kiemlicz88 12.06.13, 08:34 Nie zamierzam kandydować na szefa komisji Unii Europejskiej - to oświadczam ja, Kiemlicz. Mimo próśb i pochwał z całego świata, zostanę tu, na forum Kraj, i nadal będę pieścił lemingi, to sprawia mi największą satysfakcję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_v_w Re: Nie zamierzam kandydować na szefa komisji UE 12.06.13, 08:42 kiemlicz88 napisał: > Nie zamierzam kandydować na szefa komisji Unii Europejskiej - to oświadczam ja, > Kiemlicz. > Mimo próśb i pochwał z całego świata, zostanę tu, na forum Kraj, i nadal będę p > ieścił lemingi, to sprawia mi największą satysfakcję. jak Ci giwi pozwoli :P Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Szkoda kiemlicz 12.06.13, 08:44 to byłąby dla ciebie dobra fucha, w końcu żyje ci się coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Szkoda kiemlicz 12.06.13, 08:50 Pozostanę wierny Forum Kraj mimo wielu ciepłych słów od Serbów. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Szkoda kiemlicz 12.06.13, 08:54 No ale żyje ci się coraz gorzej w reżymie tuszczym. Załap się na fuchę w KE. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Szkoda kiemlicz 12.06.13, 11:46 kiemlicz88 napisał: > Pozostanę wierny Forum Kraj mimo wielu ciepłych słów od Serbów. A to ile teraz płacą od posta? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Nie zamierzam kandydować na szefa komisji UE 12.06.13, 08:57 Czy o tobie (czy też jak mawiają Błaszczak z Hofmanem "twojej osobie") również czołówka PiS opowiadała, że szykujesz ucieczkę do Brukseli przed odpowiedzialnością? Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Miałbyś takie szance jak Kaczyński na wadze 12.06.13, 18:40 Dziękuję za wyrazy poparcia (także z Serbii), jednak moja decyzja jest ostateczna. Pracuję dla dobra Forum Kraj! Odpowiedz Link Zgłoś