedzieć „rodzynek” u Palikota. Aktywny tam, gdzie orientuje się o czym mówi, a jak czegoś nie wie, to nie udaje i nie plącze się w nadmiarze słów. – Świetnie sprawdza się jako poseł, Janusz Palikot powinien być mu wdzięczny za prowadzenie polityki całej partii i ratowanie w trudnych sytuacjach. Chyba jedyny poseł w tym ugrupowaniu, który nie traktuje polityki jako nieustannego show. To garść opinii zaczerpniętych z uzasadnień dziennikarzy. Więcej pod adresem www.polityka.pl/kraj/1529881,2,wyniki-15-rankingu-poslow-tygodnika-polityka.read#ixzz25Obg2p50 Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Prezes czy Formuła1 ? 03.09.12, 00:11 kzet69 napisał: > ale to była jej inicjatywa, by razem to robili, ona socjalistka, on liberał, ci > ekaw jestem co z tego wyjdzie... A ja w ogóle nie jestem ciekawa. Interesują mnie inicjatywy Grodzkiej, nie wiem czemu sobie tego psuja przygruchała. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Prezes czy Formuła1 ? 02.09.12, 21:56 za tydzień nasi parafutbolisci graja z Czaqrnogórą, tez nie będzie transmisji. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Prezes czy Formuła1 ? 02.09.12, 22:00 qqazz napisał: > za tydzień nasi parafutbolisci graja z Czaqrnogórą, tez nie będzie transmisji. > Kto by się na TVP oglądał. Od dawna wszystko oglądam w necie. Zresztą nie płacę abonamentu więc uczciwie nie wymagam. I jakby ktoś miał wątpliwości - szerokim łukiem omijam transmisje tej para-dyscypliny jaką jest piłka nożna. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Prezes czy Formuła1 ? 03.09.12, 15:36 qrde, ludzie, może ostatnia taka niedziela lata, a ci przyklejeni do telewizora... Odpowiedz Link Zgłoś