rubeus 22.09.03, 17:37 to jest kolejna beznadziejna reklama śródków przeciwbólowych. mnie nawstepie powala ten komspiracyjny szept(?) - to dziś ten dzień... oraz tekst - gdy złamałam nogę ból zybko minął po pyraliginie.. tia...... a świstak zawija sreberka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melitele Re: pyralgina 16.11.03, 16:22 Wyjątkowo beznadziejna. I jeszcze to protekcjonalne, debilne hasło: nikt nie wie tyle o bólu, co my, kobiety. Boże, co za kretyn to wymyślił? Odpowiedz Link
rzulw Re: pyralgina 16.11.03, 18:13 może ten, który wymyślił reklamę "trzy, trzy, trzy bit..." Myślę, że powinien przeczytać ulotkę dołączoną do opakowania.... o konsultacjach ze specjalistą nie wspomnę... Odpowiedz Link
issis Re: pyralgina 16.11.03, 21:40 melitele napisała: > protekcjonalne, debilne hasło: nikt nie wie tyle o > bólu, co my, kobiety. Boże, co za kretyn to wymyślił? Ten sam, co wymyślił reklamę środka na dobre sranie - że niby tylko kobiety mają problemy z zaparciami. To co - inne jelita mają czy jak? A wracając do pyralginy - "ból minął jak dostałam pyralginum" - Błe rzyg(( Odpowiedz Link
emka_1 Re: pyralgina 17.11.03, 23:42 melitele napisała: > Wyjątkowo beznadziejna. I jeszcze to protekcjonalne, debilne hasło: nikt nie wi > e tyle o > bólu, co my, kobiety. Boże, co za kretyn to wymyślił? tak wyszło z badań. kobiety inaczej reagują na bodźce bólowe, teoretycznie więcej są w stanie znieść niż mężczyźni. kopyrajter postanowił wyrazić to prostemi słowy i wyszedł mu seksisowski gniot. swoje dołożyli specjaliści od kastingu i reżyser. powstało cudo wywołujące boleści bez względu na płeć, wiek i wyznanie może punktu widzenia wzrostu sprzedaży to dobre posunięcie - boleści wywołane oglądaniem spotu ukoi jedynie reklamowany medykament? a propos uwagi dot. środka na przeczyszczenie - kobieta z zaparciem jest wdzięczniejsza niż facet cierpiący na tę samą dolegliwość. to oczywiście przekonanie 'pokutujące' po agencjach. inaczej nie potrafią zareklamować -tylko zwiewna nimfa tańcząca po wyjściu z toalety jest w stanie zrównoważyć 'treść zasadniczą' reklamy Odpowiedz Link
agaagnes Re: pyralgina 28.02.04, 22:38 i jeszcze ta baba z ta sztuczna szczeką koszmar Odpowiedz Link
martini_very_bianco Re: pyralgina 05.03.04, 22:04 i ten ból po złamaniu nogi, co to mija po pyralginie... A pamiętacie tę o tabletkach na kręgosłup, czy cokolwiet to było? "a wszystko to dzięki tobie, kochana Basiu". Mówię tak teraz do mamy Odpowiedz Link