remez2 27.06.13, 16:09 W Węgorzewie wybudowano nowoczesną ekomarinę. Koszt zaledwie 2,5 mln zł (UE - 1,6 mln zł). Jednorazowa pojemność to aż 5 jachtów. Koszt jednego stanowiska postojowego - 500 000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: Polski gest - 27.06.13, 16:14 remez2 napisał: > W Węgorzewie wybudowano nowoczesną ekomarinę. Koszt zaledwie 2,5 mln zł (UE - 1,6 > mln zł). Jednorazowa pojemność to aż 5 jachtów. Koszt jednego stanowiska postojowego - > 500 000 zł. Podaj link, proszę. Nie wiem o którym Węgorzewie piszesz, jeśli gdzieś w pobliżu to chętnie tam wpadnę by ocenić czy warto było. :) Odpowiedz Link Zgłoś
corastara ile kosztuje wynajm? 27.06.13, 16:16 jak inaczej ocenisz sens tej inwestycji jak nie dochodami? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Polski gest - 27.06.13, 16:29 taziuta napisał: > remez2 napisał: > > > W Węgorzewie wybudowano nowoczesną ekomarinę. Koszt zaledwie 2,5 mln zł ( > UE - 1,6 > > mln zł). Jednorazowa pojemność to aż 5 jachtów. Koszt jednego stanowiska > postojowego - > > 500 000 zł. > > Podaj link, proszę. Nie wiem o którym Węgorzewie piszesz, jeśli gdzieś w pobliż > u to chętnie tam wpadnę by ocenić czy warto było. :) tiny.pl/hspdt Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Polski gest - 27.06.13, 17:28 remez2 napisał: > taziuta napisał: > > Podaj link, proszę. tiny.pl/hspdt OK., czyli nie moje regiony. Ale faktycznie wygląda na to, że szuwarowo-bagienni żeglarze otrzymają coś ekstra/bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Polski gest - 27.06.13, 17:47 SZLA(JA)CHECKI GEST:Zastaw się a postaw się/Sensu polskich gestów Europa nie rozumie ale "podziwia"!W/G D Tuska UE podziwia polskie sukcesy gospodarcze! Odpowiedz Link Zgłoś