1zzarda 24.06.13, 07:11 I tyle można powiedzieć, co tłumaczy się, że rośnie prawdopodobieństwo, że Jarek wygra w 2015 ale czy będzie rządził? Ps. Jeśli będzie taka sytuacja przed wyborami w 2015 - będę przymuszony oddać głoś na PO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felicja58 Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 07:18 1zzarda napisał(a): > I tyle można powiedzieć, co tłumaczy się, że rośnie prawdopodobieństwo, że Jare > k wygra w 2015 ale czy będzie rządził? > > Ps. Jeśli będzie taka sytuacja przed wyborami w 2015 - będę przymuszony oddać g > łoś na PO! A ja mam dość PO i bez przymuszenia zagłosuję na PIS Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 07:20 felicja58 napisała: > 1zzarda napisał(a): > > > I tyle można powiedzieć, co tłumaczy się, że rośnie prawdopodobieństwo, ż > e Jare > > k wygra w 2015 ale czy będzie rządził? > > > > Ps. Jeśli będzie taka sytuacja przed wyborami w 2015 - będę przymuszony o > ddać g > > łoś na PO! > > A ja mam dość PO i bez przymuszenia zagłosuję na PIS Ja mam dość PO,PiS,PSL i naćpanej hołoty czyli palikociarni. Mój głos ma SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 07:24 Masz wolną wolę głosujesz na kogo chcesz. Coraz bardziej prawdopodobne jest że rządził będzie jednak PIS! No i trudno - demokracja ma swoje prawa. Moim zdaniem oznacz co to może próbę pozbawienia Bula urzędu, bo z nim PIS niewiele będzie mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 07:19 tak się kończy impotencja PO,ich indolencja,lenistwo i pospolita głupota.kolejne wydarzenia niczego ich nie uczą. nie będę głosował na miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 07:22 1zzarda napisał(a): > I tyle można powiedzieć, co tłumaczy się, że rośnie prawdopodobieństwo, że Jare > k wygra w 2015 ale czy będzie rządził? Będzie, jeśli PSL będzie miał dobry wynik i zechce wejść do koalicji z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 07:28 life.form napisał(a): > 1zzarda napisał(a): > > > I tyle można powiedzieć, co tłumaczy się, że rośnie prawdopodobieństwo, ż > e Jare > > k wygra w 2015 ale czy będzie rządził? > > Będzie, jeśli PSL będzie miał dobry wynik i zechce wejść do koalicji z PiS. Dlaczego mieliby się nie zgodzić No...chyba,że nie wejdą do Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 07:31 PSL na pewno się zgodzi! Ciekawe byłoby to rozwiązanie - myślę, że raczej Jarek się na to nie zgodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 09:21 life.form napisał(a): > Będzie, jeśli PSL będzie miał dobry wynik i zechce wejść do koalicji z PiS. Wyobrażasz sobie, że PSL NIE CHCE wejść do jakiejś koalicji? No bez żartów. Naturalnym siedliskiem świń jest koryto. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 09:36 Poprzednio nie weszli do koalicji z pis. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 25.06.13, 09:31 Bo Samoobora i LPR wystarczyły JarKaczowi, a miał pewność, że będą mniej podskakiwać... Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 25.06.13, 09:33 Tak wtedy miał wybór! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow ani jeden nawet radny od Palikota nie wszedł do RM 24.06.13, 07:36 Klapa całkowita. www.youtube.com/watch?v=X6_exZCQzCI Odpowiedz Link Zgłoś
zotres Warszawa wie jak głosować, Elbląg będzie wiedział 24.06.13, 09:54 Bufetowa to, bufetowa tamto, ale za HGW w W-wie przy całym zamieszaniu wykonano ogrom inwestycji i jednak ogrom jest w toku, czego nie można było powiedzieć o efektach pisdaczych rządów w Stolicy. Elblążanie bardzo szybko zrozumieją swój błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
zotres Co do Palikota, to nie zawsze wyobraźnia... 24.06.13, 09:59 ...pokrywa się z rzeczywistością, a przy okazji odczuł siłę watykańskiego okupanta. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Co do Palikota, to nie zawsze wyobraźnia... 24.06.13, 12:02 Co do Elbląga - to obawiam się, że nie odczują, gdyż w II turze pewnie Wilk przegra i dalej będzie w opozycji przeszkadzać i psuć! Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 biorąc pod uwagę skalę problemów, 24.06.13, 12:55 wyzwania i zagrożenia przed którymi stoi Polska to ja nie widzę nikogo, na którego chciałbym głosować. Po 89 r Polską rządzi liberalna prawica, lub jak kto woli Balcerowicz bez względu na kolor krawatów czy hasła. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: biorąc pod uwagę skalę problemów, 24.06.13, 18:54 Zawsze można na Jarka! Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: biorąc pod uwagę skalę problemów, 24.06.13, 19:05 1zzarda napisał(a): > Zawsze można na Jarka! Oraz na Palikota czyli na naćpaną hołotę. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: biorąc pod uwagę skalę problemów, 24.06.13, 19:09 Złożyłem samokrytykę ( pokajałem ) - odpieprz się? Tera wierzę w zamach! Szczególnie podoba mi się sfałszowanie skrzynek, pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 13:09 Trzeba kciukiza Wilka trzymać. Za rok wybory , a przez ten rok wystarczajaco sie skompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś