Dodaj do ulubionych

Co się dzieje z Kaczyńskim?

10.03.13, 17:52
Po ostatnim występie, w identycznym stylu jak Lepper, moim skromnym zdaniem niewiele się różnią, znikł był, może dotarło do niego jakiego idiotę z siebie zrobił, a raczej z niego zrobili ci jego .... doradcy, w rodzaju Hofmana, Kuchcińskiego i reszty tej udziwnionej partyjki, będącej zresztą na usługach Rydzyka.
Oddajcie Kaczyńskiego, niech jeszcze coś powie, ten nasz Lepperek kieszonkowy.
Obserwuj wątek
    • wsk175 Sukces projektu "pacynka" go zaskoczył. 10.03.13, 17:57
      i dojść do siebie nie może..........
    • gambit_smolenski3 czan-dra, mam pytanie... 10.03.13, 18:22
      Kiedy ostatni raz stworzyłeś tu wątek:
      a) nie dotyczący Kaczyńskiego i/lub PiS-u,
      b) nie będący krytyczny/szydzący względem powyższych?
      • czan-dra Re: czan-dra, mam pytanie... 10.03.13, 18:45
        Dirloff, odpowiem Tobie, choć po wątku który założyłeś, a dotyczący ex-mili, postanowiłem Cię ignorować, chyba wiesz dlaczego.

Co ja poradzę, że Kaczyński et consortes potrafi mnie rozbawić do łez, wskaż gdzie szydzę z powyższych, wszystko to szczera prawda okraszona odrobiną humoru.
        • cronny Z Kaczyńskich to tylko Ted "Unabomber" był gościu 10.03.13, 19:12
          choć, prawdę mówiąc, też jest nielicho świrnięty

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/37/Theodore_Kaczynski.jpg/170px-Theodore_Kaczynski.jpg
          W odróżnieniu od dożywotniego prezydenta i dożywotniego prezesa jest jedynie dożywotnim więźniem...
    • behemot17-13 Re: Co się dzieje z Kaczyńskim? 10.03.13, 20:33
      przeginasz, nie idiotę a człowieka idącego z duchem czasu, nowoczesnego, dla którego tablet jest drogą ku. do tej pory, Jaruś był postrzegany jako ciamajda, ciamajda kupujący kilogram cukru po najwyższych cenach i to w obstawie B.Szydło, gdyby nie usłużna Beatka, pewnie do dzisiaj byłby zaginiony w akcji. i jeszcze taka uwaga, spostrzeżenie, kiedy ostatni raz widziałeś tak radosnego prezesa, no kiedy? że radość zbzikowanego, leciuteńko przecież.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Co się dzieje z Kaczyńskim? 10.03.13, 23:29
        "kiedy ostatni raz widziałeś tak radosnego prezesa, no kiedy? że radość zbzikowanego, leciuteńko przecież"

Yarek miał radosną minę jak dziecko, któremu pozwolono na trzymanie procy.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka