Dodaj do ulubionych

Z SLD oprócz Kalisza

25.02.13, 17:34
Palikot potrzebuje jeszcze tylko dwóch braci Olejniczaków. Reszta tego dziadostwa może spływać do oczyszczalni.

W rozpaczy jest biedny Oleksy. Słuchałem go dzisiaj, wie, że jego szczerości z nieboszczykiem Gudzowatym zamykają mu wrota do brukselskiego raju.
Obserwuj wątek
    • godz-0800 Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 17:39
      haen2010 napisał:

> Palikot potrzebuje jeszcze tylko dwóch braci Olejniczaków. Reszta tego dziadost
      > wa może spływać do oczyszczalni.
      >
      > W rozpaczy jest biedny Oleksy. Słuchałem go dzisiaj, wie, że jego szczerości z
      > nieboszczykiem Gudzowatym zamykają mu wrota do brukselskiego raju.

Kogo jeszcze chcielibyście?
      Przecież macie takie wyborne kadry.
      Suchej nitki na zostawiasz na SLD,a jak widać jak nie "ukradniecie" kogoś z SLD,to do programu "kawa na ławę" musicie wysyłać Dębskiego.
      • haen2010 Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 17:50
        Bo tak prawdę pisząc, to całe SLD stało na czterech, pięciu gębach medialnych. Wliczam jeszcze Wenderlicha, kompletnie zdegradowanego po złodziejskich premiach.

Co masz do Dębskiego? Torebki w kratkę robione na chama i bezskutecznie przez platfusich prokuratorów?

Nie chodzi o kadry. Urnę zrobią Palikot z Kwaśniewskim. Palikot już robi kampanię w terenie. Ci co myślą, że im media załatwią sprawę półgłówki są. Następne wybory wygra sieć.
    • simera16 Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 17:40
      haen2010 napisał:

> Palikot potrzebuje jeszcze tylko dwóch braci Olejniczaków. Reszta tego dziadost
      >
      > W rozpaczy jest biedny Oleksy. Słuchałem go dzisiaj, wie, że jego szczerości z
      >
      heniu... pożyjemy, zobaczymy... z kim te wybory chcecie robić nie posiadając rozbudowanych struktur partyjnych w terenie? Z tym konglomeratem ludzkim jaki tworzy PSiK, czy jak kto woli E+, jest jak w tej reklamie: "...jak coś jest do wszystkiego, to znaczy, że jest do niczego...".
      • haen2010 Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 18:02
        Zobaczymy? Nie pamiętam lepszej koniunktury dla nowych ludzi w polityce. Od czasów Solidarności. Fatalne złajdaczenie się Kościoła, arogancja, chamstwo i złodziejstwo rządzących, po raz pierwszy spadły realne płace. Samo wqrwienie ludzi wygra te wybory.
        • simera16 Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 18:16
          haen2010 napisał:

> Zobaczymy? Nie pamiętam lepszej koniunktury dla nowych ludzi w polityce. Od cza
          > sów Solidarności. Fatalne złajdaczenie się Kościoła, arogancja, chamstwo i złod
          > ziejstwo rządzących, po raz pierwszy spadły realne płace. Samo wqrwienie ludzi
          > wygra te wybory.
          >
          Co ty mnie tu heniek o rządzących! A w doopie to mam! Kler, to dla ciebie słowo wytrych, a reszta co piszesz, to popychanie tych samych dogmatycznych pierdoł. Jak widzę, wierzysz w moc medialną przywódców PSiKa i E+... Przeceniasz ich. Kwaśniewski, Siwiec, Kalisz mają być kołem ratunkowym dla dołującego Palikota...Oby to koło nie okazało się zrobione z ołowiu.
      • kzet69 Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 18:05
        Dlaczego twierdzisz że nie mamy struktur w terenie?
        • simera16 Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 18:18
          kzet69 napisał:

> Dlaczego twierdzisz że nie mamy struktur w terenie?
          >
          A są? Może śladowe RP i to w większych miastach... A co ma Kwaśniewski, Siwiec czy Kalisz? Przejmą SLDowskie tylko po to by do PE startować, a one na to się zgodzą?
        • patience Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 18:23
          kzet69 napisał:

> Dlaczego twierdzisz że nie mamy struktur w terenie?

To przeze mnie. Wczoraj wydawalo mi się, że jak ich za coś pochwalę, to ten jazgot się trochę uciszy, bo będą zadowoleni. No i dostali pochwałę za struktury....
          • simera16 Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 18:28
            patience napisała:

> kzet69 napisał:
            >
            > > Dlaczego twierdzisz że nie mamy struktur w terenie?
            >
            > To przeze mnie. Wczoraj wydawalo mi się, że jak ich za coś pochwalę, to ten jaz
            > got się trochę uciszy, bo będą zadowoleni. No i dostali pochwałę za struktury..
            > ..
            >
            ...czyli było od kogo, a tu jak widzę sam dla siebie "strukturą" jesteś.... :)
    • m.c.hrabia Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 18:25
      haen2010 napisał:

>

Palikot to se może potrzebować na razie to jego na krótkiej smyczy kwach prowadza.
      • simera16 Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 18:29
        m.c.hrabia napisał:

>
        >
        > Palikot to se może potrzebować na razie to jego na krótkiej smyczy kwach prowad
        > za.
        >
        I to bardzo krótkiej z kolczatką, bo Palikot aczkolwiek niechętnie, co rusz kogoś przeprasza...
    • adamusb Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 18:49
      To jest normalnie kabaret.
      Palikot buduje nową jakość, ale potrzebni mu są do tego "stare komuchy", za chwilę dokoptują do niego "solidaruchy kościelne", a na koniec "moczymordy w gumofilcach" i tle z tej nowej jakości w E+.

• m.c.hrabia Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 18:56
        to nie kabaret

to jarmarczne przedstawienie .
      • cookies9 Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 18:56
        adamusb napisał:

> To jest normalnie kabaret.
        > Palikot buduje nową jakość, ale potrzebni mu są do tego "stare komuchy", za chw
        > ilę dokoptują do niego "solidaruchy kościelne", a na koniec "moczymordy w gumof
        > ilcach" i tle z tej nowej jakości w E+.
        >
        Ławka partyjnych agitatorów krótka.,choć brukselska kasa pełna...ciemny lud to kupi i zagłosuje:-)))
    • cookies9 Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 21:16
      haen2010 napisał:

>

Już są pierwsze nazwiska.Obiecujące:-) Szczególnie Kwiatkowski,Olechowski...

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13460113,Na_liscie_Kwasniewskiego_m_in__Biedron__Grodzka__Kwiatkowski_.html#BoxSlotII3img
      • remez2 Re: Z SLD oprócz Kalisza 25.02.13, 21:32
        W piątek Palikot mówił, że porozumienie w sprawie wspólnego tworzenia centrolewicy zawarto już z SdPl, Unią Lewicy i Racją Polskiej Lewicy; toczą się także zaawansowane rozmowy z Unią Pracy, Partią Demokratyczną, Stronnictwem Demokratycznym i Partią Kobiet.
        Trzeba będzie kupić mikrobus aby wszystkich członków zjednoczonych partii zawieźć na wiec.
    • ukos Taki Oluś mściwy? 25.02.13, 21:43
      haen2010 napisał:

> W rozpaczy jest biedny Oleksy. (...) wie, że jego szczerości z
      > (...) Gudzowatym zamykają mu wrota do brukselskiego raju.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka