kiemlicz88 19.10.12, 10:00 Czytelny sygnał z Rosji do rządu Tuska - mamy wiele materiałów i nie obawiamy się ich użyć, więc grzeczni bądźcie. Rząd PO jak zwykle nabrał wody w usta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: Czytelny sygnał z Rosji 19.10.12, 10:11 Może jednak pokażą prawdziwe badania dot. stanu trzeźwości L. Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ja chcę zapis ostatniej rozmowy braci! 19.10.12, 10:29 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Może jednak pokażą prawdziwe badania dot. stanu trzeźwości L. Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Ja chcę zapis ostatniej rozmowy braci! 19.10.12, 11:18 zapijaczony_ryj napisał: > obraza.uczuc.religijnych napisał: > > > Może jednak pokażą prawdziwe badania dot. stanu trzeźwości L. Kaczyńskieg > o. Czyli dalej obstajesz przy wersji, że Kaczyński i Błasik siedzieli za sterami samolotu? Wyobraź sobie taką sytuację, jesteś kierowcą samochodu i wieziesz kolegę,który jest w stanie nietrzeźwym.Policja, która zatrzyma cię do kontroli będzie badała ciebie czy tego pasażera? Luuudzie ze sekty PO, przestańcie juz pier..ć farmazony na temat pijanego Błasika,Błasika za sterami i doszukiwać się jakiejś sensacji w rozmowie Jarosława z bratem. Gdyby tam było coś co mogłoby pogrążyć Kaczora- dawno ta rozmowa byłaby już udostępniona oficjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Ja chcę zapis ostatniej rozmowy braci! 19.10.12, 11:26 dyby tam było coś co mogłoby pogrążyć Kaczora- dawno ta rozmowa byłaby już udo > stępniona oficjalnie. jednak ta rozmowa nie jest upubliczniona dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Contadore, skąd wniosek 19.10.12, 11:32 bozon.higsa napisał(a): > Czyli dalej obstajesz przy wersji, że Kaczyński i Błasik siedzieli za sterami s > amolotu? że ryj obstaje przy tym co napisałeś? > Wyobraź sobie taką sytuację, jesteś kierowcą samochodu i wieziesz kolegę,który > jest w stanie nietrzeźwym.Policja, która zatrzyma cię do kontroli będzie badała > ciebie czy tego pasażera? > > Luuudzie ze sekty PO, przestańcie juz pier..ć farmazony na temat pijanego Błasi > ka,Błasika za sterami i doszukiwać się jakiejś sensacji w rozmowie Jarosława z > bratem. > Gdyby tam było coś co mogłoby pogrążyć Kaczora- dawno ta rozmowa byłaby już udo > stępniona oficjalnie. > Gdyby w zdjęciach było coś ważnego już dawno zostałyby opublikowane oficjalnie, full marksie. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk245 Re: Czytelny sygnał z Rosji 19.10.12, 13:18 idiotyczne to z ta trzezwoscia naturalne jest ze polityk lub ksiadz cpnajmniej jedna lampke wina dzoennie wypije jezeli jakis idiota niema czego sie uczepic czepia sie trzezwosci innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Czytelny sygnał z Rosji 19.10.12, 13:31 Zwłaszcza z rana lubi se chlapnąć lecąc na miejsce kaźni Polaków. No ale to w końcu patriota był, nie to co Kwaśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Nie zgadzam się 19.10.12, 10:11 Nie zgadzam się zarówno co do "czytelnych sygnałów z Rosji", bo tych zdjęć nie opublikowała "Rosja", jak i co do zachowania naszego rządu. Akurat mi się podoba. Uważam, że zrobili, co mogli. Wezwanie ambasadora to w dyplomatycznym języku ostra reakcja. Apelują o śledztwo i dotarcie do autora zdjęć. Nic więcej się nie da zrobić... Polskie służby nie mogą prowadzić śledztw na terenie innych państw. Jeśli coś mi się nie podoba, to niektóre artykuły dziennikarskie, że "fotografował każdy, kto chciał". Może i tak było, ale nie w prosektorium. Tam dostęp był ograniczony... Nasz rząd ma prawo się domagać rezultatów.. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc jest dokladnie tak jak mowisz 19.10.12, 10:14 Rosja powinna byla od samego poczatku mowic prawde - Tuska juz by dawno nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: jest dokladnie tak jak mowisz 19.10.12, 10:18 co to znaczy 'nie było"? zastrzelili by go? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: jest dokladnie tak jak mowisz 19.10.12, 10:20 To znaczy że jaka jest prawda? Rosja przecież od początku mówi prawdę tak jak chcesz-raport MAK. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc [...] 19.10.12, 10:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: jest dokladnie tak jak mowisz 19.10.12, 10:38 Hehehe no coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To Tusk kazał bratu lądować? 19.10.12, 10:31 rccc napisał: > Rosja powinna byla od samego poczatku mowic prawde - Tuska juz by dawno nie byl > o Jak by opublikowali ostatnia zrozmowę braci to Jarozbawa by raczej nie było Odpowiedz Link Zgłoś
jot-es49 Kiemlicz! 19.10.12, 10:21 Przeczytaj uważnie tekst zamieszczony wraz ze zdjęciami a potem wypowiadaj się na temat czytelnych sygnałów i skąd one płyną! Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re:Zobaczyliście zdjęcia i co z tego 19.10.12, 10:35 Zobaczyliście zdjęcia ciał ofiar katastrofy i ciał na stole sekcyjnym ..i co z tego - zmienia to przyczyne katastrofy - nie zmienia to mozliwy tylko w Polsce fakt , że całe dowództwo armii wlazło w jeden samolot i zgineło -to skrajny kretynizm i wbrew logice wojskowosci -więc nie dziwota , że zgineli lądowanie na terytorium wroga na nieprzygotowanym lotnisku i we mglę to dowód skrajnej głupoty -winnych nie ma tak jak na Stadionie Narodowym . Pan wini wójta , wójt księdza a nam zewsząd nędza . jak tak rodziny chetnie pokazują się w telewizorni -co chwilę to nowa to maja prawde na zdjęciach jakiej chciały . Dwa lata to nie do telewizora tylko groby sprzątac na 1 listopada . Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Czytelny sygnał z Rosji 19.10.12, 11:11 Nie opublikowała Rosja. Hehe. Widzę, że jesteś specjalistą od Rosji. Skądś chyba te materiały "przypadkowo" wyciekły, tak jak taśmy z Tuskiem i Milewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Czytelny sygnał z Rosji 19.10.12, 11:58 kiemlicz88 napisał: ...Skądś chyba te materiały "przypadkowo" wyciekły, tak jak taśmy z Tuskiem i Milewskim. I to jest właśnie cały PiS. Jeśli fakty nie zgadają się z ich tezą - tym gorzej dla faktów. Nie było żadnych taśm z Tuskiem i Milewskim - były taśmy nagrane przez jakiegoś prowokatora mieniącego się dziennikarzem który podszył się pod urzędnika z kancelarii premiera. Ale co tam - kłamca i manipulator zrobi z tego "taśmy z Tuskiem" bo zakłada że "ciemny lud to kupi", a kłamstwo powtórzone sto razy staje się prawdą. Przy czym szubrawiec doskonale wie że kłamie, że manipuluje, że prawda jest zupełnie inna, ale na użytek ciemnych interesów robi to z pełną premedytacją. To samo dotyczy AG, to samo dotyczy stadionu, to samo dotyczyło słynnej "grubej kreski" Mazowieckiego której znaczenie było zupełnie inne niż przypisane (nawiasem mówiąc w oryginale była "gruba linia"). Kłamstwo, manipulacja, inwektywa, pomówienie, obrzydliwa sugestia - to jest główny arsenał panaprezesa i jego kundli takich jak właśnie rzeczony kiemlicz i jemu podobni. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Czytelny sygnał z Rosji 19.10.12, 12:29 "Nie było żadnych taśm". Serafin Ci się udzielił. Co jest kłamstwem ze stadionem, a co z AG? Zacznij myśleć, zamiast powtarzać PO-pagandę. Szubrawiec, kundel, manipulacja - chyba towarzyszu nerwy Wam puszczają. Bawcie się dobrze, lemingi. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Czytelny sygnał z Rosji 19.10.12, 15:07 kiemlicz88 Masz rację, rzeczywiście nerwy mi puszczają. Bo jak ma się doczynienia z tak bezwstydnym kłamstwem, wygłaszanym bez nawet zająknięcia się, tak po prostu w żywe oczy - to rzeczywiście nerwy moga nie wytrzymać. Tak samo nie wytrzymywały mi nerewy w latach '70., '80., kiedy to z telewizora płynął stek kłamstw i manipulacji; kiedy to zaprzeczano oczywistym faktom i pluto nam w twarze bezpiecznie kryjąc się za parawanem zomowskich pałek i kałachów. Masz rację, nerwy mi puszczają. Puszczają mi kedy swoje tyrady wygłasza hofman czy błaszczak, puszczają mi kiedy widzę i słyszę panaprezesa nieodparcie kojarzącego sie z późnym Gomułką - bo doskonale pamiętam i Gomułkę, i Urbana, i Barańskiego ( a nawet jeszcze Wandę Odolską której tradycję doskonale kontynuują takie "gwiazdy" dziennikarstwa jak stankiewicz czy lichocka) , i całą tę plejadę komunistycznych kundli szczekających jednym głosem pod dyktando jakiegoś sekretarza. A dziś ty i twoi pobratymcy spod znaku blźniąt stanowicie doskonałą kontynuację swoich idoli z tamtych lat.lat Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Czytelny sygnał z Rosji 19.10.12, 11:59 Co takiego miałaby mieć Moskwa na nasz rząd? Pewnie dowody na to, że Tusk z Putinem organizują zamach, a później wspólnie usuwają ślady... Jedna z polonijnych stron opublikowała nawet taki obrazek. To co na razie wiemy, to że 1. PiS twierdził, że użyto broni elektromagnetycznej. PiS skłamał. 2. PiS twierdził, że użyto bomby próżniowej. PiS skłamał. 3. PiS twierdził, że użyto sztucznej mgły. PiS skłamał. 4. PiS twierdził, że samolot nie uderzył o brzozę. PiS skłamał. 5. PiS twierdził, że w samolocie użyto środków chemicznych. PiS skłamał. 6. PiS twierdził, że użyto desantu z innego samolotu. PiS skłamał. 7. PiS twierdził, że skradziono kokpit. PiS skłamał. 8. PiS twierdził, że na pokładzie były dwa wybuchy. PiS skłamał. 9. PiS twierdził, że dobijano rannych. PiS skłamał. 10. PiS twierdził, że użyto rozpylonego helu. PiS skłamał. Wniosek ogólny: PiS jest partią kłamców i oszczerców. *** Teraz czekam, aż ktoś ujawni rozmowę braci Kaczyńskich. To na pewno będzie właściwe, oczekiwane i uprawnione. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Czytelny sygnał z Rosji 19.10.12, 12:31 Nie ośmieszaj się. Próbę wyjaśnienia katastrofy i tego co się wokół niej dzieje doprowadzasz do absurdu, do jakiś bomb próżniowych i helu. Kiedy ja o czymś takim pisałem? Może zastanów się, czy wszystko z tym Smoleńskiem było w porządku. I ze strony Moskwy i ze strony giermków Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Czytelny sygnał z Rosji 19.10.12, 13:00 Ja się ośmieszam? Ja doprowadzam? To ja mówiłem o bombie helowej i okruchach helu na mankietach ofiar? Wszystko jasne. Prawie. Na lotnisku był burdel, niesprawne urządzenia, niesprawne lampy itd. Byli ludzie z FSB, którzy pilnowali, żeby nie doszło do skandalu z polskim prezydentem. Zgodzili nie wydać formalnej odmowy lądowania. Piloci zastraszeni konsekwencjami lotu do Tbilisi, osławionym wystąpieniem Kaczyńskiego grożącego pilotom "zrobieniem porządku" za tchórzostwo - próbowali lądowania w warunkach ekstremalnych, w jakich w ogóle nie powinni zniżać się na tę wysokość, nawet próbować lądowania. Wiemy, że gen. Błasik był na służbie pod wpływem alkoholu i praktycznie jesteśmy pewni, że to on był w kabinie pilotów w chwili katastrofy. To wiemy. Czego nie wiemy, a powinniśmy się dowiedzieć: 1. Nie wiemy, o czym rozmawiali Kaczyńscy krótko przed katastrofą, kiedy wiadomo było, że warunków do lądowania i możliwości planowego przeprowadzenia imprezy wyborczej brak. Odnośnie tej rozmowy mamy mocno uzasadnione przekonanie, że zadecydowała o obecności Błasika w kokpicie i decyzji o próbie lądowania. 2. Nie wiemy, czy wyniki badania krwi Kaczyńskiego nie zostały utajnione, z uwagi na przypuszczenia odnośnie ich konsekwencji. Przypuszczenia potwierdzone później przez reakcję na publikację wyników badania krwi Błasika. Po nocnym balowaniu Kaczyński opóźnił odlot samolotu o godzinę (a wcześniej jaka taka widoczność była), najpewniej z powodu "reaktywacji". I nie wierzę, żeby przy wszystkich staraniach lekarzy, po nocnym pijaństwie nie zostało śladu we krwi. Należy dodać, że ze względu na specyfikę kulturową rosyjskiej władzy (od stuleci), zgodę na sfałszowanie wyników badań krwi należy uznać za naturalną, w imię wyższych celów. Także kiedy chodzi o nieprzyjaznego im prezydenta innego państwa. Przynajmniej te dwie sprawy wymagają wyjaśnienia na pewno. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Czytelny sygnał z Rosji 19.10.12, 13:06 Jeszcze jedno kłamstwo PiS, odnośnie zachowania (prezydenta) Kaczyńskiego po locie do Tbilisi. Próba zafałszowania, ukrycia prawdy. Z internetu usunięto klip z wystąpieniem prezydenta, w którym groził pilotom konsekwencjami. Ale przecież ten klip istnieje i na zawsze zakłamać prawdy się nie da. Tak jak istnieje nagranie rozmowy Kaczyńskich, na które czekamy. Nie ma dla sprawy znaczenia, kto je ujawni. Ale może mieć to znaczenie dla rządu, jeśli okaże się, że to on był tchórzliwy. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Czytelny sygnał z Rosji 19.10.12, 13:12 Jeszcze napisz, że się ośmieszam, kiedy twierdzę, że Kaczyński, prezydent RP, był pijakiem. Który zapisał się w pamięci ekstra hurtowymi zakupami "małpek", barków alkoholowych (dla Kancelarii Prezydenta !!!) i pijaństwami, o których było głośno w całej Polsce i świadków co niemiara. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
sawawawa Czytelny sygnał z Rosji? 19.10.12, 14:01 widac, ze polaczki to analfabety i czytac sygnalu smieci male nire umieja. znaczy, ze jestescie smieci. wszyscy polaczki to smieoci ktore kopac kazdy moze. i kazdyu was kopie. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Czytelny sygnał z Rosji? 19.10.12, 14:02 a ty to kto jesteś? Albańczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Czytelny sygnał z Rosji 19.10.12, 14:05 > Czytelny sygnał z Rosji do rządu Tuska Każdy sądzi po sobie. Agent podejrzewa dookoła samych agentów Odpowiedz Link Zgłoś