Gość: jona IP: 158.194.194.* 07.05.04, 16:53 Jak myslicie, czy czekanie na last minute na 2 tyg do Grecji to jest dobry pomysl? Miejsce i termin dowolne, czas tez (od lipca do polowy wrzesnia). Ktos z Was zaryzykował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b. podciągam!! n/t IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: podciągam!! n/t IP: 158.194.194.* 06.06.04, 22:47 wyglada na to, ze nie... szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: last minute IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 07:01 Kiedyś polowałem .Jest to ciekawe doświadczenie.Hotele,które zostały były dosyć kiepskie.Sprawdzałem neckermanna,tui i niemieckie biura last minute z wylotami z drezna/lipska.Koniec końców nie znalazłem nic ciekawego,to co było to np. hotel w Hersonissos w centrum miasta,ale jak pamiętam był rzeczywiście tanio.Życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: last minute 07.06.04, 08:17 My chcemy wybrac się do Grecji (Rodos lub Chalkidiki) w połowie wrześnie (wylot ok. 11.09) Nie zamierzamy kupować wcześniej a poczekać na last minute. A to też dlatego, że nie mamy upatrzonego konkretnego hotelu, ani konkretnej miejsowości. Różnice w cenie mówią same za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coralowiec Re: last minute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 20:13 Ja tak własnie wyjechałem na ostatnie wakacje. Nie wiedzielismy gdzie jechać i nie mieliśmy pomysłu. Zainspirowani sobotnim dodatkiem Turystyka w Wyborczej w sobotę zaczęliśmy buszować po necie, znalażliśmy ofertę, w niedziele (była promocja i biuro-agent było otwarte) wpłaciliśmy pieniądze a w czwartek bylismy w Hurghadzie. Było bez żadnych niespodzianek, przyjemnie i ... tanio!!! Podobnie było rok wcześniej tylko wtedy to kolega z Londynu - do którego wybralismy się z wizytą - znalazł wyjazd na Korfu (z angielskim biurem podróży. I było wzorowo :-) Więc nauczony własnym doświadczeniem polecam Wam tą formą podejmowania decyzji o wyjeździe. Oczywiście jeśli nie macie z góry upatrzonego miejsca pobytu. Życzę powodzenia i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: last minute IP: 158.194.194.* 10.06.04, 09:21 dzieki, juz myslalam, ze tylko ja sie nastawiam na last minute pozdrawiam i miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś