silesius.monachijski36 25.09.13, 07:02 www.plwolnosci.pl/a/4152/Malenczuk--nikt-nie-klamie-tak-jak-Tusk%21-Niech-wroci-Kaczynski%21 Woli rzady Kaczynskiego! Nie spodziewalem sie takiej deklaracji z jego ust Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniechto.only Re: Malenczuk ostro o Tusku i jego klamstwach 25.09.13, 07:17 He,he,he, Maleńczuk woli Kaczyńskiego! Dowcip dnia. "Rozmowa odbyła się „w gronie inteligentnych, oczytanych, szczupłych ludzi” Nie pasujesz, silesius. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Malenczuk ostro o Tusku i jego klamstwach 25.09.13, 23:46 Maciej Maleńczuk, Wojciech Waglewski "Kaczory" Wydawca: Agora S.A. (pisownia wg onet.pl) Wieść się po kraju jak echo poniosła: Oto premierem zostaje Jarosław. Brat prezydenta, do tego bliźniaczy Tak władzę w kraju przejął duet kaczy. Niskich, co mierzą w obwodzie nie mało Łatwiej przeskoczyć,niż obejść się dało Stwór to dwógłowy oraz czteronogi Takoż rąk ma czworo skorych do przestrogi. Z dwuust pouczeń, łajania nie szczędzi Ludzi używa jako swych narzędzi Rzadko się uśmiecha,a jeśli to chytrze Raz po raz podwójną gębę sobie wytrze. Rzeczpospolitą, nie wiedzieć już którą faszystom Ją daje, sługusom i gburom A niechże się który zza biura wychyli Teczkę jego sługus poda mu w tej chwili W ruch służby puszcza niczym gończe sfory Konstytucję zmienia wciaż do zwady skory Reżimentu pakę już tu dobrze znamy I tak się powoli doń przyzwyczajamy Trza nas wziąć za mordę Trza nam ręki twardej Trza nam strachu jeszcze,szpicli i pogardy Trza nam takoż biedy w świecie izolacji Wszak sympatii nie jest godna żadna z nacji (śmiech) Poglądy to wsteczne Czemu w ruch wprawiane? Po raz n-ty w historii nigdy nieudanej Kacyków zapędy języków nie znają Wżdt armią tłumaczy wkrąg się otaczają Wstyd za taką Polskę Wszyscy nas wyśmiali Żeśmy taki duet do władzy wybrali Śpij z ręką w nocniku,Ojczyzno Kochana- Na lat pięć lub dziesięć kadencja wybrana (śmiech) źródło: Kani 7 Przykro mi, ale nie znalazłem wersji śpiewanej; mam ją na płycie. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Re: Malenczuk ostro o Tusku i jego klamstwach 26.09.13, 00:18 > Przykro mi, ale nie znalazłem wersji śpiewanej; mam ją na płycie. To słabo szukałeś, bo oczywiście jest na YT. Nie ma to jak twój inżynierski łeb. Co do tekstu, słaby i nonsensowny. Kiedy to Kaczory zmieniły Konstytucję (poza koniecznością europejskiego nakazu aresztowania)? No i to nieśmiertelne bazowanie na kompleksach prowincjuszy - stanowiących bazę PO - "wszyscy nas wyśmiali". Wszyscy to nas wyśmiali po 10 kwietnia 2010 kiedy to rząd dał sygnał, że z Polską w ogóle nie trzeba się liczyć. Oj czlowieku, jaki ty poziom głupoty prezentujesz to ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Malenczuk ostro o Tusku i jego klamstwach 26.09.13, 00:39 platfusy.do.paki No tak. Oczywiście. Kiedy Maleńczuk przypiął jakąś łatkę Tuskowi no to należy to odnotować, wyeksponować i wytłuścić. Ale kiedy równo przejechał się po kaczorach to jest to tekst "słaby i nonsensowny" . Żałosny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Re: Malenczuk ostro o Tusku i jego klamstwach 26.09.13, 00:42 A przeczytałeś moje wypowiedzi w tym wątku? Napisałem, że Maleńczuk jest tak samo wiarygodny jak Tusk czyli to co mówi zwisa mi wielkim kalafiorem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Malenczuk ostro o Tusku i jego klamstwach 25.09.13, 07:21 Przybywa pisoidów, przybywa .... Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Woli rządy Kaczyńskiego :):) I argumentuje to tak: 25.09.13, 07:27 "Polakom już w dupach się poprzewracało, więc potrzeba nam Jarosława” Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Woli rządy Kaczyńskiego :):) I argumentuje to 26.09.13, 02:20 Marzenie Jarosława(k):Bałkański "kocioł" a la Jugosławia! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Cały wywiad ;))) 25.09.13, 07:44 www.polskatimes.pl/artykul/997125,malenczuk-jestem-troche-podobny-do-kaczynskiego-tylko-zdecydowanie-czesciej-zwyciezam,8,id,t,sa.html Kilka cytatów: Pan wie, że Podkarpacie to bastion PiS. Pan PiS, mówiąc delikatnie, nie kocha. Sąsiedzi nie gonią Pana z kosami? PiS nie odbierze mi Podkarpacia! PiS nie będzie, ale Podkarpacie zostanie! Powtórzę się: PiS wygrywa tam w cuglach nie dlatego, że ma ciekawszy program, tylko dlatego, że Podkarpacie słucha księży. Jesteśmy bardzo młodą demokracją. I ta demokracja często przybiera niesamowicie zabawną, groteskową wręcz formę. W czym ta forma się przejawia? Spójrzcie choćby na te wszystkie próby odwołania Bufetowej [chodzi o prezydent Warszawy Hannę Gronkiewicz-Waltz - red.]. Ani to w porę, ani z sensem... …bardzo krytycznie wypowiadał się Pan o Lechu Kaczyńskim. Mówiąc eufemistycznie. To był naprawdę niedobry prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Cały wywiad ;))) 25.09.13, 07:56 Autor jak zwykle,napaskudzi i spieprza,albo brnie w te swoje majaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Cały wywiad ;))) 25.09.13, 07:58 Tak to jest, kiedy się ogląda tylko "bryki" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Doprawdy ? 25.09.13, 08:12 Mylisz się Nr 36 Maleńczuk wcale nie popiera Kaczyńskiego. Przecztaj cały tekst uważnie linijka po linijce. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Maleńczuk i Tusk w jednym stali domu 25.09.13, 15:59 "Ja pluję na karierę, nie obchodzi mnie zysk homo znaczy homo a twist to twist". Potem, od Idola, zaczął się totalny odlot tego kolesia i nastąpiła całkowita negacja powyższych słów. Coś jak tuskowe "obniżę wam podatki". Postać nietuzinkowa, ale nie jakaś arcyważna. Jego muzyka za jakiś czas zginie, bo to nic nowatorskiego. Teksty były bardziej wartościowe, ale nie oszukujmy się, byli lepsi w te klocki. Odpowiedz Link Zgłoś
ruski99 Re: Maleńczuk i Tusk w jednym stali domu 25.09.13, 17:21 Kundel alzacki podkulił ogon i zamilkł? Nie zaszczeka już po takiej plamie? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Maleńczuk i Tusk w jednym stali domu 25.09.13, 17:24 Kundel alzacki podkulił ogon i zamilkł? proszę nie obrażaj kundli , są mądre kochane i wierne. a toto cuś z monachijskie to ch.u.....ś złamany. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Nikt tak nie kłamie jak Kaczyński, bo on kłamstwo 25.09.13, 17:32 wyssał z mlekiem matki! A jak wróci to po co? Znów na pół kadencji? I co dalej? forum.gazeta.pl/forum/w,28,80715039,80715039,Niewyobrazalne_zaklamanie_Kaczynskich.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Ryjku 27.09.13, 06:00 zapijaczony_ryj napisał: > wyssał z mlekiem matki! > > A jak wróci to po co? Znów na pół kadencji? > I co dalej? OK zgoda ale co sądzisz o kłamstwach Tuska ? > forum.gazeta.pl/forum/w,28,80715039,80715039,Niewyobrazalne_zaklamanie_Kaczynskich.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Maleńczuk ostro 25.09.13, 18:48 Powiedział Pan, że Donald Tusk jest dobrym politykiem. Kto jeszcze jest dobrym politykiem w Polsce? Nominalnie Kaczyński. On wciąż ma taki handicap - rządził bardzo krótko, ale bajzel za jego czasów był niesamowity! Gazety miały o czym pisać, wszystkim rosły nakłady, było naprawdę wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Przypomnijmy lemingom ten "bajzel" 25.09.13, 19:07 Do lemingów zaliczam również Maleńczuka www.mateuszkoguc.pl/wp-content/uploads/2011/01/deficyt-budzetowy-w-Polsce.jpg i1.pudelekx.pl/7b99de25f98432bb952d1a57884f736e47fdfca6/267325_10151666221485340_1614116972_n-jpg www.paiz.gov.pl/_img/_pictures/12175.png Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Przypomnijmy lemingom ten "bajzel" 25.09.13, 19:20 Do lemingów zaliczam również Maleńczuka pisstku ,a kogo twój bełkot obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Re: Przypomnijmy lemingom ten "bajzel" 25.09.13, 19:27 > pisstku ,a kogo twój bełkot obchodzi. Skapitulowałeś oszołomie przed liczbami? Za 3 tygodnie zaczynamy sprzątanie pełolskiego szitu. Też znikniesz stąd kiedy skończy się papu od Schetiego. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski.16 Wg Malenczuka Tusk to klamca! Pinokio znaczy sie! 25.09.13, 20:20 silesius.monachijski36 napisał(a): > www.plwolnosci.pl/a/4152/Malenczuk--nikt-nie-klamie-tak-jak-Tusk%21-Niech-wroci-Kaczynski%21 > Woli rzady Kaczynskiego! Nie spodziewalem sie takiej deklaracji z jego ust Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Malenczuk ostro 26.09.13, 21:40 o Kaczyńskim: No, k..., geniusz! (śmiech) Ale jednocześnie wielki przegrany, bo nie potrafi od lat nic wygrać. On, z pozycji opozycji, jest takim mężem stanu, kreuje się na takiego. Chciałby takim być. Ale to mąż stanu bez konia. Rycerz bez zbroi. Nie ma swoich ministrów, swojego rządu, swojej limuzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Malenczuk ostro o Tusku i jego klamstwach 26.09.13, 22:18 instrukcja obsługi, czytaj i postępuj wedle onej. 1 czytaj od a do z 2 nie przebieraj nóżkami po przeczytaniu nagłówka 3 przestań dłubać w nosie, skup się bardziej na tym co czytasz 4 zajrzyj do Słownika Polskiego i znajdź hasło - idol 5 daj se siana z tą rewelacją. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Malenczuk ostro o Tusku i jego klamstwach 26.09.13, 22:30 zapomniałem o najważniejszym, jeśli nie będziesz postępował wedle zamieszczonej instrukcji, rozczarowanie i trauma będzie. kac moralny cię nie dopadnie, kac owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Re: Malenczuk ostro o Tusku i jego klamstwach 27.09.13, 08:30 cóż ludzie dojrzewają Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce ;) 27.09.13, 09:57 A jak wróci PiS, to co Pan będzie śpiewał? Jak wróci PiS, to będzie bardzo wesoło. I będę śpiewał wtedy pieśni białych chrześcijan. Zrobiłem właśnie nowy materiał. Aktualne tematy: pedofilia wśród księży, pedofilia w ogóle... Pieśni białych chrześcijan? Białe chrześcijaństwo jest najbardziej zakłamanym systemem, jaki znam. Żyję w nim od zawsze i rozróżniam białe chrześcijaństwo od czarnego chrześcijaństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mijmo Re: Malenczuk ostro o Tusku i jego klamstwach 27.09.13, 10:38 Ja też się tego nie spodziewałem. Faktycznie ostro go krytykuje, ale w sumie trudno się z nim nie zgodzić. -- automotywacja szkolenie Odpowiedz Link Zgłoś