Dodaj do ulubionych

Genialny Janowicz przykrył brednie Kaczki

03.11.12, 20:58
Nie jestem pewien, czy to dobrze, czy źle.

Uprasza się p.t. Cenzurę, żeby nie wywalała natychmiast tego wątku na forum „Tenis”, jak to miało miejsce w przypadku wątku „Ku pokrzepieniu serc”. Dokonania Janowicza poprawiają nastrój nam wszystkim, interesują nie tylko tenisistów.
Obserwuj wątek
    • rzewuski1 Re: Genialny Janowicz przykrył brednie Kaczki 03.11.12, 21:04
      jakiś link?
      • cymber.gaj Re: Genialny Janowicz przykrył brednie Kaczki 03.11.12, 21:10
        www.sport.pl/tenis/1,64987,12790425,Tenis__Jerzy_Janowicz_w_finale_turnieju_ATP_w_Paryzu.html
        • rzewuski1 Re: Genialny Janowicz przykrył brednie Kaczki 03.11.12, 21:20
          a ja myślałem ze redaktor Janowicz coś "zajebistego" napisał.
          Zaczyna eis wszyscy oglądają teraz tenis, chociaż wcześniej mało kto go oglądał.
          Ja tenisa jakoś nie oglądam chociaż nawet mi się podoba ten sport , może zacznę.

• cymber.gaj Re: Genialny Janowicz przykrył brednie Kaczki 03.11.12, 21:25
            Niestety,nie ma gdzie tego oglądać. TVP jak zwykle nas olewa i tylko drze mordę o abonament, a z prywatnych pokazywał to tylko Polsat Sport ( kosztuje ciężkie poieniądze). Można próbować w internecie, ale jakość marna. Mam nadzieję, ze po tych sukcesach zaczną go pokazywać różne Eurosporty itp.
      • ajr-on Re: Genialny Janowicz przykrył brednie Kaczki 03.11.12, 21:10
        A znasz się głąbie na tenisie. Ile meczy obejrzałeś 100, 200, 500 ?
        Brawo Janowicz, ale trzeba jeszcze poczekać z tym "geniuszem". Nie pamiętam takiego wejścia w tenisie męskim, ale uwaga, to turniej na hali, do 2 wygranych i nie wielki szlem.
        Janowicz stał się moim idolem, ale czekam na potwierdzenie.
        A wracając do polityki to co ma piernik do wiatraka ?
        • behemot17-13 Re: Genialny Janowicz przykrył brednie Kaczki 03.11.12, 21:27
          meczów, jeśli już kogoś nazywasz głąbem.
          • ajr-on Re: Genialny Janowicz przykrył brednie Kaczki 03.11.12, 21:36
            My prości sportowcy mówimy "meczy" Zagrasz np. mecza ?
            • behemot17-13 Re: Genialny Janowicz przykrył brednie Kaczki 03.11.12, 22:17
              nie kombinuj. mecz skończony .
      • x2468 Re: Genialny Janowicz przykrył brednie Kaczki 03.11.12, 21:11
        Okładka GW.
      • cymber.gaj Re: Genialny Janowicz przykrył brednie Kaczki 03.11.12, 21:16
        forum.gazeta.pl/forum/w,1041,140129444,140129444,Ku_pokrzepieniu_serc_.html
    • kecawa Re:masz problem............ 03.11.12, 21:19
      Masz problem ww. tenisisty rodzina to pisowcy

pozdrawiam kecaw
      • cymber.gaj Re:masz problem............ 03.11.12, 21:27
        Jakiś link? Nie wierzę, żeby Janowicz chciał puścić Polskę z dymem.
      • dystans4 Kecaw Jest !!! 03.11.12, 21:29
        A powiedz, co myślisz naprawdę, o ile Wam to wolno. Czy Twoim zdaniem po iluś nieudanych próbach spreparowania legendy o zamachu, na pewno wierzysz, że go Tusk z Putinem zrobili?

No, powiedz.
        --
        Pozdrowienia
        buldog.
        • volupte Re: Kecaw Jest !!! 03.11.12, 22:09
          Nie powie. Niektorzy z nich to są perwersyjnie cyniczni , ale nie glupi , a reszta to dawcy glosów , legion celnie okreslony przez Kurskiego.
          • dystans4 Re: Kecaw Jest !!! 03.11.12, 22:11
            Oczywiście : ). Tak i ja myślę. Ale pomyślałem, że może będzie się starał jakoś z tego wybrnąć i bylem ciekaw, jak. No i że będzie z tego zabawa.
            --
            bul.
      • volupte Re:masz problem............ 03.11.12, 22:23
        Ale w bereciku nie gra :-)
    • wiosnaludzikow Re: Genialny Janowicz przykrył brednie Kaczki 03.11.12, 21:29
      cymber.gaj napisał:

> Nie jestem pewien, czy to dobrze, czy źle.
      >
      > Uprasza się p.t. Cenzurę, żeby nie wywalała natychmiast tego wątku na forum 
      > 222;Tenis”, jak to miało miejsce w przypadku wątku „Ku pokrzepieniu
      > serc”. Dokonania Janowicza poprawiają nastrój nam wszystkim, interesują
      > nie tylko tenisistów.
      ...i przy rym samym osiągnięciu jak ten sportowiec wejdzie do akcji katolickiej to dla takich odzołomów jak Ty to juž będzie gorszy wynik sportowy.
      • dystans4 Re: Genialny Janowicz przykrył brednie Kaczki 03.11.12, 21:35
        Patrzę i widzę, że nie doceniłem zdolności koalicyjnej PiS. Z RP. Niedawny wywiad Palikota był ważki i znamienny, a ja przeszedłem do porządku. Właściwie, Palikotowi wielkiej różnicy to nie robi. Wam też to przyjdzie bez kłopotu, dużo nie będziecie musieli zmieniać, ani dodawać. Wszędzie tam, gdzie było "nie", będzie "tak" i vice versa. W sumie, to tylko zmiana formalna (koloru czerwonego na czarny), żadna istotna tam.
        --
        Pozdrowienia
        buldog.
      • cymber.gaj Re: Genialny Janowicz przykrył brednie Kaczki 03.11.12, 21:37
        wiosnaludzikow napisał:

> ...i przy rym samym osiągnięciu jak ten sportowiec wejdzie do akcji katolickiej
        > to dla takich odzołomów jak Ty to juž będzie gorszy wynik sportowy.

Nadal będę się cieszył, że rozsławia imię Polski. Co nie przeszkodzi mi krytykować jego poglądów politycznych. Natomiast zaszczytny tytuł oszołoma jest zarezerwowany dla kaczystów-pislamistów. Nie śmiałbym go sobie przywłaszczać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka