Dodaj do ulubionych

Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tuska

24.06.13, 07:11
I tyle można powiedzieć, co tłumaczy się, że rośnie prawdopodobieństwo, że Jarek wygra w 2015 ale czy będzie rządził?

Ps. Jeśli będzie taka sytuacja przed wyborami w 2015 - będę przymuszony oddać głoś na PO!
Obserwuj wątek
    • felicja58 Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 07:18
      1zzarda napisał(a):

> I tyle można powiedzieć, co tłumaczy się, że rośnie prawdopodobieństwo, że Jare
      > k wygra w 2015 ale czy będzie rządził?
      >
      > Ps. Jeśli będzie taka sytuacja przed wyborami w 2015 - będę przymuszony oddać g
      > łoś na PO!

A ja mam dość PO i bez przymuszenia zagłosuję na PIS
      • godz-0800 Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 07:20
        felicja58 napisała:

> 1zzarda napisał(a):
        >
        > > I tyle można powiedzieć, co tłumaczy się, że rośnie prawdopodobieństwo, ż
        > e Jare
        > > k wygra w 2015 ale czy będzie rządził?
        > >
        > > Ps. Jeśli będzie taka sytuacja przed wyborami w 2015 - będę przymuszony o
        > ddać g
        > > łoś na PO!
        >
        > A ja mam dość PO i bez przymuszenia zagłosuję na PIS

Ja mam dość PO,PiS,PSL i naćpanej hołoty czyli palikociarni.
        Mój głos ma SLD.
      • 1zzarda Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 07:24
        Masz wolną wolę głosujesz na kogo chcesz. Coraz bardziej prawdopodobne jest że rządził będzie jednak PIS! No i trudno - demokracja ma swoje prawa.
        Moim zdaniem oznacz co to może próbę pozbawienia Bula urzędu, bo z nim PIS niewiele będzie mógł.
    • 99venus Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 07:19
      tak się kończy impotencja PO,ich indolencja,lenistwo i pospolita głupota.kolejne wydarzenia niczego ich nie uczą.
      nie będę głosował na miernoty.
    • life.form Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 07:22
      1zzarda napisał(a):

> I tyle można powiedzieć, co tłumaczy się, że rośnie prawdopodobieństwo, że Jare
      > k wygra w 2015 ale czy będzie rządził?

Będzie, jeśli PSL będzie miał dobry wynik i zechce wejść do koalicji z PiS.
      • godz-0800 Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 07:28
        life.form napisał(a):

> 1zzarda napisał(a):
        >
        > > I tyle można powiedzieć, co tłumaczy się, że rośnie prawdopodobieństwo, ż
        > e Jare
        > > k wygra w 2015 ale czy będzie rządził?
        >
        > Będzie, jeśli PSL będzie miał dobry wynik i zechce wejść do koalicji z PiS.

Dlaczego mieliby się nie zgodzić
        No...chyba,że nie wejdą do Sejmu.
        • 1zzarda Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 07:31
          PSL na pewno się zgodzi! Ciekawe byłoby to rozwiązanie - myślę, że raczej Jarek się na to nie zgodzi!
      • kotek.filemon Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 09:21
        life.form napisał(a):

> Będzie, jeśli PSL będzie miał dobry wynik i zechce wejść do koalicji z PiS.

Wyobrażasz sobie, że PSL NIE CHCE wejść do jakiejś koalicji? No bez żartów. Naturalnym siedliskiem świń jest koryto.
        • 1zzarda Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 09:36
          Poprzednio nie weszli do koalicji z pis.
          • kotek.filemon Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 25.06.13, 09:31
            Bo Samoobora i LPR wystarczyły JarKaczowi, a miał pewność, że będą mniej podskakiwać...
            • 1zzarda Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 25.06.13, 09:33
              Tak wtedy miał wybór!
    • wiosnaludzikow ani jeden nawet radny od Palikota nie wszedł do RM 24.06.13, 07:36
      Klapa całkowita.
      www.youtube.com/watch?v=X6_exZCQzCI
    • zotres Warszawa wie jak głosować, Elbląg będzie wiedział 24.06.13, 09:54
      Bufetowa to, bufetowa tamto, ale za HGW w W-wie przy całym zamieszaniu wykonano ogrom inwestycji i jednak ogrom jest w toku, czego nie można było powiedzieć o efektach pisdaczych rządów w Stolicy. Elblążanie bardzo szybko zrozumieją swój błąd.
    • zotres Co do Palikota, to nie zawsze wyobraźnia... 24.06.13, 09:59
      ...pokrywa się z rzeczywistością, a przy okazji odczuł siłę watykańskiego okupanta.
      • 1zzarda Re: Co do Palikota, to nie zawsze wyobraźnia... 24.06.13, 12:02
        Co do Elbląga - to obawiam się, że nie odczują, gdyż w II turze pewnie Wilk przegra i dalej będzie w opozycji przeszkadzać i psuć!
    • herr7 biorąc pod uwagę skalę problemów, 24.06.13, 12:55
      wyzwania i zagrożenia przed którymi stoi Polska to ja nie widzę nikogo, na którego chciałbym głosować. Po 89 r Polską rządzi liberalna prawica, lub jak kto woli Balcerowicz bez względu na kolor krawatów czy hasła.
      • 1zzarda Re: biorąc pod uwagę skalę problemów, 24.06.13, 18:54
        Zawsze można na Jarka!
        • godz-0800 Re: biorąc pod uwagę skalę problemów, 24.06.13, 19:05
          1zzarda napisał(a):

> Zawsze można na Jarka!

Oraz na Palikota czyli na naćpaną hołotę.
          • 1zzarda Re: biorąc pod uwagę skalę problemów, 24.06.13, 19:09
            Złożyłem samokrytykę ( pokajałem ) - odpieprz się? Tera wierzę w zamach! Szczególnie podoba mi się sfałszowanie skrzynek, pyszne.
    • volupte Re: Kompletna Klapa Palikota i niekoniecznie Tusk 24.06.13, 13:09
      Trzeba kciukiza Wilka trzymać. Za rok wybory , a przez ten rok wystarczajaco sie skompromituje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka