Dodaj do ulubionych

Bardzo mnie się podobał ten niemiecki film, mam

22.06.13, 13:40
tylko dwa zastrzeżenia:
Po pierwsze jako Polak-scena z Żydami w pociągu i na wsi nie koniecznie musi być prawdziwa i robi z nas Polaków antysemitów, choć znając historię z Jedwabnego dopuszczam, ze mógł mieć miejsce taki incydent. W końcu wojna trwała 5 lat i brały w niej udział miliony ludzi o różnych poglądach i z różnym morale, a w filmie sa tylko dwa takie incydenty,
Po drugie jako mężczyzna uważam, ze Niemcy przegięli. z tymi brzydkimi Niemkami! W końcu Niemki do najurodziwszych nie należą, ale nie wierzę, żeby wszystkie były aż takie brzydkie.
Gdyby mnie wyłączyli fonię i napisy to bym pomyślał , ze to film angielski jest.

Poza tym film jest bardzo dobry i chwała polskiej telewizji, ze odważyła się go puścić wbrew protestom tych co go oprotestowali zanim zobaczyli !
Obserwuj wątek
    • wykryto_spam-a_to_klamstwa_po [...] 22.06.13, 14:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • zapijaczony-ryj Dla was wielbicieli PST to wszyscy sa zdrajcami 22.06.13, 14:12
        wykryto_spam-a_to_klamstwa_po napisał:

> tylko poarszywy zdrajca bohatersko walczącej Polski taki jak ryj może zachwalać
        > bezczelne kłamstwa o AK.
        > Won do ciotki merkel!

wydoroslej
      • polska_tuska_na_sprzedaz Re: Bardzo mnie się podobał ten niemiecki film, m 22.06.13, 14:14
        ryju mamy dość twojej powskiej tuskowo-merkelowej propagamdy.
        • zapijaczony-ryj [...] 22.06.13, 14:17
          • 1zzarda Re: Bardzo mnie się podobał ten niemiecki film, m 22.06.13, 16:40
            Nie sperma - kloaka!
            • zapijaczony_ryj [...] 22.06.13, 17:46
    • tanebo Zombi 22.06.13, 14:45
      Nie jest wybitny. To nie "Cienka czerwona linia". Ale jest kilka rzeczy które mi się podobają. Np to że postacie nie są plastikowe. Są dobrzy Niemcy i źli Niemcy. Podobnie jak inne narodowości. Nie widziałem polskiego serialu w którym byłoby podobnie. Typowi bohaterzy polskiego serialu to młodzi chłopcy, blondyni, przystojni, inteligentni. Zawsze. I zawsze wiedzący co jest dobre a co złe. I zawsze postępujący dobrze. W przeciwieństwie do wrogów. Którzy są brzydcy, głupi i atakują polaków z czystej nienawiści. Może mają uszkodzenie płata czołowego mózgu? Czyli mamy serial o zombi.
      • zapijaczony-ryj Re: Zombi.- sugerujesz syndrom Hofmana? 22.06.13, 14:49
        tanebo napisał:

> Nie jest wybitny. To nie "Cienka czerwona linia". Ale jest kilka rzeczy które m
        > i się podobają. Np to że postacie nie są plastikowe. Są dobrzy Niemcy i źli Nie
        > mcy. Podobnie jak inne narodowości. Nie widziałem polskiego serialu w którym by
        > łoby podobnie. Typowi bohaterzy polskiego serialu to młodzi chłopcy, blondyni,
        > przystojni, inteligentni. Zawsze. I zawsze wiedzący co jest dobre a co złe. I z
        > awsze postępujący dobrze. W przeciwieństwie do wrogów. Którzy są brzydcy, głupi
        > i atakują polaków z czystej nienawiści. Może mają uszkodzenie płata czołowego
        > mózgu? Czyli mamy serial o zombi.

www.se.pl/wydarzenia/kraj/ekspert-hofman-mia-przytumiony-pat-czoowy_331581.html?cpage=1#comment_list_container
        • tanebo Re: Zombi.- sugerujesz syndrom Hofmana? 22.06.13, 14:57
          Ośrodek emocji jest umieszczony w płacie czołowym. Ludzie z uszkodzonym płatem często stają się agresywni.
          • zapijaczony_ryj [...] 22.06.13, 16:23
    • godz-0800 Re: Bardzo mnie się podobał ten niemiecki film, m 22.06.13, 16:37
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:

> tylko dwa zastrzeżenia:
      > Po pierwsze jako Polak-scena z Żydami w pociągu i na wsi nie koniecznie musi b
      > yć prawdziwa i robi z nas Polaków antysemitów, choć znając historię z Jedwabneg
      > o dopuszczam, ze mógł mieć miejsce taki incydent. W końcu wojna trwała 5 lat i
      > brały w niej udział miliony ludzi o różnych poglądach i z różnym morale, a w fi
      > lmie sa tylko dwa takie incydenty,
      > Po drugie jako mężczyzna uważam, ze Niemcy przegięli. z tymi brzydkimi Niemkami
      > ! W końcu Niemki do najurodziwszych nie należą, ale nie wierzę, żeby wszystkie
      > były aż takie brzydkie.
      > Gdyby mnie wyłączyli fonię i napisy to bym pomyślał , ze to film angielski jest
      > .
      >
      > Poza tym film jest bardzo dobry i chwała polskiej telewizji, ze odważyła się go
      > puścić wbrew protestom tych co go oprotestowali zanim zobaczyli !
      >

Ryju, ty tylko zapie...sz tu za głupka...
      Poczytaj co piszą ci, co coś wiedzą
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,145239881,145293581,Re_Polacy_maja_swoje_zaslugi_w_abtysemityzmie.html?wv.x=2
      • zapijaczony_ryj Re: Bardzo mnie się podobał ten niemiecki film, m 22.06.13, 17:48
        godz-0800 napisał:
        >
        > Ryju, ty tylko zapie...sz tu za głupka...
        > Poczytaj co piszą ci, co coś wiedzą
        > forum.gazeta.pl/forum/w,28,145239881,145293581,Re_Polacy_maja_swoje_zaslugi_w_abtysemityzmie.html?wv.x=2
        >

Nie za az takiego jak ty co to sam swojego zdania nie ma, tylko cytuje innych!
        • godz-0800 Re: Bardzo mnie się podobał ten niemiecki film, m 22.06.13, 18:36
          Nie za az takiego jak ty co to sam swojego zdania nie ma, tylko cytuje innych!

Wiedziałem kołtunie,że nic z tego nie zrozumiesz.
          Podałem ci na tacy wiedzę historyczną, a ty cynglu......
          • zapijaczony_ryj [...] 22.06.13, 19:12
    • douglasmclloyd Z niemieckich filmów dobre są tylko te z Teresą O. 22.06.13, 18:38
      • szwampuch58 Re: Z niemieckich filmów dobre są tylko te z Tere 22.06.13, 20:17
        blyszczysz,widze....wolszczyzna
        • tanebo Re: Z niemieckich filmów dobre są tylko te z Tere 22.06.13, 20:23
          Oj tam. Pewnie im mówi to prosto w oczy zbierając szparagi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka