Dodaj do ulubionych

Czy ta dziennikarak to hiena?

21.01.13, 15:03
Sprawa dotyczy mężczyzny (akurat księdza, ale to mało istotne), którego dziecko zmarło w czasie porodu a on nie starał sie pomóc ani rodzącej ani dziecku.
Pewna dziennikarka zastosowała metody, moim zdaniem godne potepienia, aby wydobyć więcej informacji od tego mężczyzny. Następnie te informacje zdobyte podstępem i przy pomocy oszustwa ujawniono, upubliczniono.
Moim zdaniem ta Pani zasługujerna miano hieny dziennikarskiej.
Ciekaw jestem czy ktoś popiera moje stanowisko czy też wrecz przeciwnie, akceptuje takie metody pracy dziennikarza.
Aby było jasne , bardzo surowo potepiam postepowanie tego mężczyzny , o ile wogóle mozna go nazwać mężczyzną - ale nie o nim ten wątek.

Cyt za GW
"......Dziennikarka TVP odwiedziła kapłana w Pnikucie na Ukrainie, gdzie został skierowany, gdy wyszło na jaw to, co wydarzyło się w jego mieszkaniu na poznańskim Junikowie. Dziennikarka podała się za doktorantkę zbierającą materiały na temat duszpasterstwa na Wschodzie i pod tym pretekstem nakłoniła kapłana do szczerej rozmowy o kobietach. Ksiądz Mariusz bronił się, że jest niewinny....."

Obserwuj wątek
    • woda_woda Pytanie pomocnicze. 21.01.13, 15:08
      Czy twoim zdaniem ów mężczyzna powinien pracować jako misjonarz na Ukrainie?
      • remik.bz Re: Pytanie pomocnicze. 21.01.13, 15:21
        woda_woda napisała:

> Czy twoim zdaniem ów mężczyzna powinien pracować jako misjonarz na Ukrainie?

Nie .
        A teraz czekam na Twoja odpowiedź.
        • woda_woda Re: Pytanie pomocnicze. 21.01.13, 15:26
          remik.bz napisał:

> Nie .

OK.
          A czy uważasz, że to co się stało jest wewnętrzną sprawą Kościoła?

• remik.bz Re: Pytanie pomocnicze. 21.01.13, 15:28
            woda_woda napisała:

> remik.bz napisał:
            >
            > > Nie .
            >
            > OK.
            > A czy uważasz, że to co się stało jest wewnętrzną sprawą Kościoła?

Oczywiście , ze nie.
            Może odpowiesz wreszcie na moje pytanie?
            • woda_woda Re: Pytanie pomocnicze. 21.01.13, 15:32
              remik.bz napisał:

> > A czy uważasz, że to co się stało jest wewnętrzną sprawą Kościoła?
              >
              > Oczywiście , ze nie.

Świetnie.
              Jak zatem oceniasz postwę ks. Ireneusza Dosza, kanclerza poznańskiej kurii, który chciał, aby pozostało to wewnętrzną sprawą Kościoła a ksiądz pracował jako misjonarz?

• remik.bz Re: Pytanie pomocnicze. 21.01.13, 15:37
                woda_woda napisała:

> remik.bz napisał:
                >
                > > > A czy uważasz, że to co się stało jest wewnętrzną sprawą Kościoła?
                > >
                > > Oczywiście , ze nie.
                >
                > Świetnie.
                > Jak zatem oceniasz postwę ks. Ireneusza Dosza, kanclerza poznańskiej kurii, któ
                > ry chciał, aby pozostało to wewnętrzną sprawą Kościoła a ksiądz pracował jako m
                > isjonarz?

To była błędna decyzja , szkodliwa dla Kościoła.
                A co z odpo......i tak się nie doczekam, bo nie chcesz dać tej odpowiedzi, wolisz zmieniać temat wątku
                >
                >
                • woda_woda Re: Pytanie pomocnicze. 21.01.13, 15:39
                  remik.bz napisał:

> To była błędna decyzja , szkodliwa dla Kościoła.

Zgadzam się. Dlaczego zatem potępiasz osobę, która doproadziła do tego, że ksiądz zostanie przeniesiony do stanu świeckiego i odpowiednio ukarany?
                  • remik.bz Re: Pytanie pomocnicze. 21.01.13, 15:43
                    woda_woda napisała:

> remik.bz napisał:
                    >
                    >
                    > > To była błędna decyzja , szkodliwa dla Kościoła.
                    >
                    > Zgadzam się. Dlaczego zatem potępiasz osobę, która doproadziła do tego, że ksią
                    > dz zostanie przeniesiony do stanu świeckiego i odpowiednio ukarany?

Bo żaden cel nie uświęca złych srodków. Myslę ,ze mozna było doprowadzić do tego ukarania bez oszustwa. Nie można akceptować takich metod dziennikarskich.

• woda_woda Remik mówi: "żaden cel nie uświęca złych srodków" 21.01.13, 15:46
                      remik.bz napisał:

> Bo żaden cel nie uświęca złych srodków. Myslę ,ze mozna było doprowadzić do teg
                      > o ukarania bez oszustwa. Nie można akceptować takich metod dziennikarskich.

"żaden cel nie uświęca złych srodków" - oczywiście. Postaram się przypominać tę dewizę. Do dziś bowiem jej nie wyznawałeś, ale cieszę się, że zmieniłeś zdanie.

Czyli, jak rozumiem, jedyne zastrzeżenia, jakie masz do dziennikarki to to, iż przedstawiła się za kogoś kim nie jest. To za mało na tytuł hieny.

• remik.bz Re: Remik mówi: "żaden cel nie uświęca złych srod 21.01.13, 21:14
                        woda_woda napisała:

> remik.bz napisał:
                        >
                        > > Bo żaden cel nie uświęca złych srodków. Myslę ,ze mozna było doprowadzić
                        > do teg
                        > > o ukarania bez oszustwa. Nie można akceptować takich metod dziennikarski
                        > ch.
                        >
                        > "żaden cel nie uświęca złych srodków" - oczywiście. Postaram się przypominać tę
                        > dewizę. Do dziś bowiem jej nie wyznawałeś, ale cieszę się, że zmieniłeś zdanie
                        > .
                        >
                        > Czyli, jak rozumiem, jedyne zastrzeżenia, jakie masz do dziennikarki to to, iż
                        > przedstawiła się za kogoś kim nie jest. To za mało na tytuł hieny.

Pewnie ,że za malo. Dlatego pytam prowokacyjnie (na co "Twoi" sie pieknie łapia i pienią)
                        Ale czy to było uczciwe działanie z jej strony? Czy wolno ( w sensie przyzwolenia społecznego) dziennikarzom stosować takie metody?
                        Każdy kij ma dwa końce. Jesli wolno tak potraktować np księdza to może i policjanta? Może i polityka? Może prezydenta?
                        Akceptujemy takie działania czy nie akceptujemy?

PS Prawie wszyscy moi przeciwnicy uznali , ze cel uswięca środki, ze "trzeba dopaść drania" (szczególnie ,ze to ksiądz katolicki a nie księgowy w Ambergoldzie czy swój polityk) to cel uswięca środki.
                        Jedynie Ty "drążysz temat".
                        Dlatego jeszcze raz pytam: "czy wolno stosować takie nieuczciwe środki (np oszukiwanie rozmówcy) aby dopaśc drania i mieć materiał na pierwszą stronę ?( i uznanie w pewnych kregach)
                        Czy dotyczy to wszystkich drani , czy tylko niektórych?

>
                        >
                        >
                        • obraza.uczuc.religijnych Re: Remik mówi: "żaden cel nie uświęca złych srod 22.01.13, 08:14
                          Przecież remik we wrześniu dziennikarz Gazety Putina Codziennie potraktował tak pewnego sędziego z Gdańska. Czy wtedy założyłeś wątek pt. "Czy dziennikarz Gazety Putina Codziennie to hiena"?
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: Pytanie pomocnicze. 21.01.13, 15:50
                      Ja tez uważam że dziennikarz Gazety Putina Codziennie nie powinien był podawać się we wrześniu za Arabskiego dzwoniąc do sądu w Gdańsku. Cel nie uświęca środków.
                • simera16 Re: Pytanie pomocnicze. 21.01.13, 15:47

>
                  > To była błędna decyzja , szkodliwa dla Kościoła.
                  > A co z odpo......i tak się nie doczekam, bo nie chcesz dać tej odpowiedzi, woli
                  > sz zmieniać temat wątku
                  > >
                  > >
                  sam sobie odpowiedziałeś, kiedy odpowiadałeś wodzie... Wolałbyś, by wyczyny sukienkowych pod dywan zamieść? A jakie masz zdanie o rajfurzeniu "Tomków" z CBA? Tez ganisz?
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Czy ta dziennikarak to hiena? 21.01.13, 15:09
      Gdyby podawała się za Arabskiego i zadzwoniła do sądu w Gdańsku to byłaby bohaterką niezależnych.
    • erte2 Re: Czy ta dziennikarak to hiena? 21.01.13, 15:11
      remik.bz
      Zaszczytne miejsce hieny dziennikarskiej zajmuje już ktoś inny - mianowicie niejaki cezary gmyz. A zajmuje je tak przestrzennie że nie zostawił już miejsca dla nikogo choć jest jeszcze paru usiłujących go wygryźć - lisicki, sakiewicz, pospieszalski, ziemkiewicz, wildstein...
      • remik.bz To może vice-hiena? 21.01.13, 15:23
        erte2 napisał:

> remik.bz
        > Zaszczytne miejsce hieny dziennikarskiej zajmuje już ktoś inny - mianowicie nie
        > jaki cezary gmyz. A zajmuje je tak przestrzennie że nie zostawił już miejsca d
        > la nikogo choć jest jeszcze paru usiłujących go wygryźć - lisicki, sakiewicz, p
        > ospieszalski, ziemkiewicz, wildstein...

OK , niech Ci będzie (chociaz nie podzielam Twego stanowiska)
        Może więc ta Pani będzie vice-hieną?
    • boblebowsky Re: Czy ta dziennikarak to hiena? 21.01.13, 15:12
      remik.bz napisał:

Nie bądź śmieszny. A jak myślisz dziennikarze zdobywają informacje? Nie przypominam sobie abyś wyrażał oburzenie kiedy któryś z pisowskich dziennikarzy stosował prowokacje.
      • remik.bz Samobójstwo pielęgniarki 21.01.13, 15:20
        boblebowsky napisał:

> remik.bz napisał:
        >
        > Nie bądź śmieszny. A jak myślisz dziennikarze zdobywają informacje? Nie przypom
        > inam sobie abyś wyrażał oburzenie kiedy któryś z pisowskich dziennikarzy stosow
        > ał prowokacje.

A więc akceptujesz takie metody? Rozumiem , ze sprawa brytyjskiej pielęgniarki , która popełniła samobójstwo po podobnej "prowokacji" dziennikartzy z Australii też Cie specjalnie nie oburza?
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Samobójstwo pielęgniarki 21.01.13, 15:25
          Ja tam pamiętam że gdy dziennikarz Gazety Putina Codziennie zadzwonił do sądu w Gdańsku podając się za Arabskiego było pełno głosów oburzenia. Ale to było jeszcze zanim pielęgniarka popełniła samobójstwo więc pewnie teraz sprawa wyglądałaby zupełnie inaczej.
        • boblebowsky Re: Samobójstwo pielęgniarki 21.01.13, 15:25
          Nie wiem co ma do tego samobójstwo brytyjskiej pielęgniarki, ale nie nie oburza mnie, bo winą za jej śmierć nie powinni być obarczani dziennikarze.
          Albo jesteś naiwny jak dziecko, albo jesteś zwykłym hipokrytą. Na podstawie twoich innych wpisów stawiam na to drugie.

remik.bz napisał:

> boblebowsky napisał:
          >
          > > remik.bz napisał:
          > >
          > > Nie bądź śmieszny. A jak myślisz dziennikarze zdobywają informacje? Nie p
          > rzypom
          > > inam sobie abyś wyrażał oburzenie kiedy któryś z pisowskich dziennikarzy
          > stosow
          > > ał prowokacje.
          >
          > A więc akceptujesz takie metody? Rozumiem , ze sprawa brytyjskiej pielęgniarki
          > , która popełniła samobójstwo po podobnej "prowokacji" dziennikartzy z Australi
          > i też Cie specjalnie nie oburza?
    • cookies9 Re: Czy ta dziennikarak to hiena? 21.01.13, 15:15
      remik.bz napisał:

>Ciekaw jestem czy ktoś popiera moje stanowisko czy też wrecz przeciwnie, akceptuje takie metody pracy dziennikarza. <

Wręcz przeciwnie - cel uswięca środki. Hieną okazał się ksiądz...

Ksiądz nie wezwał lekarza do porodu. Dziecko zmarło

www.gazeta.pl/0,0.html
      • remik.bz Nie o tym wątek 21.01.13, 15:25
        cookies9 napisała:

> remik.bz napisał:
        >
        > >Ciekaw jestem czy ktoś popiera moje stanowisko czy też wrecz przeciwnie, a
        > kceptuje takie metody pracy dziennikarza. <
        >
        > Wręcz przeciwnie - cel uswięca środki. Hieną okazał się ksiądz...
        >
        > Ksiądz nie wezwał lekarza do porodu. Dziecko zmarło

To wiemy. I znasz moje stanowisko w tej sprawie. Ale wątek o dziennikarce a nie o tym mężczyźnie.
        • cookies9 Re: Nie o tym wątek 21.01.13, 15:28
          >Ale wątek o dziennikarce <

Wiem. Postąpiła dobrze,w myśl powiedzenia 'cel uswięca środki' ,aby dorwać sku***
          • remik.bz Re: Nie o tym wątek 21.01.13, 15:32
            cookies9 napisała:

> >Ale wątek o dziennikarce <
            >
            > Wiem. Postąpiła dobrze,w myśl powiedzenia 'cel uswięca środki' ,aby dorwać sku*
            > **

Rozumiem. Przy takiej dewizie zyciowej to mam nadzieję ,ż e nie potepiasz np metod agentów CBA zbierających materiały w sprawie skorumpowanego lekarza.
            Agenta Tomka w sprawie Sawickiej też chyba nie potepisz.
            W końcu cel uswieca środki-prawda?
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Nie o tym wątek 21.01.13, 15:36
              A który to lekarz był skorumpowany?
            • cookies9 Re: Nie o tym wątek 21.01.13, 15:37
              remik.bz napisał:

>Rozumiem. Przy takiej dewizie zyciowej to mam nadzieję ,ż e nie potepiasz np metod agentów CBA zbierających materiały w sprawie skorumpowanego lekarza.
              Agenta Tomka w sprawie Sawickiej też chyba nie potepisz.<

Potępiam CBA Kamińskiego, agenta Tomka itp drani,w tym księdza. Skrzywdzili niewinnych ludzi,a ksiądz przyczynił się do smierci swojego dziecka,pomimo gęby pełnej frazesów
              o miłosci bliżniego,szacunku dla życia itp Dziecko konało,a on obok w pokoju słuchał muzyki.
              Po raz kolejny stajesz w obronie dewiantów. Lecz się!
              • remik.bz Re: Nie o tym wątek 21.01.13, 15:40
                cookies9 napisała:

> remik.bz napisał:
                >
                > a ksiądz przyczynił się do smierci swojego dziecka,pomimo gęby pe
                > łnej frazesów
                > o miłosci bliżniego,szacunku dla życia itp Dziecko konało,a on obok w pokoju sł
                > uchał muzyki.
                > Po raz kolejny stajesz w obronie dewiantów. Lecz się!

Gdzie i kiedy broniłem tego mężczyzny? Nie przypominam sobie. Ale Ty wiesz lepiej , przecież ja go musiałem kiedyś i gdzieś bronić-prawda?
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Nie o tym wątek 21.01.13, 15:42
                  Można powiedzieć że to co zrobił ksiądz to był odpowiednik przekroczenia równika albo przywalenia dechą w tyłek na obozie narciarskim.
            • 99venus Re: Nie o tym wątek 21.01.13, 15:38
              ty jesteś taki głupi czy tylko naiwny?
        • fiu-bzdziu2010 Re: Nie o tym wątek 21.01.13, 15:33
          gdyby nie ta dziennikarka, to ksiądz w tej dalekiej Ukrainie mógłby dalej słuchać muzyki , przy rodzącej w pokoju obok.........
          bo przecież biskup nie zawiesił go w czynnościach duchownych, tylko..... zesłał na Ukrainę

a tak nie gra już muzyka " owieczki nic się nie stało"
    • podmiot_faktu Przede wszystkim nie akceptuję postępowania ... 21.01.13, 15:24
      ... katabasa łobuza. Zrobił dziewczynie dziecko, a w trakcie porodu zachował się jak złoczyńca.
      Takie zbydlęcenie należy ujawniać, karać i napiętnować.
      To jest moja odpowiedź na pytanie.
      • remik.bz Re: Przede wszystkim nie akceptuję postępowania . 21.01.13, 15:27
        podmiot_faktu napisał:

> ... katabasa łobuza. Zrobił dziewczynie dziecko, a w trakcie porodu zachował si
        > ę jak złoczyńca.
        > Takie zbydlęcenie należy ujawniać, karać i napiętnować.
        > To jest moja odpowiedź na pytanie.

To nie jest odpowiedź na moje pytanie.
        Ja pytałem o dziennikarkę , nie o mężczyznę.
        Jesli chcesz o nim dyskutować to załóż nowy wątek.
        • podmiot_faktu jeżeli dasz jakieś wiarygodne źródło .... 21.01.13, 16:12
          ... to mogę podyskutować.
    • 99venus hieny????? 21.01.13, 15:34
      a jak nazwać księdza-zwyrodnialca?
      jak nazwać sukienkowych tuszujących ten skandal?
      jak nazwać ciebie obrońco zwyrodnialca?
      • remik.bz kogoś bronię? 21.01.13, 15:45
        99venus napisał:

> a jak nazwać księdza-zwyrodnialca?
        > jak nazwać sukienkowych tuszujących ten skandal?

Załóż wątek na ten temat.

> jak nazwać ciebie obrońco zwyrodnialca?

Gdzie kiedy go broniłem? Stać Cię na odwołanie kłamstwa?
        • simera16 Re: kogoś bronię? 21.01.13, 16:00
          remik.bz napisał:

>
          > Gdzie kiedy go broniłem? Stać Cię na odwołanie kłamstwa?
          >
          cały czas go bronisz potępiając dziennikarkę, która obnażyła bywszego klechę i jego środowisko...
          • remik.bz Re: kogoś bronię? 22.01.13, 12:10
            simera16 napisał:

> remik.bz napisał:
            >
            >
            > >
            > > Gdzie kiedy go broniłem? Stać Cię na odwołanie kłamstwa?
            > >
            > cały czas go bronisz potępiając dziennikarkę, która obnażyła bywszego klechę i
            > jego środowisko...
            >
            Wyciągasz fałszywe wnioski z moich postów.
            • simera16 Re: kogoś bronię? 22.01.13, 12:28
              remik.bz napisał:

>
              > >
              > Wyciągasz fałszywe wnioski z moich postów.
              >
              Nie gościu, nie wyciągam fałszywych wniosków... To ty wycofujesz się rakiem z własnych tez, gdy interlokutorzy w tym wątku skopali ci werbalnie doopę...
        • 99venus Re: kogoś bronię? 21.01.13, 16:03
          nie muszę zakładać-ty już założyłeś.
          a może pisząc o hienie miałeś na myśli Dorotę Kanię albo którąś z jej koleżanek?
      • podmiot_faktu Zwyrodniałą łobuzerię należy demaskować ... 21.01.13, 16:14
        ... nawet podstępem.
    • lionold Re: Może ona i hiena? W tvp wiele takich. Ale 21.01.13, 15:54
      buhaj w koloratce twoim zdaniem to kto?
    • obraza.uczuc.religijnych Czy Janusz Weiss to hiena? 21.01.13, 15:55
      Czy pomyślał ile osób mogło zareagować jak ta pielęgniarka z Wlk. Brytanii?
      • woda_woda Wg remika agent Tomek to hiena, 21.01.13, 15:58
        gdyż podawał się z kogo innego uwodząc Sawicką w celu jej skorumpowania.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Wg remika agent Tomek to hiena, 21.01.13, 16:04
          No niby tak, ale Sawicka była z rządzącego PiS (bo przecież Mariusz Kamiński był od patrzenia na ręce rządzącym) więc cel uświęca środki.
    • fiu-bzdziu2010 Re: a kim jest biskup????? 21.01.13, 15:57

sprawa była podawana w gazetach i co???? księdza zesłano na Ukrainę

dopiero telewizja z większym targetem uruchomiła sumienie biskupa???

"Owieczki nic się stało" już nie można było nucić??????
      • 99venus Re: a kim jest biskup????? 21.01.13, 16:04
        kolegą Paetza.
    • m.c.hrabia jak remik bronił księdza. 21.01.13, 16:03
      "Aha, i dlatego prokurator umorzył sledztwo.
      Pamiętaj , aby od dzisiaj zawsze wzywać karetkę, gdy zajdzie u kogoś (nie u Ciebie) podejrzenie czyjegoś porodu, aby przestepca nie zostac"
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,137804913,137841519,Re_jaki_czyn_.html
      • woda_woda Ano, bronił ile wlezie 21.01.13, 16:09
        twierdząc, że "podstawowym celem tej "akcji" jest dowlic klechom".

I teraz już wiadomo, o co remikowi chodziło - dziennikarka to hiena, bo podając się za doktorantkę chciała dowalić Kościołowi.
        • m.c.hrabia Re: Ano, bronił ile wlezie 21.01.13, 16:24
          ach jaki ten kościół prześladowany jest ,za Nerona nawet tak nie było.
    • wariant_b Re: Czy ta dziennikarak to hiena? 21.01.13, 16:07
      Moim zdaniem powinna istnieć instytucja, w której deponowano by informacje
      na temat planowanych prowokacji dla ew. potrzeb sądowych. W szczególności
      chodzi o określenie celu, środków i podstaw do podjęcia decyzji o prowokacji
      oraz identyfikację osób zlecających zadanie i w nim uczestniczących.

Niezarejestrowane prowokacje w razie ujawnienia powodowałyby powstanie
      odpowiedzialności karnej za posługiwanie się fałszywą tożsamością
      lub podawanie nieprawdziwych danych w celu osiągnięcia korzyści.
      Jedno i drugie jest próbą oszustwa bądź wręcz oszustwem.
      • remik.bz Re: Czy ta dziennikarak to hiena? 22.01.13, 12:13
        wariant_b napisał:

> Moim zdaniem powinna istnieć instytucja, w której deponowano by informacje
        > na temat planowanych prowokacji dla ew. potrzeb sądowych. W szczególności
        > chodzi o określenie celu, środków i podstaw do podjęcia decyzji o prowokacji
        > oraz identyfikację osób zlecających zadanie i w nim uczestniczących.
        >
        > Niezarejestrowane prowokacje w razie ujawnienia powodowałyby powstanie
        > odpowiedzialności karnej za posługiwanie się fałszywą tożsamością
        > lub podawanie nieprawdziwych danych w celu osiągnięcia korzyści.
        > Jedno i drugie jest próbą oszustwa bądź wręcz oszustwem.

E tam , komplikujesz prostą sprawę. Wystarczyłoby takiemu dziennikarzowi (dziennikarce)po prostu nie podawać reki i nie chodzic z nim na piwo.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Czy ta dziennikarak to hiena? 22.01.13, 12:15
          Czy więc uważasz remik, że temu gościowi z Gazety Putina Codziennie podającemu się za Arabskiego nie należy podawać ręki?
    • mariner4 To morderca w sutannie. 21.01.13, 17:05
      Mam nadzieje, że kiedyś taki "ksiądz" bzyknie Twoje dzieci. Pójdziesz zywcem do nieba za taką usługę dla kościoła.
      M.
    • dystans4 Re: Czy ta dziennikarak to hiena? 21.01.13, 19:51
      Nie czytałem dalszych wpisów, ten jeden zbulwersował mnie dostatecznie, by wyrobić sobie zdanie o sprawie.
      Nie ma co mówić o dziennikarce, prędzej o Tobie. Gdybyś wiedział, jakim jesteś [...], gdybyś miał za grosz przyzwoitości, to nie pytałbyś o dziennikarkę, a tylko dlaczego tego sku...ela nie zamknięto w areszcie w oczekiwaniu procesu i zasłużonej kary.

Dziennikarce chwała!
      Zbrodniarzy należy ścigać wszelkimi sposobami.
      --
      buldog.
    • iza.bella.iza Czy ten remik.bz to hiena? 21.01.13, 20:23
      Czy może raczej skunks?
      Tym, co jeszcze nie mają wyrobionego zdania pomóc może zapoznanie się z wypowiedziami remika zamieszczonymi tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,137804913,137804913,Kzet_to_dzieki_Wam_ten_klecha_bedzie_scigany_.html
    • man_sapiens Re: Czy ta dziennikarak to hiena? 21.01.13, 20:33
      Kogo ta dziennikarka skrzywdziła? Tego "kapłana", "ojca Madzi" w sutannie.
      Doprowadziła do tego, że skandaliczna sprawa śmierci dziecka zostanie podjęta przez prokuraturę. Odkryła zakłamanie Kościoła i biskupa Gądeckiego. Ochroniła wiernych przed bydlakiem w kościelnym mundurze chronionym przez przełożonych.
      Dobra dziennikarska robota.
      • iza.bella.iza Re: Czy ta dziennikarak to hiena? 21.01.13, 20:37
        W/g założyciela wątku dobrą dziennikarską robotą wykazują się Gmyz i Kania :(
        • man_sapiens Re: Czy ta dziennikarak to hiena? 21.01.13, 21:09
          Ciekawe, jak piszę nazwisko tego dziennikarzyny, to automat mi wykropkowuje na G...myz
          • iza.bella.iza Gmyz? 21.01.13, 21:14
            Masz fajny automat ;)
    • adams96 Re: Czy ta dziennikarak to hiena?a wszystkie metod 21.01.13, 20:40
      walki z kosciołem katolickim sa dozwolone?OBECNIE W POLSCE SA WYSOKO CENIONE I NAWET JAK BYŁO TO NA UKRATNIE .
      • m.c.hrabia Re: Czy ta dziennikarak to hiena?a wszystkie meto 21.01.13, 20:48
        a ty znowu nachlany zbysiu
      • 99venus Re: Czy ta dziennikarak to hiena?a wszystkie meto 21.01.13, 21:02
        napisz palancie po polsku o co ci chodzi.
        • iza.bella.iza To nie palant! 21.01.13, 21:16
          To dupa, a nie prowokator :)
          • m.c.hrabia A remik to w coloratce chadza ? 21.01.13, 21:18
            tak z pewną nieśmiałością zapytam .
            • remik.bz Pytaj śmiało 22.01.13, 12:08
              m.c.hrabia napisał:

> tak z pewną nieśmiałością zapytam .

Ależ pytaj , pytaj smiało.
              Nie chadzam ani w coloratce, ani w sutannie , bo lubie baby.
              Wprawdzie sutanna nie wyklucza "bab" , ale jakos "tak głupio by było".
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Pytaj śmiało 22.01.13, 12:10
                No i jak tam remik? We wrześniu bulwersowałeś się tu na forum na metody człowieka związanego z Gazetą Putina Codziennie, podającego się za Arabskiego?
    • adam111115 Remik,odpowiedz,przez 56 postów unikasz odpowiedzi 21.01.13, 21:24
      czy wg Ciebie Gazeta Polska Codziennie postąpiła jak hiena jak zadzwoniła do Gdańska jako Tomasz Arabski?

Bo to ten sam przykład.

Ja uważam że (to się tak nazywa jakbyś nie wiedział) prowokacja dziennikarska jest słuszna i zasadna. Prowokacja zarówno do Urzędnika Państwowego jak i do Księdza.
      Albo jak dziennikarze kupują w półświatku dopalacze. To też potępisz?

Tylko że jakoś sprytnie omijasz komentowanie tych postów o gpc
      • man_sapiens Re: Remik,odpowiedz,przez 56 postów unikasz odpow 21.01.13, 21:56
        > czy wg Ciebie Gazeta Polska Codziennie postąpiła jak hiena
        Nie.
        • hal9000 Re: Remik,odpowiedz,przez 56 postów unikasz odpow 22.01.13, 12:16
          > > czy wg Ciebie Gazeta Polska Codziennie postąpiła jak hiena
          > Nie.

Oczywiście, że nie.

Ale z drugiej strony nie wymagaj od pisiaka aby rozumiał co to jest filozofia Kalego. Gdyby to rozumiał nie byłby pisiakiem.
    • gat45 Wszyscy chyba wolelibyśmy, żeby 22.01.13, 12:22
      żaden dziennikarz nie pisał teraz o tej sprawie. Mam na myśli stan idealny, to znaczy, że nie byłoby także żadnych przecieków z prokuratury przed procesem karnym.

Czy odpowiedziałam na Twoje pytanie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka