Dodaj do ulubionych

Polski gest -

27.06.13, 16:09
W Węgorzewie wybudowano nowoczesną ekomarinę. Koszt zaledwie 2,5 mln zł (UE - 1,6 mln zł). Jednorazowa pojemność to aż 5 jachtów. Koszt jednego stanowiska postojowego - 500 000 zł.
Obserwuj wątek
    • taziuta Re: Polski gest - 27.06.13, 16:14
      remez2 napisał:

> W Węgorzewie wybudowano nowoczesną ekomarinę. Koszt zaledwie 2,5 mln zł (UE - 1,6
      > mln zł). Jednorazowa pojemność to aż 5 jachtów. Koszt jednego stanowiska postojowego -
      > 500 000 zł.

Podaj link, proszę. Nie wiem o którym Węgorzewie piszesz, jeśli gdzieś w pobliżu to chętnie tam wpadnę by ocenić czy warto było. :)
      • corastara ile kosztuje wynajm? 27.06.13, 16:16
        jak inaczej ocenisz sens tej inwestycji jak nie dochodami?
      • remez2 Re: Polski gest - 27.06.13, 16:29
        taziuta napisał:

> remez2 napisał:
        >
        > > W Węgorzewie wybudowano nowoczesną ekomarinę. Koszt zaledwie 2,5 mln zł (
        > UE - 1,6
        > > mln zł). Jednorazowa pojemność to aż 5 jachtów. Koszt jednego stanowiska
        > postojowego -
        > > 500 000 zł.
        >
        > Podaj link, proszę. Nie wiem o którym Węgorzewie piszesz, jeśli gdzieś w pobliż
        > u to chętnie tam wpadnę by ocenić czy warto było. :)
        tiny.pl/hspdt
        • taziuta Re: Polski gest - 27.06.13, 17:28
          remez2 napisał:

> taziuta napisał:
          > > Podaj link, proszę.

tiny.pl/hspdt

OK., czyli nie moje regiony. Ale faktycznie wygląda na to, że szuwarowo-bagienni żeglarze otrzymają coś ekstra/bez sensu...
          • zoil44elwer Re: Polski gest - 27.06.13, 17:47
            SZLA(JA)CHECKI GEST:Zastaw się a postaw się/Sensu polskich gestów Europa nie rozumie ale "podziwia"!W/G D Tuska UE podziwia polskie sukcesy gospodarcze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka