Dodaj do ulubionych

Problem z alkoholizmem w PiS ?

13.09.13, 19:28
To chyba spory problem jeżeli PiS musi mówic o tym publicznie i stosować ostre zakazy.Teraz pewnie pisowski komitet polityczny,czy jak tam to się nazywa,siedzi zamknięty w jakimś bunkrze i przy flaszce rozprawiaja o wstrętnych paparazzi.
Obserwuj wątek
    • 1zzarda Re: I obiecują, że nie będą pokazywali fiutów? 13.09.13, 19:32
      Co za porąbane towarzycho!
      • lionold Re: I obiecują, że nie będą pokazywali fiutów? 13.09.13, 22:46
        Jak nie chcą pokazywać fiutów to sami nie powinni wychodzić na światło dzienne!
    • porannakawa01 Re: Problem z alkoholizmem w PiS ? 13.09.13, 19:41
      Na trzeźwo tych pisiórkowych spraw nie da rady.
      Wiec piją.
      Lech Kaczyński olewający obowiązki konstytucyjne - czy to z lenistwa, czy z niepociumkania, czy z przepicia.
      Towarzysze pisiowi meleksowi, towarzysze pisiowi sejmowi, towarzysze KRRiT cośtam-cuśtam, potem Kurskie, Hofmany.
      No jak tam wytrzymać na trzeźwo, no jak?
    • 99venus Re: Problem z alkoholizmem w PiS ? 13.09.13, 19:59
      ja im się nie dziwię.
      • ta Re: Problem z alkoholizmem w PiS ? 13.09.13, 21:09
        99venus napisał:
        > ja im się nie dziwię.

Kompleks małych pistolecików, tylko chlać.
        • fiu-bzdziu2010 Re: Problem z alkoholizmem w PiS ? 13.09.13, 21:27
          wysłuchiwać tych pisuarowych głupot cały dzień, to wieczorem tylko chlać
    • bew-is Re: Problem z alkoholizmem w PiS ? 13.09.13, 21:04
      Uważaj, żebyś Ty sam nie wpadł w alkoholizm w tym Twoim sklepie monopolowym.

alistair-p napisał:

> To chyba spory problem jeżeli PiS musi mówic o tym publicznie i stosować ostre
      > zakazy.Teraz pewnie pisowski komitet polityczny,czy jak tam to się nazywa,siedz
      > i zamknięty w jakimś bunkrze i przy flaszce rozprawiaja o wstrętnych paparazzi.
      • alistair-p Re: Problem z alkoholizmem w PiS ? 13.09.13, 22:55
        Sklepu monopolowego nie mam od 6 lat.Doszedłem do wniosku że to niemoralne sprzedawać ubożejącemu społeczenstwu gorzałe.U mnie więc pisiory nic nie kupią,spóznili się.
    • szwampuch58 Re: Problem z alkoholizmem w PiS ? 13.09.13, 21:12
      Nie ma,prezes zlikwidowal.....uchwala
    • arvelli_net Problem z alkoholizmem i z wielkością członków ;) 13.09.13, 21:13
      Widać i po posturach i po ciągotach :)
      • 99venus Re: Problem z alkoholizmem i z wielkością członkó 13.09.13, 21:14
        i z rozumem-to słychać.
        • fiu-bzdziu2010 Re: Problem z alkoholizmem i z wielkością członkó 13.09.13, 21:20
          uchwałą załatwią domóżdżenie w Partii
    • mila2712 Re: Problem z alkoholizmem w PiS ? 13.09.13, 21:21
      Nie
      brak zdrowego rozsądku
      Tata publicznie pogroził palcem....wsyd....ale tak to jest jak się goowniarstwu w głowie poprzewracało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka