Gość: wstan IP: 212.244.84.* 25.07.04, 06:31 Sluchlem wczoraj komisji Orlenu.Prawica moze sie cieszyc,SLD majac takiego durnia skompromituje sie doszczetnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marioo Re: Stróż prawa,śledczy Różański IP: *.tpn.pl 25.07.04, 07:09 Chyba on nie jest taki głupi na jakiego wygląda. Ale coś mi się wydaje ,że "kochający inaczej", zresztą w sld-upie ich pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Stróż prawa,śledczy Różański IP: 66.53.84.* 25.07.04, 07:50 Gość portalu: wstan napisał(a): > Sluchlem wczoraj komisji Orlenu.Prawica moze sie cieszyc,SLD majac takiego > durnia skompromituje sie doszczetnie. Tez tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Stróż prawa,śledczy Różański 25.07.04, 12:08 Gdy wczoraj patrzyłem na tego pana to zastanawiałem się czy jest może krewnym Józefa Różańskiego czy to tylko zbieżność nazwisk. Ale wyjątkowo bezczelny jest ten komunista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Stróż prawa,śledczy Różański IP: 66.53.71.* 26.07.04, 07:38 yossarian18 napisał: > Gdy wczoraj patrzyłem na tego pana to zastanawiałem się czy jest może krewnym > Józefa Różańskiego czy to tylko zbieżność nazwisk. Ale wyjątkowo bezczelny jest > > ten komunista. Synowie zbirow z UB i SB to kwiat dzisiejszej SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenissen. Re: Stróż prawa,śledczy Różański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 09:52 Ja też właśnie zastanawiałem sie czy ON to z tych Różańskich?. Odpowiedz Link Zgłoś