Dodaj do ulubionych

Paranoja Maciory sięga zenitu

10.10.13, 18:35
"(Lasek) Ma zdjęcie, które pokazuje prawdę, ale je ukrył - powiedział Macierewicz."

Macioro, gdzie Lasek ukrył zdjęcie? Sam nie wiesz skąd masz przerobione w Photoshopie zdjęcie, a innych oskarżasz. Zresztą mniejsza o zdjęcie, zbierz swoje stado i przedstaw dowody na wybuch.
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: Paranoja Maciory sięga zenitu 10.10.13, 18:44
      Zaraz zenitu......
      Sięga standardów pisu
    • jot-es49 Lasek oddaj zdjęcie! 10.10.13, 18:47
      Ja też widziałem jak je chował do tylnej kieszeni spodni!

Aaaaaaeeeee... a może tylko po tyłku się drapał!
      Sam już nie wiem!
      • douglasmclloyd A jak nie ma zdjęcia, to zostało zniszczone 10.10.13, 20:16
        Co jest najlepszym dowodem na zamach.
    • etta2 Re: Paranoja Maciory sięga zenitu 10.10.13, 20:17
      Dzisiejszy "występ" maciory był SUPER, HIPER! Tak się skompromitować, to tylko pisdacka lebiega potrafi i to w imię czego? W imię kaczej paranoi?
    • obraza.uczuc.religijnych A gdzie Matierewicz ukrył zdjęcia 11.10.13, 08:32
      ruskiego helikoptera zabierającego kokpit tuż po katastrofie?
      • ploniekocica Re: A gdzie Matierewicz ukrył zdjęcia 11.10.13, 08:40
        obraza.uczuc.religijnych napisał:

> ruskiego helikoptera zabierającego kokpit tuż po katastrofie?

To fraszka te zdjęcia! Gdzie ukrył tych trzech, co przeżyli katastrofę? Może oni nadal w kokpicie?
        • obraza.uczuc.religijnych Re: A gdzie Matierewicz ukrył zdjęcia 11.10.13, 08:45
          No ale gdzie jest kokpit?? Przecież samolot rozpadł się w drobny MAK dzięki czemu kokpit mógł być w jednym kawałku zabrany przez ruski helikopter!
          • ploniekocica Re: A gdzie Matierewicz ukrył zdjęcia 11.10.13, 08:50

> No ale gdzie jest kokpit?? Przecież samolot rozpadł się w drobny MAK dzięki cze
            > mu kokpit mógł być w jednym kawałku zabrany przez ruski helikopter!

Z trojgiem żywych pasażerów?
            I to jest najlepszy dowód na to, że to był zamach. Zresztą sama nazwa MAK na to wskazuje.
        • jot-es49 Kurdesz! NIech zgadnę... 11.10.13, 08:47
          On to wszystko trzyma pod wycieraczką???

W kokpicie to raczej nie! Niegracz już udowodnił, że kokpitu wcale tutka nie miała!
          100 gram znalazł i robi za wszystkie dowody!
          • ploniekocica Re: Kurdesz! NIech zgadnę... 11.10.13, 08:52
            jot-es49 napisał:

> On to wszystko trzyma pod wycieraczką???
            >
            > W kokpicie to raczej nie! Niegracz już udowodnił, że kokpitu wcale tutka nie mi
            > ała!
            > 100 gram znalazł i robi za wszystkie dowody!
            >

No tak, kokpitu nie mogło być, bo Błasika tam nie było. I innych generałów też.
            Kokpit został w Warszawie, żeby potem nie było, iż do niego włazili bezprawnie. Nie ma kokpitu, nie ma sprawy!
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Kurdesz! NIech zgadnę... 11.10.13, 08:58
              Ruskazuzka już dawno stwierdziła że nie mieliby gdzie siedzieć w kokpicie, więc ich tam nie było.
              • jot-es49 No i wszystko jasne! 11.10.13, 09:23
                A pisali, że samolot nie wyleciał w ogóle z Warszawy!
                Otóż nie prawda to jest!
                Samolot i owszem - wyleciał jeno bez kokpitu!
                Teraz wszystko jasne!
                Wszystkie zapisy nie wykazały wybuchu bo te urządzenia czujnikowe różniste były w kokpicie a kokpit w Warszawie, a gaśnice termohelowojakieśtam wybuchły sobie w Smoleńsku. To skąd kokpit o tym miał wiedzieć?
                No i jak taki Błasik mógł być w kokpicie w Warszawie jak on na komunię leciał do Smoleńska?
                • jot-es49 Ups! Przepraszam!!! 11.10.13, 09:28
                  Muszę szybciutko wziaść jakiś Akron bo czuję, że mnie zespół chwyta!
                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Ups! Przepraszam!!! 11.10.13, 09:29
                    Ten Akron to jakiś zamiennik Napadolu?
                    • simera16 Re: Ups! Przepraszam!!! 11.10.13, 09:33

> Ten Akron to jakiś zamiennik Napadolu?
                      >
                      Byle nie był na bazie nitrogliceryny...
                      • jot-es49 Co sugerujesz? 11.10.13, 09:36
                        Że mógłbym siebie wybuchnąć trzy razy???
                        • simera16 Re: Co sugerujesz? 11.10.13, 09:50
                          jot-es49 napisał:

> Że mógłbym siebie wybuchnąć trzy razy???
                          >
                          Nie, że "zespół" mógłby cię o współsprawstwo oskarżyć...
                          • jot-es49 Eeeeeeeeee.... 11.10.13, 10:11
                            Na KwS od samego początku robiłem za ruskiego szpiona z CzK, KGB, FSB a nawet BMW czy coś takiego...
                            Teraz już czekam na tego seryjnego samobójcę co to go Antoni do niepokornych wysyła...
                            • simera16 Re: Eeeeeeeeee.... 11.10.13, 10:19
                              jot-es49 napisał:

> Na KwS od samego początku robiłem za ruskiego szpiona z CzK, KGB, FSB a nawet B
                              > MW czy coś takiego...
                              > Teraz już czekam na tego seryjnego samobójcę co to go Antoni do niepokornych wy
                              > syła...
                              >
                              Zazdroszczę ci...ja robię tylko za komunistycznego złoga i starego UBeka (eSBeka?).... :D
                    • jot-es49 Nie wiem, cholera! 11.10.13, 09:35
                      Ale skoro jakiś sławny profesor go bierze - spróbuję i ja!
                • obraza.uczuc.religijnych Re: No i wszystko jasne! 11.10.13, 09:29
                  Samolot w ogóle nie wrócił ze Smoleńska 7 kwietnia. Przez 3 dni trwały przygotowania do maskirowki. Do Warszawy wrócił wyłącznie kokpit przetransportowany ruskim helikopterem.
                  • jot-es49 Możliwe! 11.10.13, 09:39
                    Wielu widziało jak Tusek zapierniczał z trampka ze Smoleńska!
                    Ledwo na zamach zdążył do Warszawy i to tylko dlatego, że Łukaszenko na stopa go podrzucił...
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: Możliwe! 11.10.13, 09:51
                      Tusek pilotował tego helikoptera z kokpitem.
                      • ploniekocica Re: Możliwe! 11.10.13, 10:12

> Tusek pilotował tego helikoptera z kokpitem.

A Lechkacz & co jak doleciał do zamachu? Na skrzydłach swojej spuścizny?
                        • obraza.uczuc.religijnych Re: Możliwe! 11.10.13, 10:15
                          W ogóle nie wystartował z Warszawy! Dobijano ich w hangarze na Okęciu, który potem został natychmiast rozebrany.
                          • jot-es49 No i proszę! 11.10.13, 10:39

> W ogóle nie wystartował z Warszawy! Dobijano ich w hangarze na Okęciu, który po
                            > tem został natychmiast rozebrany.

Jeszcze trochę a przebijemy Free Your Mind`a vel. Vlada Igoreva vel. dr Pawła Przywarę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka