pispisia 28.09.12, 14:47 Mowy pogrzebowe masakra!!! Lansowali się politycy a gdzie rodzina???? Sprzedali prawa do pogrzebu jak Ola Kwaśniewska do ślubu? Spektakl polityczny a nie pogrzeb! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiu-bzdziu2010 Re: Pogrzeb pani Anny 28.09.12, 14:52 i już na wstępie bład : "szanowno rodzino"- w inwokacji Yarka Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Buczał ktoś? 28.09.12, 15:29 To przecież tradycyjne zachowanie pislamistów na cmentarzach. S. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Pogrzeb pani Anny 28.09.12, 15:51 za zycia biedna staruszke zmanipulowali to czego wymagasz od zaklinaczy rzeczywistosci na pogrzebie Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Pogrzeb pani Anny 28.09.12, 16:22 Boisz się, ze pamiętamy i będziemy pamiętać ? Nie zapomnimy smoleńska - prawda do bólu a nie do bulu mój drogi lemingu Potem stanie na Krakowskim pomnik i stać będzie tam wieki Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Pogrzeb pani Anny 28.09.12, 16:26 Na pewno tego chcesz,Wacek? static.polskieradio.pl/files/87cb9b29-baaf-42d1-b8db-7cbf35c23f94.file Odpowiedz Link Zgłoś
piq ja też ci wacek, i innym wackom,... 28.09.12, 16:40 ...nie zapomnę, jak biednym starym ludziom wciskaliście brednie o zamachu, żeby zarobić kasę i głosy wyborcze. Widzę po mojej biednej teściowej, która martwi się codziennie, że Polska nie jest niepodległa, bo jej to wmówiłeś, wacek, i tobie podobne gnojki. Na Krakowskim nie stanie żaden pomnik. Wasza prawda to góvvno prawda, tezusia przedsiębiorstwa Smoleńsk Business wykoncypowana żeby z gapola zrobić drugą agorę. A teraz idź się pozachwycać szmittem, czy jak mu tam było, albo stalinowcem szulcem, czy jak mu tam dzisiaj jest. No już, won, pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: ja też ci dzentelmenie, i innym dzentelmen,... 28.09.12, 16:55 państwo zdało egzamin i rozkupuje groby ofiar smoleńskich by potwierdzić, że są dowody na to że zdało egzamin ps pozdrowienia dla teściowej - mądrej teściowej a w kwestii pomnika- on tam de facto stoi i jutro będę razem ze 100-200 tysiącami innych by złożyć tam kwiaty i zapalić znicze. Nie bój się zajrzyj tam nikt ci krzywdy nie zrobi- my nie postępujemy tak jak wasi ludzie w Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ja też ci dzentelmenie, i innym dzentelmen,.. 28.09.12, 17:00 Co ty perderolisz???? :O:O:O:O Odpowiedz Link Zgłoś
piq ktoś ci, wacek, okupuje państwo?... 28.09.12, 19:52 Kto? Inni Polacy? Moja teściowa jest mądra, ale nie potrafi weryfikować bredni serwowanych przez Smoleńsk Business. Na szczęście ma mnie i w zamach już nie wierzy, bo jej pokazałem palcem miejsce w stenogramie, które wyklucza zamach, wacku: 4 min. przed uderzeniem w ziemię z jaka40 na lotnisku przyszedł komunikat "Arek, teraz widać dwieście". Po takim komunikacie żaden dowódca samolotu, a zwłaszcza ten, który wiezie na pokładzie głowę państwa, nie ma prawa nawet pomyśleć o próbie lądowania. Ale wy, smoleńska ćwierćinteligencja, łykacie jak gęś kluchy każde słowo uświęcone publikacją w złodziejskich przekaziorach tow. sakiewkiewicza (zatrudniającego w redakcji osoby prawomocnie skazane za korupcję, plagiatorki - na spółkę z komunistyczną superstacją - oraz mężatki sypiającą z informatorami w zamian za sensacyjnego niusa). Taka jest ta twoja rewolucja moralna. Łgarstwo smoleńskie, oszustwo małżeńskie, powoływanie się na wpływy u śp. Lecha Kaczyńskiego i wzięcie za to pieniędzy od Dochnala - a ty i reszta wacków wierzycie w to jak w pisma objawione. Jesteście gorsi niż platfusie lemingi, dużo gorsi, bo naiwniejsi - i przekonani o własnej racji jak bolszewicy. CO widać po was, tawariszcz wacław. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Pogrzeb pani Anny 28.09.12, 16:51 kecawa napisał: > Boisz się, ze pamiętamy i będziemy pamiętać ? > > Nie zapomnimy smoleńska - prawda do bólu a nie do bulu mój drogi lemingu > Potem stanie na Krakowskim pomnik i stać będzie tam wieki > Czym straszysz? PiS ma jakieś plany na wzór Berezy? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Pogrzeb pani Anny 28.09.12, 17:12 Zaiste Bereza by była dla niektórych wskazana ps w okresie sanacji Bereza wypełniała wyśmienicie swoją rolę - Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Pogrzeb pani Anny 01.10.12, 21:34 jakie to szczęście że ludzie się na was poznali. Polacy kochają wolność i nie dadzą jej sobie odebrać Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Seremet człowiek Tuska 28.09.12, 16:38 stawia tezy z którymi zainteresowane rodziny się nie zgadzają napiszę wprost ktoś kłamie ps Arabskiemu i Kopacz wydawało się że są w kwietniu 2010 roku w Moskwie na wycieczce Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Seremet człowiek Tuska 28.09.12, 16:57 a któś im każe się zgadzać??? Byłoby głupio, gdyby się zgadzały boć do tej pory, nie zgadzały się z niczym :(:(:( Zważ wacku, że to ciągle te same rodziny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: jeżeli to jest pogrzeb... 28.09.12, 17:13 spytaj się tych co zarządzają wyjątkowo sprawnym państwem i stawiają tezę, że państwo tuskowate zdało egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow To jedna z piękniejszych kart polskiej opozycji 28.09.12, 17:30 W lipcu 2006 gdański Instytut Pamięci Narodowej ujawnił, że Annę Walentynowicz inwigilowało ponad 100 funkcjonariuszy i tajnych współpracowników Służby Bezpieczeństwa, w 1981 planując jej otrucie zaangazowano dwóch funkcjonariuszy i TW. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: To jedna z piękniejszych kart polskiej opozyc 28.09.12, 17:43 tylko szkoda ze IPN(Instytut Polskiej Nienawisci) to kacze bagno,fabryka jadu na zamowienie Wolakow Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: To jedna z piękniejszych kart polskiej opozyc 28.09.12, 18:07 szwampuch58 napisał: > tylko szkoda ze IPN(Instytut Polskiej Nienawisci) to kacze bagno,fabryka jadu n > a zamowienie Wolakow Jad jest po każdej stronie, nie tylko Wolaków. Na tym forum to wręcz odwrotnie. Najbardziej agresywni, wulgarni knajacy to POkemony. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: To jedna z piękniejszych kart polskiej opozyc 28.09.12, 18:11 wiem ,wiem:biale jest czarne a czarne jest biale i nikt nie udowodni ze tak nie jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: To jedna z piękniejszych kart polskiej opozyc 28.09.12, 18:14 szwampuch58 napisał: > wiem ,wiem:biale jest czarne a czarne jest biale i nikt nie udowodni ze tak ni > e jest!!! Zwisa mi to. Pisałem o Walentynowicz a cytatami z polityków przerzucaj się z innymi trollami np z PIS. Ta zabawa to nie moja bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: To jedna z piękniejszych kart polskiej opozyc 29.09.12, 03:45 wiosnaludzikow napisał: > W lipcu 2006 gdański Instytut Pamięci Narodowej ujawnił, że Annę Walentynowicz > inwigilowało ponad 100 funkcjonariuszy i tajnych współpracowników Służby Bezpie > czeństwa, w 1981 planując jej otrucie zaangazowano dwóch funkcjonariuszy i TW. Cienko. Jak już fabrykowali, to mogli sfabrykować ze 300 funkcjonariuszy a nie marną setkę. A ile tysięcy funkcjonariuszy Kaczyńskich inwigilowało? S. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: To jedna z piękniejszych kart polskiej opozyc 29.09.12, 07:35 snajper55 napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > W lipcu 2006 gdański Instytut Pamięci Narodowej ujawnił, że Annę Walentyn > owicz > > inwigilowało ponad 100 funkcjonariuszy i tajnych współpracowników Służby > Bezpie > > czeństwa, w 1981 planując jej otrucie zaangazowano dwóch funkcjonariuszy > i TW. > > Cienko. Jak już fabrykowali, to mogli sfabrykować ze 300 funkcjonariuszy a nie > marną setkę. Po co plujesz na tak czysty życiorys ? Kompleksy ? Wyrzuty sumienia ? ...czy zwykłe prostactwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: To jedna z piękniejszych kart polskiej opozyc 01.10.12, 13:09 wiosnaludzikow napisał: > Po co plujesz na tak czysty życiorys ? Kompleksy ? Wyrzuty sumienia ? ...czy zw > ykłe prostactwo ? Nie widzisz, że to nie ja pluję tylko ci, którzy go używają do swoich politycznych celów? Podobnie jak używają smoleńskie zwłoki po których trumnach usiłują piąć się do władzy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Z zapluwającym się Macierewiczem :-0 28.09.12, 18:26 Ohyda i zgroza. --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
piq jeśli oni są lemingi, to wy, wacki, to pleń:... 28.09.12, 19:57 ...zlepione w jedną masę larwy robacze ślepo dążące tam, gdzie cały pleń, choć pleń nie ma mózgu i po prostu lezie. Odpowiedz Link Zgłoś
piq waculka, ziemiórko pleniówko,... 28.09.12, 19:59 ...ty naprawdę uczysz w szkole? Mam nadzieję, że prac ręcznych, a nie historii albo czegoś poważnego, bo straszny z ciebie prymityw. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: waculka, ziemiórko pleniówko,... 29.09.12, 03:47 piq napisał: > ...ty naprawdę uczysz w szkole? Mam nadzieję, że prac ręcznych, a nie historii > albo czegoś poważnego, bo straszny z ciebie prymityw. Co cieć co dzieci uczy w szkole worki w odpowiednich boksach wieszać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Pogrzeb pani Anny 28.09.12, 23:17 To nie był pogrzeb! Jak ksiądz zaintonował śpiewanie hymnu, to już wiadomo było, że to nie pogrzeb tylko szopka.Współczuję pani Annie,były salwy,był hymn ( po co?) a tak naprawdę pogrzebu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
zomozadwa Re: Pogrzeb pani Anny 29.09.12, 00:12 stalin eeee, to znaczy zetempówce zapewne zwisa to i powiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
sawawawa [...] 29.09.12, 03:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Ile razy jeszcze ją wykopią i pochowają? 29.09.12, 03:49 Wassermana mają ponoć po raz drugi wykopywać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Ile razy jeszcze ją wykopią i pochowają? 29.09.12, 07:14 najper55 napisał: > Wassermana mają ponoć po raz drugi wykopywać. > > S. zasłużył na to Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ile razy jeszcze ją wykopią i pochowają? 01.10.12, 13:10 rzewuski1 napisał: > zasłużył na to Nie, nikt na to nie zasłużył. Nawet ci, którzy to robią. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Ile razy jeszcze ją wykopią i pochowają? 01.10.12, 13:35 Myślę , że panią Annę też jeszcze nieraz ruszą , bo jak już zobaczyli, że można się wylansować w telewizji to nie popuszczą i będzie kolejny odcinek serialu p.t. "Pogrzeb" Ciekawe, czy i w tym przedsięwzięciu scenariusz pisze pani Łebkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ile razy jeszcze ją wykopią i pochowają? 01.10.12, 15:36 pispisia napisała: > Myślę , że panią Annę też jeszcze nieraz ruszą , bo jak już zobaczyli, że można > się wylansować w telewizji to nie popuszczą i będzie kolejny odcinek serialu p > .t. "Pogrzeb" Ciekawe, czy i w tym przedsięwzięciu scenariusz pisze pani Łebkow > ska. Ekshumacja, czyli zaglądnijmy do naszych kochanych bliskich. Policzmy czy jakiejś kosteczki nie brakuje. A może to obca trzustka? Och, ach, jakie to wstrząsające! Obca trzustka leży obok ciała naszego kochanego tatusia! Niech państwo nam szybciutko za ten wstrząs wypłaca odszkodowanie. Jakieś 50 milionów co najmniej. Za ten szok, tę traumę, ten ból! S. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Pogrzeb pani Anny 01.10.12, 20:28 doprawdy? No to podziekuj ryzym, bo to oni doprowadzili do dziadostwa. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Pogrzeb pani Anny 01.10.12, 20:33 Wreszcie. Niech spoczywa w pokoju. Może i jej zwolennicy umilkną. Odpowiedz Link Zgłoś