Dodaj do ulubionych

Brunon K=mentalny produkt polskiej prawdziwej pra-

21.11.12, 08:39
wicy? Zwolennicy Prawdziwej Polskiej Prawicy, Wy którzy okreslacie się także jako Prawdziwi Polscy Katolicy Patrioci - nie wyprzecie się Brunona K.
To Wasz kłopot, to Wasza odpowiedzialność .
To efekt między innymi ponad 2 letniego szczucia np Antoniego objeżdżającego Polskę i wmawiającego ludziom, że Lk został zamordowany ( np Czeladź ) że obecnie rządzący to zdrajcy oraz mordercy co oznacza, że tych ludzi można np. zabić ( bo jak inaczej wymierzyć sprawiedliwość ), to efekt miedzy innymi apeli E. Stankiewicz, czy też Sakiewicza, itp
Doigraliście się ---
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Brunon K=mentalny produkt polskiej prawdziwej 21.11.12, 08:48
      oczywiście, że tak. Obserwowałam, jak Kaczyński próbuje wywołać wojnę domową antagonizując społeczeństwo i efekt jest, wprawdzie nie zamieszki, ale ekstremista.
      • zzarda32 Re: Brunon K=mentalny produkt polskiej prawdziwej 21.11.12, 08:52
        Ciekawi mnie też jak mozna łączyć miłość bliźniego z nienawiścią ? Czy to wszystko "Dr Jekyll and Mr Hyde" ?
        • zgred-zisko Re: Brunon K=mentalny produkt polskiej prawdziwej 21.11.12, 09:23
          To chyba musisz głębiej przestudiować historię Kościoła :(
          • zzarda32 Re: Brunon K=mentalny produkt polskiej prawdziwej 21.11.12, 09:29
            Historię KK znam - może nie tak jak Terlikowski . Uwazam, że członkowie kościoła to zwykli ludzie i taki jest też KK. W średniowieczu np tortury były akceptowane przez wszystkich - także kościół i nikogo to nie oburzało. Teraz mamy jednak inną rzeczywistość i inne standarty. Wydaje mi się że gest JP II w stosunku do zamachowca, realnego - coś winien znaczyć dla ludzi móiących o sobie Prawdziwy Katolik a jednak myliłęm się czego dowodem jest np spotkanie AM w Czeladzi .
    • tadzap Re: Ja się go nie wypieram,a nawet lubię. 21.11.12, 09:17

Tak jak Batmana,Misia Coralgola i Pszczółkę Maję.
    • haen2010 Hey, zzarda... 21.11.12, 09:37
      Musisz wypisywać takie bzdety jak posłuszny piesek Bondaryka i tuskowych platfusów? Myśl trochę. Poczytaj sobie Palikota.
      • zzarda32 Re: Hey, zzarda... 21.11.12, 10:04
        Mam swoje zdanie ! Takiego typa nie da się wykreować !
        • haen2010 Re: Hey, zzarda... 21.11.12, 10:44
          Żeby mieć swoje zdanie, to musisz poznać fakty. Ty się rzuciłeś na ochłapy podrzucone przez tuskowe służby jak ich wygłodzony piesek.

Co najmniej przyzwoitość nakazuje poznać prawdę drugiej strony. Tylko proces sądowy może nam dać prawdę, chociaż ograniczoną. Przypomnij sobie, jak cyniczne platfusy napuściły nas na niewinność Sawickiej. Nie bądź głupi.
          • zzarda32 Re: Hey, zzarda... 21.11.12, 11:14
            Fanatyka można podgrzać ale nie wykreować ! Żadnych faktów nie pdoałęś za swoją tezą - to spekulacja !
            • haen2010 Re: Hey, zzarda... 21.11.12, 15:48
              Jak wiesz, facet był od zawsze solidnym znawcą środków destrukcji wybuchowej, podbudowanej solidną wiedzą naukową. Taka dziedzina techniki jak wiele innych, choćby kontrolowane wyburzanie staroci. To żadne oskarżenie, to idiotyzm. Brał forsę za oficjalne wykłady z tej dziedziny. Nie ukrywał swoich zainteresowań.

Wpisy w sieci jakich wiele. Od nich do ciężarówki z czterema tonami trotylu daleka droga. Masz tam rok cierpliwego ustawiania faceta do samej mety przez ABW. Pasował im na polskiego Breivika. Z dowodów rzeczowych masz pistolet TT i granat F1(nie wiadomo czy prawdziwe), oraz amunicję po kipiszu kilkudziesięciu mieszkań różnych fanatyków uzbrojenia. Urobek żałosny.

Trzeba poczekać na proces, bo wierzyć platfusim służbom to naprawdę groteska.

• zzarda32 Re: Hey, zzarda... 21.11.12, 16:01
                Nowy ekran idzie dalej - twierdzi, że materiały wybuchowe realnie były, ale że do zamachyu samobojczego nakłonili Brunona agenci ABW i to oni mieli być też wykonawcami !W Twoim i NE jest jedna rzecz którą nie bierzecie pod uwagę - sądu stosującego areszt - w takim wypadku sędzia rząda właśnie tych kluczowych informacji ( procesowych ) - inaczej nie ma aresztu ! Jest też kwestia determinacji sprawcy i tego nie da się sfabrykować.
                Ponadto z tego co powiedziano, to Brunon przed prokuratorem odmówił skłądania wyjaśnień - zaczął je skłądać przed sądem a to oznacza raczej iż prokuratorzy relacjonowali rzeczywisty stan rzeczy !
                • haen2010 Re: Hey, zzarda... 21.11.12, 16:40
                  Mnie do tych narodowych głupków lata świetlne. Ale widzę, jak ich sobie ustawia Tusk i jego kamaryla. Od tego oni głupki są, my nie musimy.

Areszt? Chcesz, żeby sędzia wypuścił faceta przed 11 listopada po opowieściach ABW i prokuratury. Nie ma takich sędziów w Polsce.
                  • zzarda32 Re: Hey, zzarda... 21.11.12, 18:34
                    Widzisz gdyby to było tak, że Brunon zaczął gadać przed Prokuratorem a potem przed ABW i potem przed sedzią - to skłonny byłbym Tobie nawet dać wiarę - ale w tym wypadku Brunno zaczął gadać w sadzie atam na pewno nikt go nie zmuszał. Pewnie facet tak był nakręcony że przed sądem wygłosił deklarację ideową - to u nich możliwe - i otworzył się . Ponadto te filmy szkolenia to od lat trwało, facet od wielu lat dochodził do pewnego poziomu .
                    • haen2010 Re: Hey, zzarda... 22.11.12, 07:34
                      Ja nie piszę, że facetowi nie odbiło kompletnie i naprawdę chciał przejść do historii. To się zdarza w najlepszych rodzinach. Podobno żona coś zaobserwowała.

Ja naszym służbom i prokuraturze kompletnie nie wierzę, o politykach to nawet splunąć nie warto. Niech w miarę przyzwoity sędzia to potwierdzi.
                      • zzarda32 Re: Hey, zzarda... 22.11.12, 07:41
                        haen2010 napisał:

> Ja nie piszę, że facetowi nie odbiło kompletnie i naprawdę chciał przejść do hi
                        > storii. To się zdarza w najlepszych rodzinach. Podobno żona coś zaobserwowała.
                        >
                        > Ja naszym służbom i prokuraturze kompletnie nie wierzę, o politykach to nawet s
                        > plunąć nie warto. Niech w miarę przyzwoity sędzia to potwierdzi.

No to akurat ten prokurator który pognał akcję specjalną CBA z powodu nielegalnych dowodów winien budzić Twoje zaufanie?
            • bozon.higsa Re: Hey, zzarda... 21.11.12, 16:31
              zzarda32 napisał:

> Fanatyka można podgrzać ale nie wykreować ! Żadnych faktów nie pdoałęś za swoj
              > ą tezą - to spekulacja !

Hean ma rację, a ja to dawno mówię, tobie wystarczy rzucić kość i będziesz się bawił jak pies tą kością. Ty nic nie myślisz ty łykasz każdą strawę.
        • porannakawa01 Re: Hey, zzarda... 21.11.12, 18:31
          zzarda32 napisał:

> Mam swoje zdanie ! Takiego typa nie da się wykreować !

Nie?
          "Żydzi wypier...ać".
          Policja to "psy Donalda Tuska", które jeśli staną na drodze demonstrantom, to "zapłacą za to straszną cenę".
          "Czy można w Polsce zrobić referendum nad projektem zastrzelenia Tuska i zbierać pod takim projektem podpisy? Żeby zastrzelenie go jak psa było legalne" -
          To wszystko opinie na blogu działacza PiS z Oleśnicy.
          Lokalnego posła tej partii sprawa nie interesuje. - Nie zadam sobie trudu, by to sprawdzić - mówi.
      • boblebowsky Re: Hey, zzarda... 21.11.12, 10:55
        haen2010 napisał:

> Musisz wypisywać takie bzdety jak posłuszny piesek Bondaryka i tuskowych platfu
        > sów? Myśl trochę. Poczytaj sobie Palikota.

Toś mnie haen rozbawił z samego rana. To się na sygnaturkę nadaje:)))
        • haen2010 Re: Hey, zzarda... 21.11.12, 11:18
          Dotyczy jego wpisu na blogu dzisiaj. Tak się dziwnie składa, że moje wnioski i przemyślenia powiela Palikot, zgadzamy się generalnie.

To przywilej niezależności umysłów.
    • pan_ryj_zapijaczony_banow_26 A comiesięczny cyrk Naczelnego Idioty pod pałacem? 21.11.12, 10:57
      zzarda32 napisał:

> To efekt między innymi ponad 2 letniego szczucia np Antoniego objeżdżającego Po
      > lskę i wmawiającego ludziom, że Lk został zamordowany ( np Czeladź ) że obecni
      > e rządzący to zdrajcy oraz mordercy co oznacza, że tych ludzi można np. zabić (
      > bo jak inaczej wymierzyć sprawiedliwość ), to efekt miedzy innymi apeli E. Sta
      > nkiewicz, czy też Sakiewicza, itp
      > Doigraliście się ---
      • zzarda32 Re: A comiesięczny cyrk Naczelnego Idioty pod pał 21.11.12, 11:17
        To element hodowania " janczarów prawicy "!
    • cookies9 Re: Brunon K=mentalny produkt polskiej prawdziwej 21.11.12, 11:02
      Będzie bohaterem dnia w Londynie :-)

Londyn: Brunon K. tematem obrad G6
      Informację na temat Brunona K., podejrzanego o planowanie ataku terrorystycznego na polskie władze państwowe, przedstawi dziś w Londynie podczas spotkania grupy G6 minister spraw wewnętrznych Jacek Cichocki.

www.tvpparlament.pl/aktualnosci/londyn-brunon-k-tematem-obrad-g6/9166053
      • zzarda32 Re: Brunon K=mentalny produkt polskiej prawdziwej 21.11.12, 14:30
        wiadomosci.wp.pl/kat,36474,title,Brunon-K-jest-internetowym-hejterem-oskarzal-wszystkich-politykow,wid,15112586,wiadomosc.html?ticaid=1f90f
        PIS mogł się uznać też za cel - ale nie tak idiotycznie jak to zrobił pan Antoni!
    • wdajcz Re: Brunon K=mentalny produkt polskiej prawdziwej 21.11.12, 16:18
      Brunon K to efekt szerokiego stosowania kłamstwa,insynuacji, a przede wszystkim nienawiści w rozgrywkach na politycznej scenie.Lud głupi to kupi - mawiał Jacek Kurski. I kupuje.
      • zzarda32 Re: Brunon K=mentalny produkt polskiej prawdziwej 21.11.12, 18:37
        Tak ale to nie wszystko - jest wielu na których tym kłamstwem oddziałowuje się, ale nie wszyscy ulegają !
    • zzarda32 Re: Brunon K - ujawniają wspólmików 22.11.12, 06:25
      www.tokfm.pl/blogi/but-w-butonierc/2012/11/wspolnicy_brunona_k/1
    • kiemlicz88 Re: Brunon K=mentalny produkt polskiej prawdziwej 22.11.12, 07:39
      Masz rację, Brunon był członkiem PO.
      • zzarda32 Re: Brunon K=mentalny produkt polskiej prawdziwej 22.11.12, 13:39
        Ja wiem że Ty wiesz !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka